36-годишен преби жена, след това рита полицай

36-годишен мъж е задържан за нанасяне на побой на жена в Нови пазар и нападение на полицейски служител, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Обратно в новината

Коментари - 36-годишен преби жена, след това рита полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Вместо да му чупи мобилния телефон - да му счупи тиквата... :)))))))

Писнало му от джендърската пропаганда и решил да действа. Браво!!!

Битата не му е жена и не е бита у дома. Явно не е домашно насилие и ИК увисва. Ами ако тя беше приета, какъв ще бъде резултата? 99.99% от населението няма да прочетат ИК, камо ли да се съобразяват с нея. Не че ще има голяма разлика, но въздействие може да има, ако се променят или допълнят някой български закони. Джендърите да си ги гласуват извратиняците

Едно време такива мърльовци за 3 денс ги превъзпитаваха в районното и после излизаха меки като памук.Сега ги "предупреждават с протокол".Полицията е само за охрана на н мафиотите, но не и на гражданите.

колко жалко, наистина. цензуратора, насилник над чужди мнения не е ритнал първо цацаров в глъвъта! а после цялото пес! начело с дира, свръзката на мафията с пес на дпс-глигана.

А ,след като побойникът е ритал полицаите,после как са го "съветвали" колегите на полицаите? Моля да опишете как са го "предупредили" ,че не е редно да рита униформен полицай,а и всеки друг гражданин.

Сега в РПУ-то малко тупантехно и сръбска музика ...пък после аз ще му разясна Истабулската конвенция... нема да може да оди...

Страшни са нашите полицаи. Вече ги бъхтат не само по катуните ами и в родното им районно управление. Баси мършите! Бе как ще ме рита задържан, бе, нали ще му отхлупя черепа на секундата, пък после нека ме съди.

А защо полицаят не го е разстрелял?

Iivanov84

няма право,дори и пистолет да му е извадил оня..такъв е закона..

Iivanov84

обаче тези закони не са на дневен ред..сега ни занимават с истанбулска конфекция и шен ген

Iivanov84

ДА стана ясно вече че е циганин.

и ДИР не го отразяват това, но по-късно се разбере - това говори, че скоро ще се въртят сопите, но първо по тъпите български лекета - продажници!

Какво означава "отведен"! Под статия в заглавието "РИТНАТ ПОЛИЦАЙ" трябва да завършва с в коя болница реанимира или в коя морга му е откаран простреляният в главата труп! До кога ще четем, че служители, защитаващи ДЪРЖАВАТА с оръжие са бити, ритани и издевателствани? ДО КОГА?

който е реално ПРОТИВ насилието, и смята, че в тази ' конвенция' има текстове против него, които са необходими.. трябва да се бори този боклук да отиде в кофата, и да се направи нова конвенция, срещу насилието а не в полза на джендърните микромалцинства.

Дира е на хонорар по рекламиране на Истанбулската конвенция. Не минава ден без да е вметнат случай в който някоя жена да не е пострадала от мъж. Ако обаче преброим колко мъже са умряли на ден от женски тормоз цифрата ще е умопомрачителна. Дира, забравили сте гейовете, пишете по-често и за тях! Чувстват се пренебрегнати!

Те полицаите това заслужават !Нямат елементарно уважение !

къде сте джендъри, дайте някоя конвейциика. Тоз сайгън каква ще го правим. Според Мен никакви пари за полицаите - само искат, а когато потрябват ВИНАГИ ти няма!!!! Тумбаци мързеливи заслужил си е боя този страхливец!!! АСАВ!!!

Джендармеризмът е решението. Нали бре, ГЕРБаджии?

"УШЕВ - ДЖЕНДЕРМЕРАЗ! АЛЕ, АЛЕ, АЛЕЕЕЕ...."

Полицията с коя конвенция ще я пазим?

оказа се че е бил член на БСП

по-скоро е от малцинството - само те си позволяват да бият полицаи, щото знаят че Кънев ги защитава. Ако се пишат и гейове, никой не мой ги пипна с пръст! Да живее ИК!

в голяма грешка си, тоя е гласувал за Бате Бойко, като всички свои събратя.

Да ви бият ченгета. Това е благодарността от избирателите на вашите шефове. И това ще ескалира с всеки ден. Само да ви напомня, докато орките ви бият а вие биете нас. Но идва ден в който вашите заплати ще се плащат от данъците на тези орки.... а както добре знаем всички за тях данък е нещо за ядене ;-) Сами си правете сметка на кого оставяте да ви унижава и бие.

Принципно не съм "против" Истанбулската конвенция, но както се вижда - като се оплачеш овреме полицията взема мерки. (макар и да отнасят малко бой и те)

ако ИК беше в подписана жената щеше да е здрава и небита , само полицая щеше да го отнесе

Ако имаше подисана ИК, и ПОСЛЕДВАЩО ИЗМЕНЕНИЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, побоя щеше да ходи в НАКАЗАТЕЛНИЯ кодекс, а не в гражданския както е сега! Автоматично пркуратурата щеше да се сезира и да преследва насилника, а не насиления да си търси правата, като междувременно бъде пребит още няколко пъти, изплашен и принуден да си оттегли показанията! Както е сега! Защото "надлежното му предупреждаване с протокол да се въздържа от саморазправа с жената". Когато я пребил му дали протокол, но когато ритнал полицай го прибрали! Толкова ли сте тъпи, че не може да разберете за какво иде реч! И - ако се приеме ИК, задължително става изменение на законодателството, докато сега никой няма да си мръдне пръста за да го промени! Стъпи ли ви най-после?!?

НЕДЕЙ ДА КРЯКАШ МАЛКО Крякай на 'джендър' непеотата, че се опитват да вкарат начина на копулация (как се е*бат) където не му е мястото. Тази "конвенция" щеше отдавна да е в сила, ако не бяха мистериозните и несвързани 'джендър' простотии вътре. ПС не разбрах кого обиждам, тезата ми е съвсем правила. не трийте...

А какъв е проблема да се направят и без ИК промените в законите, и още по-важното ДА СЕ СПАЗВАТ? След като махнаха думата "инвалид" от законите, с какво помогнаха на тези хора? ИК е "мократа кърпичка" с която правителствата които са я приели ще почистят собственото си безхаберие. Ако със същото настървение, с което се опитват да ни я наложат, САМО се спазваха законите, резултатите щяха да са налице.

не знам защо се опитваш да си мислиш... че сме тъпи. не сме ЧАК толкова тъпи, за да повярваме как тази Конвенция била срещу насилието а не троянски кон на дсексуалните микромалцинства и техните мераци.

Така ще е, докато всяка една жена не се въоръжи като с щит с Инстанб.Конвенция. Ха някой и е посегнал и тя му показва Конвенцията.Тогава на насилника ръката ще изсъхне и той сам ще изтича до полицията да се предаде.

не си разбрал чувствителната душа на човека! Искал е да поздрави жената по случай празника! В техните среди така се прави.

Да не се окаже, че полицайте са много добри .... сценаристи и проста някой е решил, че е време да намери начин да си смени телефона безплатно, пардон на аванта, въпреки, че е малко слаб за цял филм. Трябва още да се потрудят с компроматите

Ами трябвало му нов телефон. Какво толкова. Като не са телефоните на цялото управление, случайно сложени в една торба на пода, в която той се блъснал докато буйствал... хайде да не давам идеи...

Тоя случай и Истамбулската конвенция не го хваща ...

само ако полицаят е мъжки, иначе...

Няма име, налита на полЮцай.... сигурно е швед???? Майтап, ве, бхк, майтапя сЪ...

Вече да те нарекат "мъж" звучи от една страна зловещо, а от друга - обидно...

Заглавието: "36-годишен преби жена, след това рита полицай", звучи много конвенционално - звучи фонетично, като "36-годишен преби жена СИ, след това рита полицай". Хитро! А всъщност не е ли поправилно да е така (колкото и неконвенционално да е звученето): "36-годишен рита полицай, след като е пребил жена".

Тия полицаи с конкурс за красота ли ги назначават?

...не се спреа тия джендъре бре

Вескомариновата конвенция гласи: "Ако първият полицай е бит от втория пол, значи е от третия джандАр"

то полицаите имат пищови, но ако ги използват, после ще осъдят държават да плаща за "превишаване на правата"! Такива хора са от етноси, които смятат, че жената е животно и могат да си правят каквото искат с нея!

Побойника може ли още сам да ходи и ако отговора е "да" следващия въпрос трябва да е "защо"?

Щото е малка заплатата на полиция и го мързи да се защитава!

Доколкото съм забелязал, полицаите ходят по двойки.Това е минимума...

Първо правило на Ушев: ако не биеш, ще те бият. Имаше времена, когато Ушев биеше и всички му имаха респекта.

Такива "мъже" трябва да са в зоопарка.

Веселин маринов просто ми падна в очите с тая песен за родната полиция. Или не е бил в час, или по-вероятното са му пратили много за да я изпее

Браво ..... Да живее демокрацията ... бой, е ... , тесни обувки и чалга. Бесни примати БЪЛГАРИТЕ ВЕЛИКИ - смешници продажни.

Явно се нуждаем и от Бангладешка конвенция за защита на родната полиция от побойници.

Точно! Медицинския персонал и полицаите ни ги пребиват, а нашите реват за перв-ците.

Тия полицаи пищови нямат ли - да пуснат един куршумец до крака и после един в крака - за заковаване на престъпника към земята чрез подмокряне след изстрел! После ще го лекуват от заекване - ама то е по-малко зло!

НЕДЕЙ ДА КРЯКАШ МАЛКО Крякай на 'джендър' непеотата, че се опитват да вкарат начина на копулация (как се е*бат) където не му е мястото. Тази "конвенция" щеше отдавна да е в сила, ако не бяха мистериозните и несвързани 'джендър' простотии вътре. ПС не разбрах кого обиждам, тезата ми е съвсем правила. не трийте...

извинявай, дирника малко се понаакал и ми е дублирал коментара. не е за теб.

добре, че само е набил милиционерите, можеше и да ги опъне.

Ти откъде знаеш, че не е? Или си мислиш, че МВР-то всичко съобщава? Я оня ден, в късния неделен следобед, онова събитие го нямаше съобщено, изтече след информация от преки свидетели !