Близка на Делян Добрев оглавява Булгартрансгаз

С решения на Управителния и Надзорния съвет на „Булгартрансгаз" , Таня Захариева, член на УС, бе упълномощена да представлява дружеството пред трети лица.

Обратно в новината

Коментари - Близка на Делян Добрев оглавява Булгартрансгаз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май скоро ще се забъкне!

На кумичката..., а на кума ,право във г-за!

АБЕ ТАЗИ ДАМА ПОРАЗИТЕЛНО ПРИЛИЧА В СУРАТЯ НА НЕПОТОПЯЕМИЯ ДЕЛЯНЧО. ДА НЕ БИ ДА СА БРАТОВЧЕДИ ?

този селски тарикат добрев защо цацаров не му повдига обвинение или ще го чакат да се пенсионира или да забегне в чужбина?

Писна ми от суоо жуоть и нимойте ма пита оть.

Сигурен съм, че коментирах, как най-знаещите и можещите хора в тази държава са симпатизанти на ГЕРП и логично е обратното. На отговорни места да се назначават кадърни хора. Какво не ми харесаха на коментара - не разбрах :(

Нацупените хасковски джуки с треперлив фалцет ще обясни, че той няма нищо общо. Той е за гъби, тръбенки и рейши.

Близка на Делян Добрев оглавява Булгартрансгаз След като е близка,то е съвсем естествено да оглави Булгартрансгаз

турският сериАЛ продължава, ама нали знаеш поговорката, мечката като заиграе у комшията идва и чак до плевен-а града, ал на турски как е? учете турски, защото ще ви потрябва след време, кърджали вече е турски, сега започва хасково, след хасково и т.н. и т.н. хаирлия да ви е, не ядат, но и пари не дават, само стотинки на килограм бизнесмените от туркие, който има пари , той е добре дошъл, а който няма знаете къде и внимавайте, когато на гробищата отивате, че стената се срути на училището по ... строителство и геодезия, умни са турците, умни, занаят гледат да си вземат в ръка, а не математика, икономика, излишно се изучава в тези училища, излишно казах и отреках

Спомняте ли си прасето от "Господин за един ден"? Гербаджиите са по-гладни от него.

Това емблематично прасе беше порода "странджанско чудо", дето местните не щат да я чуят - яде като разпрано, ама кила не качва!;) Тук иде реч за "'асковско чудо" - колкото повече яде, толкова по-дебело става! Ово е прасе, ово е стандарт!;)

Колкото изяжда, ако дебелееше, в Гинес щяха вече да готвят регистрацията.

Не ГЕРБ не прие оставката! Родата не даде! Дорде се не уреди цялата на богатата държавна хранилка - никаква оставка! Какво тука значи някакъв си морал и отговорност пред избирателите, съпоставени с великите задачи за решаване пред клана?

какво значи едно решение на конституционния съд...ненужна хартийка...

Странно, че кого считате за нужно да се избере??? Естестествено, познат, ама мнооого близък познат.

Пожарникар, Физкултурник, калинка, роднина, калинка, роднина,калинка, роднина...

тази безпардонност ще бъде наказана строго един ден!

Ало, ВИК ли е? Не, ГЕРБ е...

Ами, такъва е тя! Те къва вина имат, че са толкоз кадърни в Хасково?

Какво чудно има? Кадърен и можещ човек има кадърни близки и познати. Хейтърите с хейтъри се обграждат

E, Щерев, излагаш се, как можеш да кажеш, че Добрев е кадърен и можещ?! Айде да не го знаехме, иди доди, ама всичко го знаят що за кариерист и нагаждач е, отвъд всякакви други негови качества...

Да живее герб! Да живее демокрацията! Да живее корупцията!

От местно - към национално ниво!

Оставка!Оставка!

Мафията си има държава.

Всички сме от Хасково!!!!! Хь-ха!

Слушка Послушкова пак е ще е шеф. А торбичката пълна. Кеф.

Ха да ни е честито!!! Сега е ясно защо госпожата е отказала да стане депутат. Чакала си е реда.

Питам и отговор не искам: ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА НАГЛИ? С КАВО ОБРАЗОВАНИЕ СА ТЕЗИ-КАЛИНКИ-МАЛИНКИ?СЪОТВЕТСТВА ЛИ НА ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ?

Средно незавършено и висше не започнато !!!

"Кумгейт 2" Турският сериал продължава....

И ако това не е демонстрация на недосегаемост ! Кумгейт, Делян Добрев, този онзи, съдят ,осъждат и какво?!! Демонстрация на това,че всъщност каквото кажат те това ще стане със или без демонстации на хората на България, всъщност само властимащите решават какво ще се случи. Факт!

Боже, има ли един свестен политик в тази държава всички ли са изгнили ябълки, ако е така, как изобщо съществуваме на картата, как, какви сме ние, хора ли, изроди ли, какво се случва!

Ееееййй,как мечтая,да съм ,,N"-ти брат'чед на джукестият Асковлия,че ние тука се провалихме със....,,суДЖУКА".... Че Асковлии са ,,работливи".... При тях,само в ,,съб'та раб'та нямааа..." :)))

Дааа, съб'та раб'та няма, ръките в джубите - и на Кенана!

Данъчен в Бургас пак кротко си починал внезапно в съня си. на 53 години. Щял пак да бъде или пък не бил политик.

Кво плачите? Естествено, че най-кадърните и можещи хора са подръжници на ГЕРП. И логично такива ще управляват народното имане.

"Какво плачете" "Поддръжици" "ГЕРБ" ако постът ти не е ироничен, то тогава е трагичен!

"И логично такива ще управляват народното имане."...........в своя полза!

Ще ни крадат до последно талантливите ... гербове. Вече имаме освен преки и косвени данъци и данък електричество, данък вода, данък топлофикация(дори да нямаш парно) и данък газ. Освен това си плащаме за охрана и медицинско обслужване отделно защото нито МВР може да ни пази, нито Здравната каса да ни лекува. Българите са най-бедните не само в Европа, защото имат най-нефелните и най-богати политици. Имаме "народни представители" като Пеевски и Доган, които никога не са се появявали в Народното събрание, но избирателите им пак си гласуват за тях, въпреки, че ги предават. Имаме и премиер-министър, който не стъпва в парламента, за да го пита някой нещо неподготвяно. Имаме най-ниските чужди инвестиции и най-високоплатените чиновници в КФН... ама какво е всичко това на фона на основния парадокс - в нормалния свят престъпниците, насилниците, измамниците и рекетьорите са в затвора, у нас са във властта. Ако се чудите защо вече 30 години не може да излезем от тоя преход и се превърнахме в гетото на Европа, това е причината. Най-толерантни сме към глупави и измамни политици и най-лесно даваме да ни ограбват.

Е те за това не я "дадоха" Джука Ла пиовра!;) Оти пипалцата щяха да изсъхнат от мъка;)

Виде ли Минке щръците!на печелившите честито!!!

Е кой, мен ли да изберат? Еми много ясно, близки да са , парите да остават в семейството, както се казва!!!

Друго бе вчера: Куче влачи камион! По-друго ще стане утре: Куче влачи компютри!

Срам нямат тези гербаджии, продължават скалинките, до кога ще се гаврят с нас,тези милиционери/полицаи/пожарникари.Спрете.

Ама тези ни се подиграват,и сега кой ще излезе да каже "това е случайно" Бате Бойко вече се излагаш напълно.

Е то ще се окаже,че всички във власта са роднини......случайно избрани и нчмат никакви конфликти на интереси ,ха честито и това нещо се говори и продължава къде си бе Боко лафиш си с джендърите щото са ти по мили от БЪЛГАРИТЕ ли....

Ей, няма кой да го спре малкия крадльо. Не бъде ли изритан Боко, няма да спрат калинките да крадат.

Честито! РОДНИНА, роднина, милиционер, роднина, милиционер.....

Или както е казано-кучетата си лаят,но керванът си върви!

Гейтове няма.Поне според ГЕРБ. Просто куче влачи рейс.