Одрински прокурор поиска затвор до 18 години за 3-ма българи

Присъда затвор до 18 години грози трима български граждани, които са били разкрити от турските гранични власти при опит да изведат нелегално вероятни гюленисти.

Обратно в новината

Коментари - Одрински прокурор поиска затвор до 18 години за 3-ма българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България трябва да ОТНЕМЕ Българските документи да изселилите се след 1989 г, в Турция... Тия са си чисти турци. Затова отидоха там. Тодор Живков им каза, ако са турски шпиони да се махат. И онези се махнаха. Обаче трябваше да им заличат изтрият всички български документи, за да не идват в БЪлгария, за да НЕ гласуват в България или ходят в чужбина и да лъжат че са българи.

Браво на турските власти!Трябва да пратят нашите на обмяна на опит...

Алал да са им.

Така е. На каналджиите се разрешава да прекарват само джихадисти. Всички останали са гюленисти.

Дам, ама Турският съд не е като Българския, турското законодателство не е като Българското, Сега си мислят че ще бутнат 100евра и ще ги пуснат, ама нямаааааа. БГ далавераджията се самозабрави и си мисли че е над всичко, е сега ще си сверят часовника

ало дир, има ралика между (ентически) българи и български граждани. оправете си загалавието. подозирам че става върпос за етнически турци.

Искам да протестирам за същото. В статията правилно е написано "български граждани", защото явно са от нашата страна. Но съвсем невярно "българи", Доколкото си спомням, тая история нашумя в края на 2017-а година и ставаше въпрос за турци, а не за българи. Неправилно е да бъдат наричани българи. Ако щете дори по причина на някогашния Възродителен процес. Имат пълното право да протестират, че се опитваме насилствено да променяме по документи техния етнически произход.

Правилно подозираш, че арестуваните не са българи. По долу в статията пише, че били изселници от България, т.е. тукашни турци изселили се в Турция преди десетилетия, които понеже все още имат български паспорти, нашите власти ги считат за "българи".

Заслужили са си го, независимо кой са прекарвали през граница, тези са трафиканти.Българските съдилища да се поучат!Така трябва да се раздава правосъдие и затова в южните ни съседки имах страх от закона!

Всеки който влезе в Турция може да вкарат в затвора , Не стъпвайте в Турция няма кой да ви защити !

Аре ве! От личен опит ли го знаеш? Как са бузките?

Правилно.

На сапун.

А какво е гюленисти ? Има ли наказание в Турския закон за контакти с гюленисти и КАК да ги познаем ако ни заговорят ?

защото се направиха на по големи турци от хаджата!те са си българи но се правят на помаци и турци!нака сега им търкат г......е в затвора!

Ако бяха опитали да изведат "бежанци", щяха да ги пуснат.

Тук щяха да са по барове и дискотеки, а там ще им търкат гърбовете в затвора :) Защо им трябваше на тия хора да се изселват