Павлова се закани със съд заради лъжа за тоалет на ”Армани”

Министърът по Европредседателството Лиляна Павлова направи остро изявление, с което се закани със съд на медии, разпространили фалшива новина за нея.

Обратно в новината

Коментари - Павлова се закани със съд заради лъжа за тоалет на ”Армани” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Устните и са добри. На тях, и на произхода си, дължи и заеманата длъжност.

дебелото лили дали е опитвала от суджука на суджук паша щото и двамата са за магазин гигант,за един преаTел питам

Кви са тия смешни 10 бона .Тя само чантата и Есмара струва 4.900 Э КОЕТО ПОЧТИ 9500 лева.Преди това ги купуваще от скъпи МОЛове в МАДРИД от бутиковата ПунтоРома където роклите и саката конфекция са 4000 лв нагоре (2000 Э) а тя ги шие по ПОРЪЧКА понеже е с доста нестандартно тяло което значи 2-3 пъти по СКЪПО от конфекцията.Звачи само сакенцето е към 5-6000 Э или10-12 хилки

Един ден срещам Павлова с един чувл. Викам й какво носиш в чувала, а тя Поизчистих си старите дрехи и сега ще ги даря на гладните. Викам й ама оу, ако на тия гладните им станат твойте дрехи какви гладни ще са? И скандала започна....

Павлова, каквото и да сложиш си оставаш една дебела свиня.

Павлова е дебела. Добре ще е да поотслабне 30-40 кг. Тогава и по-евтини дрешки ще ѝ стоят по-добре. Все пак не мога да отрека - знае си дефектите и вкусът ѝ не е като на селското парвеню - генерал Деси.

и със 100 кила да от04714слабне пак няма да стигне деси пепелянката

Дундо,ама като не ти изнася,вземаш си чантичките,кЮлотите и...талията,макар че силно се съмнявам да имаш такава,и...хващаш пътя,за кога още чакаш,че чак се и възмущаваш???

а бе тези от пик са луди!!!! къде са съзряли "талия"!? майтапа на страна, жената беше облечена добре и подходящо за случая. прическата също се беше напълно в реда на нещата. изобщо - изглеждаше подобаващо! браво!

ха ха ха тоалет с дискретна брошка на талията.с тази фигура на руска мамашка и яки крака . каквото и скъпарско да сложиш лилянке зле си мила.народа е казал хубавият кон и под скъсаният чул си личи.но вие не чувате народа защото се мислите за звезди.трътла.

Бе тя и Елена Поптодорова обясняваше че не била откраднала мазилото а само го присвоила????!!!!

Не официалната версия беше че го сложила в чантата но ЗАБРАВИЛА улисала с в разговора по телефона с равина на Хабада в Ню Йорк сутринта забравила да глътне Гинко-БАЛБОАТА прим макс и така

Да бе, журналистите са ти виновни, че обичаш да парадираш с луксозните си тоалети, купени с присвоени публични средства и рушвети пари. И за да не те пишат по вестиците Боко те махна от хранилката в МРРБ и те направи лъскава министърка на нищо незначещотио ни европредседеталство, което е само още един повод за кражби на публични средства.

Не знам какво се насажда и не знам дали е истина за тоалета и но знам ,че те със сигурност не плащат нищо със свой пари макар ,че взимат 3,4 или 6000лв ,а обикновените хора с по 600,700,800 / да има такива заплати и за съжаление в много фирми/ сди плащат всичко.

много повече вземат

Човека има предвид официалните доходи, дето би трябвало да се сравнят с придобивките. За другото си има съд, надявам се един ден.

Но като политик категорично се противопоставям на всички грозни опити за манипулиране и подвеждане на читателите". Лиляна Павлова и политик? Това поредната шега ли е?

Те я хвалят за добрия вкус, а тя се засяга, публичните личности са в светлините на прожектора, като не ѝ харесва, да се оттегли и ще я забравим, след няколко месеца няма да си спомняме името ѝ даже.

А бе, друго си е да напишеш БОЙКО Е БОГ, ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НАЙ-УСПЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ... и малолетната редакторка на дир.бг (дъщеря на еди кой-си) те изтрива тутакси. Ей, едната си поща дир. бг не оправиха, но в цензурата са богове. И БОЙКО Е БОГ.

ХАЙДЕ СТИГА СИ НИ ЗАНИМАВАЛА С ТВОЯ ТОАЛЕТ АМИ РАЗКАЖИ НЕЩО ПИКАНТНО ЗА НДК И БОРШОШ

Вярно е, че се облича с Армани. Лично аз ходя до Илиенци и ѝ купувам всичко - от гащите до палтото. Взимам ги много евтино от там , а китайците ми се кълнат, че са оригинал.

каквото и да облече, кака лили си е кака лили, от цк на бкп-то, все тая е, ама като сте рекли да я списувате, може и така, а пък защо ли не си я представите в раб.гащеризон, а!?

толкова мангизи за тоалет, а отдолу сланина. Лиле, инвестирай в липосукция.

Кой ще съдиш ма, теб не те ли осъдиха заради винетките?

Ами да съди, то и без това от нея нищо друго не става, освен да води дела за глупости! Важно е да бъде в медийното пространство, че да не я забравим! На нас, данъкоплатците, които сме и купили този тоалет изобщо не ни дреме откъде го е взела, важното е да върши някаква работа, а тя и това не прави. Сега се заяжда с медиите! Егати дебелата крава с баща бик!

Тя и Масларова не обича и не носи перли,ама я да каже има ли перли на Микимото.Та и Лилето не обича и не носи скъпи чанти и дрехи.То протокол,протокол, представителност, ама се уляха бе хора.Как не ги есрам нагли до безобразие.

Няма значение дали този костюм е Армани или не! Няма значение колко струва! Те парите са по линия на ремонта на НДК и във връзка с европред(сед)ателството. Сиреч са служебни. Те толкова милиона потрошиха, че няма да отделят за едно костумче.

Политиците трябва често да си припомнят съдбата на тънещите в лукс сем. Чаушеску и как приключиха с тях. Въпреки че оставиха Румъния без заеми и с изградена икономика. А тези нашите разрушиха държавата, само сянката на България остана.

Тони, не си си направил верните изводи. Чаушеску направи огромна грешка. То и Тодор Живков я направи, ама бая по малко, та си умря у дома. Грешката му е, че използва властта си, контактите си с Москва, Търговските и икономическите си умения в далаверите, основно за да поддържа самочувствие и по възможност добро ниво на жизнен стандарт в цялост на народа си. Естествено, не е лесно нивото на ВСИЧКИ да е високо. Затова казвам,, "доколкото е възможно". Далеч по лесно е да пуснеш една шепа проклетници, да богатеят безконтролно, но комунизмът не го позволяваше. Ето защо, шепата проклетници заблудиха масата, че всеки може да сстане богат, стига да унищожи системата и нейния стожер. И така, Чаушеску си беше подписал разстрела. Т.Живков беше по мъдър. Той държеше масата в по голяма бедност и страх. Така си издейства не само прозвището "човек от народа", но и си доживя дните спокойно. Макар, че също не беше вкарал държавата си в дългове. Днес такива събития са невъзможни. Днешните политици са си взели поуката "Храни куче да те лае" и се придържат към нея -държат кучето гладно и на синджир. Така лае по всички други, но на тях им се гали и върти опашка. Така ли е?

ТЯ , ЗАХАРИЕВА И ЦАЧЕВА СЕ ОПИТАХА ДА ПОГАЗЯТ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ С ПРОБУТВАНЕТО НА ФАЛШИВ ДОКУМЕНТ-НЯКАКВА ИЗВРАТЕНА КОНВЕНЦИЯ !!!!! ЗАКОНЪТ Е КАТЕГОРИЧЕН ПО ВЪПРОСА !!!!!!

Горките те! Винаги жертви, а народа е зъл и жесток с бедните поличтици, които ходят облечени с дрехи втора ръка :) Но дори и с Армани, една свиня си оставя свиня и на вид и по душа.

Лейката ли имаш предвид?

Май от клатушкане не ти е останал мозък в главата. Едно просто питане - от кое котило е въпросната едрогабаритна свинкя от снимката? И не че има значение, но все пак е сигурен знак, че в главата освен течение друго няма Нинова е свътзана с приватизацията на Техноимпортекспорт, ТЕХНОИМПЕКС е съвсем друго бивше ВТО и няма нищо общо със споменатото.

Грух, грух... :)

А кой излъга за винетките?

талия ???

Глей ся Павлова, Не щеш да се обясняваш за разни там "бельо, дрехи, чанти и други женски артикули", значи?! Ти очевидно си твърда расистка, ксенофобка и сексистка?! Лъжеш, че твърдо вярваш в идеите на демвокрацията и евроатлантическите ни ценности! Може би дори най-нагло ще кажеш, че има и "мъжки" артикули, ъм?! Що за проява на тъмна балканска ганювщина е това разделяне на артикулите на мъжки и женски, ъм?! Срам и позор! Засягаш най-скъпото на поне две трети от всичките 71 джендъра! Как така "женски"?! Защо отнемаш правото на всики останали джендъри (освен жена) тяхното основно човешко право да носят каквото си искат? насилие над личността е това, Павлова, ей! Радвай се, че все още не е ратифицирана Истанбулската конвенциия, щото иначе...

Още едно доказателство,че като си на власт и хляба и ножа им са в ръцете.Ще ги осъди и още как,иначе как ще докаже, че съдебната система работ.По принцип тя работи само за тях.Само те съществуват,само те имат проблеми и т.н.Прилича ми на-другарко той ме оплю.Живеем в постоянен страх и няма на кого да се оплачиш,а тука става въпрос за нещо незначително.Ако има справедливост в което дълбоко се съмнявам,дано дойде време те да живеят като нас и никой да не ги зачита,а да ги таксуват за бракувана стока.

то черно на бяло Цацата му кзава че няма престъпление като се източват митниците щото няма запис и нарочно е направено да няма тоа седна тука....

таа чувалеста крава е повече от нагла...ама кат знаем къв е покровителят кво има дла се чудим

Ми направи пресконфернция и ги покажи тия дрехи и обувки, почти съм убеден че цената им е над 10х а не ни плаши със съд пача дебела. И защо нашите политици всичките са със НАДНОРМЕНО ТЕГЛО?

Народът го е казъл: Тази шия не е от туршия. Като ги погледнеш двамата с Боко, можеш да изчислиш колко им струва диетата. Крадят, но и плюскат.

Ша облече я колко кинти нсжмулиха с тия свинетки ама една дупка не оправиха

Та тая мазна свинка има ли талия?

Върховна наглост е самото съществуване на тази гнусна нагла свиня! Накрая ще свърши като оная с пастите!

Аз не харесвам политически госпожата. НО! Има някакъв човешки минимум, дето ние българите вече падаме. Простащината залива т.нар. медии. И това години вече наред. Дигнете малко нивото, хора! Коментирайте дейността и качествата на хората, а не простащини. Така растат поколения, после се чудите защо бягат.

точно точно - ПРОСТАЩИНАТА - войнстващата организирана простащина издигана в култ при ОПГ ГРОБ там е разковничето

Не съм толкоз стар, ама си спомнам как хората се редяха на опашка за сп.Космос, и Направи си сам, Жената днес и т.н. Днес журналистиката си е пълна чалга. Отварям вестниците сутрин и ме облива дъжд с миризма на ..., пусна ТВ и гледам разни миловидни, нищо не казващи. Затова си слушам само Ретро радио и се чудя, същите хора, а каква огроооомна разлика.

Не забравяйте, че тя е партизанска внучка и е свикнала да живее със силните на деня.Първо , под крилото на БКП, със всичките привилегии на "Активните борци против фашизма", а сега в ГЕРБ - вторият отбор на БКП! Та, какво тук значи някакъв тоалет, пък било то и за 10 бона?

Само че не е под крилото, а под опашката!

Преди време разни хора ти бяха писали да ходиш на лекар. Ти не слушаш.

много ,,комунисти,, бе ...та чак и децата им се ,,демократизираха,,...!!! обличат се в ,,западни,, дрехи...!!!

малко си висял на бушприта ти в бурите требело е още да поумнееш