Ж. Бойчев: Вотът на недоверие срещу ГЕРБ е базиран на факти

Аргументите за вота на недоверие срещу ГЕРБ се основават на обществено известни факти.

Обратно в новината

Коментари - Ж. Бойчев: Вотът на недоверие срещу ГЕРБ е базиран на факти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Турското робство сме чували от възрастните си родители. И ще поясня, когато по времето на Тато пенсиите им бяха , единият си отиде преждевременно и не дочака през 80 години пенсия, а другият с пенсия от 150 , при някои си в дясно сини стана 50 и тогава самата тя трябваше да изхранва с тия 50 лева внучето си, защото щерка й беше безработна, а съпруга й с пенсия първа категория от х... "ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО Е НЯМАЛО ТАКЪВ ГЛАД, КАКЪВТО Е сега"... и си отиде в съня си, без никой при нея, защото и ние бяхме зле , и ние не можахме да й помогне, да я заведем на лекар, а трябваше, това не е ли мили ми десни геноцид, геноцид, зная, че където падне огъня там гори, при вас парите са най-важното, но пари без ум, не честно , или там не вашето място, но покрай разни мъже с леко поведение ви закараха надалеч, където едва ли сте си мислили някога , че ще ви се случи на вас, учете, ама като не било в тикви и картуни, късно е чедо за учене,да сте учили навреме, а не любоф и както казваше и не трябва да ви съдим когато не си ходил има една граници.... ако не на младини, то на старини, давайте, гледаме ви цирка, не цирк Балкански, а вашият цирк, а и Балгарски от коя партия е, и той много заможен, трябва на всички заможни да им се проверят доходите, влязоха в нс с кредити, а излизат с многооооо, побъркахте и объркахте народеца на бг, натирихте ги там, където не им е мястото, кокал не давате, ама този кокал е наш, защото нашите бащи са се борили още от 13 г, преди 1944 , наготово сега ви е лесно, а можеха да не са между живите, в балкана, търсили у дома, у къщата, а не бедняци, от б.тр. са дошли, но златото са им взели всичко и оставили само един пендар, т.е. е успяла да скрие само едно

Фактите са гадно нещо, затова никой не ги бръсне! При Жан МРЗ - 3 $ При Бойко МРЗ - 319 $ Направо гаден и отвратителен факт! Още по-отвратително е че БСП искат Жан да се върне на власт!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия с умиление си спомняме за времената, в които корупция нямаше и никой не бъркаше в кацата без законно основание.

След третата национална катастрофа, когато България бе тотално фалирана от БСП-Жан, възниква вопросот, защо Жан не е в затвора, а БСП не е осъдена и забранена като мафиотска структура! По турско турците не са ни драли така, както ни одра БСП!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия държим да отбележим, че за разлика от ГЕРБ, винаги сме се придържали към закона. А сега калинките не са способни дори един хонорар на Доган да дадат, без да нарушат собствените си правила.

БГ пенционер,на Жан беше направен първия майдан ,защото отказа да подпише разпродаването на България.След него твоите приятели разпродадоха и ограбиха всичко.А вас баламосваха ,че Жан е виновен. Да,да ама не.

Драги ми Смехурко! Когато "моите приятели" дойдоха на власт, вече нямаше какво да се разпродава, всичко беше вече опоскано до шушка! Смехурко, пенсията ми беше при Жан 2$, това беше останало от България! Тия ги разправяй на дедовия ми! Бегай у лево!

Не подкрепям Жан Виденов - той си се издъни. Но тогава имаше огромна спекула. И СДС всячески искаше да вземе властта. А още при БСП бе готвен валутният борд. СДС се уплаши, че нещата могат да се закрепят. Така че СДС направи всичко възможно да срине държавата, за да спечели изборите. Разните като Костов реално трябваше да бъдат съдени и в затвора. Едно от опасните неща бе, че искаха да влезнат и в сгради на МВР. А те се пазят с ВСИЧКИ СРЕДСТВА! Реално ако влезнаха, трябваше да ги застрелят и държавата щеше да се взриви. Иди обяснявай после, че ако ги бяха застреляли, щеше да е по-добре.

Вота на недоверие може и да не мине, НО СЛЕД НЕГО ГРОБАРИТЕ СА ОБРЕЧЕНИ - ЕДНИ ЩЕ СЕ СПАСЯТ В ЗАТВОРА, А ТЕЗИ КОИТО НЕ УСПЕЯТ ДА СЕ УРЕДЯТ ПРИ БАЙ СТАВРИ, ЩЕ БЪДАТ ПРИЗОВАНИ ОТ НАЧАЛНИКА...!!! Дааа...!!!

A бе днес нищо няма за Суджука! Къде е това момче? Тъкмо сложих на терасата едни филенца. Е не са Елена, но ми напомниха за нашето момче от Банкя.

Съджука го изядоха социалистите на Бузлуджа.

Желко, да не сте си купили един поне НАРОДЕН представител? Иначе ти остава само плюенето. Дерзай, лелка ти Курвелка ще те потупа по рамото.

всички драпат за власт не с алтруистичната идея да направят живота на хората по-добър, а за достъп до меда... га ще има мерки срещу корупцията, когато корупцията е целта на власта... и Костов, и царя, и Серго... ама сега и 3 мандата Бойко? Ми къде са осъдените... вота е фарс, ама корупцията си е проблем!

Вотът - чиста проба подливане на вода в деликатна ситуация.

По-добре е ГЕРБ-БойкоБорисовска корупция и 200$ пенции, отколкото БСП-ЖанВиденовата колупция и 2$ пенции! Къса памет, а, много къса!

Фактите са фиктивни, недоказани, измислени, т.е. това не са факти....

Фактите може и да са реални. Да се гласува вот на недоверие само заради корупция обаче, е несериозно. Това означава НС да гласува срещу себе си!

Време беше някой да извика че царя е гол! Па Меркел нека си почисти ушите.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Може би г-н Ж. Бойчев е имал предвид f*ck-ти?

АЗ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАЩОТО ТО ВСЕ ПАК Е НАЙ МАЛКОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ ОБАЧЕ, ЧЕ БСП НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ, АКО НЯМА ДОСТАТЪЧНО СИЛНИ И СИГУРНИ АРГУМЕНТИ. И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО В СЛУЧАЯ. НЕ Е ПАРТИЯ ГЕРБ СЪЗДАТЕЛЯТ НА ТАЯ КОРУПЦИОННА СИСТЕМА, КОЯТО ЛЕКО ПОЛЕКО СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ.

най-малкото зло пак е зло, не е добро... пък и как да е най-малкото зло, като отчисленията са по-големи? Мине не мине вота, хората виждат какво се случва, особено по по-малките населени места всичко се знае - и хората и процентите...

Съвсем се осрахте, посиранци, съвсем - хайде стига пропаганда.

Бойчев, фактите са, че сте престъпниците от прехода и преди това!

да,си търкаля топчето и да не ръси простотии...