Петков: Контрабандата на горива бе под чадър

Парите на държавата не се управляват публично. Парламентът е като гумен печат в ръцете на правителството и премиера.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Контрабандата на горива бе под чадър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За никой не е тайна, че и последния митничар има къща за гости и поне по една бензиностанция!!!!!!

Шефа на бургаската итница Валери Стамболов краде заедно с Лукоил и върти контрабанда... Бяха го уволнили за корупция, но оня дал ПОДКУП на Б. Борисов да го пуснат от затвора.. И дори го върнаха да КРАДЕ... Тоя , ако го убият, доста пари ще вземат.

България няма нито морски, нито речни, нито езерни танкери. За морските са изцяло виновни БСП ( бяхте техен член по онова време ), за речните липсата на държавна политика, за езерните СИК ( това в кръга на майтапа ). А колкото до Марешки, то мислете преди да говорите. Почти толкова лесно е, колкото до препикаването на ....

Точно така! По времето на станишев и петър димитров беше ликвидиран българския морски флот, по вина на тези двама другари беше докаран киро парахода, който наряза и разпродаде корабите, и над 1500 човека останаха на улицата вследствие масови съкращения. Защото сме социалисти!

Чий чадър бе румене?

старото магаре ... чадъра

Тоя премиер не беше ли главен секретар в твоето министерство? Аре бегай да пикаеш в шадравана и не ни занимавай с криминалния си контингент.

Не, не беше! Много бъркаш правителствата на кретена от Мадрит и Станишев.

г-н Петков, изплюйте камъчето, ама изцяло. ЗАЩО сте толкова стеснителен и скромен? ЗАЩО не карате подред? Кажете си, че контрабанда и кражби на горива, акцизи, ДДС и т.н. винаги е имало ОЩЕ от времето на Андрей Луканов, винаги са били "под чадър", ощетили са държавата с десетки милиарди и никога не са преставали.

НА КОЙ???? -НА СЪЩИТЕ КАТО ПРЕДИ И СЕГА!.

КГБ свали Тодор Живков, за да разграби държавата, чрез внедрената си агентура в страната, като този пъпчивия. Единствен Бойко Борисов е бъг в системата им. Не беше планирано той да събере народното недоволство. Затова сега всички го плюят по всички фронтове.

е бъг, суджук е. И намазана филия с мас

НА КОЙ???? -НА СЪЩИТЕ КАТО ПРЕДИ И СЕГА!.

Много от правителството си играе с горива.-ЕДИН ДЕН ЩЕ ИЗГОРИТЕ ВСИЧКИ ПОВЯРВАЙТЕ МИ.БРОЕНИ МЕСЕЦИ ИМАТЕ. АМИН!

Станишев си го призна в медиите. Два милиарда лева от контрабанда годишно. Борбата не е кой да управлява държавата. Борбата е кой ще прибира тези пари докато е на власт.

какво беше АБВ? Някое НПО ли?

и като е била под чадур какво направиха този мунио и цялата група на гоце? чешат си макарите,коментират и си делят парите! мажката да ви еба и муршите и тези които ви избират! боклуци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Крадлива измет.

Сега разбрах как премиера "бори" контрабандата и събира милиарди. Ами те просто не минават през митниците, а после той ги раздава все едно са му джобни. Цацаров кой е задържал о осъдил за контрабанда.

Ама при станишев пък мария мургина я изгониха, защото от НАП изчезнаха 111 млн. лв, и съда каза, че е "невинна", ама пък не я пускат отново да работи в данъчното. Как мислиш, що не я пускат там, след като е невинна?

"имаме танкери, които са обмитявани тук в Своге, близо до София." - ало Ваньо , я да го обмитим в Своге , че е от нашите.

Контрабандата отдавна е овладяна

Преди дни - "Ще ни отърве ли Борисов от корупцията за 2-3 години?". " Както сме се заели сега, до 2-3 години ще се справим и то добре, зарече се пред евродепутатите Борисов."- има няма 800 дни и край с корупцията.

Тя отдавна е овладяна от нашия човек, който я наруши след това се самоубива със снайпер.

Пикаещият във фонтани, смешен си. Като беше във властта ручА, сега като чакаш да те нахранят мучиш пиявицо гадна, марш на село, на мегдана кибик.

Аааа, явно четенето и осмислянето на прочетеното не са ти силната страна. В дописката име една спомената година 2015 - на власт е Бобочко и е информиран за далаверките ...

Значи Марешки казва - има картел, продават ни горивото на завишени цени. Петков казва - Марешки контрабандира горива и ги продава на занижени цени. И няма кой да направи проверка ? Никой не може да се изправи над картела или контрабандата ? Кой ги поддържа, че са толкова мощни, по-мощни от държавата ? Сигурно друга държава, няма кой.

И сега всичко е под чадъра на Мутрата Борисов , а хванатите с Афери , нали са под същия чадър ! С едно съм съгласен на 100% , трябва Опозицията постоянно да запознава с аферите на Тиквите ,Брюксел и лично Юнкер ! А то пристигат и го потупват по рамената Мутрата Борисов и нищо не му казват ! Време е и за протести ,щом закъсня Опозицията да запознае ЕК с големите грабежи на Управляващите , Граничната Ограда два пъти по-скъпа от Гръцката и поне най-дребната Афера Суджук Гейт ! Прав е Петков щом има Опозиция да действа ,монолитно и веднага !

за Родину,вперед-да дойде др.Станишев,възпитанието ме спира,за разлика от Вас,да му слагам прилагателно,или др.Орешарски,който е на принципа-интереса клати феса-,между другото на този принцип е и др./г-жа/Нинова-Мултигруп,Техноимпекс-още примери за тази особа

ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КОЙУБИ ВАНЬО ТАНОВ ЗА АКЦИЗИ ОТ ТРИ МИЛИАРДА КОИТО СЕ КАНЕШЕ ДА ПРЕБЕРЕ ОТ ФИРМАТА НА РОТШИЛД "Лукойл България" Нещо не ти стиска. То не е като да пикаеш в шадарвана. А НА ВАНЬО ТАНОВ вечна му памят.

Може ли повече инфо ...

Уважаме г-н Петков , този начин на управление се нарича ДИКТАТУРА , но явно нямате смелост да го изречете.

Аз съм за фесовете да ни управляват, нека Доган или местан или Карадаир да станат шефове на шибаната ни държава. Па да видим тогава как ще са нещата всичките крадат спор няма.И аз да съм и аз ще открадна.Но съм решил на следващите избори за ДПС тва е да дойдат рязаните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОЙ ДАДЕ МИТНИЦИТЕ НА КРАЛСКАТА ФИРМА " Краун Ейджънтс" ?? НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ДОГОВОРА ПОДПИСАН ОТ БОЙКОВИЯ ЦАР С ТАЗИ ФИРМА СЕ ОСНОВАВА НА АНГЛИЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО? Бой ГАНЮВЦИТЕ не са преставали да си мислят за келепира от СОЛУНСКАТА МИТНИЦА! БОРИСОВ , ГОРАНОВ са за съд! Едва ли срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения от ПРЕСТЪПНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

И това го казва бивш министър.БУКЛУЦИ

А кога ще има съд за станишев и петър димитров? щото и по тяхно време бяха приватизирани няколко печеливши предприятия, а гоце трипера стоеше и гледаше , нищо че му викаха че бил социал

Завиждате ни за постигнатите успехи( кражби)

То само там да се краде ще го преживеем някак си. Но да припомняме ли, че през 2015г. този също беше управленец и носи отговорност с ТИКВАТА.

този пикльо,бе?

Има Борисов има проблем, няма Борисов няма проблем. Всичко може да бъде решено бързо.

Пикаещият във фонтан по - добре да каже защо умряха сестрите белнейски

Кой го казва?! Ами нали и те като бяха на власт те държаха същия чадър?! То всъщност в това се заключава борбата кой да вземе властта. От време оно се знае, че който държи властта, отчисленията от контрабанда, дрога и тем подобни текат към неговия джоб!!!

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

по твое време,беше...

а е държавна политика още от времето на Костов та до сега!

А по времето на БСП/ДПС 20 г. , как беше , как се управляваше , публично ЛИ ?

Румбата може и да е пикал във фонтаните, но в случея е дяволски прав.

Румбата и Местан , не могат да преживеят , че вече ще бъдат ВЕЧНА ОПОЗИЦИЯ , И НЯМА ДА ВЛАСТВАТ !

Я го питай какво видяха сестрите белнейски, и кой караше джипа, който сгази стареца на пешеходната пътека

Скача Цеко и хоп - милиарди от държавния бюджет в частната му банка. Смрад.

без значение партиината му принадлежност е абсолютно прав :(

а бе румене това дето го приказваш да не е като да пикаеш във фонтан бе пикльо червен