Брюксел потвърди за среща ЕС-Турция, но под условие

Европейската комисия потвърди, че среща ЕС-Турция ще се има, но когато условията бъдат изпълнени. Преди дни от ЕК обявиха, че подобна среща била "обмисляна".

Обратно в новината

Коментари - Брюксел потвърди за среща ЕС-Турция, но под условие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ще видим........, ще съобщим .....засега не можем " МАЙНАТА ВИ! АПРИЛ СУЛТАНА ИЗВА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ОПИКАЕ И ОБОЗНАЧИ ТЕРИТОРИИТЕ СИ. Вие какви ще ги вършите тогава? Ще наблюдавата как в РАЗГРАДСКО Ердоган на МАЙЧИН ЕЗИК обяснява на местното население , че това са негови ИСКОННИ ЗЕМИ и той е този който ще им гарантира СИГУРНОСТТА. КАКВО ЩЕ ПРАВИ ТОГАВА ПРИЯТЕЛЯ НА ТЕЙПИ бидона борисов? Ще е раздвоен в дна "любовна " драма да се чуди на кого да се врича във вярност - НА СУЛТАНА ИЛИ НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ! В голям ТУРСКИ СЕРИАЛ ни вкара РАПОНА. МАЙКА НИ Е ЖАЛНА!!!

Аз нали ви казах? Турците са си вързали гащите, направили са си предварително сметката. Това с условията на ЕС е само една пушилка. За пред телевизионните камери. Сега Брюксел поставя условия на Турция, сетне обаче Ердоган ще постави условия на Брюксел. И така мачът ще завърши 1 на 0 за турците. Винаги са получавали от Европа това, което искат, винаги.

А... това не може да е вярно...нали ТИКВАТА каза че организира такава срека във Варна....и да сдобрява Ердоган с Европата....хе..хе..

няма да е в навечерието, а на обед.

"Според изданието в тази среща биха участвали единствено представители на Анкара и на институциите на ЕС" С една дума са казали: Подскачащи около нас мазни пуяци като Боко не ни трябват за посредници!

Условието ще е изпълнено - БОКо-КРАТУНьо шъ фърли оставка до края на ЯНУАРИ...!!! Дааа...!!!

ГРОБАРИТЕ СА ОБРЕЧЕНИ - ЕДНИ ЩЕ СЕ СПАСЯТ В ЗАТВОРА, А ТЕЗИ КОИТО НЕ УСПЕЯТ ДА СЕ УРЕДЯТ ПРИ БАЙ СТАВРИ, ЩЕ БЪДАТ ПРИЗОВАНИ ОТ НАЧАЛНИКА...!!!