Йотова: Конкретни политики ще напишат бъдещето на ЕС

“Конкретните политики и решения, а не теоретичните конструкции, родени в офиси, ще напишат бъдещето на Европейския съюз.”

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Конкретни политики ще напишат бъдещето на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нинова, нерде си, тая много, ама много бкп, пара вар, хептен нинова, почисти си градинката, капиталисти сте, а капиталистите да одят фирми, работни места за бедният и измъчен народ, с по две-три дипломи за висше, езици, деца на комунисти, бащите им прокурори, на запад чистят и гледат стари хора. истината ви казвам. богати на държавна хранилка, лесно е с държавното, време е да се размислите

ГРАЖДАНИТЕ В ОБСЪЖДАНИЯТА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЕС"?! Я НЯКОЙ ТУКА ДА МИ КАЖЕ КОГА Е ПИТАН ПО ВЪПРОСИТЕ ОКОЛО ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС И ФУНКЦИОНИРАНЕТО МУ?! НИКОЙ И НИКОГА!!!ЙОТОВА,НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ,МА!!!АМА НЕ ТИ СТИСКА,НАЛИ?!

Глей ся, Йотова, За момент ще отхвърля настрана омерзението ми към теб (защото си на видно място в "Наши верни съюзници в Европейския парламент 2014 - 2019 г." на Отровно общество - Брюксел) и ще ти кажа напрова: НЯМА и НЯМА И ДА ИМА дебат за бъдещето на ЕС с такива като вас, които са на принципа на казармения фел "Когато говориш с мен ще мълчиш!" Нещо повоче - с такива като вас, самият ЕС НЯМА БЪДЕЩЕ! По-добре си идете (засега) с мир! Върнете ЕС на европейците! Той НЕ Е ваш, а наш!

Почти целият ни съзнателен живот премина през заклинания и мантри, кухи фрази и пожелания. Междувременно малък процент се чуди къде да си харчи парите, а голяма част от народа ни живее в перманентен стрес от глупотевиците, мизерства и се чуди как да свърже двата края, половината България е като след война, ширят се корупция, несправедливост, кривосъдие, крадене и разсипия на всичко, което докопат хора, които се учат с проба-грешка как се крепи и развива държава. Образование нула, отбрана нула, здравеопазване нула, правосъдие под нулата, какво остава....Това държава ли е? И непрекъснати абсурди от ЕС, където едни оядени безхаберници са се окопали и се чудят каква дивотия да ни пласират барабар с едни табори, дето нахлуват...Да ви.....

Или с други думи, Йотова е казала: "колкото повече, толкова повече!

Би трябвало вече да съм свикнал, но още се очудвам колко много приказки може да се издумат без да се каже НИЩО... Дори в нелепиците на Бате Бойко често има повече смисъл.

Напротив, казва го в прав текст, че ЕС е гола вода.

Другарко Йотова , за нищо не ставате , още колко години ще го доказвате !

Познах те, ти си неуспешния опит за чеп за зеле.

Равни на тези от БСП по популизъм и демагогия няма. Те имат цели отдели на Позитано, които ги учат да говорят това, което искат хората да чуят. Ама реални действия и свършена работа няма да вдите от тях. Но няма и нужда да вършат работа, защото у нас се гледа какво се говори, а не какво се прави. За това си докараваме на власт периодично БСП/ДПС!!!

Кога най-после ще им дойде акъла на някои? НИКОГА не е имало "съюз", а още по-малко еуропейски! Има само "меко" колониализиране" на територии, разбиване на икономиките на някои(КОИ ЛИ!!!) и обогатяване на други! ВИНАГИ СМЕ БИЛИ И ЩЕ ИМ БЪДЕМ ВАСАЛИ! А щом такава империя като Римската се е разпаднала.....изводите си правете сами!

Но БСП е на светлинни години от тези политики, нали!? Грабежа и корупцията ценности за БСП не се вписват в картинката.

По-добрата новина.

,.. и фъф по-млада възраст , фъф Бг !

Егати новината !

Гола вода и кал по гръбо !

Тая джендър-мастия защо не се скрие някъде, само излага свестния президент.

И тая ДРУГАРКА е виновна , за ''успехите'' които се постигнаха за България , а именно : ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''..

Много приказки за ползата от конкретното и нищо конкретно. Йотова, това ли научи във Великия ЕП?

Едно време строихме социализъма, сега ще борим тероризъма, абе въобще, все към светлото бъдеще ще се стремим

Социализмът даде на България АЕЦ и космонавти - демократизмът унищожи АЕц и космонавтиката. Гей паради и пендерастки конвенции - това получихме от ЕС.

''Всичко е ФАЛШ''!