Дайнов: Борисов отигра три хода пред Меркел

България трябва да стане част от шенгенското пространство – това е едно от основните послания, които премиерът Борисов отправи към германския канцлер Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Дайнов: Борисов отигра три хода пред Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съдебна реформа и по-специално в прокуратурата ще има, когато лапачите се налапат. засега няма такива изгледи. До тогава, ни Шенген, ни Евро. скоро и еврофондовете ще секнат.

Германски прокурор искал? Бай Ганья, не знае какво става в БГ! Т.е. не знае - че МВР, Прокуратура, СЪД са три екипа работещи по ЕДИН ПРОЦЕС - правораздаване !!! 1. Еврокомисар за дигирализация имаме но НЯМА! ЕДИННА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС "ПРАВОРАЗДАВАНЕ" между СЪД, Прокуратура, МВР!!!! ( ЕС ще изхарчи за ДИГИТАЛИЗАЦИЯ 120милиона за free WIFI ... порно сайтове, и др. ще са бенефициентите, след 3г ще се бракуват устройствата и това е с тези 120милиона....)

Него добре го отигра госпожата... ама не й беше трудно - с толкова автоголове.

Отиграл бил. И трите му хода са булшит и нищо няма да излезе. Прах в очите, банкянски пиар, фейк.

Sm3hurk0

Голям играч е БХ.. :)))) Турция си прави к'во си иска, даже и със САЩ не се съобразява.... Скоро няма да сме в хола, а коридора на течение. ...а, съдебни реформи - има , ама не работят.... :)))) Та играча е наигран отсега.

След казаното от Меркелина,на Тиквата не му остава нищо друго и да се гръмне,или в по-добрия за него случай да си грабне куфарчето и да изчезне завинаги!!!! ТРЕТИЯТ ВАРИАНТ Е ПРИ БАЙ С Т А В Р И!,като преди това потренира малко в Симитли!!!!!!!

ПП.За удовлетворение на целия Български народ е за предпочитане ТРЕТИЯ вариант/бай СТАВРИ/ !!!!!

Тоя,кога ще стане част от едно друго пространство? Е,ще хвърли и последната лопата пръст върху България.

Като % от БВП, отделян за сектор "Сигурност", България е на първо място в ЕС - 7%!!! Средно в другите държави от съюза - около 3-4%! Отделно - като бройка на глава от населението, се радваме на най-голям брой полицаи, прокурори и съдии! Т.е. в България в сектор "сигурност и правосъдие" нито липсват пари, нито липсват кадри! Което логично води до следния извод: или няма политическа воля за справяне с тези проблеми, или кадрите не става за чеп за зеле, или и двете!;) А фрау си го е казала и натъртила - докато не вкараш РЕД в собствената си которка, ще гледаш Шенген през крив макарон, о, най-зелен от зелените!

Правилно. Само едно допълнение, правилно е котУр и котура. Все пак простеното и да бъркаш думи от западна България.

Благодаря;) Ще го запомня, макар че в речник на бг език е дадено като "которка".

Мафията си има слуга подчинен който се казва Бойко Методиев Борисов.Запада флиртува със него докато е удобен.Престане ли да бъде такъв ще го сдъвчат и ще го изплюват.Такава е перспективата.Не се поднасят дори малки нюанси от комюникетата което говори за липса на свобода на словото.Старите псевдодемократи от близкото минало на 90 те и от Съюза на Държавна сигурност/СДС/вече не ги еня за свободата на словото.А такива като Дайнов или иска да е луд или да прави другите на луди.

Едно без коз , две без коз и капо.

какви се струва чужестраните гости говорят на императора-слънце, г-н брисов, а той фамилярничи с Ангела, Андрей и т.н. Някой да обясни на "виту" какво е държавен протокол, и как трябва да се обръща към високопоставени представители на други държави и институции. Не искам да си представя как "бъда" би се обърнал към гражданин на друга държава.

Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... А какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

Това послание за Шенгенското пространство го слушаме от първия мандат. За Цв беше приоритет, за ББ - въпрос на боядисване на една барака на границата и щяха да ни приемат. И така - девет години все се надяваме. Хората ни казват това, което си знаем и ние - няма РЕД, уважение и спазване на ЗАКОНИТЕ. Докато търпим това, ще искаме, но няма да стане.

Юнкер каза в прав текст, че в БГ всичко е пушка докато ББ е на власт и му даде 100 милиона през Кирил Домусчиев. Даже пак Юнкер каза, че БГ не била толкова корумпирана. Обаче все не влизаме в Шенген. Та има ли противоречие според вас? И точно шенген ли ни е проблема или това, че мафията къса на залци и вече даже не дъвче много докато разпарчетосва Пирин и всичко, което може да застрои?

НЕ МОЖЕШ ДА ДЪРЖИШ НЯКОГО НА ДЪНОТО , БЕЗ ДА ОСТАНЕШ ТАМ С НЕГО. НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ТИКВИ УВИРАТ ТРУДНО

Шилo

Другарката Стоянова бърка "свободно" с "безконтролно" движение на хора, стоки и капитали. И сега движението е свободно, но не е безконтролно, което пък печи на мафията да си върти трафиците.

КОЙ ТЕ ИЗБИРА ТЕБЕ,БЕ.МЕРКЕЛ ЛИ ТЕ ИЗБИРА, ТА СИ ТАКЪВ ЛИЗАЧ

САМИ СИ СЕ ХВАЛЯТ, САМИ СИ СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ. НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ. ИДИОТИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ. И НЕ СПИРАТ ДА ИСКАТ ДА ВИКАМЕ "УРА"

И правят това, което никой досега не е правил. Щом някой ги критикува, набързо го купуват, най-често с депутатски пост или някъде из министерските дебри и той млъква. Ярък пример е "Шайката", който писа какво ли не, после изведнъж до уши се влюби в премиера. Има и още...знаем ги. Населението го купуват със санирането.

България е крайно несигурна и опасна страна за европейския ред." С две думи се казва всичко!

Тиквата си е Тиква , циганката умре , сега се намери един Циганин Дойнов да Хвали Мутрата ! Този ходи с 50 човека охрана , за да не изрази Българския Народ своята любов с камъни и дърветата !

Юриииии, Юри, 80 процентов си, Юри! Нищо ли не можа да вденеш от статията?

Защо е важно да влезем в еврозоната? Аз не искам еврото в България.

Ама аз искам!

Шилo

Ти не искаш, но умните хора искат, защото знаят какви ползи ще донесе това на България.

Икакви ползи,бе ,чукундур???

А бе вулгарите не са ли чули за дипломация!? Че дипломата не може да каже в прав текст, че не са технически причините за отказа за Шенген! Прочетете примерно статията за Гущеров. За върховенство на закона ли там става дума!

Не са толкова гламави Евролидерите. Никакъв Шенген за бандюгите по рускаму от България. И няма да стане. Нашите първенюта яко крадът с бандюгите и не искат това да секне. Идиотско е да се правят на шити госпожици нашите мутри по върховете!!!!!!!!!

Всичките са пълни идиоти !Кунева да не би да не беше същата ?Разсипа образованието,направи на срокове учебната година !

КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЯ ТИКВА -ИСТИНСКИ ГАНЬО БАЛКАНСКИ .ВСЕ ЕДНО АЛЕКО Е ГЛЕДАЛ НАШИЯ КАТО Е ПИСАЛ ЗА БАЙ ГАНЬО

И при 80 % може и да ги отиграеш ? Не е виновен този дето е изял баницата..........

КАТО ГЛЕДАМ ЛИДЕРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.....АМИ И ТЕ ЛАЙНЯРИ И ПИЯНКИ КАТО НАШИТЕ

След казаното от Меркелина,на Тиквата не му остава нищо друго и да се гръмне,или в по-добрия за него случай да си грабне куфарчето и да изчезне завинаги!!!! ТРЕТИЯТ ВАРИАНТ Е ПРИ БАЙ С Т А В Р И!,като преди това потренира малко в Симитли!!!!!!!

Абе папагал , какви три хода ? Мутрата Борисов Три пъти продаде България ,за да е на власт ! Тиквата трябва да бъде обесен Публично пред НС и да бъде прокълнат !

ПЕДЕРАСТ, ПЕДЕРАСТ, НО ОБЛЕЧЕН ВЪВ ВЛАСТ/КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА КУЛТОВА ПЕСЕН/ ТАЯ ТИКВА ПОГУБИ И ПОСЛЕДНИТЕ ИЛЮЗИИ НА БЪЛГАРИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА КАКВО ПРИЛИЧАТ.ОЯДЕНИ ДЕБЕЛАЦИ ДЕТО НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЗА СОБСТВЕНИЯТ ДЖОБ

От ББ не може и да се очаква нещо сериозно, това е човек с много ниско образование и култура. Нещо като бай Тошо, но Т. Живков беше природно умен, интуитивен и безкрайно скромен човек, дал огромни ползи за страната в контекста на тогавашните времена. Глупостите на ББ са потресаващи. 1.Т.нар. "Шенген" е дъвка за крайно примитивни хора. Изобщо не ни бърка с нищо да сме или не, освен някой бизнесмен дали щял да чака на едни гишета 15 минути. 2. Еврозона-Пиер Московиси ни отряза даже и за чакалнята. Каза ясно-нямате икономика, нямате инвестиции, нямате потребление, не сте пазар. Забравете за евро. 3. Турция. Умиротворители могат да са успешни, уважавани и силни страни. Ние сме провалена страна, която презират както ЕС, така и турците. Колко прост трябва да си, за да вярваш, че сме трансмисия между Ту и ЕС? Освен всичко друго, изобщо не ни устройва Турция в ЕС и каквито и да е стопляния. 4. Западните балкани като инициатива са 100% вредна за България история, която ще ни наводни с шиптърски мафии и никаква полза.

+ за анализа! Всичко е много точно. Като гледам нашите политици, все се сещам за една реклама - собствениците на едно куче слагат пари в поставка на шията му и го пращат за кафе; кафеджията взима парите и слага кафетата, а кучето ги отнася на собствениците си. Като че-ли ние сме в ролята на кучето.

ЩОМ ЩЕ ИЗПИСВАМЕ ПРОКУРОР ОТ ГЕРМАНИЯ,НЕКА ДА ИЗПИШЕМ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ ТАМ,КОЙТО НЯМА ДА ОТИГРАВА ХОДОВЕ , А ЩЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ. АМИ ЗАЩО НИ Е И ПАРЛАМЕНТ.САМО ГИ ХРАНТУТИМ И УГОЯВАМЕ. АКО СЕ ВИДЯТ ВЛАСТИМАЩИТЕ С ОЧИТЕ НА ХОРАТА,ЩЕ СЕ ГРЪМНАТ

"Дайнов и Прокопиев, Кунева и Борисов, НПО "експерти" с чуждо финансиране: Дума не обелват за икономическата дискриминация на ЕС към България. Защо Меркел строи за германците Северен Поток 2, а на българите Меркел и ЕС, НПО-та, Борисов, Дайнов, Меглена Пръмова отнеха " Южен Поток" и с мръсна дипломация срещу България го дадоха на Турция? 300- 400 млн. $ годишно от транзитни такси бяха прехвърлени от българската хазна за пенсии, здравни услуги към турската хазна?! А потреблението на газ в ЕС се е увеличило с 20 % за една година!"

защо? Иво Христов ти го каза, защото такива като теб са 80!!! Та на това се дължи световния заговор!

друго имаше впредвид... но шорошските тролове го изопачавте и плюете по 6 млн. българи, че " били мързеливи, че били кумндета и т.н."! Факт е, че българите не са мързеливи, нито нецивилизовани, нито необразовани- иначе нямаше да ги търсят и наемат на работа над 3 млн. трудоспособни българи в ЕС, Англия и САЩ! След реформите налагани от МВФ, ЕС, САЩ, НПО-та в България 21 години, целта е ясна- принуждаване и прехвърляне от България към ЕС и САЩ- 3 млн. образовани гастарбайтери, които всъщност бачкат яко " мръсната работа" на европейците и гостите им араби, на която те сопола си няма да хвърлят! Така ЕС си спестява милиарди евро всяка година за преквалификация и скъпо платени обучения на европейските си граждани!

Русия спира газта през украйна и за югоизточна европа снабдяването ще е през турски поток и тогава ще се осъзнае това ,което си написал, германия и западна европа си имат руски газ през северен поток, пълно лицемерие от страна на ес

мария от луната ли пада, че не е разбрала, че лицемерието на ес е основна ценност и затова ако тези лидери като меркел не се ли сменят, този съюз е обречен

Ще ги сменят подобни най-вероятно! Мислиш ли, че централно брюкселските европейци от ЕС им пука, че средната заплата в България е 300-350 Евро, а при тях 2 500- 3 000 Евро- след 21 години реформи налагани от ЕС, САЩ, НПО-те в България! За АйТи сектора, дето се хвалят с високи заплати в България: програмист със средно образование в Германия и централен брюкселски ЕС стартира на 2 500- 3 000 Евро( 5 000- 6 000 лева), в България на 800- 1 000 Евро( 1 600- 2 000) лева.

Ако ще идват прокурори от Германия, що да не изпишем и едно правителство и един премиер, дето не са прочели една книга и не са учили за пожарникар!

Какво ли значи терминът "отигра"?Дали е оня гостоприемен танц със саби,отигран от Зеления човек в СА?Каква корупция ще оправя,след като системата за следене на акцизни стоки БАЦИС поразително се приближава до един от неговите псевдоними Баце.Все едно,че за него е измислена.И никой не може да каже как 5 години никой от управлявалите не се сеща,че има проблем,голям проблем.Явно бандитите,заобиколили Борисов по негов образ и подобие, не си поплюват да щавят безнаказано.С уговорката,че и за началника ще има.Но тук вече не е само добрички суджук.

Щом са от бившата ГДР ще се разберем и ще делим 50% на 50%.

тая послушница стоянова говори едни пожелателни думи,но нещата са както казва дайнов

Меркел знае ли къде кацат мухите политици?Гадно е за храна ама лесно се смила,ако го настъпиш те хлъзга,хвърлиш ли камък те пръска!

Самият факт, че чуждите лидери се правят на приятели на БГ, тупат покровителствено по рамото премиера и обещават, но нищо в отношението към страната ни не се променя говори, че те са наясно що за държава имаме и колко компетентно е ръководена. За какви заслуги неуспялата кандидат-президентка стана министър на най-критикуваното министерство? Докога ще търсим външна помощ? Толкова ли нямаме добри юристи? Имаме, но много знаят, затова не са подходящи. Всичко е пред очите ни и който може да мисли, знае къде са проблемите.

Няма ли кой да каже на г-н Борисов, че вместо да обикаля света, да танцува със сабии и да помирява народите, да седне и да оправи собствената си държава. В последно време проблемите на страната са на последно място за него. Пътувания, потупване по рамото и протоколни приказки друго няма, а страната е потънала в корупция и убийства. Докато няма ред в страната никой няма да погледне сериозно на нас коклкото и обиколки и пошещения да направи Борисов.

И мизерия!

Борис III също играше няколко хода пред Хитлер, получи Южна Добруджа, обещано му беше да получи Беломорието и Македония, за което се съгласи да влезе в Тройния съюз и да окупира гореспоменатите области и да финансирас 20 милиарда тогавашни американски долара нацистка Германия във войната и срещу Русия, Англия и САЩ. И накрая Хиле отрови Борис, да се отърве от слугата си и да насади в България отровените нацисти, а не обикновени монархо-фашисти от Легиона.

Значи немците ще разберат за 2 дни, а на Боби 9 години не му стигнаха. Че как да ни приемат тогава - хахахах

До кога ще искаме помощ от вън? До кога все чужденци ще ни оправят??? Да сме чак толкова тъпи,не сме....

Тъпи сме и още как.Стоим в къщи цъкаме с език като гледаме новините вечер на чаша ракийка и псуваме този или онзи.Вижте какво правят румънците и гърците=как защитават гражданските си права ,а ние се чешем по тъпите глави .... "ех НАРОДЕ..."

За себе си ли говориш?

На мутрата са му дали да дърпа лоста за управление на ЕС, само че тоя овен ще докара ЕС до нивото на България.

Тоя пладнешки айдук пак е врътнал бабичката. Сигурно и е казал че прилича на Орнела Мути а тя му отвърнала че той прилича на Ален Делон преди 40 год.

Ключовата Дума на г-жа Меркел бе Р Е Д. И, и то създаване и налагане спазване, а не козметика. Може някой да го е разбрал.

Правилно, Баце;) Дори трябваше за по-убедително да демонстрираш системата "БАЦИС" на фрау, та още докато е тук, направо да "изкомандва" влизането ни! Тъй ми - желязото се кове докато е горещо;)

Проблемът пред Шенген е само и единствено корупцията. Ако ни дадат достъп до системата, наши корумпЕта ще могат да правят крупни измами с нея. Нямат ни доверие и с пълно право. И не е от настоящите политици или заради миналите, а заради непроменения вече 130 години манталитет, описат от Ботев, Алеко, Славейков и кой ли още не: "Като се знам каква съм, веднага мога да кажа ти какъв си".

Не всички са Красиви кухи лейки! Има и нормални българи и то немалко.

Е, ти понеже си много осведомена, знаеш, че именно корупцията е условие за влизането ни в Шенген! Нищо, че е само за нас! А и тези, които са вече там, са изкоренили на 100% всякаква корупция! Няма такава нито в Централно-европейските страни, нито пък в Западно-евтопейските!!! А аз, като ти чета глупотевините все повече пък си мисля, че кате се знам какъв съм, въобще не мога да кажа ти каква си! Освен, че наистина си куха!

Дайнов има патологична обсесия от Борисов. Това, което се случи при посещението на Меркел, дори самото посещение, е с голям знак+!! Може да врякате, да псувате...фактите са други. След време, такива като Дайнове и плйнчовците от форума, първи ще се възползват от продобивките и .....ще продължат а плюят, докато им свърши плюнката.

Мърльо, на теб известен ли ти и смисълът на думата обсесия или просто я изплямпа тук, защото е купешка.

Оптимист, какви придобивки виждаш? Най-бедната страна, най-корумпираната, изчезваща като население. Борисов говори как спасява щъркелчета и кокичета. Голям смях е паднал сред чужденците.

Дайнов ,като син шаман се провали,но пък попълни биографията си с нещо като професор,подобно на Бойко който стана нещо ,като генерал.Прав си в едно ,че Бойко пред Меркел изигра три хода с правото хоро,дайновото и като капак заситни пред Меркел една ръченица.