Мария Габриел: Равенството на половете е въпрос на ценности

Равенството на половете е въпрос на ценности, каза еврокомисарят Мария Габриел пред журналисти преди началото на форум, посветен на борбата с домашното насилие

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Равенството на половете е въпрос на ценности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ни баламосвайте

а ти откъде цъфна изведнъж в европарламента от гоце делчев?

Тая е жертва на кумунизъма,ще я изучават по история!

Абе тав дълковратата,каква българка е? Какво знае за живота на българите? Мария... Че и...ГАБРИЕЛ... може би е съчетание от.....ГЕРБ ...и....ГРАБИ..... Аз като мачо,само едно можа да кажа.....ТАЯ,С ТАЯ ШИЯ.....ЯВНО ГО Е ПОЕМАЛА ДО....ШИЯ....

- Самуел Аронович, защо ми изглеждате тъжен тази сутрин? - Синът ми се жени. - Е, моля ви се! На толкова хора синовете се женят и те се радват, а вие тъгувате... А как все пак се казва булката? - Степан. - Хмммм... Това наистина не е типично еврейско име.

"равенство на половете" е тотален нонсенс. Половете няма как да бъдат равни, защото Творецът ги е създал различни. Но в обществото те могат да бъдат равноправни или равнопоставени. Научете се да се изразявате правилно на български, а не политкоректно, та да започнем най-после и ние да разбираме какво всъщност искате да ни кажете. Иначе има да се чудите защо срещате толкова съпротива, неразбиране и наслагване на негативни нагласи в обществото, да ви го насложа с извинение...

От опит знаеме,че няма ценности има само интереси

На какви ценности е въпрос, бе дарлинг?! Та от цялата тази олигофриния вече 60-70 год. с правата на жените, равноправие, феминизми и пр. жените се оказаха най-големите губещи. Не се ли усещате как и кой ви използва в ущърб на нормалното човечество?! Както сте я подкарали ще зачевате изкуствено и ще раждате анонимни деца, а мъжете ще започнат да гледат на вас действително и единствено като предмет за еднократно ползване. Това ли са ви ценностите?!

КОНВЕНЦИЯТА още не е ратифицирана.Но... Из писмо в "Гласове": "Онзи ден на сайта на РУО се появи обява за инициативи в средното училище с инициатор "Джендър образование..." Писмото беше подписано от Ваня Кастрева, началник на Столичния инспекторат по образование и бивш зам.министър на образованието. За кратко в социалните мрежи хората реагираха, а след това обявата беше свалена. Една жена спонтанно питаше: "къде е агенция за закрила на детето, къде са психолозите?"

Storen

Преди няколко години гледах едно западно предаване. Не помня от коя държава беше. В него една журналистка взимаше интервю от едно хомосексуално семейство (мъже) които бяха осиновили момиченце. Доколкото мога да преценя беше 5-6 годишно и си играеше на някаква катерачка в парка. Журналистката го интервюираше без родителите и го попита нещо от сорта на: "Добре сега, кой от двамата е мама и кой е татко". Детенцето се ококори и погледна журналистката сякаш е най-глупавия човек който е виждало и отговори: "Еми те са хомосексуалисти. Аз имам двама татковци разбира се." Това ме накара да се разсмея. Детето изглеждаше щастливо и много добре възпитано. Родителите също бяха добре възпитани, с добри професии и явно се грижеха за детето по-добре от всякакви социални институции.

Прочетох,че нашият диктатор в Стразбург заявил ,че Истамбулката конвенция ще беде приета.Толкова не го интересува народното мнение ,че с неговите мут....похвати няма начин да изпусне тези американски долари.ДИРЕ МНИГО ПОСТОВЕ НЕ МИ ГИ ПУСКАТЕ,ПОНЕ ТОВА ПУСНЕТЕ ,НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА.Та ние недоволстваме,а тоя еднолично решава ,че ще наложи това извращение,няма нищо общо с насилието,а ни засяга милите ни дечица.Е това ако не е фашизъм ,какво е .Обречени сме с тоя най долни думи.Ако наложи мнението си,внука му да му доведе за снаха ,,друг внук

им го кажи на твоите съграздани у Неврокоп да видим те как ще реагират, ама ми се чини, че може да настъпиш мотичето!

Айде с Марийкините ценности напред към светли бъднини -брадати жени и епилирани мъже.

За съжаление,ще я приемат. Ще приемат и ,,дженрър обучението,,и след години ще се разбере,,голата истина,,и намерения на тази конвенция.Обречени сме,оня с тоталитарното мислене,не е важно че болшеството не иска,но за пари ще се наложи

Направете теферендум г-жа Мария Габриел. Попитайте народа. Нали е демокрация. Народа казва как иска да живее.

Референдум

Точно това си мислеха джендърите , как да се съобразяват с хората.

Storen

"Попитайте народа. Нали е демокрация. Народа казва как иска да живее." За пореден път се убеждавам че обикновените българи не разбират политическата система в която са се оказали. България е представителна, а не директна (референдумна) демокрация. В представителните демокрации гражданския договор със суверена е, че един малък политически елит ще налага на народа как иска да живее. Нарича се демокрация основно защото опозицията не е забранена от закона. Политическа система в която суверена (народа) управлява пряко се нарича анархизъм. Ако това наистина са политическите ви предпочитания, имам лоша новина за вас. В България няма анархистка партия. Съответно не сте политически представен. Имайте в предвид тези неща следващия път когато пишете за референдум.

Глупости пишеш. В Чехия и Унгария е същия вид демокрация, но си провеждат референдуми по важни въпроси.

женски 6trкел, в черен, смачкан тесен панталон!

Марийке, мила "Равенство на "половете"" сме го постигнали отдавна, самият факт, че се пъниш да ни даваш акъл, от позицията на Евродеутат е показателен. Жени на най-високите постове в държавата: Председател на Н. Събрание, Вицепрезидент, Министър на Правосъдието, на Енергетиката. Шефа на БСП, Шефа на Юнеско Кристалина и тя шеф в Св. Банка. По принцип равенството на половете не е проблем а реалност. Бедата е че фжендъридеолозите спекулират с това, стремейки се да придобият власт над държавното законодателсво. Има хора (и жени и мъже) на който им харесва да ги шамарят , когато правят секс. Те подсъдими ли ще са вече?

Тези толкова изкукаха , оглупяха , душевно лоясаха , че нямам думи да ги опиша.Що за глупости са това с ценностите , само нейните ценности ли са ценности , аз нямам ли си собствени ценности. Не мога да си обясня този Свят как можа толкова да изтрещи?!

Само като си помисля че ще ни изравняват половете. Питам се кой ще бъде еталон за мъжете и кой за жените. Ако за мъжете изберът някой късопишковец, голямо рязане ще падне и после хайде в джамията до НДК, рахат ви казвам и ценностно. При жените незнам, ако еталон е тази, не ги мисля, ще си останат без мъже. Ама и това си е ценно, зависи от коя страна го погледнеш. Мисля че Марешки трябва да остави веригата бензиностанции и да започне нов бизнес, верига от лазарети за уеднаквяване на половете. По евтино ще ни излезе при него, нали така.

"Равенството на половете е въпрос на ценности". Това Мария ли го казва или Габриел? Или еврочиновника с 30 бона евро месечна заплата, дето му е през оная работа кой мъж, кой жена, кой джендър или някакъв друг извратеняк.

На какво е да оцеляваш да можеш да си плащаш сметки убийствени,храна менте защото истинската е скъпа,първи по смъртност ,легнеш си и не знаеш дали някой през ноща за пари няма да те убие,отидеш в болница трябва да доплащаш,всеки месец в аптеката за да живееш по тези проблеми помисли и помогни ,а не приказки за ценности лаеш.Много бързо си забрави проихода

Сигурен ли си, че ме питаш нещо?

Нсй важното за Б-я.Изчел съм всички мнения и всичко е против тази конвенция и с основание за притеснение.Установих,че когато посягаш на децата на българина,натрупва се гняв в хората породен от това,че искат да посегнат на нормалните човешки отношения.И все пак българина държи на семейните ценности,пример ,че всеки иска на детето си да подсигури дом.Та управляващи вслушайте се в мнението на хората,защото ще дойде момента и ще ги накаже.Това извръщение ако се приеме никога няма да забрави.Та не диктаторски да налагате волята си,а ,,работете с главите си,,а не парите да ви съблазняват.

Вземаш едни 48 000 € , както ме поправи един колега тук и приказваш и вършиш глупости , без да ти дреме на футката (това също съм го взаимствал) , а аз се питам защо не ходиш да изправяш с нея краставици.

Мария, ти джендър-активист ли си или българка християнка избрана, от българският избирател? Ние, християните, подкрепяме човека в хомосексуалиста, вие, джендър-активистите, подкрепяте хомосексуалиста в човека. Ние, християните, подкрепяме жената в лесбийката, вие, джендър-активистите подкрепяте лесбийката в жената. Адвокати на дявола, на които на всичко отгоре ние, от бившите комунистически страни плащаме от джоба си. Не няма неразбиране всичко ни е ясно на нас българите (християни и мюсюлмани), по-скоро на вас, витаещите в облаците на Европредседателството не ви е ясно, какво зло се крие зад такива документи. Целта им е да сложат хомота на националните държави със своя собствена култура и традиции. В Б-я има най-голям процент жени на отговорни постове. Та тук е Женско царство, от време уно.

Тая джендърка явно е двуполова, щом има женско и мъжко име.

И евро-прости--цията ли е ценност за теб ма, Габриелова. Ами да ти плащат 48 хиляди евро на месец за да говориш тия тъпни, си е чиста евро-прости--ция.

Има прави и обратни ценности ма Габриелче , примерно моите ценности спрямо такива като теб, хич няма да ти харесат , ама и те са си ценности.

Мария Габриел: Равенството на половете е въпрос на ценности Това го казва представител на "третият" пол.

И прозря евро-бюрократът в себе си Господът Бога , не уважаеми Еви и Адамовци Божието начало , а самият Господ Бог и започна да си ръчка Ева и Адам по свой образ и подобие , нарече го третополов.

Гъзенце , само ме дебнеше да ми лепнеш минес , нали?

Малий на тази наша МАРА не само джендър може да и мине между краката а и смок с дисаги :))))))) !!!!

Явно от много работа по специалността си по древната професия не може да си събере краката.

са последно женурята кво искате да сме джентълмени и да не ви биеме или сакате равенство между половете ако е второто и щом ше одите и вие войници,че се биеме кат равен с равен и стига сте квичали де ба вашта леля

Не мога да разбера КАКВО толкова е обещано на тези "наш'те" "управляващи" та толкова да ни я навират тази Истанбулска конвенция ... постоянно и непременно .... нещо е обещано ...

Бедна ти е фантазията,какви пари Сащ дават за образователната система във връзка с тсзи конвенция.Още от пет години децата ще ги възпитават сексуално,то учебници,то преподаватели.Ще има нови длъжности на огромни заплати,който да следят как се изпълнява програмата и ще докладват на фаш.Искат да промиват мозъка на децата ни които да смисъла на нашият живот.Никой не държи толковс на децата като българите.Та от тая система на обучение в Сащ децата не издържат и отксчат и започнат масоеи стрелби в училищата.Тука все още трезво разъждаваме,защото много сме изпатили и изпитваме страх от този начин нс обучение.Пари,псри и много пари,затовс герб я защитават толкова,и аз се питам то бива алчност,ама толкова не е за добро.

Нищо не им е обещано. Просто са гъзолизци. Като за реакторите, газопровода, петролопровода, "Белене", американските ТЕЦ-ове. Списъкът с простотиите ни е безкраен

Прав си ,ама проучи и ще разбереш,че много пари са обещани,иначе герб ще ритат ли гласовете в бъдеще и ще си навличат народен гняв

Тц тц, интересна работа в горната статия за еврозоната два герберски трола усърдно "учат " колегите как щели сме да цъфнем и вържем даже ако ни приемели па тук ги няма защо така ?Ето тук се пише за тяхната калинка а те мишкуват, как е застанала на амбразурата и как си защитава Конвенцията и които стоят зад нея / а ние всички знаем КОЙ КОЙ е зад нея / та къде сте пишете и застанете и вие до вашата калинка ?!

Много ви моля Управляващи, недейте да падате толкова ниско. Променете този "неправилен превод" и всичко ще е наред. Спрете да разделяте на мъже и жени, щото съм сигурен че има и пострадали мъже. Стига ДИСКИРМИНАЦИИ!

Тая да ходи да проповядва тази конвенция в арабските страни, където жената е след овцата по равенство. Българите уважават жените си и обичат децата си. В България досега не е имало третополови, откъде се пръкнаха изведнъж, че и права искат. Разберете - хомосекс е донякъде психично заболяване, НО трансджендър е ИЗБОР. Отиваш при пластичен хирург, слагаш 15 000 лв на масата и той ти присажда цици, вагина и те епилира. Вече си трансджендър и имаш правата да влизаш в женски бани и тоалетни. Това е ИЗБОР.

несмазана цифрова иска да ми рендосва, оная работа !

като мъже и жени -ДА! Равенство на "половете" като разбиране и действия на извратени хомосексуалисти - НЕ!

Нашият велик президент за голямо съжаление напусна политиката, но все пак остави едно забелижително наследство. Мария, както се полага на един прилежен ученик съвсем очаквано започна да надхвърля постиженията на своят учител.

Като видя подобни на тази и винаги се сещам за безизразните погледи на едновремешните дружинни ръководителки и комсомолски активистки. Никаква разлика няма. Същият идеологически ентусиазъм, категоричност, увереност и оптимизъм в светлото бъдеще. Готови винаги да разкъсат идеологическия враг.

И тогава и сега тези са абсолютни антижени, джендъри някакви, тази селска сопа на всичките си мангизи отгоре не може да си промени визията за да изглежда като човек. Отвсякъде виждаш един крокозъбъл.

И какво според Марийка е "пол"? Какво го определя? Това, дали има тестиси или яйчници ли или това дали мие съдовете?

дългошийке,ти не си ли пример за равенство.За какво говорите.Засрами се ма,от теб ли акъл ще вземем.И ти ли започна ни "просвещаваш".Я си гледай там габриел и не сие меси в българските работи,че ще ти се прекърши /сетих се,че ако употребя,това което ти е несиметрично дълго,ще го вземат за заплаха/.Имам предвид "прекърши"от ядове по "дебилите"

Не защо,но тая ми е противна/въпреки,че е млада...не е това критерия/,както:.... ....Сталинка ....Елена Поптодороеа ....Бокова.. ....една дето днес е....Паси ...една с ,,честни сини очи",която купи гаража на ЦК и нахрани....журналята... ....Беновска.... ....Кунева/Пръмова ...Една с еврейска....Виза... И....МНОГО ДРУГИ....да не пропусна и ,,жокейката" от Крушовица/да не ме бодисате в червено/синьо....или обратно/..... Списъкът е дълъг.... А всъщност така обичам жените....но....квите....НЕ !

И навирила опашка.И аз да получавам деветдесет хиляди лева,ще лая каквото ми кажат,ам се замислям и имам страх от Господ и не бих забил нож в гърбса на бившите ми съграждани,тя е от Б-я избрана.Но не очакваме и от теб ,поне де ата ни съжали.Живеем в бедност,първи по ракови заболявания ,а после смърта,а за беднотията и престъпноста това вас не ви интересува ,а бързате децста да ни съсипетеВъзпитаваме ги на повече толерантност,отколкото лицемери като западняците,на лицето усмивка,а в душата като ме гледа изпитва гняв

равенство между двата пола има инак жените на европейски деятели нямаше да са назначени на европейски постове. проблемът е в насилствените квоти, както и в насилственото узаконяване на перверзиите. проблемът е и в тоталната цензура, която ще бъде въведена след признаването на конвенцията. защото няма да има издател, който да иска да плаща глоби, постановени от измисления, политически еспч. на практика, примката около врата на нормалните хетеросексуални ще бъде стегната до пълно задушаване, а децата им ще бъдат взети за еничари на гей организациите, за които педофилията и инцеста са ценности, които се купуват. габриел лично разпространянява фейк нюз относно "ценностите" на тази конвенция...

Кой изтипоса тази невзрачно-третокласна нещастница на първа страница? Махнете веднага тази пасквилно-брутална пародия на жена в панталони и сако!!! Къде й са шалварите, къде й е бурката, къде й е кърпата за глава?! Ако си пусне едни рунтаво-гъсти мустаки ще заеме заслужено място в славно-гордата третополова редица на еврогейските толерастно-либерастясали, брюкселски зелки! Спрете третополовите терминатори, унищожаващи по пътя си всички мъжествени, високо-интелектуални, нравствено-извисени българи-мачовци! Възпрете параноидно-психясалите, пощурели, третополови кибер-робокопи, пуснали хищно пипала към българската нация - най-интелигентно-развитата, най умната, най-моралната в света! Като защитничка на малцинства от всякакъв вид аз въздигам своя мощен анти-третополов, антихомосексуалитки, антиджендър-антиметросексуалистки апел в защита на малкото останали хетеросексуални мъже и жени в България! Страни от ЕС, подписали този документ за унищожаване на развитата българска нация, са едни долнопробно-аморални туморни образувания, разтърсвани от мощно-вулканични третополово-мегасексуалистки оргии на подивели джендъри-унищожители световния Морал!!! Природно-интелигентното хетеросексуално българско малцинство от двата пола се наддигна мощно в славна революция-епопея срещу основния ВРАГ и главната причина за катастрофалното положение в България - ТРЕТОПОЛОВИТЕ ДЖЕНДЪРИ! Не божествено-моралните, хетеросексуални българи, а милионите третополови джендъри са виновни за икономическата катастрофа, за духовната мизерия, за чалгаризирано-профанизиращата клоака, за корупцията!!! Армията от милиони третополови джендъри е причина за небивалата демографска криза! Причината за повсеместната разруха в България не е българският манталитет, а разрушителният поход на аморално-антибиблейските Горгони на упадъка- Третополовите! Така пише и в Библията, и в Корана, а те са най-важните аргументи на славния българин в славно-епичната война срещу Виновника за всичките му страдания!

Този соросодомит почна да кенза по форума пак!

Хахахаа. Виж плюсовете! Високо-интелигентният българин ме прочете и "разбра" отново директно! И ти очакваш от такива хора гражданско общество?

Ох, Мелиха, не ни плашувай толкова!;) Рано е още за революция от такъв мащаб - все пак "сбърканяците"и "третополовите джендъри" са около 1-3 % от населението по земята;) Или викаш - "дорде е мъничка змията..."

Ох малееееей, тази ако ми падне, ммммм...събличам я, хвърлям я на леглото, иииииии......... БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ с правата лопата!

Да припомним, как тази кака се озова на поста еврокомисар - чичо Юнкер каза, предложете ми ЖЕНА. И така, всички мъже-кандидати, се оказаха по-малко равни, а кака Гаргамел спечели "служебно" - заради това, дето е между краката ѝ. Я пак, кой ми говори за равенство на половете?

Тези наглеци защо не предложат да има равенство и в заплатите??? Та неравенството в жизненият стандарт, охолството при едни, а мизерията при други (масата от народа) е къде, къде по- страшна дискриминация от тази спрямо педераси и лезбийки, ако я има изобщо! Тази фръцла прибира по 50 бона месечно и взела да ми говори за равенство и толерантност, докато ние си броим стотинките и не можам да нахраним децата си! Безобразни наглеци и въпиещи лицемери, това са управляващите в Брюксел!

Нека "дървените философи" взимат пример от нас !!!

ние в българия всички безполови ли сме, щом в еропейския парламент ни дискриминирате така по заплащане на труда, американски визи, шенген и т.н и т.н.

Тая да не вземе в името на равенството да накара и мъжо си да ражда , или тия рабошки се относат само до нас.

За какво равенство говорите ? - тупам , мия чиниите , готвя на малкия , бърша прах , пера , простирам , работя на 4 места , а жена ми си спинка до 9 , после гледка сериалчета , по някой време си бий шута от къщи и се прибере много изморена ! И не съм само аз , масово явление е вече !

Ами изгони я бе, такава жена - за какво ти е? И какъв пример дава на сина ти? И какво му разказва за теб, докато си на работа?

Търпи човекот само в името на ценностите.

Да я изгоня бе , ама те всичките като нея !

тая с футката си кариера направи

Стига глупости ,ако нямаше равенство между половете нямаше да си там !!!!!!!!!!

Ето го идеалният пример за това как ни малтретират и упражняват насилие дори върху нас, а какво остава за децата.