FT: ЕС предпазливо се прегръща с Борисов

Поемането на Европредседателството от България на 1 януари 2018 година е тема на статия във "Файнейшъл таймс".

Обратно в новината

Коментари - FT: ЕС предпазливо се прегръща с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гнус ги е ама им върши работа за момента

МУТРАТА Е ХАРЕСВАН,ЧЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОСЛУШКО В ЕС.

Какво се чудят от Брюксел след като партньори на известни престъпници са депутати които са част от ДС? Нали промяната през 1989та беше така нагласена?

албанеца да свиква с борисов , незнам какво си е мислел ама нашия борисов никои неможе да му стигне мечтите дори и тръмп е нищо според нашия бакалия...........имиджа ни е много нисък и трябва да е работи по него .......и се извоува изклучително тежко за педалите в бруксел , света се измерва колко пари получаваш ???????? и ми говорят за ценности голямо лицимерие

Дър-восекача са го из-писали! Поч-ти му нау-чих право-писа!!!

Тотален БАИ ганио.

Бибонич ако изкара председателството , направо трябва да почерпи. Каквото се е размиткал из Европа, може да не си намери партийката като се върне. Делянчо копае, Цецка копае и подрива, положението е сериозно. Привържениците на ГЕРБ, със свещ не можеш ги откри, до месец.

Как така не сме готови. Та нали бай Джендър ще ратифицира джендърската конвинция в НС.

от толкова хубави статии ZA BG. само такива може да напални шпионските ви джобове с рубли

Бг Правопис не си научил, ясна мисъл в изречение не си способен да изразиш, видимо и книжки не си чел...къде и с кой акъл се тикаш в Дира, тъпи коментари да пишеш бе?!... Я си огледай средата в която "вирееш", белким проумееш причините за личната си духовна "кочина"! Не само не си истински българин и български гражданин, ами си и продажен Хейтър, на който все някой друг му пречи... и най- вече Русия! Аман от ограничено мислещи и непросветени наглеци!

дир.др.путинист за тебе бате успеха на бг е като нож в предателскя ти русифилистичен за...ик

Аман от ограничено мислещи и непросветени русофилистични геи наглеци!

който трябва да слуша Борисов.

на запад не обичат и никога не са обичали хората от изтока, още повече тези които се хранят сьс свинско, хората от изток са единаци, а гарваните или пингвините винаги са единни за каузата не се предават

В статията що ли слагат равно м/у Бою и България за доброто?:)))))) ...а за лошото---институциите са виновни, те с Боко---нищо общо нямат?:))))) ...че и ФТ не е ни на Пеевски , ни на Прокопиев---да го насува олигархично човек!:))))))

Какво казал албанеца,че не разбрах?

Края винаги идва когато се самозабравиш.

Вероятно са комбина с дъртият козел.Като онези дето са прибрали 170 хил. долара от шугавите пенсионери!

Когато го информират,че и пенсионните фондове са ги фанали липсата!

Чудя се, кога ли тоя пиян народ ще разбера, че мутрата продава цяла България за пари и власт! Единствено и само за пари и власт!!!

Че се опитва да я продава е едно на ръка, ама че никой не ще да я купи е съвсем друга.

на запад не обичат и никога не са обичали хората от изтока, още повече тези които се хранят сьс свинско, хората от изток са единаци, а гарваните или пингвините винаги са единни за каузата не се предават

"Премиера на България Бойко Борисов има дълготрайна,силна привързаност към Пурите,Олигарсите и Популизма." Цитат на Ройтерс ! ... Това начало на цитираната статия във Файненшъл Таймс , каза всичко което ние в България отдвна знаем.

Борисов прецака всички. Така натъмани държавната машина, че всичко зависи от него и работи за него. Включително парламента, прокуратурата, медиите ... А иначе се прави на умряла лисица и обгрижва всички, които решат да протестират.

..и Имайки предвид че сеното на две магарета НЕ може да раздели - Очевидно Е ОперативноВоден СъвсемИзкъсо.

#европата има избор! или да си отиде на собствен ход от балканите или с краката напред! и после да не се оплаква от избора си! вън #евопата от балканите!

Балканите СА Европа, Колега ! ...и Е КрайноВреме да Престанат да бъдат "барутницата" на.

МНОГО са наплашени третополовите в ес ,от тикви и мутри ,напълно ги разбирам .ама точно те искаха да сложат ръка върху цяла България . а сега нещо ги хвана страха,странно ми е все пак ,защото бб е много мил и нежен с всички от ес !

ДалечПоПростичко Е. ...иде Сега-за-Тогава.

ПАК АКТИВИРАХА ТРЕТОПОЛОВИТЕ ЗОЗИ НА ДЪЛБОКАТА И ПИНОКИО И ЧЕРВЕНИТЕ ДС БАСТУНИ НА ЛЪЖКИНЯТА СРЕЩУ БОЙКО! КРАЙ НЕГО ДА ТИЧАТ ,ПАК НЕ МОГАТ 1 МИЛИОН ГОДИНИ ГО НАСТИГНА! ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО ПОНИ ВЕЧНО,А ТЯХ- САМО ГРОБАРИТЕ ДО ИКИНДИЯ!

Удивлявам се на наивността на българите, за трети път да изберат ГЕРБ Зюд Дойче Цайтунг, Мюнхен, 17.09.217 Фирмата искаше да инвестира в Пловдив 4 млрд.евро, но отиде в Саратов и инвестира 12 млрд.евро

И зад този журналист ,пак надничат шентовци,гетовци,минековци,бабикяновци,хаджигеновци ,диковци и вся осталя сволоч на крадеца на ктб - цеко сръбския!

Откъм отвъдАтлантика - Има Затишие по казусаКТБ...което Значи че --> Иде Сериозното .

Иде развалена царевица

Сериозното ???? През март готвят импийчмънт на Тръмп

ЕС има много по-големи проблеми от проблемите на България. Германия, Чехия и Румъния нямат правителства. Гърция и Австрия се тресат от протести, Полша и Унгария са нарочени за черните овци на ЕС, Великобритания напусна и не иска да плаща ... и т.н. ... България е бял кахър ...

Какъв Брилянтен Момент ! - да Си Застанем на Собственото място !!!

Знаете ли кога ще влезнем в шенген, НИКОГА...всичко е театър. Ей сега, като свършат еврофондовете, след 1 година и половина и до там. Боку, нито ще е в власта, а след него следва най-големия потоп, по-голям потоп за нас и от турското робство....Гърците си мислеха, че тези заеми, където взеха няма да се връщат, ама безплатен обяд няма. Гърция фалира безлавно, следващите сме ние.

Натам Отиват Нещата. ...ами Ако Се Самоспасим (виа Описаното към Колегата Пурко) ?! ..т.е. : - Се разпарчатосва Всичката Воня от "наште" ! -- Се намират Хора Знаещи&Можещи ! И ! - чрез Симбиоза-на-Действията (у Нас + от Глобалната-Ни Диаспора) - Си Приберем АбсолютноВсички Вересии ! ...звучи или Звучи ?

Здрасти, че бързам!

От кога "дясно-центристката политика" означава отсъствието на каквато и да е такава? Десет години Боце лъже, че провежда някаква политика, а принципа при него е ден да мине друг да дойде окато се правя на Падишах. А най-тъпото е, че толкова време номера му минава. Целта е да се устиска до края на кохезионния период -2020 някъде, а после ПОТОП.

Гражданино Аспарух ! - Кокошката - Може да Дойде Отвсякъде ! (, докато Яйцето - ВсеТака Ни Се пече ЗнаетеКак) .. ТА ! - а какво Ако поради Напоследък "лъсналостта" на Вси"наште" и то При Европредседателство - Фрас ! , просто Бъдат Шунтиране за НулаВреме ?!

Юнкер тринк!

Я, я - фиер гласен шампанер... - Брях ! , нъл чернодрешкоШитчето Щеше да му подарява 750мл Наша Отлежала !! (Ай-Ой ! ;-)

"Но макар страната на хартия да е изпълнила изискванията, официалните лица в Брюксел се страхуват, че институциите в София далеч не са готови за това. " Без Коментар!

НаМясто !, отУпор ! - Институциите ! В София !! НЕ са !!! (Chapeau !)

Вече почти 10 години България се управлява от МУТРА.

е управлявана в пъти по-добре и с повече успехи, от всичките преди него. Затова не можете да му го простите. А народа пак ще си го избере.

Наистина ли считате че тоя Може&Знае ИзобщоНещичко, Колега ?!

..като маймай И-това НЕ е бил ...

Боци, а тия тулупи от ЕС - твоите шефчета, питаха ли те кой окраде КТБ, бе?

НямаЗащо. Действа ЗаконаМагнитски. ...който е Глобален. Всъщност - разбрахте ли НайНакрая логото на КТБ, Колега ?

JMM®

Изданието "Файненшъл таймс" не се ли издаваше в държава която предстои да напусне ЕС ... Какъв ли е интереса на Файненшъл таймс, какво и как се случва в ЕС ?!

Вижте студиите на Т.Блеър&Института. ...ReconfigSys On !

лизачите...не така е озаглавена статията и не лъжете

Примерът за корупция е европейския съюз. Там това се нарича лобизъм. Върха на корупцията напоследък са пазарлъците за правителство в Германия. Социластите там масово не са съгласни на коалция, но от евроцентралите натиснаха председателят им Шулц да прави коалиция. Има голямо недоволство сред неговите съпартийци, защото основнно се отстъпва от обещанията на техните избиратели. Но корупционниите интереси и интересите на отделните апаратчици са много по-важни. Избирателите кучета ги яли.

Тия пък кога слезнаха от дърветата, кога почнаха и акъл да дават, в албания има още хора дето като по телевизията пуснат гърмежи и лягат под масата с пълни гащи.

Ако България беше моя........ Интервю с Бойко Борисов. Вие журналята ,забравихте литоьи бисер?

Исках Универсален терминал в Бургас за да може 50 милиона петрол да преминават не през Босфора, а през нас. И ако това беше станало, никой нямаше да ни пипне и без армия, защото големите си пазят икономическите и финансови интереси. Те стават тяхни геостратегически интереси. Исках и Южен поток да преминава през България. Евтин газ, силна икономика. Исках и Белене да се построи, защото съседите ни строят нови централи, а ние изоставаме. Исках да си избираме българи, защитаващи българските интереси, а не техните лични. Исках, България да е градина, защото народа заслужава и го е доказал след 500 години робство, а ни натресоха купени кретени. Ще кажете, ами ние си ги избираме, но грешите. Изборите са платени, избраниците са платежоспособните българофоби.

и се наака

Цялата про-руска агитка напоследък е много активна след всяка новина, зачестиха убийствата, като ги организират от цялата гама- битови, бизнес, политически... Народа трябва да знае че щом толкова са освирепели значи сме на прав път. Светла им памет на жертвите на пост-комунистите!

Дискретно : - Късака е в цайтнот. Лупнаха му една сюрия Реални съперници. ..т.е. Вероятно "наште" са ...ммм...НаПроизволаНаСъдбата.

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода", гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване", стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите - тук и сега, всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (цялата власт е ВИНАГИ само в ръцете на представителни политици - ЛИДЕРИ) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - СКРИТА диктатура. Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация") - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво може едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода. Може единствено да служи КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация и свобода е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ от за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи индивидуална отговорност за своите действия. Дори орязана, демокрацията и свободата (Швейцария и Исландия), започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. При демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

.

Спам ли, хайде троле, кажи защо е соам...

Времето в Европа, Великобритания, Соам - днес е предимно облачно.

Запада вместо да се занимава със нас да погледне какви процеси текат в Близкия Изток и оттам през Египет та чак цяла Северна Африка.Колкото до корупцията и другите проблеми вие вече сте ги прегърнали заедно със Борисов.

Ако искат да си го вземат в ЕС и никога повече да не връщат тази мутра. Ако го вземат в ЕС тогава ще видят как за няколко години всичко ще се срине.

Прави са ФТ да се съмняват, защото може би са прочели повече за българската история от днешните управляващите. Управляващите може да приемат и гласуват всичко предлагащо ни се от ЕС, но дали народа е съгласен ?

Преопростявате Нещата. ..ня#Кой Е "избрал" Вси"наште" "избранници" , респ. НямаКак да ги Изгонят от Брюксел и Всички Уважавани Структури... ...ня#Кой Перфектно Води Вси"наште" от ТроянскоКоние към ТроянскоКоние... ...ама то Всяко Нещо си Има край .

Е те това е ,,шейпъртак,, като ги гледам в ръцете.

А на мен една златърсачка от Нови Искър , ул.Здравец бл-5 с инициали ВМА ми открадна пет години живота , открадна ми мъжа и всичките ни доходи и разби сърцето ми

честито

ПресложнаИносказателност. ..тълковен дебриф ?

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора, ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална пълна информация тук и сега - всеки ден, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти, господар и роб, лидер и останалите. Там където съществува двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода е - Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. Когато демокрация и свобода е - няма преход, когато демокрация и свобода е - няма вчера, когато демокрация и свобода е - няма утре, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ всеки човек тук и сега - всеки ден.

До кога ще го търпиме този спамер?

какво е спам, моля кажи, троле...

Всеки има възможност да реши, дали иска да прочете коментарите ни, но ако ти забраняваш и на другите да имат тази възможност - именно това е робство, фашизъм и социализъм, а не демокрация и свобода.

Пред фактите и боговете мълчат, само идиотите продължават да ограничават, забраняват и трият...

да не са открили офис на "Посерано" 20 и от там да са им казвали какво да пишат.То сякаш във Англия няма убийства,ако не ежедневно,то поне на седмица.И там сигурно Скотланд ярд моментално откриват убийците.Не казвам,че статията е поръчкова,а западните медии все търсят под вола теле да оплюват малките страни в Европа и при това бедна.

България не е малка и не е бедна. Грабят я руснаците, чрез тяхната агентурна мрежа внедрена в страната.

Сложновато. ... ФТ е Собственост на Япония (Никкеи), има Глобално покритие/мрежа, и ГлобаленЦентър Лондон. ..а Ако теглим Тангента Япония-Овалния виа С.Корейщинката напоследък - ... + ако Отчетем Кохезията Овалния-Мей ... + Торонтийката г-ца Маркъл... ....маймай Вси"наште" джапнахаХептен.

толко сложна врътка да оплюят България ли ве? Те 2/3 от тях не знаят къде е на картата ве.

Всеки младеж притежаващ руски паспорт дължи военна повинност в редиците на армията на РФ. Какво по-добро място за продуктите на българосъветската дружба, от хибридните войски там? И без това мразят демокрацията в България, понеже изведнъж отпаднаха маса техни привилегии.

Снимката. .. Канадска Борба ?

Ами тогава защо го прегръщате и хвалите. Лицемерието ли е едно от европейските ценности или който ви целува задника е с европейски ценности.

Пред фактите и боговете мълчат, само идиотите продължават да ограничават, забраняват и трият...

Всяко зло за добро. Слава Севрюкова е казала, че от 2018 г. България ще почне да се оправя, но тамън ще почне да се оправя и ЕС ще тръгне на зле. Така, че по добре да сме с единия крак навън от тоя антисоциален съюз със съмнителни морални норми и ценности!