Облекчават конфискуването на незаконно имущество в ЕС

Нови правила ще направят конфискуването на незаконно придобито имущество в ЕС по-лесно, а компенсациите за пострадалите ще бъдат приоритет.

Обратно в новината

Коментари - Облекчават конфискуването на незаконно имущество в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настъпват времена на мракобесие. Който е умен да си трае ще "иляди", който е идиот ще се хвали! Дето се вика всичко с писмени доказателства е грях и всичко дето го няма писано е чиста печалба. Тия правила са за саморазправа на новата класа, която ще мачка и ограбва политическите си врагове.

Тия дето работят в Еп нормални хора ли са.Политиците може да крадът,безнаказано ,а обикновените конфинскация.

Конфискацията е ТИПИНО КОМУНИСТИЧЕСКИ АКТ на агресия срещу ПРАВОТО НА СОБСТВЕНОСТ ...

Нас това в България не ни касае - в България няма никаква корупция, няма кражби к престъпления и всичко си е законно - и на Слънчев бряг, и в Банско, и в банките (и КТБ), .. вкл. сараите, спа-хотелите и мезонетите, екскурзии по екзотични дестинации като Варадеро, закупени скъпи имоти в България и чужбина...библиотекарски университети и разбира се особено при Пеевски, Доган, Гергов и приятеля им по кафе Цацаров.

Авоарите - в криптовалути и тогава ще ми барат дедовия.

Още иден нагъл, гнусно подъл начин да си узаконят ограбването на хора извън властта, с други думи само "нашите" имат право да имат, а който не е е с нас, е против нас! И най-нагло го представят като грижа "за доброто на обществото"! Отврат!