Сълзотворен газ срещу протестиращи в Атина (Снимки, Видео)

Гръцката полиция използва сълзотворен газ срещу протестиращи пред сградата на парламента в Атина.

Обратно в новината

Коментари - Сълзотворен газ срещу протестиращи в Атина (Снимки, Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В началото на миналия век маляките са слугували в България, комунизма ни върна много назад, но скоро пак ше е така.

Понеже при комунизма бяхме "много зле" затова гърците получаваха заробващи заеми поне малко да се изравним, та да не направят и те комунизъм. Обаче сбъркаха формулата и направиха фашизъм и се провалиха.

Скоро , скоро - колко скоро , социална пенсия там 380евро , у нас 157лв. ???

Нали уж България беше най-бедната и най не знам си каква страна в ЕС, а съседите в Гърция ако не получат поредния спасителен транш и са във фалит? Те по принцип са във фалит реално погледнато от години, но само факта, че Германците постоянно набиват пари там ги държи над водата. Сега веднага някой гпупак, който не знае рализката между 2 и 200 ще скочи да каже какви били заплатите и какви били пенсиите там, но това колко са големи заплатите и пенсиите, които се плащат с огромни борчове не е реално. Ако в България се налапаме с 300 млрд. заеми и Германия ни дава постоянно траншове и наштие заплати може да си ги направим двойни на Гръцките. В случая не злорадствам за Гърция, кофти ми е обикновенните хора, но фактите са си факти.

Гърците като много хитри мислеха, че заробващите заеми са манна небесна. Всички заеми каквито и да са са заробващи. Гърците просто са прекарани.

Значи да съм спокоен - боковите 20милиарда евро , ще ни ги плати друг.

Ама как, бива ли ?! Къде е Центъра за правата, базиран в Лондон да реве !

Явно е използван демократичен газ и демократични гранати.

Ако човек прекара няколко дни сред гърци , без да им говори и стига да е самия себе си, ще види след няколко дни, че те са го оценявали през цялото време и нищо не са му казали. Така и на мен се случи , като седмица след нашата среща тия типове ми подариха една аудио касетка с рок групи, която започваше с много яко парче на Лед Цепелин. Бях много изненадан как е възможно хора, с които съвсем малко съм говорил да ме оценяват по такъв начин. Ами аз и без това си слушах метъл и те го разбраха, но и нито ми показаха, нито ми казаха нещо. Но пък ги напих много жестоко всичките и пяха Джудас и ДИ СИ цяла нощ. Днес може би някои от децата им протестират , но има нещо много важно, когато протестираш трябва да си честен със себе си, когато го правиш. Лицемерието по време на протест е оскърбление към съдбата повярвайте ми. а гърците никога не са ебавали да вярват в това, която правят.

И аз съм върл металист, даже трашар, ама като ида в Гърция и заседна в таверната предпочитам бузукито и бавни кахърни мелодии.