БСП иска дискусия в НС за общинското здравеопазване

БСП иска дискусия в Народното събрание по проблемите на общинското здравеопазване. Социалистите подкрепят протеста на общинските болници.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска дискусия в НС за общинското здравеопазване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова е ваша, на сдс, не на шакалкавенето , да на много неща. Хората си искат болниците, макар и с по-малко население и това е в град ИВАЙЛОВГРАД, кметицата е от герб, хората там са аполитични, по- точно не са от бкп, но гласуват под строй, каквото им кажат. хубаво, ама след изборите не ги забравяй, бе, госпожо Кметице ! Време е и да се поразходиш из селата. А и Кариера имахте, а сега ? Лошо при ТодорА, ама сега май хептен лошо при вас !!!

БСП и комунистите са виновни за всичко-позната мантра,която се повтаря без разум и мисъл.Та да припомня- училищно здравеопазване:във всяко училище имаше поне мед. сестра и зъболекар поне на всеки 2 у-ща;задължителни консултации за бременни и в момента на изписване на бебето в къщи го чакаше детски лекар и сестра, а за майката -акушерка;във всяко сели, дори и най-отдалечените -мед. пункт с поне фелдшер и мед. сестра;в болниците-комплексно лекуване без пътеки, при които изписват с масивен инсулт направо от реанимация и по-нататък -лекуване ако може и както може; и т. н.и т.н.....Да се припомни,че преди "лошият" 9.09.1944 повечето селски жени т.е. повечето жени в България раждаха по полето и сред тях смърт на новородено беше в реда на нещата.Така че по-спокойно с комунистите и БСП-огледайте се и си спомнете как І президент настоя за пълен разгром на селското стопанство;как Костов и г-н 10% разпродадоха всичко що работеше и разбиха старото здравеопазване, за да появи това,което имаме днес, а и то продължава да се разбива,как В. Методиев призоваваше децата да играят тенис, а не да учат математика и физика.... как беше унищожена армията, как беше предадено разузнаването на "братски" служби...и накрая-как нямаме държава, а територия,управлявана от откровени некомпетентни продажници!

Тоя заекващ тапир може много да иска,ама никакви не са в тая държава да искат.Купчина некадърници заедно с крадливата лъжкиня Нинова да не си придават важност,защото и без това НИТО ЕДНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С БСП.

не му стиска!

БСП-то да оправи здравеопазването.Имат такива капацитети като проф.Гайдарски,д-р Виткова,д-р Баташки,д-р Таня Андреева,сестричката на вицепрезидентката йотово д-р Румяна Тодорова.Все капацитети във здравеопазването и ръководители.При тяхното управление здравеопазването в България

Положението е следното: За здравеопазване 2018 са предвидени 4,2 милиарда. за 2009 бяха 2,8 милиарда. Харченето на средства е безцелно и парите потъват. Варианта: 1. Закриване на болници (избран от правителството) 2. Реформа инициирана от здравните институции - нежелана от самите институции. 3. Реформа от правителстворо - абсолютно нежелана Така и правителство и доктори са ЗА запазване на статуквото, потъването на средства с единствената разлика, че правителството е определило таван за потъване, а болниците не искат таван.

си имаме частни болници с пътеки и доплащане!!! Егати...

Така е, защото народа е овчи. Защото ако не бепе овчи и да търпи, до сега би хванал дървото и така би изритал всички комунисти, крадци и обирджии, че и Москва нямаше да може да ги прибере! Но, понеже сме овце- ще ни яха който си рече- Боко, Курнела, и всичките досегашни "преходници".

няма други доктори освен от БСП приемаха ги на партиен принцип, некадърни но верни , затова сме на това дередже, на БОко сестра му не случайно е лекар

трябва приватизация за да не се краде като за последно, никого не лекуват само броят труповете

Ако се помолят солидарно и лично на боко- пари ще има.Ако не- да затварят болниците!Ама, сигурно ще им даде, той обича лично да го молят.Оня ден даде на мвр-то още 100 млн., а фелшерите искат 50-60 милиона

Как веднаж не чух от тази ИЗМЕТ, че нещо дава !!! От както ги помня, все искат !! Искаха сиренето от мандрите, после имотите, земята, къщите, живота на народа !!! ейййй, ненаситна измет !!!

Какво е комунист ? крадливо и нагло нещо , какво иска : да краде.

Или да се преструктурират или да фалират, няма да влачим и крадлиците соц. ремаркета на гърба си. "Кой ще ви даде пари , ли ? " Е няма да съм аз !!

в Чирпан е построена 1928г., дори и комунистите не посмяха да я закрият. За управляващата пасмина обаче това няма значение защото се лекуват в чужбина с нашите пари. Целта им е да ликвидират всякаква държавност и институции у нас и да ни направят безропотни слуги на джендърите.

Задачата на БСП да бъдат истинска алтернатива на ГЕРБ никак не е трудна. Трябва ред по ред да променят всичко, което се прави сега. Безобразието да се финансират от държавата частни болници и училища е герберска инициатива, защото сигурно отговаря на лични интереси. Икономика не се развива, строи се лошо, раздават се пари, за да няма протести. Всичко е ден за ден. Променете го, за да ни убедите, че трябва да гласуваме за вас!

Защото докторите от БСП източиха болниците и здравната каса с измами ! Да се направи пълна ревизия и всички ще видят истината !

Как познахте, че точно докторите от БСП източват здравната каса? Показват партийни книжки пред пациентите ли? Кои са управляващите доктори? Кой принуди ГЕРБ да променят намерението си да не въвеждат ново лечение за тежки болести? Липсата на коректност ни унищожава. Гледайте истината в очите, не политизирайте проблемите, защото са много и от десетина години ги създават само сега управляващите.

Казвам ви го от коментари на медецински персонал ! Например в Окръжна болница в Пловдив се е точело много здраво и главният доктор е от БСП ! ВСИЧКИ ГО ПОЗНАВАТ !

Я по- добре да гледаме снимката на това чудесно бебе от рекламата- Виж бебчо, всичко това е за теб. Поне ще бъдем в добро настроение.

Комунистите искат мизерия и да се краде кой колкото може. За какво са ми тези общински болници? Там с мен се отнасят като с парцал, въпреки че първо съм си платил местните данъци, после здравната осигуровка, после ги финансирам през държавния бюджет, накрая ми искат пари на ръка и в крайна сметка отивам в частната болница и си плащам всичко, защото парите ми са профукани и не са стигнали до лечебното заведение, което съм избрал.

Ikonomist-те, твоите парички детоси ги платил за здравно и цоциално осигуряване отиват за лекуване на едни тъмно зелени индивиди на които плащаме тока ,водата и т.н и които в тази дРъжава имат само права, никакви задължения и на всичко отгоре се плодят като зайци !!!!!!!!!!!!!!!!!

В момента се лъже и краде без комунистите да са на власт!Стига глупости!Трябва да се гарантира здравето на хората,а при фалит на тези болници два милиона българи ще страдат.Необходими са промени!

Може-би сте прав/а! Само трябва да махнете първата дума и да я замените с по-подходяща, например "управляващите". И там има много бивши членове на БКП.

Такива лицемери, популисти, демагози и лъжци като тези от БСП няма никъде :(. Дано хората не им повярват за пореден път!