Баба Калина стана на век, кмет й дари телевизор

100-годишен юбилей отбеляза днес жителката на свиленградското село Момково Калина Маргаритова. За празника тя получи телевизор от кмета на Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Баба Калина стана на век, кмет й дари телевизор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на баба Калина! Дано има още години на този свят в добро здраве! ПП: Слаби, жилави, постоянно в движение, с ниско кръвно налягане и преди всичко спокойствие. Или както твърди проф. Чирков - главата - нервите, злобата и завистта, е 100 пъти по-опасна за сърцето от тютюнопушенето. Или

Спокойни и разсъдливи. Умереност в думи и дела. Постоянно в движение из двора. Храна и пиене в рамките на разумното. Въобще - хора, които не прекаляват с нищо... Общите неща, характерни за всеки един столетник! Да е жива и здрава бабата!

кльощава е бабичката да е жива и здрава, дебели столетници няма факт

Целувам ти ръка , бабо Калино ! С много уважение . Честит празник :)

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!

драги господа, на бог не може да се противоречи! Щом той е казал и бедно и скромно да живее човек, пак ще стане дълголетник! Не знам дали забелязахте едно нещо - била е много добра по душа? Говори ли ви нещо, а?

аз съм също много добродушен ,но познавам много по-добри,дори земни ангели ,които прекалено рано са ни напуснали .по Божията воля .

Да е жива и здрава. Толкова дълго живеят само хората които са се хранили с българска храна, а не с красиво опаковани западни боклуци.

Браво ! да надживееш фашизма,комунизма и мутрокапитализма си заслужава празника и телевизора . Да ни жива и здрава поне до Освобождението !

Много оригинално пожелание :) Да доживеете годините й! :)

Да е жива и здрава още толкова години.

Аз не знам за столетник, който да не си пийва по малко.

Чудесен подарък! Така на въпросната баба всекидневно ще ѝ напомнят от сутрешните блокове и вечерните новини колко добре живее и как след само 40 години пенсията ѝ ще достигне 500 лева. Тогава освен кисело мляко и тахан, ще може да си купув и по 100 грама кашкавал(вносен)