Алексей Пампоров: Новината за ”третия пол” е фалшива

Хората не познават Истанбулската конвенция. Пуснаха и фалшивата новина за "третия пол", което предизвика страхове.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Пампоров: Новината за ”третия пол” е фалшива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЛ.3 Пол означава социално изградени роли, поведен ия, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете; " Кого заблуждавате, че конвенцията е за защита на жените? Лъжа и измама, която лъсва още в определението за пол...

НАРЕКЛИТЕ ПОНЯТИЕТО ЧОВЕШКИ ПОЛ - СОЦИАЛНА КАТЕГОРИЯ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЛГБТ правата са едно, домашното, семейно насилие - друго. Думата "джендър" се използва от организациите, представляващи и защитаващи ЛГБТ интересите в един смисъл. В хуманитарни науки като психология, социология, културология и антропология, думата има доста по-обхватен, по-комплексен смисъл, и по-често се използва да изследване и разграничаване на социалните аспекти на мъжкия и женския пол - установени роли, очаквания за приемливо и неприемливо поведение в различни ситуации, стереотипи и предразсъдъци, които могат да доведат до възникване на домашно насилие, както и много други теми, които представляват научно-изследователски интерес. Сега, ако някой дава приоритетно пространство на ЛГБТ организации да лансират и реализират своите идеи, това си е силно политизирана, конюнктурно обусловена употреба на идеите на една утвърдена област в гореизброените науки. Така го интерпретира и широко одумваната социална активистка Бътлър. На едни може й да им допадат нейните идеи, на други не - въпрос на личен избор. Но, хайде, не ми смесвайте едното с другото, и ми обяснявайте, че думата "джендър" е ЛГБТ произведение, предназначено да обслужва и защитава само и единствено техните проблеми, защото звучите невежо!

В обяснителния доклад към конвенцията - чл.53-ти е достатъчно показателен: "53. В светлината на тази съдебна практика, натоварените с изготвянето са пожелали да добавят следните недискриминативни мотиви, които са от голямо значение за предмета на конвенцията: джендър, сексуална ориентация, джендър идентичност, (...) или друг статус, което ще рече, че това е отворен списък. Изследвания (...) на предоставянето на услуги в Европа показва, че дискриминацията срещу определени групи жертви все още е широко разпространена. (...) гейове, лесбийки и бисексуални жертви на домашно насилие са често изключени от услугите за подкрепа поради тяхната сексуална ориентация. Определени групи от индивиди може също да изпитват дискриминация, основана на тяхната джендър идентичност, което просто казано означава, че джендъра с който се идентифицират НЕ съвпада с този, който им е о п р е д е л е н при раждането. Това включва категории от индивиди като трансджендър и транссексуални лица, кросдресъри, травестити и други групи лица, които не отговарят на това което обществото е установило като принадлежащо към категориите "мъж" или "жена"."https://rm.coe.int/16800d383a

Много е важно какъв подтекст се влага в потупването по дупето на служителка от "шефа".Може да е искал да изтупа прахта от полата й.А ако се касае за т.нар. роднински или семейни фирми/в персонален състав ,състоящ се от президентът на ЕТ и съпругата му като единствен служител/,то тогава какъв сексуален тормоз е това ? Тогава потупването може да е нещо средно между "сексуален тормоз на работното място" и "лични отношения между съпрузите",които са регламентирани и напълно законни по Семеен кодекс.Стига с тези групости за сексуалния тормоз.Господ е създал по свой образ и подобие мъжа и жената и те си имат свои стереотипи на поведение, които никакви Конвенции не могат да променят.Това е природата.Няма други варианти.

В крайна сметка дупето е дадено за потупване.Ако беше по главата може да навреди.

Според апологетите на трансджендърната идеология патриархалният модел трябва да бъде унищожен от съзнанието на децата чрез агресивно сексуализирано обучение в детските градини и предучилищните занимални. Т.е., за да се изкорени насилието над жените трябва бъде унищожен патриархалният модел. Но трансджендърите знаят, че това не е възможно. Следователно, ударът се насочва към децата, към бъдещите носители на омразния патриархален модел. Само че 2-3 годишните деца все още нямат формирано съзнание. Затова се бие върху сърцевината на човешката душа- върху психиката. Върху подсъзнанието. Защо мълчат детските психолози, реномираните психиатри, водещите изследователи и експерти върху пола и половото съзнаване при децата и подрастващите? Разяснете на българския народ как психиката на 2-3 годишно дете ще се справи с трансджендър-идеологията? Обяснете ни как ще се развие неговата полова идентичност, ако учителката в детската градина е мъж, а играчки са дървен пенис и плюшена вагина? Ако подпишем Истанбулската конвенция, ще ни трябват години, за да променим конституцията- така както това се случи в Швейцария миналата седмица, чак тази година. Швейцарците осъзнаха, че пропагандата в детските градини е най-мощното оръжие на трансджендърната идеология! Битката с патриархалния модел ще се води в душите, а не в съзнанието на 2-3 годишните деца! За да блокират това, швейцарците промениха Конституцията си и включиха следните нови членове: Т 3. Сексуализирането на детето е предмет само на РОДИТЕЛИТЕ. Т 4. Обучението за превенция на насилие отпада от детските градини. Т 5. На деца по-малки от 9 години не се допускат никакви сексуални уроци. Т 6. Учители по биология не могат да разясняват тези теми на учениците. Т 7. Децата и учениците не могат да бъдат принуждавани към сексуално обучение. Промяна в българската Конституция!

Пампоров, Качвай се на пампора и МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ! Безродници и предатели на българското си имаме достатъчно. В този ред на мисли - да видим как ще гласува ГЕРБ. Вероятно, както досега - целокупно и безмозъчно!

Se taia

Из обяснителния доклад към Истанбулската конвенция, за всеки който се прави че не вижда очеизбождащото: "53. В светлината на тази съдебна практика, натоварените с изготвянето са пожелали да добавят следните недискриминативни мотиви, които са от голямо значение за предмета на конвенцията: джендър, сексуална ориентация, джендър идентичност, (...) или друг статус, което ще рече, че това е отворен списък. Изследвания (...) на предоставянето на услуги в Европа показва, че дискриминацията срещу определени групи жертви все още е широко разпространена. (...) гейове, лесбийки и бисексуални жертви на домашно насилие са често изключени от услугите за подкрепа поради тяхната сексуална ориентация. Определени групи от индивиди може също да изпитват дискриминация, основана на тяхната джендър идентичност, което просто казано означава, че джендъра с който се идентифицират не съвпада с този, който им е определен при раждането. Това включва категории от индивиди като трансджендър и транссексуални лица, кросдресъри, травестити и други групи лица, които не отговарят на това което обществото е установило като принадлежащо към категориите "мъж" или "жена"." Въпрос за 100 000 лева: това какво общо има със защитата на жени от насилие?

Айде айде. У банките ви ФкарАха до един, под строй. У училищата ви ФкарАха до един, поТ строй. У Здравната каса па ви ФкрарАха до един, под строй. Та в Конвенцията ли нема да ви Фкарът? ОПЛЪЧЕТЕ СЕ НА АМЕРНСКИО ПОП./..

Това ли е Пампоров на снимката-тя самата го опровергава! Шибаната конвенция е унищожение и на християнството-затова Полша Чехия и още 9 държави не я подписват!

Нека не се заблуждаваме. Истанбулската конвенция може да изглежда безобиден документ на пръв поглед. Тя наистина съдържа разумни предложения за борба срещу дискриминацията и насилието срещу жените. Кой е срещу това? Но в нея е вмъкната една думичка Gender староанглийска дума за тип, вид и доскоро употребявана наравно с другата дума Sex (пол) за дефиниране на биологичния пол на човека, коментира в "Труд" Антон Гицов, наш дипломат, който живее в Лондон. В училищата в някои европейски страни вече има отделни тоалетни за транджендърни ученици. Лично аз имам внук, който наскоро завърши гимназия в Лондон, и в неговото училище има такива транджендърни ученици и трансджендърна тоалетна. Те изглеждат отнесени, казва той, объркани, без приятели сред нормалните момчета и момичета.

Тоя е от четвъртия пол, т. нар. "джиндъри" (третият пол са джендърите...)

Искаме референдум за приемането на тази Конвенция! Ако се приеме без одобрението на народа, гласувалите за нея - на СЪД и в затвора!

ЛГБТ общността у нас , са се пробвали да пробутат в Националната програма за превенция и защита от домашно насилие за 2017 - 2018 година, обучение по преодоляване на половите стереотипи в детските градини, съобщава сайтът Гласове. Преведено на разбираем език, това означава, че радетелите на хомосексуализма и третия пол, очевидно надявайки се ратификацията на Истанбулската конвенция да мине безпрепятствено, са искали да заложат правила за обучение още от детската градина, според които физиологичните различия момче-момиче, вече да не са от значение в детското съзнание! ДЕОС (бореща се за легализиране на хомосексуалните бракове) и коалиционния им партньор "Да(Й) България" на Христо Иванов - Пинокио, които иначе пускат всеки ден декларации за щяло и нещяло, както и липсата на всякаква информация в медиите-бухалки на Иво Прокопиев за този проект (който иначе не пропуска да рекламира всяка изява на присъдружните му джендър организации), ясно показва, че всички са участвали в заверата, надявайки се текстовете да минат тихомълком, за да се избегне недоволството на обществото и то да бъде поставено пред свършен факт.Оказва се, че капанът е бил заложен още на 24 ноември, когато в резултат на публично обсъждане, разбира се само с подбрано участие на НПО-та на гей-активисти и организации за защита правата на транссексуалните и такива провеждащи джендър обучение, текстовете са били вкарани в документа.Скандалът е още по-голям, защото е било заложено обучението да се финансира от бюджета, а партньори (разбирай лектори) в детските градини да са активисти на същите соросоидни НПО-та, които да усвоят държавните хонорарите.Крайната цел пък е разписана черно на бяло в проекта: "Въведени обучителни модули по джендър проблематика в предучилищни групи в детски градини и в училища.

Ако подпишем Истанбулската конвенция, ще ни трябват години, за да променим конституцията- така както това се случи в Швейцария чак тази година. Т 3. Сексуализирането е предмет на РОДИТЕЛИТЕ. Т 4. Обучението за превенция на насилие върху деца отпадат от детските градини. Не са необходими учебни часове. Т 5. На деца по-малки от 9 години не се допускат никакви доброволни сексуални уроци. Т 6. Учители по биология не могат да разясняват тези теми на ученици над 12 години. Т 7. Децата и учениците не могат да бъдат принуждавани към сексуално обучение. Eidgenössische Volksinitiative 'Schutz vor Sexualisierung in Kindergarten und Primarschule' Die Bundesverfassung1 wird wie folgt geändert: Art. 11 Abs. 37 (neu)

Другаря А. Пампоров се изживява, като социален инженер, прилежен ученик на Джендър идеоложката Бътлър. За какво става дума? Името на стратегията: Gender- Mainstreaming. Главната идеоложка на джендър теорията е Джудит Бътлър, родена през 1956 г. Тя израства в САЩ в еврейско семейство. Семействата според Бътлър се определят вече не от брака и произхода, а чрез произволни актове на временна принадлежност. В паралелния свят на Бътлър децата не се зачеват, а се проектират (designed) и се отглеждат с помощта на всякакви технически възможности като даряване на семенна течност, сурогатно майчинство, изкуствена утроба и генна манипулация. За това става дума в "Истанбулската Конвенция ".

Някои практични въпроси: Ще има ли бракове от смесен тип? Жената е хетеросексуална, майка от женски пол. Другият е трансджендър Родител Едно? Как трансджендърите ще изтърпяват присъдите си- ще има ли затворнически килии за трансджендъри? Всъщност, българските затворници запознати ли са с трансджендърната тематика? Съдебните лекари как ще попълват смъртните актове? В родилните зали ще има ли легла за трансджендърни родилки/родилковци? Ще има ли трансджендърни акушерковци? И т.н.

Гл. 1 ч. 4 ал. 3 Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел [b]изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции[/b] и всякакви други практики, основани на идеята за малоценност на жените или на стереотипни роли за жените и мъжете. [b]Традиционните роли на жената и мъжа се приемат като основа на предразсъдъци и ще бъдат подложени на законен институционален натис[/b]к, ако бъде гласувана Истанбулската конвенция. Какво ще се случи с българските обичаи? [b]Баба Марта[/b] е митичен персонаж в българския Януари и февруари са представени като братя с лют характер Голям Сечко и Малък Сечко. Баба Марта се смята за тяхна сестра, която ту е усмихната и добронамерена, ту непредвидимо зла. [b]Лазаруване[1[/b]] български обичай с любовно-женитбен характер. Участват девойки над 16 години, наречени лазарки, лазарици.... [b]Вълчи празници[/b] ( )По-често използваните названия са двоица, троица, девет души, братя, душмани и други подобни. .. жените те не бива да работят с вълна, с остри предмети (нож, ножици, дарак, гребен, игла), тъй като са оприличавани на вълчи зъби. [b]Герман [/b]е обичай за измолване на дъжд... изработва се антропоморфна мъжка фигура от кал или глина, която ритуално се погребва Фигурата се изработва от девствени момичета под ръководството на по-възрастни жени и е доста детайлна - правят и се очи, вежди, уста и т. н., като големината и може да достигне до половин метър. Характерна особеност е ясно изразеният фалос. [b]Жив огън[/b]...Изпълнителите на обреда (т. е. мъжете, които въртят напречното дърво) трябва да са млади мъже, ергени или вече женени, но по възможност близнаци. Ако няма близнаци, могат да са двама братя, но единият да е първото, а другия последното дете в семейството.

Хубавото на този дебат е че безродниците, ясно , ще се самопосочат. И този Пампоров е един , от тях.

Първо:Не става дума за НОВИНА, а за конвенция, по която юристи, а не НОВИНАРИ се произнесоха, те съзряха там умишлено завоалирани термини. Второ: Той е длъжен да Ви каже подобно нещо, защото е грантаджия - Ръководи социологическите изследвания на Институт "Отворено общество" София (от 03.2007 до 07.2016). Чете лекции по "История и всекидневна култура на ромите" и т.н

Пампоров аре на Пампорово ако обичашшш ешш

Не е за пампорово а за съвсем друго място!

Конвенцията от Истамбул не може да бъде приета, защото тя нарушава правата както на садистите, така и на мазохистите. Това е груба дискриминация по сексуални типове. Как си представяте свят без садо-мазо изпълнения?

А зоофилите къде сме?

Абе тези не разбраха ли , че народа не го иска това, няма значение , кой какво мисли. Глас народен , глас божии.... Ааа забравих, след този на Боко

Ами, проверет в Гугъл и ще видите, че докторът по социология Пампоров пише монографии за Междунар. център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия, тоест храненик е на шорошки НПО-та и затова трябва да се отплати за доларовото корито, от което лочи. Е, това обяснява всичко.

ДжИндър, слогЪн, иначе всичко 6, ама не съвсем...

Ей сяяяяяя почвам да пия ракия, и първия, травестит- транс мранс, джендър мендър го хващам и го насилвам да ми играе на масата песента БОС ПО АСФАЛТААААААА ахахахаа

Хубаво е, че го има този форум, та да изпуска народеца парата отвреме-навреме!...

Стана като оня виц дето майка и дъщеря отишли на шивачка да шият на момичето рокля и то казало на шивачката: Бих искала да бъде нещо много семпло, госпожа...Но майката я прекъсва: Не! Семплото не е за нас! Дюз, майка, дюз!!!!

Se taia

ъпроси, на който до сега нито един от защитниците на Истанбулската Конвенция не е дал отговор: 1. Кои са научните трудове, доказващи нуждата от въвеждане на gender (особено чрез закон)? 2. Кои са научните трудове, доказващи нуждата от въвеждане на gender като средство с/у насилието (насилието с/у жени), (насилието с/у деца) - последните са отделни понятия? 3. Защо не искат да съберат всички текстове от Конвенцията (незасягащи редефиниция на пол (чл. 3в), промяната на "Сескуален тормоз", включваща "нежелана реч" (чл. 40) и т.н.) и да ги използват за подготвянето на закон, с който да се допълнят пропуските в съществуващите закони? Задайте тези въпроси и бързо ще разберете, че нямат отговори, защо псевдонаучни понятия трябва да бъдат налагани със закон.

Отлични въпроси! Разбира се, няма да получите смислен отговор на тях от автора на статията- той не за това я публикува...

BajMihal, какви научни трудовете те тресат, бе другарю?! На другарката Нинова и се запривиждаха разни трети джендрове да се промъкват тихомълком и тълпата ревна в 100 гласа. Научни трудове.... смях на бучки.

Se taia

Абе кавал, защо не отговориш на въпросите, а се правиш на интересен? Просто защото нямаш отговори нали? Всяко използване на понятието gender е противоестествено, както не можеш да се направиш да си на 20 или 60 години, така не можеш да си промениш пола. Ама крехките третополови създания не могат да понесат тази простичка истина и заради тях трябва да се правим, че съществуват техните понятия. Аре у лево, аман от третополови еврогейци

Човекът върви към своя край. Начело с българина

От сайта link: В европейското право, еднополовите съюзи изискват изключване от законодателството на понятието пол, тоест мъжете и жените като основа на човешкото общество. Вместо тях трябва да бъдат упоменавани някакви безполови същества бракуващият се А и бракуващият се Б, родител А и родител Б, партньор А и партньор Б, които да се впишат не само в гражданския кодекс, но и в юридическите документи, регулиращи въпросите на трудовата заетост, социалното осигуряване и пр. По този начин мъж и жена, съпруг и съпруга изчезват като правни субекти. В резултат от правовата рамка се изменя и структурата на семейството като такова. Доколкото еднополовите бракове предполагат и правото на осиновяване на деца, това променя и характера на родството, слагайки кръст на връзките с биологичните родители и оставяйки децата без корени. Това представлява опит със законодателни актове да се измени биологичната реалност и да се създаде нов човешки род.

А- добър ден! Когато написах,че конвенцията разрушава семейното и наследственото право, разрушава ФУНДАМЕНТА НА ОБЩЕСТВОТО И ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД, някои си мислеха, че пиша глупости! Радвам се, че сега някой друг, който не е адвокат, е разбрал в крайна сметка защо тази тема толкова ме вълнува...

съм против гей браковете - със самото си съществуване компрометират хетеро браковете, затова и днешните млади не се женят и отричат брака. Скоро децата, родени в законен и старомоден брак, ще бъдат "копелета" или незаконни...

Аз редовно еба служителки - като собственик на фирмата те виждат в мен един като як и обещаващ сигурност мъжкар и ми се пускат с надежда да забременеят и да си хванат потентен и богат мъж. Явно тази конвенция директно цели изтребването на истинските мъже и замяната им с мекушавци и педерасти. Я стига с тези глупости за жените. Те искат истински мъже, а не мухловци.

Ми то вече мъжете почти ги няма, много скоро ще има протест на жените срещу педерастията.

Програма за джендър обучение в детските градини - документът бил внесен за обсъждане в МС от вътрешния министър Валентин Радев. В първоначалния вариант на програмата е записано буквално следното: Раздел II - Ранна превенция на насилието, основано на пола в т.ч. и домашното насилие, чрез джендър обучения на деца в предучилищна възраст. Подробности - в "Гласове" има цяла статия.

да точем ножовете значи!!! и отново ще си пеем : "по "пет" предаделя на нож!!!" Tо се е видяло, ще се мре!!!, ще се мре за честта на децата ни!!!, Kакво пък толкоз, и и нашите предци умираха, за да ни има нас сега!!! "Човек за едната чест живее!"

Аллаху Акбар!!!

някой подобен умник, така ще отнесе яростта на хората, събирана от години, че свят ще му се завие. Незнам, тези много смели ли са, просто безумни ли са или са си само тъпи и нагли.

"Но в момента няма типичен превод на това понятие "джиндър"" Личи, си колко този е образован и компетентен - произнася се "джендър" ˈjendər

от Google преводач : "GENDER"-състоянието на мъжа или жената (обикновено се използва по отношение на социални и културни различия, а не на биологични).

Пампоров, тя цялата държава е фалшива, а ти си се хванал за някаква си конвенция за пол, дето не съществува! По-скоро изчезвай, барабар с работодателите си, че да не ви покажем как изглежда в действителност третият пол! Копелета гадни!

Доколкото разбирам, за повечето коментиращи не е проблем някой мъж системно да бие и тормози жена си, и накрая да я убие. Тук почти никой не е чел документа, но всички знаят какво иска да ни наложи. Щото им казали едни чичковци, дето ни крадат от 44-та насам до ден днешен. И аргументите са псувни и закани. Да не би да очаквате нещо хубаво някога да ви споходи?:)))

Тебе спохождал ли те е "джендър" или само така изглежда, когато ти четем бълнуването?

НЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ!!! Жеата трябва да мисли ПРЕДИ да си вдигне краката, е след ТОВА!!! Ако не е мислила предварително, няма да се оплаква и да натоварва обществото с проблемите си. Били зависими,той насила я взел за жена и едни такива фантаасмагории..Що по соца ги нямаше повечето от тези проблеми? Пак потупваха жените но без да ги убиват и в рамките на допустимото...

Абе напишете я тая Конвенция на хартия и я разпространете в масов тираж. Който иска да я чете, който не ще да не я чете. Ама спрете да преразказвате и обяснявате. Когато човек много говори и обяснява, значи послъгва в това и онова, а най-често в основното.

дни наред ни облъчват с брутално - фалшиви новини относно тази конвенция. ако преводът е така лош, вие на английски ли ще трябва да преведете конституцията, защото и тя трябва да бъде "нагодена" по тази конвенция? Факт е, че определението за пол, което е дадено в конвенцията (в член 3 т. в) не се споменава и дума за биологичен пол. т. е. подменянето на биологичния пол с понятието "социално изградени роли" (роли vtf ?!?) е подготовка на почвата за тълкуване и въвеждане на трети, пети осми пол... когато му дойде времето. член 4/3;4 са написани така, че всеки може да ги допълва и тълкува както му е угодно. чл. 55/2 е излишен, а чл 60/3 е този, който може да увеличи мограцията безконтролно. в. тч. чл. 61. и сега, внимание! ако мъж обяви, че е жена зазидана в тялото на мъж. "тя"/"то" ще може да се възползва от всички тези точки, защото определението за пол в тази конвенция не е биологичното определение за пол. или държавата (всички ние, дори и новородените) ще бъде съдена за дискриминация по "женска", социално изградена роля. сега ясно ли е защо не само този социолог разпространява напълно фалшиви новини относно конвенцията и нейния "превод"?

Член 60 Молби за убежище, основани на пола ... 3 Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за разработване на отчитащи особеностите на пола процедури за приемане и служби за подкрепа на лицата, търсещи убежище, както и на насоки, свързани с пола, и процедури за убежище, отчитащи особеностите на пола, включително определяне на статут на бежанец и заявление за международна закрила. Член 61 Принцип за забрана на връщането 1 Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за спазване на принципа за забрана на връщането в съответствие със съществуващите задължения съгласно международното право. 2 Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки, за да гарантират, че жертвите на насилие над жени, които се нуждаят от закрила независимо от статута или местопребиваването си, няма при никакви обстоятелства да бъдат връщани в страна, в която животът им би бил застрашен или в която биха могли да бъдат подложени на изтезания, нечовешко или унизително отнасяне или наказание.

Член 3 Определения За целите на настоящата Конвенция: в) пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;

Яжте лайна бе пиявици мръсни ! Цял народ бил разбрал погрешно !

Гу-син Попов направо иска с трици маймуни да лови. Какво общо има и защо трябва да има нещо общо Истанбулската конвенция с тезата за антиглобализъм . . .нали говорим за защита на жените. Следващо, най-общо казано конвенциата са я приели, или измислили група държави жалаещи да решат даден проблем на всякъде еднакво и с нея не се открива топлата вода. Друго, ако България желае, може и без конвенция да приеме закони, които да решават същия проблем, защита на жените. Това, че не сме приели подобни закони, не е виновна конвенцията на България. Следващо, пак се казва, че ще се наложи да приемем конкретни действия и закони за да изпълним комвемцията. Обаче защое тази заиграФФФФка със социалния пол? Еми ние може да ядем още доматите с колците, но поне малко научихме и английски и четем с какво съдържания се "пълни" в ЛИБЕРАЛНИЯ свят. И там черно на бяло си го казват, стъпка към "производство на ЛГБТ общество". Пак се получава същата история, всики ни тормазят защо не приемаме та бежанци, та мигранти и не знам си кво . . .и никой неще да разбере, че сме ПРОТИВ КОЙТО И ДА Е ВЛИЗА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА. Който иска да влезе в България, да влиза през КПП-то, през вратата, по нормален законов път. И сега пак същия филм. В България, никога, дори и при бай Тошо някой е гонел ЛГБТ членовете, е тогава са ги наричали пе.е.аси. Сега искат всички да станем гейове . . .а стига . . . . , че и децата още от рано да ги учим. Така ще решим демографския проблем? Две лесбийки дете по могат да родят, ама два пе.е.аса . . .никога. Иначе кой им пречи, да ходят и да правят каквото си искат . . . ай стига простотии

Шило

Да махнат всичко, което е свързано със социалния пол и тогава да се мисли. Всъщност, българското законодателство достатъчно добре брани равенството на половете.

Да махнат, ама не искат, защото точно въвеждането на социалният пол е номера на китайката в тази конвенция! rm.coe.int/1680464e71 Конвенцията е първият международен договор, съдържащ дефиниция на пола. Така днес се признава, че жените и мъжете са не само биологично разграничени като жени и мъже, но че съществува и социално изградена категория пол, която отрежда на жените и на мъжете съответни специфични роли и поведения...

Глей ся, Пампоровче, 1. По отношение на Конвенццията ти наистин ни вземаш за канарчета, но нейсе... Ще ти отговоря с думи на бившия вицепрезидент (и юрист) Маргарита Попова пред БНТ: "Грях ще бъде да се гласува за Истанбулската конвенция"... "Лъжа е, че няма да ни наложи промяна в законодателството и в крайна сметка - в Конституцията". 2. Ся за клипа за председателството: Ти Пампоров си формен олигофрен, ако неси схванал същността - двама млади, чужденец и българка... И да, в България понякога "Не" всъщност означава "Да" - момичето кима на "чужденеца" "Да" (по български), което за него обаче е "Не". Глас зад кадъра казва, че тук понякога "Не" означава "Да"... Какво лошо има в това? Наистина е точно така - вярно, на български не е обяснено, но ние си знаем, че кимаме различно от цяла Европа, обратното на тяхното. Това е обяснено дори и във "визитката" на България за европейците. Само ти търсиш под вола теле - сигурно искаш да сучеш.

Едно ЛГБТ казва на друго - сега си е ало мамата.... Няма как ....отговаря то.... мама е вече мъж.......

Стига сте превеждали и обяснявал джендър като мъжки - женски стереотип или социална роля, бе! Няма такова нещо! Така като гледам скоро няма да схванете разликата между джендър и пол.

Лъжете и заблуждавате, да но има "GENDER"! Kонвенцията цели да се премахне от закона понятието "биологичен пол" и да се прием някакъв си социален пол- или всеки както си решал и както му скефне, чуствал се бил жена значи бил жена да ама не!

Днес много, от гражданите не са наясно, какво точно става, благодарение на социолози, като А. Пампоров, но чувстват, че нещо не е наред! Какво е то? Името на стратегията: Gender- Mainstreaming. Главната идеоложка на джендър теорията е Джудит Бътлър лесбийка родена в САЩ в евреиско семейство.

Кой още се преструва, че не знае какво е еврейски зионозам, кои са зиониЗтите и защо куманягите им служът??????? Ако сте толко тъпи, тогава изцело тека ви се падъ! Ми пада ви се! ДръШте още куманягите да ви управлевът, а децата и внуците ви да забавлевът педофилите зиониЗти, господарете на куманягите! МИ ПАДЪ ВИ СЕ - ОЩЕ СТИСКАЙТЕ КУМАНИЗМА! ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВТЕ, НАЛЕ СТЕ СИЧКИТЕ КУМАНЯГИ, ЗАЩО НЕ ДАВЪТЕ ДОБРОЗОРНО ДЕЦАТА СИ НА ПЕДОФИЛИТЕ ЗИОНИЗТИ! НАТИКАХА ЛИ ВИ ГО! НЕКА! МАЛКО ВИ Е ! още ли сте слепи кой ви го пречинева?

Ленин еврейчето гейчето е коментирал Голодомора в Украйна причинен нарочно от червените комисари, с думите: като почнът да ядът децата си, може би тогава им стига, но дори и тогава, избийте оцелелите. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ И ЗИОНИЗТИТЕ, СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ, ЕВРЕИТЕ И КУМАНЯГИТЕ - НА САПУН! СВОБОДА НА НАРОДА!

Първия Голодомор, от 1920-те, пречинен от червените комисари, които иззели сека трошичка леП на орицата, сека храница, сичкото до прашинка! Умишлено! с войска! И хорицата яли дърве нацепени на тресчици, варели трева, и изели де що има домашно животно ! и стиганле до канибализам! майките сварявали едн одете, за да нахранят останалите, и да спасът поне некое от тех! НАД 20 МЕЛИОНА ИЗБИТИ ОТ ЛЕНИН ЕВРЕЙЧЕТО ГЕЙЧЕТО, ЧЕРВЕНО КОМИСАР И КУМАНИЗИН ПЛАТЕН ОТ ЗИОНИЗТИТЕ ЕВРЕИ РОКАФЕЛЛЕР И СИЕ! Да не мислите, че на вас ви се планира нещо по-добро!

Гражданите чувстват, че нещо не е наред, защото са параноидни.

кандидат за групата на дупедавците ни представят със статията. Нищо повече!

Колкото повече се обясняват,толкова повече съмнения има...И има защо....Защото мръсният номер е в многото думи и обяснения на ТЕРМИНИТЕ ,които използват в конвенцията....Тези ДУМИ И ТЕРМИНИ ПОДЛЕЖАТ НА ТЪЛКУВАНЕ от разни СЪПЪТВАЩИ документи,доклади ,разпоредби и правилници на външните контролни и изпълнителни органи...и нямат нищо общо с НАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ.

Тази Конвенция така е съставена, че в нея има купчина вратички за вкарване на джендърноста в правомощията и. Могат ли да ми обяснят създателите на Конвенцията как ще принудят нашите "роми" да я спазват?

На създателите и внедрителите не им пука дали "ромите" ще спазват Идиотската конвенция, но ще бъдат особено взискателни към средностатистическите българи. До побъркване.

Tо това ще е един от нашите предстоящи проблеми с тази конвеция, защото България ще бъде съдена нон-стоп в новия "Eвропеиден съд", затова, че циганите си продават децата, че си циганите си купуват жените, че циганите си бият жените и децатa и много други цигански истории за които постоянно ще бъдем съдени и ще ни дават нови и нови кредити да си плащаме глобите!

Прочетете мъдрите слова на Владимир Зарев: "Винаги съм казвал, че това, което може да изведе българският народ от блатото е неговата съпротива." Дано да е прав и това да се случи, ако посегнат и на децата ни.

Tук на тази територия имаме 7 000 000 различни мнения по даден въпрос!!!!, но когато дадения въпрос се отнася за посегателство над децата ни, ставаме като "един"-с един глас и едно мнение!,...и за да спасим децата си прогнилия капитализъм-глобализъм трябва да умре, и тези които напечатеха всичките тези хартиени(без златно покритие) $ и € подведени под съдебна отговорност и съдени за подвеждане, заблуда и измама на Hародите в Eвропа и по Cвета!!!!!!

Точно куманягите доведаха гейството й еурогеювете у балХар, не дигайте стойки, куманягите. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! Ленин гея, проповедваше ликвидиране на половете и гейство. НА ВИ СЕГА ГЕЙСТВО, ДАНО ВИ ИЗНАСИЛЪТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА СИЧКИТЕ КУМАНЯГИ, НАЯЖТЕ СЕ С КУМАНИЗАМ КАКТО САМИТЕ ВИЕ ГО ПРОПОВЕДВАТЕ! ДА ПУКНЕТЕ ДАНО, ДО 29 КОЛЕНО ДА ВИ ИЗНАСИЛВЪТ СЕМКИТЕ, И 69 ПОЛА ДА ГИ НАПРАВЪТ, ДА ЗАБАВЛЕВЪТ ЗИОНИЗТИТЕ, ВАЩИТЕ ГОСПОДАРЕ ПЕДОФИЛИ!