Земан спечели първия тур на изборите в Чехия

Чешкият президент Милош Земан не успя да спечели втори президентски мандат на първия тур на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Земан спечели първия тур на изборите в Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на чехите! Докато има чехи, поляци и унгарци има надежда за Европа. А медиите нека спрат да манипулират хората, че щом някой не е либераст и толераст, значи е за Путин. Тези страни поставят на първо място националните си интереси и мислят преди всичко за собствения си народ, а не да робуват на Вашингтон, Брюксел или Москва.

След като е спечелил, не мога да разбера защо ще има втори тур??? Май не е спечелил.... :)

Браво, Милош! Пожелавам ти успех и на втория тур. Аз ще гласувам за тебе.

гласуваш,бе?

Жената в синьо,която нападна Земан беше бъдеща трансджендърка и настояща ангалка. Сега са малко и скачат на бой срещу Празиденти, какво ще стане когато добият числено превъзходство?

Аз пък четох някъде, че била украинка!

украинка. фемен са украинки и все такива ги вършат.тази крещеше, че земан е к..ва на путин. ами, обичат си се двамата, това си е факт. между другото, изгледайте видеото в тубата. охраната му я остави почти да го фрасне с ци..те си. земан пак беше пийнал и не се усети изобщо какво става, но на излизане все пак реши да погледне, дали може и той да оплакне окото, но те вече я бяха покрили с одеало....много готино клипче се получи.

И в Чехия, както и у нас и на други места тече битка между две концепции. Едва ли гласуващите се водят от симпатии към Земан или либерала. Гласува се за визия за света, не за личности. Тези резултати полазват колко много стават хората, отвратени от либералния фашизъм и авантюризъм. Когато гласувах за Радев, честно казано не го бях виждал даже визуално, не бях чул и една негова дума. Личността нямаше значение. Бях готов и за Сашка Васева да гласувам, само и само либералната плесен да бъде смачкана. Т. нар. русофилство няма нищо общо с Русия, която реално е далечна и абстрактна страна. Просто Русия стана символ на нормалността (къде заслужено, къде не) и противопоставянето срещу сатанизма и свинщината на Филантропите. Така че не съм "за" Русия или този и онзи политик, а съм против либерализма, феминизма, ислямизма и лицемерието.

Cупер мнение!!! Т. нар. русофилство няма нищо общо с Русия, която реално е далечна и абстрактна страна. Просто Русия стана символ на нормалността (къде заслужено, къде не) и противопоставянето срещу сатанизма и свинщината на Филантропите. Така че не съм "за" Русия или този и онзи политик, а съм против либерализма, феминизма, ислямизма и лицемерието!!! това го мислят милиони Hормални хора!!!

А какво общо има обучаваният в САЩ бесепарски натовец с русофилството и Русия? Или и Вие си мислите, че в САЩ обучават не свои агенти, които да служат на техните интереси, а само и единствено български патриоти и русофили и че след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, с подкрепата на американския шпионин Горби, някой може да се докопа до властта без козяшка благословия?! Е, не! След 10.11.1989г. у нас всичко е Козяк и само Козяк! И с козяшки мангизи и режисура, разбира се: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър...." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

точно така браво на ЗЕМАН, достойния президент на Чехия.....Който не е марионетка на Сорос, а е приятел с готиния Путин....В Чехия се провеждат честно изборите за ралика от Холандия,Австрия, и България, където неолибералите ги нагласиха.

''...на Сорос, а е приятел с готиния Путин....'' И тримата са евреи. Tака, че не се радвай кой с кого е приятел, защото най-вероятно става въпрос за три друга...

Възхищавам се все повече на чехите, поляците и унгарците, които поставят националните интереси на своите страни преди неолибералната колониална политика на Запада. Мои поздравления за тези смели народи! България е все още с робски манталитет, а управляващите са продажни Юди Искариотовци.

Словенците и австрийците. Също.

През 2015 година президентът Милош Земан постави на място американския посланик, който си беше позволил да му отправя укори и да му диктува с кого да се среща и да не се среща. Така се защитава националното достойнство. По това време нашият Плевню се виеше като змиорка дрънкаше глупост след глупост.

Земан ще спечели и на втория тур.

Няма.

чиба бе

Противниците на Земан пуснаха една полугола смахната украинка срещу него. На развален украински тя нападна чешкия президент, но след това се озова в психиатричен диспансер

...на развален английски ...

ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ БРИТАНЦИТЕ НАПУСНАХА ЛЬО РАЙХА И ДОСЕГА НЕ СА УМРЕЛИ :))

Абе вас с конкурс по тъпота ли ви избират? "Льо Райха" ще го напуснат чак в 2019 и то ако не размислят дотогава. В момента официално са член на ЕС. Що не ви спретнат на вас троловете едно обучение ваш'те ЗКПЧ-та (явно не знаеш и какво е ЗКПЧ), че се излагате перманентно.

ВИКАШ БРИТАНЦИТЕ СА КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ЩАНГИ :))

ЕВРОГЕЙСКИТЕ МЕДИИ НАРИЧАТ "ПРО-РУСКИ" ВСЕКИ КОЙТО ЗАЩИТАВА РОДИНАТА СИ ОТ ФАШИСТИТЕ НА ЛЬО РАЙХА :))

Не може да бъде, чехите се оказаха страшно заблудени хора. Как могат така безотговорно да гласуват за такъв предател на евроатлантическите ценности.

си, не "Един Демократ"!

НО, си забравил САМО да сложиш кавичките: "... страшно заблудени ..." и "безОТГОВОРНО гласуват". П.С. Сложил съм ти +, защото мисля че е било случайно забравянето.

Чехите не могат да забравят как Западът ги предаде през 30-те години на миналия век. Още тогава опитаха продажността на западната ,,демокрация", от която се възползваха Германия и Полша. Земан знае и помни това много добре

А какво ще кажеш за руската окупация през 1968 г.? Дали са я забравили?

Русия не е отнемала чешки територии, а ги е възстановявала на чешката държава. Милош Земан помни и това

като съблекат и гарантирано печели.

Време му е вече на набора за пенсия и колкото може на кръчма! Чехите ще си изберат някой,,нов Орбанчо ,,

До всички опорноточковци тука, някой от вас има ли си въобще понятие кой е Земан? Запознати ли сте, че миналата година дори чешкото национално радио отказа да го пуска в пряк ефир, заради нецензурния му език?

Е и? По добре нецензурен език отколкото нецензурни деяния.

То пък на наш Боко езикът му е "по", че "най"...

Бас държа, че Баце е чул "Отечество любезно" за първи път от устата на Туск.

Значи си е пич!

Тц, не е, ами е пияница и кремълско мекере !

Щом не е еврогей, значи е добър Гледа за държавата си , а не слушка Сорос.

Ако в България си избирахме такива като Земан, Орбан, Фицо, нямаше да сме на опашката на всички положителни класации и да сме начело на най-гнусните. И нямаше да се срамуваме от простащината, неграмотността, невъзпитанието и слагачеството на тези, които ни управляват и представляват пред света!

Голяма глупост

Да, наистина голяма глупост си написал. Явно си поддържник на продажниците на Сорос.

то има ли ги изобщо, че да ги изберем?

Абе келеш, да ти напомня ли Фицо с какъв епитет нарече арестуваните ни мед. сестри в Либия? Понеже знам, че си неграмотен трол, ще те светна - нарече ги "престъпници". Нещастни мурзилки сте вие, които за копейки продавате БЪЛГАРИЯ!

Аз. . съм келеш.

Иван Костов и Надка Патка се отрекоха от арестуваните ни медици в Либия преди Фицо да ги нарича както и да е.

Слава на..Дубчек!

Браво другарю Земан ! Победа будет за нами !

Будет нанайци. Земан ще издуха супата на балотажа.

Още в понеделник чехите да издигнат Паметник с един Т-34 и ...чехите няма да изберат Земан!... а някой еврогей..

ха ха ха..Добър ход.. ха ха. .

Поредната победа на Путин, бог да го прости.

гадина

Аз ли съм глупав човек не зная, но прочитайки заглавието се разбира едно, прочитайки първите редове от статията друго, а нататък в текста трето. Между другото казано, ако тези гласуваха електронно, онези от ЕУ отдавна да са назначили някой по- удобен за тях- просто електронната фалшификация е най- лесната.

Всички срещу Земан, какво стана, тия всички не са толкова много, като при нас, разбира се.

За разлика от ганьо чехите са умни и трезво мислещи и си избират такива президенти-умни и трезвомислещи а не коне, жаби и чехъли.

И фърчилки .

Ааа, ето защо бяха активирали вчера психопатката от Фемен ;) Сигурно до втория тур на изборите ще гледаме още щуротии (от Фемен или сродни психарски организации). Но това няма да попречи на Земан да стане президент, разбира се.

... Mери, мери си приказките, Mери...

По-точно?

Ти кого плашиш,бе? Сядай си на цукалото!