Минимум 2 г. в ”чакалнята” за еврото, а може и повече

Евродепутати подкрепиха идеята българия да кандидатства за Еврозоната до края на юни, когато е Българското Европредседателство.

Обратно в новината

Коментари - Минимум 2 г. в ”чакалнята” за еврото, а може и повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪК ЗА ДВЕ ГОДИНИ,МНОГО НЕЩА МОГАТ ДА СТАНАТ! Я КАМИЛАТА,Я ЕС...!!!

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на международните МАФИОТИ-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас. Националната ни валута в момента е пробита от всякъде. Всеки може да участва в търг за обществена поръчка в евро, но да плащаш и продаваш в евро на "женския пазар" в София е в нарушение на закона. За мафиотите левът е една досадна междинна гара. Нито една голяма фирма у нас не капитализира печалбата си в левове, а в чужда валута, тъй като няма интерес да увеличава левовата наличност. Левът, поставен в това унизително положение е направо вреден за икономиката ни. Изходът е само един, максимално бързо въвеждане на еврото, докато не сме се обезкървили съвсем.

И в края на краищата кирилицата е вече на евробанкнотите в името на българите.

А бе българския ви депутат Илхан Кючук ))) ще ви уреди в еврозоната от задния вход.

Каква еврозона са забленували наште момчета- дребни корумпета!!! За да те вземат в Еврозоната трябва да си мега корумпе!!! Първо ще вдигнеш стандарта на всички и ще увеличиш неселението, за да има бълъци да ги крадеш с олимпииски мащаби!!! В САЩ корупцията е на пиедестал, следват Китай, Япония, Русия и накрая накакви дребни Евротиквеничета...Така, че ние си оставаме дребнави, алчни и оглупели , продаващи се за жълти стотинки евронатегачи дето нема и в Шенген да ги вземат, просто за да си знаем мастото в света на мегакорупцията и алчността...

Влезте в еврозоната,та да видите кон боб яде ли..... Управляващите много се натискат,явно имат интереси. Тежко на наивните ганювци. Дано до тогава,тази сбирщина се разпадне..

Никой не казва, че когато България влезе в еврозоната, на практика ще участваме с парична вноска в погасяване на държавните дългове на ПИГС. Това е част от отговорностите, които се поемат от всяка държава- член на еврозоната. Защо това не се съобщава на българския народ? Защо е нужно да се знае само от тесен кръг специалисти- юристи, икономисти и политици?Защо не се каже в прав текст, че България ще участва с ФИНАНСОВИ ВНОСКИ , които ще излязат от бг. държавен бюджет, а за излязат тези пари от там, 1во трябва да ги има в него, 2ро- да се пренасочат към вноските или 3- да се тегли държавен заем, без да се пренасочват парите?

Е тогава вече ще ядете дървото!

Никой не казва в прав текст на българските граждани, че прием в еврозоната де факто означава планирана мини хиперинфлация, която- при неправилно управление- може да продължи от 3 до 12 месеца, а може и повече.Напоследък ставаме свидетели на следното нещо- всякакви хора- от политици от нпо- защитници, изваждат само 1 факт от решение, състоящо се от група факти- напр. 5-6-7 на брой и тъй като този факт е позитивен , го представят като пълното решение на проблема, изгнорирайки напълно съществуването на останалите факти от решението, защото те са негативни или неутрални. Това се нарича манипулация и е използвано като специален похват от пропагандата на хитлер / гьобелс/.

Хайде стига глупости. Цените се повишат ако има кой да купува на тези цени. Левът в момента е като "Троянско конче" за българската икономика. Колкото по-бързо се освободим от левчетата, толкова по-добре за обикновените хората и толкова по-зле за нашите и чужди мафиоти олигарси. България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас. Ще изчезнат и различните такси и комисионни при обмяна на левове в евро и обратното. На "Ченч-бюрата" и мошенниците "магураджии" ще им секне далаверата. Накратко, ползите от въвеждането на еврото са много.

Продажен финансов министър. Нищо повече. Снае отлично че еврото означава криза, от която няма излизане. Единственият финансов министър, който е имала България и който ни прекара по терлички през най-тежката финансова криза на еврото и долара е Симеон Дянков. Затова го съдят -- за да не се чува гласа му.

сме в чЕкалнята на селския рейс.

Както пееше седесарската реститутка Богдана,по митингите ,когато всички скачаха ознаменувайки смъртта на България и собствената си предстояща ...НИЩЕТА:... ....,,Ах дано...даноооо... до всяко BG-същество... Остане с по ЕВРО ЕДНО..." Та ха ДАНО,не две години,а поне до Реквиема на тоя ФАЛШИВ...ЕС,устискаме,че иначе си ЗАТРИВАМЕ 1337-та ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ и си ставаме едно географско понятие....,,ТЕРИТОРИЯ БУЛГАРИСТАН"....не само без държава,собствена политика,но дори и без СОБСТВЕНА ВАЛУТА,носеща символа и на Държавният ни герб!