Руски ракетен щит за Крим

Русия разположи в Крим два полка за противовъздушна отбрана, въоръжени със зенитни ракетни системи С-400 "Триумф" и ракетно-артилерийски комплекси "Панцир-1".

Обратно в новината

Коментари - Руски ракетен щит за Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво прави кочината в окупираните територии Колко пъти станаха за смях в Сирия с безаналоговите си оръжия Аде чиба

Крим е окупирана от Русия украинска територия. Съдбата и е същата като на Сев кипър - мизерия, разруха и бази

Вярваш ли си?

Българските подлоги на ВВП умряха от кеф за насочените към Варна руски ракети Обичм до полуда всичко руско рускини, водка, газ, петрол руснаците и бомби да ни пуснат Ще ги посрещнем с хляб и сол

Като чета сега за ракетния щит, се сещам за германчето, дето се приземи с една Чесна насред Червения площад. Тия хора Москва не могат да опазят, къде са тръгнали да бият фанфари за ракетни щитове и разни глупости.

Този филм сме го гледали 80те години. Без здрава икономика не може да има силна държава. А Русия има ресурсно ориентирана икономика ни почти нищо друго. Да плащат щом искат. За ракети, подводници, Сирия, космос Всичко това е похвално но Русия няма пари да си го позволи и още по малко да си позволи поддръжката му. След 5 години ще гледаме цирк. Ако не и по скоро. А като свършат парите единственото решение е оръжието да се използва..... където падне.

Шило

Я пак пробвай, щото Русия днес, няма много общо с СССР от миналото. Суровините са само част. Вярно, делът им е съществен, ама не е вярно, че се разчита само на тях.

Абсолютно си прав, малко е общото м/у СССР и Русия! Съюзът можеше да разчита на приходи от реализирани лади в СИВ, а и шарени телевизори Рубин, както и на евтин интелект от завладяните европейски народи, само от ЩАЗИ колко ембаргови патента получиха, а Русия сега трябва да се надлъгва с араби, турци и китайци за всеки пробит долар!

Шило

И всъщност, според пророкуването ви, трябваше да е фалирала още преди 3 години. Сега трябваше да е на парчета. Всяко бягане от обстоятелствата не ги прави различни.

Не е фалирала защото руснаците са с минимална заплата (вече) 160 евро и мрат преди да се пенсионират - от алкохолизъм и мизерия. Но пък хей - имат 3 пъти повече милиардери от Южна Корея.

че: съветските съюзняци във Египет при една от (не ми се рови за дати)арабско-израелските войни правят токъв щит с радари и Израел понася загуби във самолети.Но!Им намират бързо ,,цаката и унищожават радарите,а след това с масирани въздушни удари разпиляват и египетската армия! През 70-те над долината Бекаа израелците свалят над 70-ет МиГ-ве и Су-та на Хафез Асад без да дадат загуба! А миналата година израелски самолети удариха двореца на Башар Асад в Дамаск и баталясаха две батареи С-300 със лекота!На Иран атомните обекти се охраняват със С-300! За поразената авиобаза на Асад от американски ракети всички видяха,че произведеното в Русия или СССР ПВО не можа да реагира!Русия не е можела да реагира на американският удар защото би означавало война със САЩ!

РФ има право да се грижи за охраната на територията си! В Крим ще бъде разположено, каквото трябва...

На никой нормален не му пука за лaинopусия. Само мурзитата изпадат в телешки възторг, когато пуйо москалски започне да пъpди.

Шило

А бе съдейки по написаното не само се интересувате, ами направо не можете да живеете без нещичко да напишете за Русия. Включително и по теми, които касаят пингвините. Я, порови и виж!

И България има право да бъде защитена от руските ракети в Крим от базата в Девеселу,американските и NATO-ски радари,самолети,ракети и войски!

Путин добре, даже отлично си върши работата! За 2 години ликвидира половин Русия. БВП за 2 години падна наполовина, Русия от 5-то се срина на 15-то! Да пожелаем на Вова през следващите 6 години да ликвидира и останалата половина! Да живее Путин докато Русия змре!

Не само, че не е паднал БВП на Русия, ами за 11-те месеца на 2017-та се е увеличил с 1,7% (за цялата 2017-та данни още нямам). Едни и същи простотии дращите всеки ден в коментарите, то не е лесно да си заслужите грантовете от америка срещу България.

Не е присъщо на ватници да коментират икономически въпроси. БВП-то на Русия не е мръднало спрямо 2008та в реално изражение на покупателната способност. За да го обясня по простичко - за 10 години Русия няма грам растеж... И 2% миналата година слабо помагат

Шило

Уф, а за три години, фалира 50 пъти....

Колкото повече тулупите от козяк реват толкова по ясно става, че нещата им не отиват на добре

Така е, ама в Козяк "деньги есть", а в Русия "денег нет"! Затова путинските тролове мрат на сюрии от глад!

Шило

Е, който се интересува от парите, знае къде да отиде, нали магаре?

Путин започна да се пази и от сянката си!Започна да бронира и гладният си задник,макар,че никой не желае да го ползва!

Цената на петрола тръгна пак нагоре и московците започнаха да дрънкат с оръжие. Но пък качествата на прехвалената им военна техника се видя в Сирия. Спасява ги само това, че се бият срещу слаби или относително слаби противници, та да не проличат скъсаните гащи. Имат успехи само срещу противници от калибъра на Молдова - 1/3 от страната е окупирана от 1991 година, срещу Грузия - 1/3 от страната е окупирана от 2008 година, частично срещу Украйна, където окупираха Крим, Донецк и Луганск. Силеха се и още да завземат, ама греда - няколко месеца не успяха да превземат летището на Донецк, великите руснаци ... в Сирия се представиха доста успешно, ама бомбардират смело и наред - не им пука за цивилни жертви, за разлика от прогнилия запад, който се пази от странични жертви като дявол от тамян, защото има обществено мнение. В Русия почти всички медии са на Кремъл, а опозицията или е маргинализирана или про форма.

Не се нервирай, до Русия не можете да припарите. Можете само да лаете. Е, вие това и правите.

Ти руснак ли си? Или още по-лошото - българин предател, русофил?

На никой нормален не му дреме особено за лайнoрусия. И няма луди, ръгнали да "превземат" същата. Като му дойте времето (като на ссср), сами ще свалят байряка и сами ще се продадат за долати.

Айде - ПРЕДАТЕЛИТЕ се разквичаха. А милиони българи живеят в Руската Федерация и ви СМЯТАТ ЗА ПРЕДАТЕЛИ.

Да,всичко в Русия за оръжия. 21 век като през ВСВ. Жалък народ все натегнат,все оръжия и глад за мужиците. Днес мин.заплата в Русия е 280 лв. Как се живее с това като последните години цените скочиха 40 -50 % ????! Путев от портиер в Петроградската община стана ДИКТАТОР-ГЛАВЕН САТРАП и ще е до фризера. Жалко за мужиците. Но и ние отиваме към тях след АЕЦ Белене!

Лъжеш като дърт циганин! МРОТ в Русия, т.е. МРЗ е 273.38 лева по днешния курц на валутите!

Шило

Бихте ли ни осведомили за курса? Аз го знам, ама питам, че не съм сигурен дали Вие го знаете.

Какъв е смисъла да хвърляш милиарди за защита на територии,където населението мре от глад и безпаричие!Грандоманската политика на кремълските тъпанари,забива жизненият стандарт на народа,като хвърлените милиарди в сирйските пясъци!

Дрисливи си бяхте соросоидите и дрисливи ще си умрете. БРАТЯТА руснаци изкупиха половин Лондон, 500 000 имота на Черноморието, 230 000 имота в Гърция, 180 000 имота в Испания, РУСНАЦИТЕ са основните туристи в Турция, а вие продължавате да драскате едни и същи простотии, та дано некоя баба ви се върже. Дебили, при това - соросоидни!!!

Пропускаш цялата картина, имоти в САЩ, Европа, Скандинавските страни! Така е, представяш ли си колко милиона руснаци си стягат багажа да издрапат на Запад с крадените пари! И колко милиона дебили и идиоти ще останат да гладуват в Русия! Напъни си маймунския мозък, да посмяташ малко!

Като няма измислен външен враг, как ще оправдаеш некадърността си и дебилизма, с които да не можеш да осигуриш що-годе нормален живот на народа си! До тази година в потребителската кошница на Руснаците не е имало месо и риба, външния враг изяждал всичко, освен ряпа картошка и хляб!

Тулупи русофобски не плачете на чужди гробища а се вгледайте в собствения си безсмислен животец пропит от злоба и мъка от невъзможността да причините и най малката вреда на велика Русия...

"Руснак нахлу с краден БТР в магазин за да си открадне бутилка вино" В момента това е топ-новината, която се търкаля в мрежата. Придружена е от видео. :)

тия не могат една база в Сирия да опазят, а ще ми говорят за Крим...

Говеждите бази в Афганистан също са нападани. А българите дадохме и жертви, мухоморко синя.

Откога българите станаха маймуни?

Нямам спомен във военновъздушна база на САЩ с подръчни средства и материали да са били унищожавани 7 бомбардировача и изтребителя. И след това министерството на отбраната до припадък да отрича случката.

А ние какво чакаме? Елементи на ПРО каквито взеха румънците трябва да бъдат разположени и на нос Емине,въпреки твърденията,че тези в Румъния покриват и акваторията на България.

Американците имали 800 бази по света Руснаците само 1! Там дето има американски бази няма война! Там дето е руската база 6 години се води война! Излиза, че американските бази са 800 пъти по предпочитани от 1 руска! Затова по цял свят се натискат да имат поне по 1 американска база! Празни приказки и плювки много, ама когато цифрите говорят и Боговете мълчат, но не и идиотите!

В Южна Корея има база на говедат и се води война. Периодично има обстрели и от южна и от северна Корея. А там, къдено има бази на говедата, има и разруха - Афганистан, Ирак, България,...

хахахаххахахаа буахахахахаххахахаа мммбуахахахахах,вземи си хапчетата и бегй в дървеното гето да благоденстваш и там бази колкото щеш, от гумени чували до палатки по улиците на лос анджелис междеу кофите с боклук-всички балогеднстват с по няколко куршума всеки ден.

БРЦК

В Сирия, Афганистан и Ирак има доста американски бази. Война там има ли?

Тъкмо никой няма да може да избяга от т. Попков!

С Крим, Вова отряза мераците на задокеанските говеда да погълнат Русия. С Мурманск на север, Владивосток на изток, Калининград на запад и Крим на юг, цялата територия на Русия, осолено гъстонаселената европейска част е затворена за говедата. Тоследните могат само да подсмърчат в Интернет и да обикалят с гемии около Русия.

Kвито сме говеда, ша поемем половината от амерканските заряди върху себе си, само и само да бъдат ударени мужиците! ?

забрави венецуела , никарагуа, куба и други цъфнали и завързали руски другари ....много па ти е малко малкото мозъче :)

Другите другари на Русия от БРИКС са Китай, Индия, Бразилия.... Къде са те къде сме ние? Или ти като всеки платен трол тенденциозно представяш фактите?

По-важното е, че има такъв и над Донбас. ...без много шум..

"Панцир " и "С-400" биха ни свършили чудесна работа при охрана на нашето небе ,но бандитите от НАТО ни забраняват да купуваме оръжие от Русия макар ,че никъде в договорите не е записано че нямаме право...Гърция има от по-рано С-300 ,а Турция ще купува С-400 !

Колкото свършиха в Сирия! Не успяха да ги надуят и 7 самольота и един С-400 дадоха фира!

Шило

Ей, още ли вярваш на тази партенка? 59/23, нещо говори ли ти? Де са дроновете?

Шило

Ама ние "слушкаме". Те, самолети от държава,член на ЕС не ни разрешиха, какво останало от Русия?

Най-Добре е европредс. .. . да се открие на гол площад и..правостоящи!

Да додат в Нови Искър!

и не само КРИМ НО И ЗА ЦЯЛАТА РУСИЯ И БЕЛОРУСИЯ И СИРИЯ А МОЖЕ И КУБА В ПОСЛЕДСВИЕ НА зло еврейоянките

чакам реплика отеврейоянките - имаш думата БЯГЕЕЕЕЕЯЦ

1839г. 1885г. 1918г. 1991г. 1998г. познай следващата дата!

ще ще ще ще и на свети унуфрий съединените краварски афроталибани ще ще,ще празнуват купопната система която ползват от 20 години

Шило

59/23. Голяма успеваемост! Хахахахах

МАЛКО Е ! Още трябва.

Руснаците при изборите в Крми не само изртъсиха един полк с " зелените " но изнесоха без да крия системата Багратион зная, ЧЕ есминец доналд кук е тръгнал за Севъстопол ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ ЕСМИНЕЦ !!! А ПРОСТО ЗАРАДИ ПОКАЗА НА САЩ ПРЕВЪСХОДСВОТО НА РУСИЯ В ВОЕННА ТЕХНИКА ! А АКО НЯМАШЕ ЩЕШЕ ДА Е КАКТО ИРАК ! ЕТО Я И ПРИЧИНАТА ЗАЩО ИМА С-400 В КРИМ - ЗА укрите не пиша нищо защото са си гола вода

Видяхме ги, прехвалените ти томаховки- коя високо, коя в песоко! Изпопадаха като гнили круши!

Полкове, ракети, щитове, желязо и чугун. Едно си Путин знае и едно си бае! Руснаците са днешните варвари на света.

Шило

Не знам кой е империята на злото. тази, която има 900 бази по света, поне 7 самолетоносача с придружаващите ги армади, или друга, която отскоро има две само в една държава, и нито един класически самолетоносач. Интересно виждане имате.

"Виждането" на щатните щатски тролове ни е повече от ясно. Но пък им се плаща.

Русия е тази която напада съседни страни нарушавайки всякакви международни договори по които е и гарант!Анексирайки територии и и разрушавайки промишлен и проспериращ регион избивайки хиляди цивилни! Русия има бази по цялата си огромна територия покривайки с обсега наа войските си и заплашвайки всички съседи!За това цял свят е наложил санкци на нейното ръководство!

Ми имат си, щото ги канят, да ги пазят, ма кога станаха 800, до преди 2 дена бяха 600! Русия има една база в Сирия, за две години направи стотици километри наоколо пустиня, кой смее още да ги покани! Никой не ще да заприлича на Сирия със стотици изравнени със земята градове и 13 000 000 бежанци!

Русия има минимална заплата 278лв а в България тя е 510лв. Да слагат ако ще и космически кораб.

тая лъжа не ви ли омръзна да я повтаряте? или "повторена сто пъти..."

Не е лъжа. Истина е.

И всичкото това го изпиваш или ти го свиват курвите?

Малоумен тъпунгер (приеми обръщението лично) САЩ удари едно единствено сирийско летище с крилати ракети изтреляни не от самолетоносач а от 2 ракетоносеца. Освен всичко друго от изтреляните 59 ракети едва 18 достигат до летището, 36 са свалени, 5 падат в околностите на летището убивайки мирни граждани. между другото воения персонал загинал след атаката беше 3 души, а цивилните 5. Дори американците неискат да си спомнят за тази унизителна за тях акция... ама ей такива като Вас (виж си там по-горе защо е множествено число) непрекъснато им напомняте за нея и колко жалки са били. (единият от загиналите сирийски войници е бил готвач, който е работел в ударената столова - най-важната част на военното летище)

Подлите украинци щели да обсаждат Крим с армада от бойни овцевози...А тези гемии, натоварени с овцИ, са много опасни за съветските супермодерни варели

Шило

Точно така. От горда нация ги направиха на овце. Много точно описание направихте на състоянието на днешна Украйна.

Каква ,,нация,, виждаш там ,дето са минавали всякакви племена от Изток и Запад , от С... ? Мангали. .

не изстрелват дронове направени от талашит срещу ракетите С-400 в Крим ! Радарите не засичат шперплат и талашит и ще стане като в Сирия.

И какво стана в Сирия? Всички дронове на земята, кой приземен кой острелян

Украйна се преместила непредсказуемо до Кримваш. Има да ги мами с дронове та пушек шъ се дига.

Руснаците са достойна нация и успешно се защитават срещу аглосаксонските чакали. А тука все наведени стоим. Верно, сабята не сече ама в тая поза лесно влиза нещо изотзад.

Абе най-интелигентната и квалифицирана част от достойната нация масово се изнася в Англо-саксонския свят плюс най-убавите рашкинчета, които го обслужват ???

щот българите в чужбина не обслужват никого се мениджъри и директори работят

Де заграби не си тръгва.

Един въпрос към русоРобите......абе нали противоракетните щитове са нападателни. Поне така твърди Раша за щита който САЩ изгражда в Европа. Или руските са "добри" и са само за защита....те са безопасни игли, ама американските са агресивни. Да ева и простите орки и форумните русоРоби които им вярват и им ближат края на "отходната" тръба !!!

По рождение ли си тъп или го правиш за пари?

по убеждение сте тъп и го правите за мили очи.

Шило

Хм, не е само за пари.

Не бе бунак, нападателни биха били ако ги разположат в Куба или Никарагуа, в Крим няма как да мападат Фащ! Мисли с тая тиква

Абе, вУЙЧО, Русия си разполага ракети на своя територия, дали ще се пази, дали ще напада, въпрос? Аман от недоклатени смърдящи соросни тролове!

тъпунгери недоучени, Крим и Украйна винаги са били руска територия, то и името и е от "покрайнина", защото е далече от Москва и Петроград...

до южния полюс, всичко е руско ???

чети история и география не маймун, стига писа простотии..

Ако щитът е от същия тип, като този дето допусна да бъдат унищожени 7 руски самолета и 1 С-400 в руската авиобаза в Сирия, братушките пак са хвърлили няколко стотин милиона долара в Черно море! Същата работа щяха да свършат 100 чадъра по 2.50 лева, дето ги продават в 1001 стоки!

абе ти по добре мисли за памперсите на Доналд Кук

Те тия памперси са само в болните мозъци на русофилистичната измет, населяваща нашите земи.

и вярваш на западните медии, ама нито в интернет нито по медиите не е пуснато видео или снимков материал, то като с газовите нападения!

Само ти ли не разбра, че това беше партенка ?

той Катърът знае ама понеже му плащат да троли...

я пак колко самолета унищожили в руската ?-не били 7 а цели 700 казаха от фейк нюза на работническо дело/дойче морков.Абе както ония 59 пиратки томахоук "унищожиха" летището в сирия/там не разбрали// и паднаха като круши в морето та от пентагона късаха пагони.

Атаката бе от минометен обстрел срещу който няма ефективна защита.САР пропуснаха диверсионна група.И на янките да им дойдат на гости така и те ще изпищят.

нали имаше някакъв тапанар тука дето обясняваше как руснаците не можели да построят един мост до Крим?

След атаката с дронове срещу руската база в Сирия има над какво да се замислят руснаците(а и не само те). Кутията на Пандора вече е отворена, нови такива атаки ще има тепърва. Такава система като тази от снимката унищожи повече от половината джихадитски дронове при атаката от преди няколко дни. Също така малко преди Нова година, пак с такова оръжие бяха прихванати и взривени няколко ракети "Град", изтреляни срещу базата.

Само с миномети могат да пробият джихадистите.Срещу тях ням ефективна защита.Така и направиха поразии по нова година, заради слаба защита на района от страна на САР.

Най-добрата защита е нападението! Няма какво да чакат дронове и прочее мръсни номера!

Прав сте , колега. Успешната атака срещу базата, в която бяха убити хора от персонала и повредени самолети, беше извършена от диверсионна група с миномети. Бяха проникнали в непосредствена близост до летището и изтреляха няколко мини.

Граждани на Руската Федерация.

"Деньги нет, но вьi держитесь"...

На хора като Вас (говоря в множествено число защото е видно, че човек с нормална психика е невъзможно да избълва толкова глупости наведнъж, та да не се разсърди някой), е нужно да им се подсказват някои неща..... Първо сваления щурмовак, беше свален преди С-400 да застъпи на бойно дежурство в Сирия, освен това самолет за около 4-5 мил (даже не съм сигурен че струва и толкова) струваше на Турция между 12 и 25 милиарда (според различни икономически източници) и принуди Ердоган да ходи да се моли на килимичето в Кремъл. Второ. Тези, които ревяха в Сирия бяха американците, чиито свърх супер, хипер мега (добавяй си тамкаквото искаш) изтребители ф-22 бягат от "летящите щайги" на руснаците като дявол от тамян. Преди година и ... 2-3 месеца, началника на германските ВВС заяви пред нацинална немска телевизия (обсъждайки Алепо), че в Сирия руснаците определят кой може да лети и къде и ако те кажат цитирам "дори и врабчетата в Сирия ще кацнат". Да ти напомня, че след като С-400 се разгърна в Сирия, всички самолети на Германия в Турция вкупом се повредиха и спряха да летят, Френските самолети от Шарл-де-Гол кацнаха и стояха така 2 месеца преди да се сетят, че с тях могат да удрят и по Ирак, а докато Ердоган не "помете" килимчето в Москва, турците дори не смееха да летят от Инджирлик. През последните месеци усилено се говори за изтегляне на Ф-22 от въздушни мисии в Сирия и Ирак. Според самите пилоти на Ф-22 всеки път когато руските изтребители се появат на бойното поле те винаги са били на опашките на Ф-22 и пилотите ги е страх да летят в граничните зони! Цитирам генерал Джеймесън (командир на ВВС на САЩ) "Руснакците са спечелили безценни прозрения и информация, като работи в спорно въздушно пространство заедно с нас в Сирия". "Ние ще продължим да се противопоставяме на руснаците, но нямаме намерение да работим в райони, които понастоящем се държат от сирийския режим" - Генерал Генди (командир на британската армия в състава на водената от САЩ коалиция)!

Помня кога Крим беше турски и се бихме за него.

Помня когато Крим беше гръцки, а според Страбон преди нас там са живяли скитите.

хехеххе е това е най голямия майтап, хора дето пишат глупости и си верват!

Пазят си откраднатото

Голяма работа свършиха тия комплекси в Сирия :D

Сащ нищо не са свършили, само овладяха остатъците от ид каквото им остави САР и ВКС на Русияи сега ги обучават.Големи комплексари, прав си !

Те укрите по-добре да помислят как да върнат и останалите руски области на РФ, които незнайно по какви причини са им дадени по времето на СССР.

наближава времето когато ще се поправи една историческа грешка!

не сте ме разбрали! имам предвид помощта на сащ и свободният свят оказана на раша през всв! сега раша е сам самичка!

Шило

Сигурен ли си?

абе пак ли ти спряха хапчетата бе обади се на доктора .С тия вицове за "свободен свят" за САЩ дато помагали ама и те не знаят кога, приличаш на киното на чарли чаплин в аватар.

Естествено, заграбеното трябва да се пази!

Върнатото, иване...Върнатото.

Гнусните рашистки хибридни окупатори продължават с наглите си провокации! Санкции и изолация до дупка за тях и диктатора Владолф Путлер!

Значи разполагането на военна техника на собствена територия е провокация, а същото направено на 10 000 км от собствената държава не е ?!

Смени ника със "Соросоид"! Този не ти прилича!

като сифилистик мрънкаш, дейба хаха

От кой искат да се отбраняват блядовете, кой иска да ги напада..? Шизофрения до шия, нищо хубаво не е дошло от изток...

идва от ИЗТОК! А ще се отбраняват от щита на нато, който е на територия, която изобщо не трябваше да е натовска ,но излъгаха глупака горби преди години и я превзеха!

Европа не е зестра на Русия.