Блокирана София посреща Европа с протести и скандали

На фона на протести, скандали и убийства и на засилено полицейско присъствие довечера официално се открива българското председателство на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Блокирана София посреща Европа с протести и скандали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се присмивай на по бедните от теб защото всичко се връща някой ден!!!

Знаете ли, че всеки брюк.селски тарикат, идващ в България, получава, отделно към заплатата си, по 304 евро (с думи - триста и четири евро) безотчетни пари на ден! Това са 608 лева на ден! Които плащаме ние, данъкоплатците! 608 лева, това е една българска месечна заплата! А каква работа вършат евро-бюрократите? Освен да мерят колко са криви краставиците? Никаква!

С чужда пита помен.Парите от Европа са за българския гражданин.Не за Герб.Политическите партий съществуват заради нас и трябва да служат на обикновения Българин.

Парите се разпределят от мафията и остават предимно в София. Инъче до сега щяхме да имаме тунел под Шипка, свясен път между Бургас и Варна, кресненското дефиле и още куп неща, полезни за страната.

е безкрайна,като вселената...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Тогава ще ти отговоря : Защото колкото и да работим , няма значение - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РАБОТИМ, ПОВЕЧЕ ЩЕ НИ ГРАБЯТ !!!!!!

Циркове и всичко тва да посрещнем и дундуркаме нколко охранене евро порове не че нне ни стигат и нашите 240...

Не е тайна, че в съвета на Европа има корупция. Но трябва да се гледа малко по-далеч от носа ни, защото Европа е много по-добър вариянт от една убийствена машина на злото свързана с ....вие знате коя е тя. Начинът по който се изкавате показва, че вие сте платени марионетки които трябва максимално да опорочт срещата. защо не си идете на село при овцете ?! Та ви не знаете дори как се пише грамотно и без обиди! Тези, които организират протестите се излагат за пореден път, те са маша на мафията и не им пука за България. Но вижте какво става с климата и други неща. Има Бог и той ще се погрижи. Упадъкът винаги се последва от възход и на хората скоро ще им писне от вас!!!

Искам да се присъединя към протестите .Къде ще бъдат и от колко часа?

Режима на пожарникаря ни огражда от брюк.селските бюрократи, за да ни напомни, че сме овце.

псевдопатриотите не са дорасли за председателството и най-добре ще е да си подадат оставката. бивши доносници и агенти като каракачанов и смахнати демагози като симеонов не би трябвало да се месят в бъдещето на европа

които се случват поразително си приличат с обстановката в София преди откриването на Екофорума през 1988 г. Именно последният доведе след броени месеци до свалянето на тогавашния режим, който за разлика от сегашните управляващи разполагаше с много по големи възможности за потушаване на недоволството! И въпреки това, тъй като на почти всички им беше писнало от простотията и немотията, го свалиха с един замах!

То онова си беше преврат, не наша заслуга. Вече са били ясни схемите, по които ни използваха и окрадоха...

Толкова много хора, които не правят нищо, но получават огромни заплати....

Работиме много, работим от сутрин до здрач, бо хлябът е малко . но хляба не стига ,деца...... ..............

само девет протеста?? слабо дрОгаре, слабо! то на голема сватба ако не си покажете голееееемата простотия, кога другуш ще да е?!

сте спецелим един по дебел.продазни управлявасти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АААААААМММММММААААААА, ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ВЪЛНУВА, как ще се представим пред " европейското си семейство" :(

Да си пожелаем това да бъде последното ни председателство.

На гол тумбак чифте пищови

Това е реалността у нас в двете интервюта беше описано всичко. Как се сраства власт олигархия,престъпност.

Казаното при Слави ,всички го знаем,но така директно казано и синтезирано ме потресе.Не заспах до 3 часа.В каква клоака живеем.Или ще е борба на живот и смърт или закриваме държавата и се изнасяме.

С председателството ,с което опищяха орталъка,управляващите ни си вкараха таралеж в гащите.Темата е :мълчете ,та главните гейове да не видят истината,корупцията,мафиотизираната държава,мизерията,недоволството.Не ,че на еурокомисарите начело с главният гей им пука ,де.Ще се поразходят ,ще похарчат стотици милиони за наша сметка ....и кой бит -бит,кой е...-еван. Всички виждаме сриването на държавнастта и възход на мутрите,които вече и не се прикриват.Само Цв.Цв.,Деса пръчката и сие, ходят по студията да дрезнят още повече с наглите си приказки.Дали пък окуражени от присъствието на еврокомисии ит.н.,най накрая ще наметим сили всички да излезем и да отстоим истинска демокрация.Долу мафиотизираната гербаджийска мафия.

Каква е разликата между локомотива на Ленин и сегашното положение? Локомотива не вървял ,защото парата минала през свирката , а сега... тихо ,тихо ,да не ни чуят как пищим!

Няма начин да не си покажем истинската същност като народ.Така ни се пада-трябва да си стоим в дупката там където ни е мястото. А на тези които протестират искам да кажа,че като искат по голями доходи трябва и да кажат от кои точно работещи да се вземат парите -от лекарите,учителите или от кои други.Но да не се чудят като не останат работещи които да пазят например полицаите тъй като Европа чака кадърните и млади хора които все още работят в страната.

ОТ МАФИЯТА. Като се вземат парите от икономическата и политическата мафия ще има пари за всичко.

Обвиняваш цвета на нацията?

Ами стой си в дупката! А относно парите, колегата чудесно го е написал.

Протестуиращите са АНТИБЪЛГАРИ! Ненавиждам ГРОБ, но така се петни името на България, не на правителството!

Драги България никой не я бръсни за слива! Изобщо българия в очите на западняците е КЕНЕФ! Хаха ти нямаш държава, българия е собствонст на Бойко, олигарсите, САЩ и ЕС! Имаше една мадама Нолан от САЩ нали знаеш как се изрази за ЕС "ФФФФФК" е същото е и за българия! ПРОСТ НАРОД, ПРОСТА ДЪРЖАВА!

Доживях!!!Какво щастие, от днес нататък, не ми пука с колко се е вдигнала цената на парното,тока, водата, че като платя тях и другите разходи, трябва да взема заем за храна,важното е, че България е председател,не на кой да е,а на изпърденият отвсякъде ЕС, ще видя на живо дъртият травестит Юнкер,дъртата гедеерска пръдла и разбира се, Наший Пожарникар, как ги прегръща и целува!!Щастие неземно!! И спрете да протестирате, мирни и тихи да сте, да не изложим партията кърмилница ГЕРБ и първият ни партиен и държавен ръководител, Великият политик на Западните,Средни и кжито се сетиш Балкани,Ердогановият близък приятел, другаря Борисов!!! Да живее ГЕРБ, Напред, пред нас са скапаните им магистрали и терминал 2, друго вече не остана.... А пропо, тоя на снимката, измисленият екоминистър, минал плез 10-на партии и той вече е отработил селската стойка на Мутрафона от Банкя и той с ръка в джоба, така трябва и Той прост и вие сте прости, министрите му!!

Разчитаме , че Мафията , ще се погрижи добре , нищо да не ни липсва , и помрачи яденето на суджуци и обилното пиене , което ни чака тези няколко дни ! Не ни интересуват нито протестите ви , нито убийствата ви , нито проблемите ви с корупцията , която официално НЕ съществува - Искаме си нашето , за което сме дошли чак до Булгаристан - После правете каквото знаете !!!

НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА НАРОДА.НАРОДЪТ САМ ТРЯБВА ДА СИ ЗАВОЮВА СВОБОДИТЕ. УНИЖАВАТ НИ, ТЪПЧАТ НИ, ЖИВЕЕМ ВСЕ ПО-ЗЛЕ ...ВРЕМЕ Е ... ИНАЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ДЕБИЛИ

Отдавна е време ... разделно ...

ХОРАТА Е ВРЕМЕ ДА ОСЪЗНАЯТ СИЛАТА СИ. БЕЗ НАРОД, ТЕЗИ СА ГАНЕРАЛИ БЕЗ АРМИЯ

Така е, но не съвсем. Управляващите си имат електорат-циганите и всички лапачи дето са на хранилка. Така, че на тях май други не им трябват.

Така е ! Ама ако спрем да работим/ и да ги храним/ ... електората им живи ще ги изяде!

Пак ще се излагаме пред чужденците. Стига бе хора. Като имате проблеми, изчакайте до 1 юли и тогава протестирайте.

Е те това ни е проблема, да не се изложиме пред чужденците. Другото, огън да го гори. Браво!

Ти биеш и 80-те % ДЕБИНОСТ - След 1 Юли , ще си е същото каквото е било и преди 1 Януари !!! Ти си типичният продажник - Дайте да не ни чуват за проблемите , за да НЕ ни се разваля ПРОСТОТИЯТА и КОРУПЦИЯТА в която някой си живеем чудесно !!!!!

Е ИСТИНСКА ПАРТИЗАНКА.ДЕБЕЛА ПАРТИЗАНКА

Също като маймуните в зоологическата градина. Като получат малко внимание си показват задните части, защото ако имаха интелект, щяха да покажат него.

Ако се оплачеш на съседа, че не можеш да се оправиш със жена си, бъди сигурен, че той ще я "оправи".

Ще се изложим яко на това европредседателстов,вервайте ми :) както каза царя преди време

Подкрепям първия коментар, и в глад, и в корупция, и в сеч в цялата страна, и в ограбване на подземните ни богатства - тяхното не се губи!

Слушах слабичкото Лиле тази сутрин и разбрах, че за нея ''корупция" е просто една думичка,която трябва да не споменаваме! Корупция няма за нея.....толкова неадекватни политици ни управляват,че се чудя каква излагация ще настане с това председателство!

ЛЕВИТЕ ИМ ВИНОВНИ.АЙДЕ СТИГА. ТЯХ ОТДАВНА ГИ НЯМА. ТЕЗИ СА НАВСЯКЪДЕ -ДЪРЖАВАТА , ОБЩИНИТЕ ,ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е ТЯХНА.ПРОСТО ТОЛКОВА МОГАТ МУТРИТЕ

''Просто толкова могат ...'' - Ми то какво повече от това ?!

123-левите ги нямало ,така ли ти казаха да кажеш ,жалък червен трол.

днес ще липсва протеста на наш`те гейове в подкрепа на европейските си колеги.

ШАЙКА МАФИОТИ, МУТРИ И КОМПЛЕКСАРИ, ПРОЧЕЛИ ПО ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА СИ , ГУМЕНКИ И ТИКВИ , ПРЕЯЛИ С ВЛАСТ И СУДЖУЦИ НИ ВОДЯТ КЪМ ДЪНОТО

Лайнарите леви, пембени и прочие олигофрени или модерно казано дебили, под диригенската палка на москва пак се напъват да усерат всичко. Време е да се обявят за национални предатели и на вагони за сибир при любимото им джуже

алоо 80 процентовия, десет години са на власт твойте умилени гербери и какво....освен че се налапаха с милиярдите от програмите и вдигнаха тока, водата, данъците, разшириха зелените зони, двигнаха билета за транспорта и ремонтират всяка година едно и също нещо уж направено за поне 10г. а народа все по-трудно "диша" от хомота на герб, или и ти си на хранилка там или си си просто дебил

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТАЗИ ВЛАСТ.В МОМЕНТА СЛУШАМ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ПО БТВ. САМО ОМЕРЗЕНИЕ И ПОГНУСА ОТ НЕЯ. НЕКА ДА СИ СТАЧКУВАТ КАЗВА ТЯ.НИЕ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.ЧУДЯ СЕ КАК НЕ ГИ Е СРАМ. ИСКАТ СПОКОЙСТВИЕ ЗА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, А ТЕ УСИГУРИХА ЛИ НА НАРОДА СПОКОЙСТВИЕ.КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ- ЕВРОПА ИЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ХОРА, ДОКАТО НИЕ НЕ СЕ ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ, ТЕЗИ ИДИОТИ ЩЕ НИ ПРЕВРЪЩАТ В ДЕБИЛИ

ТЕ срам НЯМАТ - Запомни го добре !!! Колкото до теб - можеш да си се гнусиш колкото искаш , а те си вземат всичко което искат ! Сега ще се постараят да се подмажат хубавичко , а за теб само мизерия и проблеми , но извън периметъра на района където ще става голямото мазнене !!!

държавица, пълна с паразитиращи цигани, мутри, престъпници на най-високо ниво и най-висока и повсеместна корупция с мутра премиер!

И тия като Цецко ги боли к..ра ! Отцепили са половин ''СОФИ'' , и пиле няма да прехвръкне ! Бас държа , че тези Еврочиновници , няма и да разберат , че някой си протестирал - А пък толкова и им пука - Важното е , че Тяхното не се губи ! И те са същите като нашите !!!