Борисов възмутен от свалянето на билборда на полицаите

Истински възмутен съм от това, което е направила една частна фирма и са свалили билборда за протеста на полицаите, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов възмутен от свалянето на билборда на полицаите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе,що не качим портрета на волен сидеров като рекламно лице представящо българия,пред европа! какво му е на човека!

пари,пари!парите успокояват!даваите повече пари на хората за да са спокоини ,и да не стачкуват!за пари хората се убиват,и обичат!защо да не направим монеи(пари) на пинк флоид химн на българия! много ще ни подхожда на европеиската балканска държaвица на баи ганио!

Тоя нагъл груйляк:- ---във Франция ченгетата щяха да го гилотинират; ---в Англия---да го обесят; ----в Германия---да го разстрелят; ---в САЩ---да го опържат с ток!.....:)))))))))) ......... В България-тлъстия тъпак, мутра---е министър-председател!:)))))) ....... ...... "...Българиьо-за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни , майко бяха!..."

Наглия "танцуващ със сабя" да се разпореди да поставят нови билбордове през 50 м. защото ако вземем да публикуваме всичко лошо, сегашните няма да стигнат. Първо - с големи букви - ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА С ИЗМАМА !

"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля в икономиката ѝ, главно в енергийния сектор, както и чрез пропаганда, отношения с политически партии, културни връзки и силно влияние върху българската армия, която продължава да разчита на въоръжение от съветско време". Това се казва в доклад на Конгреса на САЩ, изготвен по инициатива на сенатора от Демократическата партия Бен Кардин.В специалния анализ детайлно са посочени усилията на Кремъл за ерозиране на демокрациите в САЩ и Европа. "Българското правителство трябва спешно да намали зависимостта си от руското оръжие в светлината на Закона за противодействие на противниците на Америка", се препоръчва в доклада. "БСП поддържа добри отношения с Москва, а лидерът Корнелия Нинова призовава за падане на европейските санкции срещу Русия, а прокремълската партия "Атака" настоява постоянно за по-близки отношения с Русия и се противопоставя на членството на България в ЕС и НАТО. Волен Сидеров започва предизборната кампания на партията си през 2014 г. в Москва, където критикува "содомитите от НАТО", се посочва в документа.

наема ли се някой да качи на билбордове калта по кварталите на софия в снимки?

Този е като малко , сърдито и глезени дете. Не му отива на годините.....

Жалък лъжец!

Не разстройвайте премиера! Сега няма да е в настроение за целувките и прегрътките. Ще вземе накой виден да го погали по главиката, а той със свито сърце. Дава всичко от себе си за тея мискини, а те, като неблагодарни тинейджъри, все недоволни та недоволни.Сърцето ми се къса.

7:30 сутринта, Борисов заповядва на фирмата да свали билборда, 15:30 - Борисов възмутен от свалянето на билборда пред медиите! Е така се прави, браво, Баце, въртиш целия народ на малкия си пръст, браво!!!

И аз съм въмУтен. Да се предоставят на МВР-то всички билбордове в Искърското дефиле от "Владо Тричков" до "Зверино".Нека ЕС разбере за проблемите.

Ние пък сме възмутени и ни е срам от простотията ти! ОТВРАТ!

Щом имат за билбордове значи са добре

Напълно честно Бойко Борисово ПИАР възмущение.Както винаги,така и днес.

ЦИРКАДЖИЯ, НАЛИ НЯКОЙ Е НАРЕДИЛ НА ТАЗИ ЧАСТНА ФИРМА ДА СВАЛИ БИЛБОРДА? И ТОЗИ НЯКОЙ Е ФАНДЪКОВА, ПО ТВОЕ НАРЕЖДАНЕ. СТИГА СИ СЕ ПРАВЕЛ НА НЕВМЕНЯЕМ, ЦИРКАДЖИЯ! МУТРЕНСКИТЕ ТИ НОМЕРА СА КЪМ КРАЯ!

Искрено съм възмутен , че сте сложили една мутра на власт , моля ви свалете го .

КОЙ ли може да е наредил свалянето на билборда от онова ключово място ? 1. Дядо Коледа 2. Йорданка Фандъкова 3. Суджук Паша Банкянски 4. Цецо Лъжецо :)))) май ще да е Дядо Коледа, а ? Щото иначе Бойко Борисов ще да е уведомен и да не се прави на цирков артист излишно .....

...ами най-вероятно тези билбордове са частна собственост и да поставиш нещо там първо трябва да си платиш... ...в такъв случай може да се каже че има проблем, само ако е платено и материалите са свалени...

Като знаеш как добре си плащат сметките държавниците, нали ти е ясно колко е платено...

Комунистите по цяла нощ врат с дявола в един казан и на сутринта родят нещо! Що да не спретнат и някое друго протестче като за европредседатели...

Полицай или .......! Що е то?

НАРОДЕН АРТИСТ

Бочката много забавно го играе контра на собствените си помиари. Покъртително.

"Всичко лошо да се качи на билбордовете" - отново шега в стил Боко Тъпото. Това означава по билбордовете да накачулят снимки на Тъпото в цял ръст, от друго няма нужда.

Остава само Бочко да се възмути от собственото си управление и накрая и от себе си, и всичко ще си дойде на място.

Полицията няма нищо общо с военните. Военните са едни лентяи и без това няма война. А полицаите пазят от престъпници. 500 лева заплата ми се вижда малко за такава работа в полицията. Толкова.

Прав си, полюцаите наистина пазят народа от престъпниците. Направо са ги наврели в миши дупки и последните 10 години, в които управлява великия вожд Боко Тъпото, в Бъллгария няма извършено нито едно престъпление.

Ако някой вярва на Еднокнижния, значи е от 80 процента.

Аз лично му вервам , никога не ме е подвеждал. В какво няма да уточнявам.

Мантрите за платени милиарди за АЕЦ"Белене", за т.нар."американски централи", за КТБ, а да добавим и милионните загуби от ''заменките'' за които сега мълчи само издават нежеланието и театралната борба с престъпността, на която не са посегнали на финансовите средства. Дори елементарното да проследят и конфискуват имуществата на укриващите се от правосъдието с влезли в сила знакови престъпни лица не се случва. Кои закони промениха и кои служби проследиха, блокираха и конфискуваха пари и имущества и на кои престъпници? Кой смее да го стори, когато мафията убива безнаказвано?

не ги ли е срам беее, тея корумпета полицаите да искат увеличение на заплатата ? и защо ? защото спряха да точат гориво от служебните коли ли ? не ги ли е срам бее, мърши долнопробни. СГАН ! ПТЮ

Бойко кога ще слезне от джипката на горските и ще се качи на Ладата, дето беше поръчал?

Чака от Лада да купят Мерцедес и да лепнат емблемата.

Не само ББ, и аз съм възмутен от свалянето на билборда. Крайно време е хората на Запад да видят с какъв "матрял" работи ББ. Полицаите вместо да търсят престъпници на свобода, пишат билбордове. съдът, вместо да вкарва бандюгите в панделата ги пуска (все пак трябв ада осигури работа на полоицаите). БАН-яджиите вместо да си вършат работата ходят по протести (а иначе и чеп за зеле не става от тях), а т.н. "еколози" дето никога не са се качвали на Пирин (иначе щяха да знаят че по този път два автоббуса няма как да се разминат), ДЕЙСТВАТ В ЗАЩИТА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. И цялата тази пасмина намери да протестира в деня на откриване на председателството на БГ в ЕС. С една едничка цел - да ни злепостави. ОК, така ще е 6 месеца, даже вече са 5,5. Но после ББ ще им покаже "кон боб яде ли". Тогава ще с есетят за известната приказка от Шопско: "че дойде мачка за погачка". Пък честно казано на мястото на ББ аз още отсега бих започнал чистката в МВР и БАН

Тука сички парле ву франсе... В тази държава пари за пътища, магистрали, самолети, молекули и заплати дава само един човек. Лично Той ги дава и никой друг друг. Въпросният човек е изключително образована и ерудирана личност. Фундаменталните Му познания във всички области на науката и най-вече на футбола го правят гений. Непризнат, но гений! А и кой ли е пророк в собствената си страна? Проблемът на учените е, че навремето са чели трудове по химия, физика, математика и други подобни глупости, а е трябвало да четат и препрочитат "Винету"! Така се става доктор на науките, вярно докторатът на Гения е за физическата подготовка на пожарникарите, но точно тук е заровено кучето! Кютеци и ритници, наглост и арогантност, лъжи и кражби са пътят към върха, не наука и просвета! Учените нека да вземат за свое настолно четиво романът на Карл Май, да го четат от сутрин до вечер, та белким и те станат хора!

Борисов,ти винаги грешиш когато даваш.Защо ли?Защото и за КТБ избърза да дадеш парите на народа сигурно е имало защо,и за образованието даваш,но то не е образование,не е реформирано,все по зле става,училищата са проформа където децата нищо не учат,за МВР какво да ти говоря,нищо нищо не е пипнато там от години,привелегии никаква работа,за АЕЦ Белене има виновни,те да си платят,за Хитрино частна компания ,ти им плати поразиите,за неработещата Съдебна система наливаш пари всяка година все повече,парите за делата в Страстбург ти,ние ги плащаме,къде са виновните?За убитите при утилизацията на мините кой плати,къде е собственика в затвора ли е.....какво да ги изреждам те са бебройни твоите провали.За нищо не ставаш.Няма я Държавата вече.

Проектът Цанков камък стартира през 2004 г. Това е същата година, в която с указ на президента Георги Първанов Бойко Борисов е удостоен със званието генерал-лейтенант. За никого обаче не е тайна, че генералските пагони му ги издейства Ахмед Доган! Това са фактите такива, каквито са! Борисов, ако е искал да бори нередностите в проекта Цанков камък, е имал не само възможност, но е бил и длъжен да го прави в качеството си на главен секретар на МВР, какъвто е чак до 19 юли 2005 г. Язовирната стена Цанков камък е завършена напълно в началото на 2010 г. По същото време Борисов вече е премиер на България, избран за такъв на 27 юли 2009 г. И е имал предостатъчно време да реагира по някакъв видим начин срещу същите неправди, за които днес пита нас защо не сме протестирали. Разликата между нас и него обаче е съществена той е бил властта, а не ние. И той си е затварял очите за Цанков камък. Историята на проекта Белене е още по-срамна. Рестартирането на този проект беше обявено през 2002 г. от тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски. Същото това правителство на НДСВ назначи за главен секретар на МВР Бойко Борисов. Някой да си спомня в онези години Борисов да е казал и една дума срещу проекта Белене ? Не дума, буква да беше измучал накриво?

да протестираш в тая държава, като тоя срещу когото протестираш минава в твоя отбор!

Добре бе джанъм !? - ако и Бойко не знае кой е свалил билборд на полицаите - е.ати държавата , е.ати полицията !

ДЖЕНДЪР ПОЛИЦИЯ , ДЖЕНДЪР ДЖАНЪМ :-))

Ми да разпореди пак да я сложат рекламата.Колко му е.

Камунезите от ГЕРБ в ЕНП? Това е нечувано!

Ами ти ако ставаше за нещо щеше да се вредиш бе альохульо!

"Истински възмутен съм от това, което е направила една частна фирма и са свалили билборда за протеста на полицаите, заяви премиерът Бойко Борисов." - аз вервам на Бойко, вервайте му и вие...

на кой знаеш качествата?

Тиквата си е Тиква ! Мутрата Борисов да си дава Оставката и нови Избори , без намеса на САЩ и Ханс Зейдел !

А на Русия ли ?

Нека протестират полицаите, нека протестира червената измет. Българския народ вижда кой мисли за народа. Щом Бойко увеличава заплати и магазините са пълни,значи народа е добре. Във всеки двор ,хората имат по 2 и 3 коли.С тези протести Другарите си вкарват автогол.

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП

че влашка циганка, влашка циганка е. Ама и че ти не си наред с главата, също е вярно.

във вица - Целият цирк в екскременти, само аз от главата до петите в бяло!

ТОЙ пак е Доброто Ченге.

Винаги си е бил тъпото ченге.

ЩЕШЕ ДА Е ИДЕАЛНИЯТ БИЛБОРД ЗА ПОСРЕЩАНЕТО И ОТКРИВАНЕТО !!!! МАМИЧКАТА ВИ ИЗВРАТЕНА !!!!

Ух, пръднах. Отиде Председателството!

Праи се на конкуренция. Там намери вакантно място.

Боко нека видят какво е положението не да ги натъпчите у луксозни хотели по вип вечери и стриптииз барове ....

Ше им извади и наркотици от запасите на полицията :) , 7тонакокаин все пак са изчзнали от полицията в нови искър...

Защо лъжеш бе, Боко? 3 млрд делено на 50 хиляди полицая прави по 60 хиляди лв на човек, 5 хиляди на месец. Полицаите искат увеличение на заплатите с 15%, което според теб е 5 хиляди лева. Ако това е вярно можем да пресметнем, че сегашните им заплати са 5/0.15 = 33 хиляди лв месечно. Яко послъгваш май, Боко.

Увеличение може и с 25 % , но като започнат да хващат бандитите, за сега и 5 % са им много на търтеите.