КСНС с план за обучение по отбрана за Западните Балкани

Приветствам правителството за плана за повишаване разходите за отбрана на 2% от БВП, заяви президентът Румен Радев след КСНС, който излезе с няколко предложения

Обратно в новината

Коментари - КСНС с план за обучение по отбрана за Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За оръжие и за допълнителни пари към заплатата на военните добре, ама нещо да се промени в държавата. Пенсии, образование, ред, справедливост, правила, социална сигурност, съд, прокуратура ? Господа на снимката вие по облаците ли ходите и не виждате, какво се случва или ви е все тая, вашето джобче е пълно.

ИСКАМ ДА ПОПИТАН КЪДЕ ПИШЕ, ЧЕ ВОЕННИЯТ НИ БЮДЖЕТ ТРЯБВА ДА Е 2% ОТ БЮДЖЕТА????? ГОЛЯМ Е ЗОРЪТ ДА САДЕМ МИЛИАРДИ ЛЕВА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТ И ХЕЛИКОПТЕРИ, ДОКАТО НАРОДЪТ ИЗНЕМОГВА И ГЛАДУВА!!!! И ОТ КОГО ЩЕ СЕ ПАЗИМ КАТО ЗАКУПИМ 5 - 6 САМОЛЕТА И НЯКОЛКО ТАНКА????? ТУРЦИТЕ ЩЕ НИ СМОТАТ САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ!!!! РУМЪНЦИ, ГЪРЦИ И СЪРБИ МАЛКО ЩЕ СЕ ОЗОРЯТ, НО ЗА 2 - 3 СЕДМИЦИ И ТЕ ЩЕ НИ ОШАШАВЯТ!!!!! ТОГАВА ЗАЩО ДА ГИ ДАВАМЕ ТЕЗИ 2 % ???

и тотално лицемерие. На фона на мизерията в държавата....тротоари няма и канализация в голяма част от градовете те пари за шапкари ще дават!???

В чест на КСНС и натрупалите се тежки престъпления, днес специализираният съд оправда по всички обвинения-разни стрелби по полицаи и въоръжени грабежи.

Действащи офицери с пенсия от 900 лв. + голяма заплата, първа категория труд за всички, ранно пенсиониране и 20 необлагаеми заплати на куп. Не е честно господа/другари Радев и Борисов и политическата камарила. На фона на тоталната бедност и скъпотия.

А безобразието, че хиляди действащи военнослужещи взимат и пенсия и заплата ще го коригират ли?И то пенсии от по 900 лв., а другите хора се мъчат с по 200 -300 лв. пенсия! Нагло и неморално е действащи военнослужещи да се водят пенсионери, да взимат и пенсия и заплата на фона на бедността на другите! То това е не само безобразно и нередно, но и не е за вярване,че го има!

към плана ще има ли..Или ще правят рекламен календар.

От къде ще ги вземат парите за тези 2 % ? От пенсионерите ! Веднъж ограбиха работилите пенсионери за сметка на по-малко работилите. Сега угаждаме на НАТО и ЕС. А доходите на хората, чувството за справедливост, бедността................ Радев захвани се с проблемите на хората, а не угаждаш на някои. 2 % след 2024 год. Тогава България ще я има ли ? И да я има какви хора ще живеят в нея ? Една година мандат - нищо.

Колкото повече се подготвяме за "отбрана" и фукаме пари, толкоз повече ми се ще да дойдат руснаците ! За трети път, барем върже ! Честно ! Писна ми тая целата "демокрация", дето сега, на всичкото отгоре ни подготвят за пушечно месо във войната с руснаците !

Немат работа тук. Тия смешници писали, че Кирил посетил Крим едно време и след като прегледал стара руска азбука взел та я пригодил във вид на кирилицата... И това е официална руска статия в исторически сайт.

Така ще е докато народа е разцепен по темата Русия.Докато голяма част от българите не разберат че Москва не ни мисли доброто,и не се опълчим единно всички срещу Русия,не чакайте България да се оправи.Това разграждане на държавността у нас започна още в началото на прехода, именно с намесата на руснаците,било то като държавни лица,или чисто мафиотски руски структури.Как тогава честен човек или бизнесмен би успял в такава среда?!Точно никак,и лека-полека и той нагазва в блатото на корупцията и бандитизма,докато един ден всички разберат простата истина че така държава не може да съществува,и тя е обречена на разпад!

Хаха смешник ! Аз отсега съм опълчен срещу такива, като тебе ! Слава на Русия ! Да живее българо-руската Дружба ! Пропадай, хамерикански троле !

Чети руски исторически матриали. Там почти няма понятия българин и България. За Велика и Воложка България и Казанското ханство е табу да бъдат цитирани като български. Чети повече за братската ви дружба, дано ти уври главата.

им дават лаптопи втора употреба да създават масовост в коментарите из българските сайтове. Те обичат да си пъхат носа навсякъде.

2030 ???? Ебати програмата.

Всичко това е разтягане на локуми!Армията няма нужда от кухи ,високопарни фрази,а от пари за техника ,пали за личен състав и нова адекватна стратегия!Демек трябва да започнем отА,Б и така нататък!

Пенсионерите ще чакат. Ако намалеят още по-добре. иначе в страната ври и кипи, хората бягат ние на милитаристи ще се правим.

На практика !

Добре де, но от кого ще се отбраняваме. Та и Западните Балкани включихме без никой да ни пита. За нищо не ставате и министър-председател и правителство и президант и "народни представители".

Материалното и военното , победиха духовното , в Бг ! Новото мото: ''Правете война , а не любов ".

За да не се смеят децата, напишете,че РЕШЕНИЯТА ЗА ТОВА КОЛКО ПАРИ ЩЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ОРЪЖИЯ И АРМИЯ, НЕ СЕ ВЗЕМАТ НА ЗАСЕДАНИЕ НА КНСС,А В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТ ДЕПУТАТИТЕ! Нека Румен Радев да каже, нарушава ли конституцията на България като взема решения които не са в неговите правомощия!Лично той до вчера ни обясняваше как Борисов рушил демокрацията и едва ли не бил диктатор, вземайки всички решения еднолично?!

Хайде почна се,пари за полиция,пари за армия,всичката Мара втасала... А междувременно 30 хил. медицински сестри са напуснали болниците за 2 години,половината ни лекари са в пенсионна възраст,раждат се все по-малко деца ,но детските надбавки остават все така малки.Но пък ще наливаме безсмислени пари за неща,с които няма да станем нито по-богати,нито по-защитени и независими.Само приказки високопарни!

Сичкото убуу, ама как шайкаджиите шъ съ приборят със себе си?... И какво развитие на военна индустрия, научни институти, отбрана, и сигурност да очакваме от тези, които ги ликвидираха?... А?... Докато национални предатели са начело на шайката унищожаваща методично и безмилостно държавата - надежда за спасение НЯМА...!!! Дааа...!!!

Росен Плевнелиев същите ги говореше. САМО НЕ РАЗБРАХ, С КОГО ЩЕ ВОЮВАМЕ? НЕКА РУМЕН РАДЕВ ДА КАЖЕ В ПРАВ ТЕКСТ!

Как с КОИ с лошите от ИРАН аитолясите

АКО СЕ ПОДПИШЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ , ПРОСТО БУКВАЛНО СВАЛЯМЕ ГАЩИТЕ И НЕ СА НИ НУЖНИ НИКАКВИ ПЛАНОВЕ, КАМО ЛИ ПО-ГОЛЕМИ РАЗХОДИ ЗА ОТБРАНА НА КАКВОТО И ОТ КОГОТО И ДА БИЛО :-))

valentor

има я и на български език, можеш да прочетеш колко е лоша,страшна,неприемлива...

ПОКАЗАТЕЛНО Е , ЧЕ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ИСКА БУКВАЛНО ДА ЗАЛИЧИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!! САМО ТОЗИ ДОКУМЕНТ, ДЕТО НИ ГО ПРОБУТВАТ, Е ДОСТАТЪЧЕН , ЗА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ВЛАСТТА И ЛИНЧУВАНИ НАЙ-МАЛКО !!!!

За какви им трябваше да закриват казармите,на кой му дойде тази идеяа?>и по време на кое правителство? Улиците се напълниха със геьове и лизбийки,това ли е демокрацията за която се борихме 29г?

Ще пратиш ли сина си в казармата? Никой не те спира!Действай!

Няма държава няма и войска. Ти слежил ли си в БНА? Явно не си. Как да възмъжеят децата, с наркотици, педерастия и чалга.

jingiby

"Приветствам българското правителство, че миналата седмица прие национален план за повишаване на разходите за отбрана на 2% от БВП до 2024 г." Радев, ти си голям шегаджия. Условието за тези 2% е поставено в НАТО като спешна задача, а ние евентуално ще го постигнем след още 6 години. Гърция, която от години е в тежка криза, отдели 2,5% от ланшния си бюджет за военни цели. Това с хвалбата е от куртоазия, вероятно...

След като сте се нариказвали, ичало ли е кьор софра? Пицата постна ли е била или вие прости манджи не ядете ?! След като сте напукали, сте се оттеглили доволни от свършената работа. ВСЪШНОСТ - каква я свършихте?!

valentor

пак модел ще усъвършенстват. Модеът е виртуал , а престъпността е реал

Разбрахме се да изарчим едни пари и да ги налеем в кремълските джобчета.

Народа бомби и самолети ли ще яде бе,клепоух дебелосерко.

Миг 29 и Шланга са се разбрали най-накрая! Мрете бе булгаристанчета тъпи, дебилари! Армия нема ! Армия не ни требва нас ни пази САЩ и Ердоган!

Алооууу дръжте се за янките и НАТО щот ако чакате европейски отбранителен съюз наливате вода у руската мелница за разбиване на ЕС и НАТО

Да бЕхме си избрали нЕкой лекар за президент, та да увеличат процента в сферата на здравеопазването, а те взеха, че увеличиха парите за отбрана!......нищо, че ние нЕмаме нищо за отбраняване

и какви са "усилията на мвр" бе, старши!?? да саботират по команда, да ревът за още пари и да са съучастниици на всички нива в престъпните структури, десетилетия наред! "...усъвършенстване на модела за борба с престъпността-хахахаха

Народа е най доволен от президента Първанов дето подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападни както нападна Украйна

Матросов, приличаш ми на някой от песента "15 маймуни". Слез от клона и виж кой си и къде си.

САЩ знаят ли за плана ?!?!

За гаранта на нашата национална сигурност НАТО нито дума не обелиха

палачинката в чест на председателството...пък и нали пак,ще трябва,да го поканят някъде на разходка с крантата,я?!

А боко тиквата даже и кранта няма! Тука всички парле ву франсе!

Така ли стана? Ами пенционерите? Те няма какво да ядат!

Те са обещали на пенсионирите...а гепиха други сектори.

Всеки жали пенсионерите, че няма какво да ядат, а все някой от тях дето се оплаква, че с 40лв добавка, не може да си купи нищо, оставя до кофата за боклук или хвърля от терасата по 10-20х лева!?

На печелившите честито. От рухналата българска икономика на рухналата съвецка такава. Седем слаби крави изяли седем дебели крави, но не надебеляли. Туй ще и тук. Все едно нищо не е направено за отбраната.

Този напудрен търтий продължава да се държи високомерно, като че ли е изкарал три мандата като министър и знае как се управлява държавата. Кой си бе некадърен дебелосерецо, който не си изработил и един лев за държавата, а само са те хрантутили с народна пара?

2% ,но 2024 г. нещо не сте разбрали, оправете си заглавието.

А,Доходите и Пенсиите на хората кога,???Кога поне на половината от другите страни на Е.С,АКО ЛИ НЕ ''BG-EXIT''

Клечиш в комуноидният сайт и плашиш че ще напуснеш Бългрия, но много добре знаеш, че такива боклуци като теб мястото им е тук, защото в чужбина трябва да работиш за живееш.

Що лъжете така? На запад се грижат за хората и им дават. Работиш, само ако скучаеш.

такива,като теб не ,са добре дошли в чужбина!