Съкилийник на Росен Ангелов: Самоубит е

Росен Ангелов няма качества и физика на боец Той не е бил във Френсикя легион. За мен той е самоубит.

Обратно в новината

Коментари - Съкилийник на Росен Ангелов: Самоубит е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Функцията на една демократична държава е да защитава собствените си граждани!!Такова нещо въб БГ не съществува.Бих казал,че политиците са истенските убиици,които са за осъждане и вкарване в затвора.Дано да доживе да видя някои ден,че истината ще въстаржествува!!!!!

това дето го тиражираха за легионите е доста неправдоподобно в този случай има голяма бизнес далавера, в която изгърмяха пионките за сега

Елементарен коментар на съкилийника. Ангелов като не е убиеца, защо не се е предал и да каже не съм аз. Доказва се и толкова. Логично, отива в затвора да доизлежи присъдата си и остава жив. Защо ще се крие ако не е в нещата. Ангелов навярно е бил моментно умопомрачен и е дърпал спусъка, осъзнал какво е направил и си теглил куршума.

момент на умопомрачение не трае цял ден. щеше да е вярно, ако и жената беше застреляна заедно с другите, а не много по-рано. още повече че бащата вика сина си от работа, защото има проблем. именно в този проблем се крие ключат на убииството.

Хората ,които имат фактите знаят много добре истината. Тя явно не е за простолюдието и не се пуска. Не бъркайте полицията за такива случай. Тя не предизвиква проблемите и не може да ги предотврати.Така е и в семейството.Ако някой видимо виновен е задържан и се окаже наш човек ,полицая си отива.Абе вие лакардийчетата в коя страна живеете? Та това е България на Боко тиквата.

ама откога мнението на някакъв си затворник ще се приема за меродавно....и убит да е...за какво ни е тоя педофил, да го хрантутим....истината е че трябвало да бъдат самоубит още при първата доказана присъда...вари го ,печи го-от това нищо не става...

Тарикатче мамино,много ли ти се иска да не се разбере за кво става дума а?ЩотУУУУУ,сега точно ТОВА СТАВА.И ква стана тя?Този е извършитела,и случая приключен, ЗАБРАВЕТЕ.А дали е този или онзи НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ.И всичко си продължава както е било.Там в селото...Както на некои много им се иска.Айде сега тарикате обясни пак за педофила...Искаш ли. Сега разбрахте ли каква е разликата между МИлиция и ПОлиция.нащо е МИлиция.Тя защитава НЕ ЗАКОНА ,ТОЕСТ СПРАВЕДЛИВОСТА,А ИНТЕРЕСИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ СРЕДИ."Умника" той на мама дето бил възмутен от педофилите...

Ми май требва да се сетим кво каза на 4 януари,човека дето е бил юрисконсулт в общината, Симеон Иванов в село нови скър... Статията в дира е:Нови Искър е престъпна крепост под чадъра на властта.хаха.Прочетете я и може да ви светне кво,що,как...

vasil

В САЩ поне има отдавна масови убийства -някой влиза някъде и стреля по всичко живо - имат натрупан опит. Повечето извършители са именно нещастници със сексуални отклонения. Какво друго очаквате?

09.01.2018 11:55 Абе ти вярваш ли си? Свидетели на твоите простотии НЯМА. Измисленият "свидетел" си измисли,че си писали по Вайбър. Тоя Рамбо от "легиона" дето се е крил постоянно как го мислиш че бачка с вайбър-майбър. подценявам 60 летовен "легионер" бит в затвора от младеж.Измислен горски човек вървял по 20км, а стоял постоянно по спирките.

Ало,докога ще давате думата на бивши пандизчии да се изказват по въпроси ,дето не ги касаят ? Егати изрезката е този !

- заяви пред bTV Марин Ташков, бивш съкилийник - И всички палячовци по форумите пригласят, доказват, и потвърждават думите на някакъв тъп скот и затворник. То всъщност толкова е акъла на повечето българи де..

1. Не само, че не са ''знаели само двамата'', ами и дъщерата Нанси е знаел и СА СИ ПИСАЛИ С РОСЕН ОТ ЛИЧНИТЕ ПРОФИЛКИ В НЕТА! 2.Бабата и тя е знаел. 3. Дали са били любовници в сексуалния смисъл, никой няма как да знае. Обаче е ясно,че Кети е имала фирма за почистване къдетот този Росен е работел. Вероятно са разговаряли, тази се е оплаквала от мъжа си ''който я биел'' и по-скоро е намерила отдушник и моментна опора в 56 годишния. И не отписвай 56 годишните любовници....:)

Здрасти Агата Кристи.

Тоя мишок дето, го обвиниха и самоубиха нашите власти...няма как да извърши толкова неща сам...Впрочем тази хилка е душа под наем, той него не може да опази,а да извърши това, по-добре от Рамбо Първа кръв- ми се струва СМЕХОТВОРНО....Властите прикриват случея...и никога вероятно няма да разберем истината. Как ще пребори на куп 5 човека, като е имало боричкане, като по филмите, след като 3 ма са били по-здрави физически от него, айде двама да ги сложим -физически по добре от него..той с мокри гащи е 73 кила този. не е бил Каратист или някакъв, за какво говорим...

тук не става вапрос за любовна афера, които и да е убиецат. има нещо по-сериозно. думите изречени от сина георги трагваики си от службата, след повикване от бащата, го доказват. "ако не се варна, няма да ме видите повече."

нищо не разбираш и от кучета.

Колко удобно - убиецът се е самоубил не там, където е живеел, а наблизо. И никой нищо не е чул. Каква точно би била мотивацията да се разходи до съседната вила и там да си тегли куршума сам, съвсем тихичко, никой не пита. Важното е, че родната милиция ни пази.

Много удобно го убиха и наклеветиха тоя, Преди години в Перник стана същото, Чочо с белезници успя да отвори сейфа си да извади оръжието си и да се самоубие... Хахаха нема такава държава лайняна

Докога ще търпим ченгетата да ни заливат с фалшиви новини? Щом ние, данъкоплатците им плащаме заплатите/както казо едно тъпо ченге - това не е вярно, плаща ни ги МВР!!!/, трябва да искаме от тях да работят. Да си заработят партите, а не по цял да потриват кълки. Същото важи и за прокуратурата, съда, политиците - има редица престъпления в странат последните дни и разни смешници се изтъпанват по медиите и започват да говорят глупости на които дори те не вярват. Да не говорим, че най-големия глупак в републиката - Боко Тъпото, последните дни се е покрил и не дава никакви просташки изявление. Само си влачи трътката на екскурзии по чужбина. Ще се появи след няколко дни, когато всичко се поуталожи и в типичния си простоват стил/любимия на герберестите/, ще каже, че някой клати държавата.

Я дръжим тукаа.

Как пък една седмица не намериха някой жив роднина на този Росен?! Майка, баща, брат, сестра, братовчед, леля, племенник и т.н. На практика този човек е абсолютен призрак.

На вилата има монтирани камери,нищо не се споменава за записите.

Роско се е върнал и е изтрил всички записи. Чак тогава е отишъл наблизо да го самоубият

- Не искам повече да се срещаме, мъжа ми май се усети. Дъщеря ми знае, майка ми знае! - Защо оставаш с този пияница, нали те бие, защо си още с него. Няма да оставя нещата така! - Не, всичко свърши. Трябва да се разделим. - Не послушай ме, не трябва. - Моля те остави ме и не ми се обаждай повече....ИЛИ ЩЕ СЕ ОБАДЯ В.... - Само не ме заплашвай .,че... - Няма да се срещаме повече отивам в полицията.... Къде ще ходиш ма...стой тука..., мама ти ... ТОВА Е В ОБЩИ ЛИНИИ СПОРЕД МЕН.

вземи се ориентирай към писането на криминални романи...

Бафмааму! Пращам Марлоу да провери последните думи!

А не се ли питате защо снимката /същата е и в статията тук/ на Росен, въпреки, че е цветна се разпространяваше черно/бяла? Всеки третокурсник психолог би ви обяснил ефекта на Павлов. Стига да имате акъл да го проумеете...

kirchevo

Нищо не става от БГ милицията , освен да те спрЪт с колата и да ти изпросят 20 лева.Пълни некадърници.

"Френсикя легион" ААА, ТОЧНО ТАКААА!

Рано го самоубиха тоя. Още ден и щеше да е виновен и за търновския разстрел!

Дали е той, въпрос. Всички съмнения са предизвикани от дебилните действия на разследващите и преследващите и най вече на началниците им. Показват обучения на следови кучета, защо и от къщата на убийствата а после и от първата вила не пуснаха куче. "Той отнесъл окървавените си дрехи а те са следа. Е ако е избягал кола няма как но са длъжни да опитат. Намират вещите му в първата вила и започват по квадранти, нека ама куче пак може. Иначе да загине в огневи контакт лесно-той май стреля ние също ей на, но без огневи контакт-всеки който осъществи "самоубийството" знае че е потенциално следващият-да няма свидетели. Чак такъв будала-не е невъзможно ама надали.

И за да го държат 8 години "неоткриваем" означава че са го готвели за изкупителна жертва за голяма оръжейна и нарко сделка. Така постъпва елита, така са постъпвали и в Римската империя а и Фараоните в Египет. ..... Няма нищо ново под слънцето. Само не мога да си обясня защо се оказахте толкоз прости та се подложихте на един пожарникар и един "цар".

Явно има и други, които се готвят за поръчкови убийства!

От коментарите в този и други сайтове у мен се затвърждава мнението, че за пореден път българина "разбира от всичко". За да изградиш някаква версия за случилото се трябва да наясно и запознат с всички улики, материали и други неща свързани със случилото се.Тъй като достъп до всичко имат само разследващия екип, на всички пишещи по темата мога само да се присмивам и чудя на въображението им.

Само мога да си представя физиономията ти ако дойде Европол и направи разследването :) но спокойно до 20г най вероятно това ще е нещо реално.

Ти може да се присмиваш, обаче тия неща се казват от министри и началници в полицията. Би трябвало да говорят истини, дори да не казват всичко, но това което казват е твърде алогично. Гледаме и сериали, там се описва профилирането на убийството и извършителя. Колкото и да са художествена интерпретация, нещата реално са много близки и във всяко престъпление има причинно-следствена обосновеност, а тук пъзела не съвпада изобщо.

защо ли там където има ,,убииства,, поради ...интереси ...разследващите се объркват като ...,,пате в кълчища,,...??? намериха труп на човек в реката...за него нищо все едно че е ,,куче,,...!!! прегазеният от влака в луковит, през ноща на убииството...нищо...??? толкова голяма страна сме че два трупа са ,,излишно,, безименни в раион с масова ,,екзекуция,,...???

До 80%ният 09.01.2018 10:34 Как свърза Кети със убиеца? При положение,че само те са знаели за "връзката" си? Изобщо кой ги свърза двамата? Тя е млада с млад партнор, а той е дърт?

Защо всички изключвате вероятността Кети Кюхова да е решила да скъса с Росен и да го е заплашила, че ще го издаде в полицията. Това е един напълно реалн вариант който би могъл да отключи защитната реакция на Росен и да го мотивира да убие. Посред зима е било трудно да си вземе раницата и да си търси друго местообитание. Много вероятно е именно под натиска ,че ще бъде предаден на полицията, да е решил да убива?! Все пак след това го чака поредния затвор с присъда за педофилия! ТОВА МАЛЪК МОТИВ ЛИ Е ДА ИЗТРЕЩИ?

Прекалено просто, очевидно и реално е. Затова не става . С такава хипотеза не могат и един заговор за конспирация да измислят.

а Вие трол ли сте?

Айде сега и ти? Откъде толкова мозък в троловете? Едно врабче е с повече умствен багаж.

за фифито ли говориш

Има някой малоумен, ама нека хората кажат кой е. Контрирам те само с две думи: Ако ти се криеш 8 години от власта, после убиеш 6 човека - ЩЕ ОСТАНЕШ ЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО? - Не би останал нали? Ами тогава защо да ги убиваш? За да те погне цялата полиция ли? Виж колко е просто... Ама не е за прости хора!

Вероятно ще остана, АКО СИ МИСЛЯ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО СЕМЕЙСТВОТО НА КЕТИ КЮХОВА БИ МЕ ИЗДАЛО В ПОЛИЦИЯТА и същевременно нямам никаква идея къде ще отида, разпознат,със снимка в медиите и търсен от полицията . Добавям ,че според мен , писал съм го още в началото тук, в убийството има елемент на АФЕКТ. Дали от остра заплаха от страна на Кюхова, или нещо друго, няма как да знаем.

убийството е свързано с политика, фалшифициране на избори, явно този човек е сгафил или не е бил вече удобен. Убити са всички, които биха могли да проговорят за истината. убиството е професионално извършено, не е дело на някакъв изнасилвач, на който сего му пудрят досието, за да изглежда легионер, силен, издръжлив и т.н. не вярвам и на свидетелите,. В нашата държава срещу пет лева всеки ще ти каже каквото искаш

Какво се прави когато се опитваш да натопиш някой за нещо, което не е извършил, самоубиваш го за да му затвориш устата!

По БГонеър каза,че едва го познал. От кога е тая снимка? И от къде я имат? Това с Легиона е лесно проверимо, което разбира се не е вярно,. Просто му създават профил на профи убиец-затова е и това в началото с по един куршум. А истински свидетел, не като СМРАДливият дето го пропагандират, казва точно обратното.

Не знаех, че такива велики психолози имало по пандизите.

И ГЛУХИТЕ БАБИ НА СЕЛО РАЗБРАХА , ЧЕ НЕ Е ТОЙ УБИЕЦА, А СА ГО САМОУБИЛИ. ВАДЕТЕ НА СВЕТЛО ОНОВА ПОЛУДЯЛО ГЕРБАДЖИЙСКО КОПЕЛЕ И ГО ПРАЩАЙТЕ В ПАНДЕЛАТА. ТАМ ЩЕ ПОПАДНЕ НА ХОРА И ЩЕ СТАНЕ ЧОВЕК.

Който го е самоубил трябва да бъде награден с орден "Стара планина" и парична награда от 10 000 лв.

НАПРАВИЛ ГО Е НЕ ЗА ДА СПАСИ ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ЕДИН ИЗРОД , А ЗА ДА ПРИКРИЕ ДРУГ ПО ГОЛЯМ ОТ НЕГО!!

Още от самото начало следствието започна с грандиозната лъжа , че всички са убити с един изстрел в главата . Още повече че го каза главния прокурор ! От там , всичко е въпрос на насосване !

Нормално е човек да се съмнява в официалната версия, защото най-малкото - мотива ревност за убийството на цяло семейство е подозрително несериозен.А този Росен явно е бил със здрава психика, живеело му се е, щом като се е укривал толкова години от изтърпяване на поредното наказание, спортувал, поддържал форма.И как обществото да не дъвче отново и отново случая, като логиката говори, че е твърде вероятно, дори и Росен да е убиец, той да има и съучастник, поръчител?Редно е да се открие информацията за кореспонденцията във Фейса между Росен и Кети, телефонни разговори, да не изникне, че мотива за убийството е много по-различен?А ако има и друг замесен, нормално ли е да си живее спокойно и неоткрит та до следващата подобна касапница?

Любопитно дали някога ще се появи независимо лице, което да потвърди, че по тялото на Росен има само една входна рана. Ама независимо, казвам!

от несъответствията - първо казаха, че й е бивш любовник, имали връзка преди години, а "ключовият свидетел" каза, че са се запознали преди няколко месеца на автобусна спирка, явно вече са се били забравили напълно.

"Ташков описва Ангелов като обикновен човек, нито е по-агресивен от обичайното, нито е изключително криминогенен тип със склонност към тежки престъпления. Нее, изобщо не е слонен към тежки престъпления - само към леки изнасилвания и лека педофилия!

Ама и това е малко мъгляво, защото не е ясно дали мамчето и дъщеричката не са искали да го накиснат, като младото маце му пусне и след това го пуснат по пързалката. Той преди това е бил в затвора и нали ви е ясно, че свястна жена няма да тръгне да живее с пандисчия.

ВБНС приятели. В България Няма Справедливост. Така е от 100г.

Забелязвам, че гербавите кибици са активирани с опорни точки.. похвално.. ;)

Опорните точки са патент на Позитано. Това не е никак похвално.

Чудя се че, 80% от българския народ вярва на изнесеното във вестниците за случая!!?! Обичайна практика на разследващите е да пускат в медиите дезинформация с оглед запазване на следствената тайна, защото и извършителите на престъпления четът вестници и гледат телевизия!

ДС

Фактите, събрани от следствието, са по-надеждни от спомените с 19 годишна давност на съкилийник.

КОЙ ще ни кажееее?

Случаят вместо да се изяснява, става все по-тъмен и загадъчен. Управляващите от ГЕРБ замитат следите ... Така чудото - за 3 дни. След това случаят се затисва с други подобни случаи. Така я караме вече 30 години

То и на врабчетата вече им стана ясно, че е самоубит по целесъобразност!;) Впрочем, не е случаен изборът му - избран е престъпник с най-гадния за обществото профил: педофил! Целят се две неща минимум - да се предизвика омерзение сред хората, като към първоначалната погнуса от педофила, се добави и допълнителна - убиец; и второ - обществото да приеме с лекота нескопосната версия на МВР - кой пък ще зажали чак толкова за един боклук, блудствал с деца, че да рови покрай самоубиТството му! Е, не им се получи, но от "това, което имаме като МВР"( по Цецерон;) - толкова!

Ти поне имаше вид на по - интелигентна, но с тези безумни драсканици се причисляваш към стадото. Жалко! Никога не е късно човек да стане за резил. Като твърдите , че някой е самоубил боклука Росен, поне малко факти дайте, а не само болни фантазии.

Болните фантазии засега само от една страна идват - от МВР! Дори и да предположим, че имам дефицит на интелект;), такъв явен дефицит демонстрират и доста по-професионално подготвени от мен хора: адвокати, следователи, бивши ченгета и т.н. ! А техните съмнения едва ли са съвсем неоснователни!

"То и на врабчетата вече им стана ясно"

Айде стига с този убиец. За него се говори повече от колкото за убийството на Кенеди.Такива безумни терории се навъдиха все едно са застреляли ковчежника на Ватикана.

изпосамоубиха се тия мафиоти ей..... каква тенденция само, скъпи ни информиращи....