2 коли пометени от влак само за 2 дни на прелези

Две тежки катастрофи на жп прелези са станали само в рамките на два дни. От МВР предупреждават шофьорите да бъдат внимателни и да спазват сигнализациите.

Обратно в новината

Коментари - 2 коли пометени от влак само за 2 дни на прелези | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са проверявали машиниста за алкохол??? Пишман шофьор нагло минава прелез при забрана за минаване !!! Такъв шофьор ще убие и на пътя ,и ще отмине.

...и най-важното: от меверето призовават!...

Наде, като са "пометени", събрани ли са с лопатката?

тази няма как да има контузия на мозъка

А бе не свършиха ли ТИЯ идиоти ?! 3 х Тъпо !

Интересно, ако в кръвта на машиниста се открие алкохол, той ли ще е виновен за катастрофата? Щото, и с пиене, и без пиене, влак се не спира при внезапно изскочил автомобил!

Sm3hurk0

И аз се чудех за същото.... И да е пил и да не е пил - все тая....

Остава да бутнат дрегер и на началник гарата, дето е пуснал влака.

Да спрем ИМБЕЦИЛИТЕ по пътищата: Roadmadnessbulgaria! Граждански контрол!

Висша форма на дебили, няма какво друго да се коментира.

Да не са си правили селфи с влака?!?

седиш пред бариерата и чакаш влака. Щом дойде на 15 метра, включваш на скорост и с бясна газ - пълен напред, а пък който оцелее...

ХУБАВОТО: лекарите трябва да практикуват, за да спасяват, когото трябва. ЛОШОТО: какво са виновни машинистите на влаковете? Заради .. ще ги побъркат "проверяващите" органи, освен травмата от катастрофата.

от заглавието предугаждам, че влакът се е движил в съседна лента с по висока скорост и е извършил неправилна маневра за изпреварване или престрояване....

Малей, чак сега ми се изясни какви са тези шаренки сопи, дето се спускат, когато наближава влак...!

Е в крайна сметка, трябва да има и естествен отбор, За да остават представители на човечеството, с малко повече съдържание в главата.

Това е вярно, но също така е вярно,че тези бариери често стоят спуснати по 15-20 минути и на човек понякога му писва... Няма ли регламент колко до колко време след спускане на бариерата трябва да мине влак?

мислиш ли че няма? Проблема е че в 21ви Век, в България все още ЖП трафика се предава по трасето по телефона :), а отдавна съкратиха кантонерите.

Вярно е, че бариерите работят по система, от преди 100 години, обаче заслужава ли си, за това да си рискуваш живота, че и на други хора в автомобила, само защото "си се изнервил". Лекувайте си нервите.

Извинявам се, ама ако се огледа човек, няма как да не види идващ влак. не е детска количка. Да го изчака и да премине. Това сякаш са се състезавали с влака кой ще мине първи. Което е абсурдно. Дори да е спусната бариерата, поне сто метра видимост ще има, за да се огледаш.. Ако виждаш, че идва влак, трябва да си твърде глупав да тръгнеш да минаваш. Всичко се случва и току си увиснал върху линията. А спирачния път на влака е порядъчно дълъг.

10 минути преди да премине влака на прелеза се задействат бариерите

Знаеш ли точно колко стоят бариерите спуснати? Точно колкото е изчислено, че влакът може да спре до прелеза от първия семафор! Т.е. ако му свети червено - влакът ще може да спре преди да удари колите. Това че е сума си време е следствие на това, че влаковете ни са стари, трастета - плачевни, кантонери-няма, а шофьорите - няма да коментирам, статията е достатъчна! Така че - пий си хапчетата за нервите...и остави на други да мислят.