Ламбо защити пламенно онкоболните. Цветанов: Употребиха го

Искам да заявя конфликт на интереси, защото подкрепям ветото на президента, а съм онкоболен, заяви Стефан Данаилов. Той беше употребен, отвърна Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - Ламбо защити пламенно онкоболните. Цветанов: Употребиха го | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Цветанов няма да му стигнат десет живота , да стигне популярността на С.Данаилов , но той НЯМА с какво да го проумее !!! Има прекрасна поговорка за '' Вълците и кучетата .....'' !

Предлагам на всички християни да запалим по една свещичка в черква, но долу в ниското - за нашето правителство и всички депутати, които гласуваха това отвратително и срамно решение! Анатема вам и знайте, че БОГ вижда!!!

След 10-годишното властване на ГЕРБ , под мъдрото ръководство на Зеленчуците, България е на дъното на Европа.

ПРОСТОТИЯТА ЛЪСНА ДНЕС ОТ ДУМИТЕ НА ЛИЦЕТО цВ.цВ. Как можа да излага лични данни за "Данчето" и "Вежди" в противовес на човешката реч на Данаилов? Нямам думи нито като човек, нито като лекар. Хората боледуват, справят се доколкото могат с болестите си, понякога имат право и да крият, както правеше кмета. Кой е Цецо, за да ги размахва от трибуната?

До днес мислех, че другарят ЦЦ е просто тъп. От днес, след думите му за "превенция на рака", вече знам, че е кръгъл и ..от!

Казано е-Дай на простия власт и му гледай сеира!Много сеир изгледахме,вече трети мандат!не знам със законите,които приемат и политиката,която водят,дали ще остане някой да им гледа сеира!?

След като си му я дал , и след като си му видял сеира , е време да му я отнемеш !!!

Срам, срам, срам! Явно човешкия живот не струва нищо за тези там! Но пък коледните бонуси ще си ги гласуват...

...изигра едно червено театро!

Когато говори Стефан Данаилов, физкултурникът от ДС и всестранен експерт ЦЦ, най-добре да се срамува в ъгъла

пияндето!

Абе ти нямаш ли срам и страх от Бога-този човек е тежко и онкоболен.Засрамете се най-накрая,д..ли такива.

изглежда са забравили, че Бог забавя, но не забравя.

Цвък Цвък: "Трябва да търсим политики, които да стигат до хората и да предотвратим заболяванията... ...Нека да не спекулираме с това, че с тези 32 молекули и увеличаването на бюджета ще се реши проблемът." Няма по-вредна и заразна болест от простотията. ... Лечението на Веждито струвало 70 000 евро лични пари. Имал, дал. Браво! Радвам се за него!!! Съсед, 2 пъти по-млад от Веждито, се лекува от същата болест като неговата в България и почина. Когато държавата остави хората да се спасяват сами, който има пари - ще живее, който няма - ще дописва списъка на новия здр. министър в "Последни грижи"...

Ти какво си тръгнал да го анализираш, що трябва да използваш прякори и т.н. това показва отношение и вече си ясен. Колко пари искаш да се налеят в здравеопазването - 1 млрд, 2 млрд., ми да почнат всички да се осигуряват и да не крият доходи и дано да стане, ама от опит знам че на мойта заплата и допълнителен пакет за здраве от моята фирма пак трябваше да си плащам като поп в болницата за да се чувствам що годе като нормален човек. На лекарите и 200 млрд. да им дадът пак ще са им малко защото всичко е бизнес, дали ще ги крадът като лекарства, дали ще си купуват коли или имоти, дали ще си правят безмислени ремонти и плащания за щяло и нещяло все таз. Вие сте касичка за тях и така гледат на вас. Колкото по-болна с по-залко надежда толкова по-добре за тях. Ето това трябва да се промени на първо място а след това всичко останало.

Цветанов след всяко негово глупаво изказване,се затвръждава като стопроцентов,доказан дебил.Семейства с по две-три деца живеят на свободен наем от 300-400-500 лева, а Цецо се шири в шест апартамента,сдобил се с тях по време на управлението на сегашния държавен началник. Нямате нито срам,нито свян,вие гербери се превърнахте в хиени които глозгат всеки ден бедните българи. Цецо,Господ гледа,той последен ще си каже думата.

Ламбо, Я му тегли една на тоя тъпанар, бе!!!!

ТОЗИ ЧОВЕК НАИВНИК ЛИ Е,ГЛУПАВ ИДЕАЛИСТ ЛИ Е?! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБСЛУЖВА БСП-АРСКАТА МАФИЯ,КОЯТО НАИСТИНА САМО ГО УПОТРЕБЯВА ОТ МНОГО ГОДИНИ! ИЛИ И ТОЙ Е КАТО ТЯХ?!

Цветанов , да те застигне и теб една такава бърза болест, че да се оттървем от тъпотията ти Болна, а не БСП

докато не станем Човеци,няма да имаме човешки живот ,още по-малко за децата ни ...

пъпешоглавия е в политиката аз ще съм злобар. Човек ще стана кога тиквата и пъпеша се пръждосат.

Доживях физкултурника Цветанов да се изказва на медицинска тематика. Дори употребява думата молекули, но дали знае какво точно означава? Уникална държава!

как да не знае ?!току- що тиквуний му обясни за всичките молекулки ,просто и ясно ,като майстор-пожарникар на физкултурник !

Тоя пън е научил новата думичка, когато някой му е казал, че има две молекули мозък, колкото да се пази да не го бутне трамвай.

пъновете са на всеки километър, ама в бг 80%

в здравеопазването се краде по 1 млд. годишно и повечето хора умират като улични кучета, алчни и гадни българи и да се закрие Правителствена болница и всички да ходят по декацета

Уважаеми,г-н Рашидов,желая Ви всичкото здраве на света,но като казвате,че сте извадил 70хил.евро за своето лечение в чужбина хайде кажете защо се лекувахте в чужбина,а не с генериците в България и след това кажете колко българи ще извадят същата тази сума за лечение в чужбина. Те второ качество хора ли са и нямат ли право на живот?

не второ, десето качество са, че са и дебили

Очевидно!

женерик лекарствата не са по различни от оригиналите.оригиналните са по скупи защото.имат десет годишен лиценз ,а след изтичане на лицензня срок автоматично поевтиняват.

Като не сте запознат не се изказвайте неподготвен. Естествено,че не е едно и също,но не тук е мястото за тази дискусия.

След като се има предвид какви са акълът, образованието, възпитанието и манталитетът на Цветанов, някой очаквал ли е нещо различно от него?

СТЕФЧО ДА КАЖЕШ?! ИЛИ ЗА ЛИЧНИЯТ МУ МОРАЛ?! НА ЖЕНА СИ ИЗНЕВЕРЯВАЛ ДЕСЕТКИ ПЪТИ, НЕЗАКОННИЯТ СИ СИН КРИЕШЕ И НЕ ПРИЗНАВАШЕ,ТОВА ЛИ Е ПРИМЕРЪТ ВИ ЗА МОРАЛЕН ЧОВЕК?!

То пък защото единственият в България е Ст.Данаилов,който изневерил на жена си.Другите са ангели,верни,морални,честни-хайде бе!! Освен това се оказа,че е признал детето си и цял живот се е грижил за него,за разлика от много "верни" мъже,които и стотинка не дават за децата си.

долен неграмотен комунист ти ходи във Франция

Някои депутати си мислят,че са свръхчовеци и че тях болест не ги лови,но са в голяма заблуда. Пред тази чума-рака няма защитени,всички са уязвими и само ,който е пострадал от нея знае какво е страдание и човешка мъка. Просто не мога да повярвам,че депутатите раздават с лека ръка милиони за глупости,а се циганят и си играят със здравето на българите. Ужасни мерзавци.

... и избирани от себеподобните им !

Много от политиците са се заимали с частни болници и затова имат сметка да печелят от болни хора.

На герберите и техните семейства пожелавам да им потрябват точно тези спряни лекарства .

Корумпираният Цецо Ухото се изказва неподготвен за Ламбо от масаревръза на Бойко.Защо Цецко е корумпиран? Защото на ФЗЦ цени си купи три апартамента в кв.,,Изток".При нормална държава за тази покупка щеше да е аут от парламента и политиката.Защо е ухото? Защото както преди така и днес подслушването му е в кръвта по наследство от ДС и УБО.

Час по скоро въведете евтаназията, не карайте хората да скачат от блокове и да се хвърлят под влаковете 25 хиляди българи годишно си отиват от рак !

Ако парите спасяваха, то милионерите никога нямаше да умират. Ама умират - въпреки "иновативните лекарства" и скъпите медицински грижи. Така, че по малко рев за пари и повече лична превенция в начина на живот, хранене, движение и т.н.

на тебе до тъпия задник, един ден!?Много ще е интересно, с какво ще се "раздвижиш" и "нахраниш"!?Долен мизерник!

БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ, БОЖЕ!

Стига сте драскали по форумите. Никой не ви обръща внимание. В Б-я политиците не подават оставки. В Б-я политиците се свалят от власт насилствено. Докато народа не им се озъби и депутатите не отнесат боя няма да има промяна. Така че не си губете времето да драскате. Аааа, има и друг вариант - Терминал 1 и 2 на летище София.

ГЪРБОИДНИ ПАРТИЗАНИ още цицат "заплатки" от бюджета: "Със 120 хил. лв. ще бъде увеличен и капиталът на вече митичната "Проектна компания нефтопровод Бургас-Александруполис БГ" ЕАД. Проектът за строежа на нефтопровода беше прекратен още през 2011 г., но продължава да гълта средства. Сумата от 120 хил. лв. е предназначена за издръжка на българската компания и за обезпечаване през 2018 г. ...."

Цветанов!?Щом баща ти вече бил починал от рак, оттам нататък, другите онкобоболни, 'бас ги!?Ще направим тъй, че и те набързо да измират!?Мършо-о, мършо Цветанков!Дали, отмалко поне си наясно, колко си долнопробен лайнар!

Във вчерашното ударно ЕДНОЧАСОВО раздаване на над 700 МИЛИОНА от правителството - НИТО ЛЕВ НЕ СЕ ДАДЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!!

ГЕРБ е антибългарска и антинародна партия. Партия на суджуци, далавери, фалшиви политици, изборни измами, кражби и лъжи. Партия, която предава национален суверенитет, която разделя Северна от Южна България, София от провинцията, населението на бедни и богати ... и т.н. Само някой кръгъл глупак ще допусне, че Боко и Цецо може да мислят за иновативни лекарства

Защо тук хората бъркат трагедията на онкоболните с тези Отрепки в парламента . Онкоболните стават все повече и Ламбовци и Цветановци допринасят за това. И го правят постоянно и усърдно с това че обслужват само икономически и партийни интереси а Причините да се разболяват хората РАСТАТ и растат. Вижте едните и другите как дават концесиите за заводи чието замърсяване създава всеки ден онкоболен и т.н За някой лев повече в личния си джоб тези мекерета продават у съвест и чест а сега сцени ..,

защото превенцията на заболяванията, и по специално на рака, е многопластова: това не ти е само профилактични прегледи /които по съществото си само ДИАГНОСТИЦИРАТ/, не ти са лекции за здравословен живот /защото повечето българи НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ/, .... и за какви други ПРЕВЕНЦИИ бихте се сетили? Забравя се /или не искат да видят/, че ЗАМЪРСЯВАНЕТО на въздуха и храната не ЗАВИСИ от хората. Стресът, на който са подложени е стресът да оцелееш с ЕДНА ЗАПЛАТА и купища задължения, а тези /нямам предвид само Цветанов , Вежди и Борисов/ личности, които имат за цел само кариера, трупане на пари и пилеенето им, на тях "стресът" им е от друго естество. Та така - думата ПРЕВЕНЦИЯ, особено за заболяване като рака /където все още НЕ Е ДОКАЗАНО причината за възникването му/ е само ДУМА ЗА ЗЛОУПОТРЕБЯВАНЕ с интереси.

Кротнете малко!" ЗАРАДИ ТОЗИ ЛИ ДА СЕ СПРЕМ: Цвъ.Цвъ. - "Министерство на отбраната трябва да предприеме необходимите действия, за да може да изчисти тези неща, и да може действително да има сигурност за пилотите, че техниката, с която те излитат, е абсолютно годна да се пазят техния живот, да запазят скъпата техника, и същевременно да не застрашат живота на мирните граждани, които могат спокойно да се разхождат и да падне евентуален самолет" Туш!

1 ноември 2012 Питат Цветанов за осъдените в Малайзия. Вика: "Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни" И това като ти го каже точно министърът на оазиса

Мисловното равнище /да не говорим за саможертва/ на Данаилов и ЦВЪКИ е коренно различно!!!!Нямат допирни точки.....Затова и речника на ЦВЪКИ избива на неолиберален пазар/индивида,употребен,стока/...Това е противопоставяне на МОРАЛА и америчкото мислене и поведение,в което НЯМА МОРАЛ....Затова е и това разминаване във визията и оценките за състоянието на държавата между ЕЛИТА и НАРОДА.

Цветанов ,трябва да нямаш връзка с реалността ,за да кажеш,че С.Данаилов е използван ...С.Данаилов е личност,човек с позиция и никога не премълчава .В такива моменти ,осезателно лъсва факта ,какво нищожество си ти! ,

Боже, какво доживяхме. Кой е тоя дето си позволява да прави оценка на ДАНАИЛОВ. Едно малко овластено човече, което си вярва, че е велик. Да, велик е в тапигьозлъка си. Но всяко нещо си има край, не сте вечни господа псевдополитици.

изглежда само мързеливия,крадлив,нагъл и самозабравил се народ ще е вечен,с пръст не можеш го пипна,дерибейства ли дерибейства

но докато герб безчинстват заедно с патриотарниците и громят народ, родина и здравеопазване няма как да се борим успешно с рака. Просто не виждам никаква светлина в тунела на здравеопазването. Здравеопазването ни е като лабиринта от о-в Крит известен от гръцката митология, в него ГЕРБ - чудовището получовек-полубик като един Минотавър мачка наред всеки докоснал се до здравеопазване. Е както е добре известно от историята и този злодей ще си намери майстора. То не знам къде е точно границата между здравеопазване и смъртообразуване.

нямащ връзка с темата, но....колко "инициативи" на Гербовото здравеопазване се оказаха СПОЛУЧЛИВИ?...като тази с фингърпринта за лекарствата, с пръстовия отпечатък...и закупените машини?...е, как успяха да се преборят със скритите пари и услуги?????

Обявявам национален благотворителен конкурс: "Как с мирни средства да затворим устата и да изхвърлим от политиката недоразумението Цветанов!"

Остави го Цецо, той сам ще се удави в собствените си екскременти (ла*на).

от един УЧИТЕЛ ПО ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ!! Не работил дори и ЕДНА МИНУТА по специалността си, за разлика от истинските учители, някой от тях и СВЕТОВНИ и ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНИ... Цвъцко по тънката лайсна взе ВИШЕ - та от старшинка офицерин да става... Най-трудния изпит на тез студенти от МВР бе ЧЕЛНАТА СТОЙКА, щото товареше мозъка им с приток на кръв, но не и с мисъл.. А таз особена форма на главата представяте ли си как го е взел..

цц с политики ще излекуваш тези болни хора бе тъпе.трябват си лекарства,които вие изнасяте за да си пълните джобовете

Само един дебил може да гласува за 126-те изрода, които отхвърлиха ветото и осъдиха на смърт хората! Изродите от герберастката шайка, изродите от Атака, изродите патриотари и изродите от лекарствено-петролната мафия! Изроди, избрани от идиоти!

Защо напоследък правят новини с един артист- така наречения Ламбо, който цял живот е бил тарикат да не говорим, че е и поредния неграмотен политик. Това се вижда от всеки нормален гражданин Това ми напомня на дневния абсурд за онзи, който искал да запали Александрийската библиотека за да е известен. Така и тук всеки нещастник и обществено безполезен може да присъства в медиите

само пък с триседмичните си набивания на обръчи и подковаване в САЩ се прочува в последно време.. Щото кат ВТОРИ от онези 80% требе повечко време та да вдене кво се иска от него.. И знаеш ли - НЕ Е ИЗКАЗВАНЕ В ПЪРЛАМЕНТА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ пък кат ЦВЕТАРКА по ТВ-тата.. Щото само НЕчленоразделна реч от него са носи.. Виж си по-долу изкавзването му за с. Бисер.. А след малко - онова за пилотите и самолетите ша ти пусна..

патрЕотите как защитиха националния интерес - като гласуваха за смърт, пардон мораториум върху лекарствата за онкоболните ли?!

я не са подавай оттам дет слънце не огрява.. Я си се прочети, па тогава давай оценки: Водещ на ПАНОРАМА: Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР).... Цветан Цветанов: ... в момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас."

добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас." И след 6 ШЕСТ години туткане на правителствата ви, двама наследници на загинали осъдиха ДЪРЖАВАТА за 570 хил. лв.. ЗА НИЩО НЕ ПРАВЕНЕ..Още 30 дела предстоят.. Ама ти там са фотна с лопатата УЖ чистиш кал за ПР, но не и съпричастие....

Цветанов: Употребиха го. Цв.Цв. става само за задна употреба и то с ОТВРАЩЕНИЕ и ПОГНУСА!

Цветанов отдавна трябваше да лежи в затвора или най-добре - зарит под паветата, които народът трябва да хвърля по него. Не ги е срам, колко са нагли. Уважение към Данаилов, без да симпатизирам на партията, която представлява.

за изказването.Много правилно написано.Тък не става въпрос за БСП ГЕРБ или други ,а за здравето на народа.

Гербераст и разум? Несъвместими неща!

Даже им извади едно средно пръстче отстрани на банката да се спукат от яд пъпешите и тиквите от десницата крадлияа, ялова.

Цецо ще направи в Хитрино болница за да купи общината и за да изплзва хората в нея за гласуване. Крадене и използване - за това стават хората според герб. Според Цветанов стават обаче и за подслушване - ееееее той е интелектуален капацитет в герб.