Съпруга на хокеист обвини Тръмп в сексуален тормоз

Съпругата на канадски хокеист, играл в САЩ, който сега е треньор, обяви, че Доналд Тръмп я е ухажвал настойчиво в асансьор преди повече от две десетилетия.

Обратно в новината

Коментари - Съпруга на хокеист обвини Тръмп в сексуален тормоз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАПОЧНАХТЕ ДА ВДЯВАТЕ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-МАЛОУМНАТА И МАНИПУЛИРАНА НАЦИЯ В СВЕТА!!! АЗ ЛИЧНО ГО РАЗБРАХ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ!!!

не, но от "писанието" ти разбираме, че всъщност ти си "малоумен и манипулиран"

Да се създаде компютърен централен световен регистър "Сексуален тормоз" с платен достъп, администриран от Агенция по вписванията при ОООООНЕ-то.

този хокеист се е подлъгал жестоко.

готин в миналото мъж, толкова е съсипан и състарен на втората снимка, а клявката лъжкиня цъфти на негов гръб и с неговите пари. Пфу!

А бе цъфти ... Ако й упражниш и един несексуален тормоз да й измиеш яко физиономията със сапун, ще я видиш колко е цъфтяща ...

возила се сама в асансьор на спортно съоръжение - не е рекордьор по брой етажи... за да е била там, значи хокеен мач, асансьора работил за двама според нея - и броят на етажите на съоръжението не се упоменава никъде, със сигурност не е Тръмп тауър - кога е имало време за тая задявка... Накрая - чувството за хумор на блондинките е спорна величина. Пълна излагация. Не че Тръмп е ангелче, ама тая счупи тъпомера.

И какво толкова..боже..простакеси..

И аз да се оплача, преди пет години се засекох с Мандинго във WC-то на Централна гара, а той си го изтръска и не ми обърна внимание.

Очаква се синдиката на жриците на любовта да излезе с обвинение че представилките на най-древната професия системно са подлагани на сексуален тормоз на работното си място.

Ми сега?! И аз ухажвах една мед. сестра преди 50 г. Ако рече да се оплаче...! Ако е жива де.

просто спираме да говорим с жените за секс.. изпедерастяваме и всички са доволни..

Да бе ,тоя преди 40 год. и мене така. Ти да видиш !

На тая и се ще, ама номерът няма да мине. Къде беше до сега? А и Тръмп да сваля нея, не ми се вярва, защото той има висок вкус.

Аман от простотия. Всяка може да каже че тоя или оня я бил подложил на сексуален тормоз (може и да не го е виждала на живо даже ма нейсе) преди 20-30-50-100 години. Това вяче минава границите на абсурда, Още по фрапиращо е че обринението вече се превърна и в доказателство със све присъда към него. Няма презункция за невинен. Така всеки може да се окаже "сексуален маняк"; "антисемит"; "расист"; "хомофооб" и коли не и осъден от обществото, което се тресе от страх да не попадне под същите обвинения-присъда. Те това баце е "свободата" на слово мисълта и т.н.

поредната простотия идваща от "Америка". Аман вече от безумия. Забравихте обливанията с кофи студена вода, сега започнахте та зи "песен".

ЕЖК -една жена каза....

От вчера: В асансьор сме с колежката, която е с рокля с дължината на колан. Вижда се, че иска. Ако я пипна съм насилник, ако не - обратен съм. А тя си е ковра и се надявам да чете коментарите.

Тръмп си е така, но пък трябва да си такъв за да си милионер, преживял е три банкрута и пак е стъпвал на крака. Онзи преди него беше шушумига и Америка западна. Сега Дони пак ще я издигне до мястото което и се полага. Старците от Брюксел да се поучат от него.

Че Тръмп е простак се вижда и с просто око, отношението му към жените също е такова, особено към леките жени или поне към жените, които изглеждат леки. Сега, ще ме прощават дамите, ама не може да се облечеш като "Ела, Вълчо - изяж ме!" и да очакват да те гледат с уважение, граничещо със страхопочитание.

Арабин ли си?

Явно целта на соросите е да изпедерастяват умишлено мъжете и предизвикват демографки срив, който да бъде запълнен със семити. Може ли да ми обяснят сороските нпо-институтчета, как ще се осъществят връзки между мъж и жена, как ще се стига до любов, секс, деца и т.н.

потърсете в гугъл за Ron Jeremy sexual assault гарантирам ви забавление. дир, направете от това една новина...

Просто не е за вярване. И тези луди хорица, се опитват да ни се натрапват като ментори и да ни натрапват своята сбъркана и деградирала морална и етична система. Та тези са за психиатрия. А не да разнасят побъркаността си из света. И то не само разнасят, а се опитват да я налагат със сила, пари, изнудване и шантажи. Сбъркана държава и все повече се задълбочават проблемите. Опасно е такива третополови да разполагат с оръжия.

аз пък си спомням как в детската градина си гледахме в гащите. ще ги съдя до дупка!!!!

нормалното ,,ухажване,, или еротичната ,,свалка,, между два различни пола вече са ,,сексуален тормоз,,...!!! защо ли ,,педер.нгелите,, не се оплакват ...???

Как пък сега изведнаж безчетен брой жени се сетиха, че някой е упражнил върху тях сексуален тормоз преди 15-20 години. Защо не сте се оплакали тогава когато е станало това? Кифли, които искат да им се обърне внимание!!!!

Поредната малоумна история, заради такива простотии, разнасяни от прости медии в скоро време и изнасилването няма да е престъпление.

малее, 20 години не е мигнала от притеснение, как оня щял да я заведе у тях. ахахаха. Аман вече. Отрежете ги тези и не им пбръщайте внимание, че заприличахте на средновековието и лова на вещици. Пълни пародии.

Не бе...Разочарована е ,че не я е поканил и сега си го връща!Толкова години напразни надежди...

На плажа един се загледал по някаква мацка. Жена му го сръгала в ребрата: "К-во зяпаш ,бе?!" -Чакай бе булка! Ако един веган влезе в обикновен ресторант , няма ли право да прочете менюто с кебапчетата?

Дираджии, излагате се с тези новини. Всяка тъпа кифла, която търси известност, може да бъде "подсетена" от заинтересувани политически кръгове, че Тръмп я е "свалял" преди 2-5 десетилетия.

И да не я е свалял, пак може да бъде "по(д)сетена".

В превод: "И аз, и аз". И аз да се похваля, че веднъж, преди около 27години, докато си вървях по улицата в Люлин, един мъж, който приличаше на Тръмп (или май беше Стойчков) ми обеща да ме ощастливи някога, но после си продължи по пътя. Аз приемам това като груб сексуален тормоз, защото толкова години се надявам, той да си спази обещанието и се тормозя, че може би ме е забравил. Така де, и мен някога са ме пожелали веднъж. Може би.

Жените им харесват сексуалните комплименти!!!п.п.не грубите разбира се!

Тука идеята е да се говори лошо за бай Дончо. Само че, така му правят реклама.

Е ,сега вече чакам това невесте и мен да ме привика на съд! Щот като я гледам/ през моите очи/ и аз БИХ я загледал. Па ако ще и да не е в асансИора. ;-)))

Уффф, пак ли... Жена да си в днешно време, много пари може да направиш и слава да спечелиш от борба за "човешки права" :):):) А пък аз, горкият хетеро-бял-мъж, осен да обвиня Евгени Минчев или азис, к'во да правя?! А, мога да обвиня Ангела Меркел, че преди 30г. като е идвала на жп-гарата в Русе, ме е сексуално дискриминирала... Ама май само срам ще спечеля :):):) Тежко е в днешно време да си хетеро-бял-мъШ :):):) Тия жени май сами плюят в каузата на феминизма...

А недей баце, веднага ще пишат Хомофоб и щи разкажат играта

Извинете, но да се оплакваш, че някой те свалял не го разбирам. Това е съвсем естствено нещо. И да е било грубо и просташки, такъва е човека. Нали не я е изнасилил, какъв е проблема!? Всеки избира сам подхода си към жените, неговия не се харесва на жените, но не е престъпление. А и когато някой я е свалял преди 20 г, а сега позастаряла с 20 г да разказва тази история на мен по-скоро ми изглежда че се хвали.

Аз пък го разбирам - когато никой вече не само не те сваля, ами не те и поглежда какво друго ти остава, освен да се "оплачеш".

Момето се е объркало - Тръмп не е фигурист, а фигурант.

Стикът отзад ли ти е. Докато се опитваш да правиш "пируети".

Родна рецепта за ''тормозени'' американки : Косите ще си почерня, косите ще си почерня, ох, аман, аман, очите ще си укротя.

Тя решила да се похвали, а те не я разбрали...

ако някой е виновен за сексуален тормоз срешу теб, призови го в съда и с доказателства го накажи, ако е виновен! Но да плещиш каквото ти хрумне за някого е наглост! И защо не си казала това веднага, а се сещаш след 1, 5 10 години? Едно време жените пазеха да не разбере такава тайна, а сега я развяват като добродетел!

И как се "доказва" "сексуален тормоз". И то отпреди 20години!?!? Ама, като са 80% дебили по света и у нас що не.

Май наистина има решение да ни довършат до крак. Глад, мизерия, сега директно посягат на размножаването. Педераслъка вече е законен, а да си поискаш от колежка не е.

Това някаква реклама ли е на третополовите?

Според психолозите тези дето лаят най-много са прикрити гейове. Добре е да си зададеш въпросите.

А мен преди две десетилетия и половина в асансьор, настойчиво ме ухажваше Цецка Цачева. Me tooooo....

Това наистина си е тормоз от третополов.

И на мен в Лондон миналата седмица един балкански субект ми се хилеше тъпо и споменаваше "пари".

А защо го черпава с ингилизки чай този дебЕл дебИл?... :::))) А?... :::)))

Предложил е човекът. Нищо лошо не е направил, а уважил женската. Направил е комплимент. В САЩ има свобода , като не иска да не ходи. Нека да отиде при мигрантите от Азия и Африка. Те няма да я питат.

сака жева може да бъде обвинена в сексуално предизникателство или тормоз , както искате го наречете. Е това ненормално ли е според вас бе сбъркани.

Да беше се оплакала преди 20 години, бе моме! Къде спа тогава, че се оплакваш сега?

Джим Морисън има късмет, че вече не е между живите, че се присетих как му свирих в асансьора по принуда.

Обичайна практика на американците - обвиняват в сексуален тормоз всички които не изразяват тяхното мнение! Пример Джулиан Асанж! Явно това е и бизнес! По този начин темата за истинския сексуален тормоз се принизява и олеква! Скоро ще кажа на жена ми и тя да обвини Тръмп в сексуален тормоз - преди 30 години го чула по телевизията да говори!

Най накрая ще ядосате Тръмп да обяви война на Русия и Китай и ще ке получи това с което трябва да започнем - да ви няма смотаняци превъртели.

Тръмп обяви ли война на Русия и Китай го пиши бегал.

Рекла да се направи интересна пред мъжа си. Понеже само пие напоследък и не я поглежда.