Радев е получил доклада за контрабандните цигари в Турция

Вътрешният министър Валентин Радев е получил доклада на турските служби за нелегални цигари в южната ни съседка.

Обратно в новината

Коментари - Радев е получил доклада за контрабандните цигари в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 2006 година в ИТАЛИЯ се гледаше САВОЙСКОТО ДЕЛО - по което като обвиняеми в корупция бяха призовани освен тогавашния министър председател САКСКОБУРГГОТСКИ , така и министрите му от ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ. Тогавашния главен прокурор БОРИС ВЕЛЧЕВ извзе материалите по делото от италиянците и го завря в сейфа си. Така спаси не само братовчед си МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , но и ЦАРЯ и приятеля му СПАС РУСЕВ. СЪЩИЯТ ТОЗИ СПАС РУСЕВ СЕГА Е СОБСТВЕНИК НА ВИВАКОМ. Управлява ни една организирана престъпна група в която няма ЛЕВИ , ДЕСНИ , ЦЕНТЪР ..

Е, защо не го даде направо на Пеевски, а ще минава през Главния прокурор. Цацаров пак трябва да се разхожда, я до ЦУМ, я до "Булгартабак", я до Банкя.

ейййй ма как се гъне бе...не пада по гръб :D няма такава пародия

И сега какво ще кажат на протестът спретнат от Пеевски в защита на контрабандата му? Май разследването на сайта Бивол си е точно,ама не признаваше Пеевски,а тръгна с контра? И сега кво -Пеевски Цацаров туй не е КТБ да замажете работата

ПОСОЧЕНИ В ДОКЛАДА, КОИТО ЕДНА ОТ нашите МЕДИИ ЦИТИРА. Ако не ме лъже паметта заедно с БУЛГАРТАБАК са цитирани като привлечени по тази афера : КОРНЕЛИЯ ТОДОРОВА НИНОВА, БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, АХМЕД ДЕМИР ДОГАН и разбира се ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Странно - уж се карат пък са заедно в КРИМИНАЛНИЯ БИЗНЕС!!

КОЙ - ми сра в гащите?

Запитване към БТ? Не беше ли по-добре първото нещо след като получат доклада, да пратят качулките и да съберат къде кво има като документи и компютри? Сега хубаво се раздуха и трябва да си пълен глупак, ако не покриеш всичко за това време - 5-6 месеца. Цирка е пълен. Интересно е КОЙ не се е задействал веднага в службите, за да направи разследване в най-ранен стадий?

Няма смисъл от доклад на тусрските служби, ние си ги знаем, Дебелянчо с помощта на тиквуня.

Радев е получил доклада за контрабандните цигари в Турция Нещо за семейство "Джоланови" не се ли споменава в доклада.

Служителите на Пеевски казаха, че не са контрабандисти. Аз на него ли да вярвам, на един бивш български шеф на ДАНС, или на някакви си турски служби?!

Хубава работа, ама българска.

всичко знаете, ама се правите на две и половина.