Фалстарт на делото ”КТБ”. Очаква се иск от над 4 млрд. лева

Специализираният наказателен съд не даде ход на делото за фалита на Корпоративна търговска банка (КТБ). Синдиците ще предявят иск за над 4 млрд. лева.

Обратно в новината

Коментари - Фалстарт на делото ”КТБ”. Очаква се иск от над 4 млрд. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам изобщо какъв е проблема , Цветан Василев да бъде изслушан от съда дистанционно ! За целта е необходимо нешо , което практически ВСЕКИ човек отдавна има в дома си , а именно : 1) Телевизор с по-голям екран ( за да виждат всички ) ; 2) Най-обикновен компютър ( може и стар ) , който да може да поддържа Скайп ; 3) Достъп до интернет . Всички тези неща НЕ Е никакъв проблем да се доставят в съдебната зала , и в предварително уречен час да се свържат чрез Скайп видеовръзка с банкера ... И запомнете - Цв.Василев НЕ БЯГА от правосъдие ! Той се крие от ВЕЧЕ ПЛАТЕНИТЕ килъри , които ще го пречукат ДО ДВЕ , щом стъпи на наша територия ! А после на мъртвец може да се припишат практически ВСЯКАКВИ вини , практически за всичко ! Щото мъртъвците НЕ МОГАТ да говорят и да се защитават ...

Проблемът е пределно ясен на всеки - тези от прикриватурата и Цацаров, Пеевски и Борисов искат на всяка цена да не позволят на Цветан Василев да говори и каже каквото има пред обществото и съда, но няма как да го признаят публично, защото това означава сами да се обвинят. Затова разиграват тези сценки, вкл. с даването на Интерпол за издирване на съпругата и дъщерята на Василев за да го сплашат и принудят да мълчи и да не говори. Сеща ли се някой за още нещо, което тези могат теоретично да направят, за да не позволят на Василев да говори публично и да се защити както е прието в правовите държави, независимо дали е виновен или не?!?

Нередовно призован... Това казва закона!!! Само българският съд не е разбрал, че Цветонов знае, че е призован, но не иска да се яви. Това е подигравка с всички нас 7 млн. български граждани, които платихме 3-4 млрд. лв. заради кражбите в КТБ. Та всички знаят, че Цветан Василев е в Сърбия и не иска доброволно да се върне в България. И да се яви в българския съда. Дори има искане от нашата прокуратура до Сърбия да бъде екстрадиран. Но държавата Сърбия не го екстрадира. Обикновенните българи биват осъждани от български съд или арбитраж. По искане на разни колекторски фирми за неплатени сметки за парно, ток или телефон. Дори имаше случай на осъдени да плащат чужди сметки за десетки хиляди левове.

Да попитам-Беше изтеглен заем от 4 милиарда за да се спаси КТБ от които 300 милиона изчезнаха по пътя. 3.7 милиарда се дадоха на КТБ. И тези ли ги откраднаха и кои

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Сега са EU и УСА, преди бяха Русия/СССР/Русия, които създадоха ДС. По-преди Османската империя, а преди нея Римската империя. Най-добре на никого да не се продаваме или кланяме. А да разчитаме само на себе си.

ЦИРК "БЪЛГАРИЯ" Представления - всеки ден и нощ /без прекъсване/. Цени - достъпни и народни. Главни рекламоразпространители - всички медии - вестници, радиа и телевизии. Главни действащи лица - ББ, Шиши, Цв.Цв., Сокола, Черния Иван, Иво Червенобузия, Гриша Кокаинчето, Кака Кури и много други артисти и дресирани животни.

само децата и читателите на пеефските парцали не знаят, че трите прасенца на държавата си я опердашиха банката

А интересно защо Искров, Цацаров и Плевнелиев не са подсъдими, като точно те почнаха атаката, за съсипване на доверието в Банката и последваща липса на ликвидност, представена като фалит.

Борисов също направи изявления, с които подкопа доверието на вложители и предизвика масовото теглене. Пленелиев по-скоро си мълчеше.

Банката беше умишлено фалирана от Прокопиевци, Делянчовци и т.н., за да не си връщат огромните кредити. Факт е, че сега никой не търси кредитополучателите да си връщат кредитите. И тези 4 милиарда ги водят - изчезнали. Ама нали сметката вече я плати народа, никой няма да му ги върне.

Тука малко бъркаш за Прокопиев- в капитал и дневник години рпеди фалита се пишеше за лошите практики в банката. така и аз си изтеглих парите доста преди провала

Как така не търсят кредитополучателите !? Че с какво се занимава синдикът, ако не да събира раздадените кредити ? Нали има документи, подписи, къде ще се скрият взелите кредити ? Да обявят фалит ? Ами нещо не чуваме ...

Параграф 22. Те го търсят на адреса в бг ама него го няма там. Защото както е известно той пък е в Сърбия, е как да стане.

Пушилки, които с времето се разсейват. Изгорелите са си изгорели, на останалите не им пука, а разбойниците празнуват. Мутростан в действие.

Да имаш процъфтяваща собствена банка и да си я ограбиш сам.!? Възможно ли е това? Според така скалъпения процес явно да. Интересно как ще се води процеса, като главния обвиняем го няма и никой не желае той да се появи в залата.

Две лъжи - "процъфтяваща" и "сам". Несериозно си го написал, като за Цецо. Не всички сме физкултурници.

Такива дела с хиляди свидетели,десетки адвокати и прочие трябва да се гледат по някакъв нов ред.Иначе никога няма да тръгнат.Все някой ще е болен или нередовно призован.

с дpуги думи пада голямо тъpсене на Цветан Василев навсякъде където е ясно, че няма да го откpият

Специализираният съд явно така е конституиран, че да не може да осъди някого. Нали обвиняемия, в случая Мустачко, не е луд да се яви в съда, при условие, че ако не го направи делото не може да започне.

Тоъ съди кокошкарите. Няма такава държава.

Наследниците на обвиняемите, един ден ще получат оправдателните присъди на наследодателите си!

Не фалш старт, а закономерен старт. Трябваше да вдигнат кинтите до 10 млрд. че по-лесно се смятат комисионните раздадени под масата - хахахах

Капацитета на Балканската дипломация Борисов не говори за КТБ,защото още като кмет на София заложи ограбването.Специализиран съд се създаде за да прикрива престъпленията на ГЕРБ(90% от ръководството са деца на АБПФК и милиционери).Когато крадеца намери откраднатото у себе си тогава ще има осъден за грабежа.

Какво е откраднал Бойко,десеебана мижитурко?

Ами питай Бойко, сигурно ще ти отговори. Ти си явно съдружник на творците на правото за този съд - питай крадеца да каже, само луди ли са крадци - че да го правят публично?

Милиарди бе гробарски измекяр!

А бе ГЛУПАК ти да не искаш по негова сметка в България да му превеждат комисионните ?? Има за целта подставени лица и фирми със сметки в офшорни зони или арабски банки !!

Шъ мЪ фанИте , за шлиферЪ!

Назад,назад моме ,,Калинки,, а другият виновен също за фалита,го направиха шев на бакнка,,наказание,,А прасчовците ,ни вопъл ,ни стон.Накрая ще стане,,имал,дал,,а за горкият народ все НЯМА.Покриват часни дългове на банки,на частни болници,а на болници поради лошото и малко финансиране ги докарат до фалит,няма заплати,ама това касае народа,а щом е банка всичко може,даже и на футболиста му взеха парите бъл.италианската мафия.Та дали ще беде осъдена банката НИКОГА,защото тенарочно я направиха,че да присвоят парите,държавата плати дълговет и чакайте ,,ПИСМО ОТ УМРЯЛ,,

Сега ще се влачат с фалстартове до безкрай ; И накрая всичко ще отмине по давност ! На печелившите - ЧЕСТИТО ! P.S. А няма да е зле Годжи да напише НОВА песен , този път за МИЛИАРДИТЕ , щото за кокошката ,прошката,милионите и законите вече НЕ Е актуална !!!

Има такова нещо , но то е ''ЗАКОННО''.

С пачката дебела, няма знай пандела. Имаш ли си "Мерцедес", всеки те зачита днес! За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Кокошкаря няма как, ще лежи в затвора пак! Най-красиви са парите, с тях се сбъдват и мечтите. А пък пачка ли са те, никой няма да те спре! За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Кокошкаря няма как, ще лежи в затвора пак!

Човек просто не може да проумее как е възможно в една страна членка на ЕС един дебелак може с помощта на държавата да срине банка на която дължи стотици милиони и отгоре на всичко и да я разграби след фалита й? Какво пречи съдът да изслушва по видеоконферентна връзка Цветан Василев както самият той пожела? Явно се страхуват какво ще каже. Даже нападнаха и семейството му само и само да ги принудят да избягат някъде в ЮАР и по този начин да им запушат устата. Нека съдът изслуша публично всички страни и тогава да видим кой какво е правил?

Много точно изказване!Отдавна,по света се практикува онлайн свидетелстването,но управляващите у нас се страхуват,да не би Василев да се разприказва,а те бягат от този вариант, като дявол от тамян!По всякой начин те биха препятствали информацията,която Василев би дал ,защото всички управляващи през последните 10 години са в кюпа,начело с гробарите!Те не биха допуснали истината да излезе на бял свят пред лошия материал. И комуняги и гробари са навързани ,като свински черва в тази далавера, затова е нужна тотална завеса! В статията дори не се упоменава името на един от най големите хайдуци в тази далавера, а именно Иван Искров,като лице на БНБ! Всичко е прах в очите на материала(онези 80%)според Иво!

Цацаров-колко получи?

Чудна работа,но в статията не се упоменава името на Иван Искров-мръсният играч от БНБ!И този е чист, като самороден кристал!

Това е специалната рецепта на специализираният съд...

Че даже и някой отвън....

Фалстарт!!!!!ХА, ЧЕ ТО ТОВА Е нормалното положение в ,,държавата,, ни.....Но споко бе нали си имаме,,слънце,,да огрее и лента отреже.

няма да има.Всичко е прах в очите.

Бойко Борисов в Белград защо не свърши и тази работа за екстрадицията на Цветан Василев, а само се тупат по раменете с балканските велможи?

Ти пък, та Борисов го е страх,Василев да не си отвори устата, защото ще изкара сумалък ти кирливи ризи, не само на Борисов,но и на цялата шайка около него през последните 10 години!Борисов ще направи всичко възможно да препятства един такъв процес!

Ама всички много ухилени на снимките, бе! Адвокатите като на сватба - кееф! Никой не изглежда притеснен - нито съдът, нито защитниците, нито подсъдимите - рахат!

Обвинението само поиска отлагане на делото заради неявяването на Василев в залата. Оказа се, че е искана справка от затворите и арестите в страната дали той не се намира там, а СДВР още го издирва. Всички знаем,че е в Белград а прокуратура и МВР го издирват още,че чак и справка от затворите искат,дали случайно Василев не се е настанил там доброволно.

d4

цирка започна! клоуните са на манежа. остава да е появят фокусника, илюзиониста и манипулатора. за да се насладим всички вкупом на фокуси, илюзии и манипулации в близките 40-50 години...

От практика знам , че осъдени в България за такива кражби , никога няма да има .

Значи се знае, че Цветан Василев НЕ Е в България, ама иначе го търсели на адреса му, в арестите и затворите ???

Този цирк е ясен още преди много много време.Така беше и след банковата кражба от 1997, така ще бъде и сега когато Пеевски и компания лапаха безконтролно заедно с Цецко разбира се.

МНОГО СТРАХ ИМА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА СЕ ЯВИ ЖИВ В БГ СЪДА !!! ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНЕ ТОЧНО КОИ СА БЛАЖИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО, ОГРАБВАЙКИ КТБ !!! НЕ ВЯРВАМ ВАСИЛЕВ ДА ЗАСТАНЕ ЖИВ В СЪД В БЪЛГАРИЯ !!!

"Обвинението само поиска отлагане на делото заради неявяването на Василев в залата. Оказа се, че е искана справка от затворите и арестите в страната дали той не се намира там, а СДВР още го издирва." -А? Така ли? Ама наистина ли го няма,ай каква новина!И виждаш ли,държавата заработва на пълни обороти и е искана справка от затворите и арестите в страната дали той не се намира там!Дали пък няма да им се наложи да ползуват услугите на някоя гадателка със свръх способности,която да им светне,къде аджеба се намира мистър Василев!!!!!!?А бе този проф. Христов явно не е имал в предвид лошият материал за онези 80%!Явно е ставало въпрос за управляващата шайка и марионетната им правораздавателна система и законотворците!

Търсили го по затворите!!! Що не го потърсят в ресторанта на гарата?

ТОВА ДЕЛО НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ НОРМАЛНО, А ЗА СВЪРШВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ. ЗНАЧИ БОЙКО ЗАКАРА В ТУРЦИЯ ЗА 24 ЧАСА БЮЮК, БЕЗ ДА СПАЗВА ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ. БИЛО ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО. А СЕГА ПЪК Е ОТНОВО ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО, ДА НЕ ПОИСКАТ СЕРИОЗНО, ВАСИЛЕВ ДА НИ БЪДЕ ПРЕДАДЕН. ЧУДЯ СЕ КАК НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ДИША ТОЯ ВЪЗДУХ В БЪЛГАРИЯ.

Хахахахаха, това дело е такава палячовщина, че няма и накъде. Някой да не си е помилил, че Василев ще дойде? Че и го търсили по затворите, щото не било ясно къде е. Да бяха ме питали щях да им кажа - в Сърбия е и няма ад се върне тук, щото един известен депутат го чака.

...."Обвинението само поиска отлагане на делото заради неявяването на Василев в залата. Оказа се, че е искана справка от затворите и арестите в страната дали той не се намира там, а СДВР още го издирва."....Домоуправител и портиер казали, че четири години не са виждали никого на адреса, където живее Цветан Василев. В същото време е в ход процедура по искане за неговата екстрадиция от Сърбия. На 20 ноември българското Министерство на правосъдието е изпратило съдебна поръчка до съседната страна, за да му бъде връчена призовка по делото. Няма отговор и от нея." .....специализиран съд.... тупане на топката.... не знаели къде е подсъдимия.... Най-малко 15 години ще разиграват подобни игрички докато..... потъне в прах..... кой вземал-вземал, кой дал-дал.... цялата държава на маймуна.... спец съд....

"Обвинението само поиска отлагане на делото заради неявяването на Василев в залата" И как им е дошло на акъла,че Василев наистина ще дойде за делото против него?!Прокуратурата и съдът просто да забравят че ще го видят този в съдебната зала.

Нередовно призоваване от специализираният наказателен съд, а какъв ли е батак при неспециализираните съдилища. 500 човека са с провален ден обаче никой не носи отговорност, защото съда е независим, т.е. каквото и да става , работили,неработили, заплатата си тече, народа плаща и то от най-тлъстите заплати.

Важно е да има цирк и зрелища .... за мат'риала, разбира се.

Баце чета статията и се чудя да рева ли да се смея ли!? и единственото което ми иде на ум е МЪКА МЪКА МЪКА!

пак лъжи и кьорфишеци! Залъгват баламите, пардон дебилите! Някои може да очакват лъв да изкочи от тоя храст, но и заек няма да има!

Осъдени няма да има, това е излишно харчене на пари.

"Обвинението само поиска отлагане на делото заради неявяването на Василев в залата. Оказа се, че е искана справка от затворите и арестите в страната дали той не се намира там, а СДВР още го издирва.";) Е! Делото"КТБ" тръгна с фалстарт, но пък Цирка "КТБ" тръгна с целия си блясък! И представлението ще е дълго, много дълго...;))

Е! Ма стига вече.