КС допусна делото за оставката на Делян Добрев

Koнcтитyциoнният cъд (КС) дoпycнa зa paзглeждaнe делото за ocтaвĸaтa нa депутата от ГEPБ Дeлян Дoбpeв.

Обратно в новината

Коментари - КС допусна делото за оставката на Делян Добрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

червеничковците са по смешни от филмите на чаплин и дьофинес взети заедно! парламента нямал право до взима решение против волята на народният представител?!? ми то парламента всекидневно взима решения на които сте против не един, не двама народни представители, ами цялата бсепародепесарска клика!

шибания конституционен съд защо се занимава само с махленските заяждания на депутатите ,а не се занимава с по важни дела от интерéс на гражданите които съставляват реално тази страна!!!!

НИ ТАКОВА МАЙКАТА. ДВОЙНИ СТАНДАРТИ,ЛЪЖИ И БЕЗСРАМИЕ.НАГЛЕДЦИ! ЗАКОРНЕЛИЯ ПРОВЕРКИ,ЗА ДЕЛЯН - НЕ. ДЕМОКРАЦИЯ, НЯМА ЩО .ТЕЖКО НА НАРОДА

На особено мнение са останали проф. Цанка Цанкова и Гроздан Илиев, които смятат, че няма как КС да се произнася върху решение, което не е обнародвано. - и двамата много случайно от ГЕП квотата....та някой да се съмнява в "независимостаа на РъБъ съда моля?

Що за Курни да решава съда, дали е направила нещо незаконна, а за Делян, дали е нещо морално укоримо? Кажете, другарки и другари? Нещо ви е двоен стандарта, май? А, и да изпратите спешно вашите кадри да довършат проектите в общината в Хасково, че нещо няма специалисти...

ПоЗДРАВ за добревчето с приказката Примък-отмък!

От ГЕРБ поне имат достойнство да подават оставки , за разлика от БСП.Но нали те самите от БСП се определят ,като дебили, какво да очакваме.

Имат на куково лято! Имат добър режисьор, който режисира спектакъла "Подадох оставка, ама не ми я приеха". Когато човек има принципи и действа според тях и Бог не може да му промени решението.

"Колегите на Делян Добрев от ГЕРБ заявиха, че е доказал своята ПОЧТЕНОСТ и го защитиха твърдо" :( Първо, ако Делянчо беше почтен, само при съмнение за непочтеност трябваше да си подаде оставката и да напусне всички постове незабавно. Второ, ГЕРБ и почтеност / след всичките гейтове, които сътвориха за отрицателно време / е оксиморон.

В Конституцията са изброени изчерпателно случаите за освобождаване на депутат и напускането на Добрев не е сред тях. ако КС са си на мястото ще отменят фарса на който бяхме свидетели. Така или иначе вече няма нужда да се пита като се чуе за някой от ГЕРБ: "Извинете кога да повърна?" Защото , както с бсп и герб са същите лицемерни боклуци.

Ма той нИще горкичкия дърпа се , ама що да стори като е толкова ценен ще се жертва за ползу роду.

Да, ама цели 80 депутата от ГЕРБ гласуваха на принципа "Спаси Делян, спаси себе си!". Та Делян като преспа размисли и прегърна всеобщото спасяване... не че е мислил егоистично за себе си - не!, мислил е за другарите си от ГЕРБ, глутницата трябва да се поддържа ;)

Тоя защо още не е в затвора. Той подписа а американско-костовата ТЕЦ Марица Изток 1, България да им плаща за въглеродните емисии. А това според PowerEconomics е равно на 5 милиарда лв загуби за България. За такава огромна щета няма ли затвор?

62 депутати от левицата се мотивираха, че ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА ПРАВО ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА на народния представител. делянчо, хващай товарния влак за асково.....Място има само в посладния вагон, като за тебе...