Зафиров: Заявяваме своята категорична подкрепа към Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова завежда до края на деня дело срещу Десислава Атанасова и солидарно на ПП ГЕРБ за твърденията им за "Техноимпекс".

Обратно в новината

Коментари - Зафиров: Заявяваме своята категорична подкрепа към Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заявяваме своята категорична подкрепа към Нинова ако сме в листите за следващите избори.

Все пак гл. прокурор казва, че про- блема е в многократните АНЕКСИ в случая "Техноимпекс" те са ТРИ ОГРАБВАТ държавата и народа...?! Фактите - ДМА и пари в долари на "Техноимпекс" преди приватиза- цията са били над ДВА пъти от дого- ворената сума за преватизация !!? Платена ли е договорената сума Не с Три анекса е намалена на полови- на и тя е с бонове с двойно по нис- ка борсова цена и фокуса е 1,3милр стават 300хил :2 с боновете и ... Да наглееш при факти за щети на държавата и закани за СЪД е гавра с елементарна човешка съвест Ужас!

КОТКА ПО ГРЪБ НЕ ПАДА, само докаани курви. а лелка ви Ку. е най квалифицирана. Срам . ме е от такава.

Подкрепям Нинова и осъзнавам ,че задачата и е непосилна ,но в хора като нея ,ми е надеждата !

Зафиров я се скрий в дупката на съсела! Безбожници. Гладни и нахални. Трябва да ви забранят партията като терористична!

БРАВО НА ДРУГАРКАТА НИНОВА , ТАКА И ТРЯБВА . САМО ЕДИН НЕЗАВИСИМ СЪД ТРЯБВА ДА КАЖЕ КОИ Е ПРАВ И КОИ НЕ. САМО СЪДЪТ ОРЕДЕЛЯ ИМАЛИ ВИНА ЗА ТЕЗИ СДЕЛКИ , НИНОВА. В МОМЕНТА ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА АТАКАТА СРЕЩУ ЛИДЕРА НА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ. СТАНА НЕУДОБНА ЗА НЯКОИ СРЕДИ И НАИ ВЕЧЕ ЗА ГЕРБЕРЕРИТЕ , ЧЕ ЗАПОЧАНА ДА ИЗВАЖДА КИРЛИВИТЕ ИМ РИЗИ И ТЕХНИТЕ ДАЛАВЕРИ ДОСЕГА И ЗАТОВА Я АТАКУВАТ ЗА ТЕЗИ СДЕЛКИ. ОТ 2001 ДО СРЕДАТА НА 2005 , СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР МАЙ БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР-ТО . ЗАЩО ТОГАВА АКО Е ИМАЛО ИНФОРМАЦИЯ И ДОКУМЕНТИ ЗА ДАЛАВЕРИ Ж ТЕЗИ СДЕЛИ , НЕ Е НАПРАВЕНО НИЩО И ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ВИНОВНИТЕ ЛИЦА. ЯВНО Е НЯМАЛО ИНТЕРЕС ТОВА ДА СТАНЕ .!?? ТОГАВА НЕБЕШЕ ИЗТЕГЛА ДАВНОСТА ПОСЛЕ КОГАТО ГЕРБЕРИТЕ УПРАВЛЯВАХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ СРЕДАТА НА 2009 ДО ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2013 ПАК НИЩО НЕ СЕ НАПАРВИ И СЕ МАЛЧА И СЕ ПАСУВА НЕ САМО ПО ТЕЗИ СДЕЛКИ. ПАК НЯМАШЕ ИНТЕРЕС ОТ УПРАЛЯВАЩИТЕ ДА СТАНЕ ЯСНО ИМАЛИ НЕЩО НЕРЕДНО В ТАЗИ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ПРЕХОДА. Това е голямото лицемерие на тези нагли гербери .

Защо неотразихте Брифинга на ГЕБР: Десислава Атанасова от ГЕРБ пък коментира заканите на Корнелия Нинова за завеждане на съдебно дело: "Днес разбрах, че Приватизароката разбра коя съм. Днес разбрах, че Корнелия Нинова ще заведе дело срещу мен и ГЕРБ за клевета. Това ще обогати правната теория, защото до сега приватизатор не е съдил политическа партия. По-важното е следното, дали през 1998 година г-жа Приватизаторката е подписвала договор за приватизиране на дружество и дали е подписвала договори за намаляване на цената на тази приватизация", отсече тя. "По-важното е да попитаме дали свършиха опорните точки на "Позитано". Дори един социалист попита днес докъде стигнаха, след като сега БСП няма нищо против приватизацията, а през 2001 година твърди, че това е най-голямото разграбване на държавата. Очевидно партията е в едно шизофренично състояние", коментира Атанасова.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме категорични. По времето на сделката с Техноимпекс Корнелия Нинова не е била член на Партията. Това обезсилва всички твърдения за злоупотреби от страна на лидера на Партията и във вреда на българия.

путкрепяйте де, кой ви спира!

Подкрепям Нинова ! Питам Прокуратурата , как мъжа на обвинителката Атанасова стана мулти милионер ?

червени милионери.

Алооо, тук става въпрос за Ниноваааа. Ти си мислиш, че не са откраднали и от тебе ли? Ама или ти плащат да плещиш глупости, или си овца и ти остава само да блееш.

Кака Кури ще съди Деса дето и мирише оная работа!!! Ха, ха, ха......

Село Крушовица срещу град Дулово!!! Велик двубой!!!

Питайте Черната Циганка от Дулово , как мъжа и' печели десетки милиони , когато работата е за десетки хиляди левове във Враца ? Защото жена му е депутат от Герб и при тях да крадеш е ежедневие и Афери !

Не МОЖЕ да бъде съдена! Бате Бойко, който вече е равен с Левски по заслугите си към българския народ, както смело и точно го описаха г-н Цветанпв и г=жа Павлова НЯМА да позволи на съдии и прокурори да се оставят да ги разиграва някоя си там Нинова...

дет са вика нали сте от един дол дренки

Като е тръгнала да съди, първо да осъди Станишев. Не Борисов, а тъкмо Сергей Станишев я уволни за корупция, но тя си мисли, че вече сме забравили.

от честните приватизаторки ли е или обратно,а?Кво ши кажете,бе мурзилажа-матросовчета.

Шило

Само не ме убеждамай, че Пеевски е в дъното на нещата. След като си навътре, нещо в което не се съмнявам, би трябвало да знаеш, че Пеевски е един бушон, момче за поръчки. И ще го крепят, докато имат интерес от него.

разследва Курни и мъжа им,за незаконно придабито имушество и да се отнеме в полза на държавата.Нещата са близки както при "приватизатора" Прокопиев.Как Курни ще има от приватизацията над 7000 акции,а другите от разбойническо-ментарджийското дружество"ТЕХНОИМПЕКС" НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 АКЦИИ И ТО ЗА ТРИМА-ЧЕТИРИМА АКЦИОНЕРИ.ОСТАНАЛИТЕ ДВАДЕСЕТИНА АКЦИОНЕРИ СА СЪС 10-20 АКЦИИ.

Карайте така както сте почнали и най на края ще си останете само Изпълнителното бюро. Дори изкуфелите червени бабички ще ви зарежат.

от с.Крушовица грабнала пая от "Техноимпекс"развявайки синия байряк тогава,сега ни лук яла,ни лук мирисала,борец за "правда и свобода"!Виждали ли сте такова животно ? Ду жену врачанска!

да не тюткат, а да я арестуват Курнелия за злините, които е направила и прави на България! Писна ни от нея!

..... Добре цоки.... ......

Курнито ще доказва пред съде,че е от честните приватизаторки.Само тя,а другите са криминалните приватизатори от РМД-тата.Ета женщина с ума сошла,как сказал товарищ Решетников.

Цацата казва, че няма престъпление. ЗА кака Корни ще е грехота да и предлагат едни хилядарки обещетение и тя да не си ги вземе ...

Абе кораба кой ти го гледа.Тресе ги да не ги накарат да връщат .че вече не остана откъде да краднат,а да от глобите по пътищата

Курнито и Лудото Ленче почнаха да съдят под път и над път.Съвсем ги изтряскаха вече за лъжите и кражбите им.Това е пред агония.

Когато документите говорят, БСП може само да мълчи. Не разбрах какво отговаря Корнелия Нинова? Тези документи показани от Десислава Атанасова истински ли са или не са? БСП къде се бута, никой не обвинява БСП, обвиняват Нинова. Нинова да излезне и да покаже документи. Как е спечелила пари за да купи апартамет и да приватизира фирма в една година.

Значи няма да какво да се безпокоиш в съда за деса простакеса - всичко е ток и жици, а?!

Изключително е нагла.

Време беше Деса простакеса да си седне на еб..вия задник и да си затвори селската злобна устичка! Ще стане! Помните ли другата селска пръчка /т.е. талпа/ Фидосова??!!! Има справедливост в живота!

+ Гърми бушон след бушон, гробар след гробар.... Вечна память!

Тая освен да завежда дела под път и над път , за друго става ли ?

Гербероидите са толкова кухи, че баба Корни може да си докарва милиони само от дела срещу празноглавите Калинки.

Коя е тази калинка Десислава,дето Доган и беше спукал чашката в някакъв язовир.И защо вряка толкова,какво и стана с чашката .Защо мълчи. Ние живеем в правова държава и всеки гражданин има право да реализира правата си и да защити честа си по правов път. Как така ще клеветиш някого.Ако някой клевети майка ти..

Под "чашката" какво разбираш? Женски полов орган ли?

2001 г. от Парламентарната трибуна нападнаха РМД-тата и ги нарекоха Разбойническо-ментарджийски дружества,изкупени на 10% от цените и с компенсаторки.Това го казаха и Първанов и Дончева,а Курнито беше безпартийна седесарка,изпълняваща линията на СДС.ХАЙДЕ БАСТА.КУРНИТО НА СЪД И ДА ВЪРНЕ ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО.

Айде тука още едни парички от обезщетение (Икебаната си призна, че е на снимката)

Депутатите са избрани за да ПРИКАЗВАТ. И ако има нещо нередно, да го кажат. Ако не е вярно, тези за които е казано също могат да отговорят... Защо ще се съдят ?? От думите на едните няма директна загуба на пари за другите, а и могат да ОТГОВОРЯТ. Депутатите ги съдим за делата им на ИЗБОРИ. В момента, разни КРАДЦИ искат да налагат Диктатура и ЦЕНЗУРА- хората да мълчат и да просят, а тия крадци да крадат.. Тия Крадци преминават от една партия в друга( за да могат постоянно да крадат). Да се съдят депутатите е все едно да се сбият.

им плащаме за бля бля..

И да се завежда дело, и да не се завежда, все едно - то си мирише отдалече.

Неразбрах, другарката Нинова защо се пали толкова.Какво лошо има да участваш в приватизацията и да гушнеш 1млн.законно.Е,че не морално...нали затова сме социалисти...

Правилно не си разбрал... Ти си лъжец и проЗт МАНИПУЛАТОР гробраски...

Неразбиран,защо се палиш?В крайна сметка почти всички съвременни бизнесмени забогатяха по този начин.Учудва ме че поставиха човек от СДС начело на БСП и той се оказа най-добрият.Утре за председател на БСП ще изберат Бойко Борисов и тогава ще се чудиш,какво да пишеш :)

Е, друго си е да си шеф на "охранителна" фирма през мутренските времена и за теб да американския посланик да пише: "Бойко Борисов е свързан със сериозна контрабанда на метаамфетамини". Нали така, троле?????

А тир бе, троле, ти точно къде прочете /и кой ти даде го прочетеш/ това за ББ, а ? Ходил си всеки ден де се видиш и да си полафиш с амбасадора ли ? Пуста гьостерица неокастрена !

Курнито се мъчат по всякакъв начин да я спасяват като Матросов,нооо Курнито потъна със"ТЕХНОИМПЕКС" И "ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ"Отчаяни стъпки на Курнито и шайката им.Нека съдят Атанасова.Сигурно Курнито ще иска да съди и другарите си"враговете с партиен билет" от вътрешната опозиция.Абе Атанасчо,абе Зафиров,абе плъх бургаски.Не виждаш ли,че кораба на Курнито потъва.След време няма да те знаем кой беше.

Този господин от БСП на снимката , изобщо не ми вдъхва доверие. Не знам какъв министърт ще бъде, ако БСП с ДПС спечелят изборите, но мога само да кажа - пази Боже.

Кво ни знаимавате с глупости вече месеци наред бе лайнояди-управници, стегайте се да работите за държавата и за народа и защото скоро ще има революция народна отчаяна, революция на живот или смърт

..Нинова най после се размърда.Това требваше да се случи,да се разберът там кой как е крал ,от коя партия е и да връщат откраднатото.С добавки в законите всеки може другарко Нинова и исие от всички крадливи политици.Все си мисля за Румъния и панделата там...

loyola

Когато спечели делото, тогава да се хвали! Всеки (с пари) може да заведе дело, и какво от това?

Ами кефете се бе , само без да шавате , защото кака ще ви го ...

Може...С тези юнашки мустачки! Мата космата. А и адреналина й е множко.

др. Курнелия е най-честната приватизаторка. долу частната собственност (техноимпекса не се брой - на др. курнела е!)! венсеремос!

Някакъв де../умник/пише че Нинова ла в СДС.Квой туй нещо СДС.Дего да го видим. Долкото се споменава ГЕРБ ,моля моля,това е Б отбора на ПСП.Хайде сега умнико на висок глас продължавай да се хилиш като п.... под нови гащи.

Айде простакеса на пангара , да се подири сметка на мъжа и , да се разровят из далаверите им !Тази изгоря , да идва Биков...ей тая Корнелия баси сумиста , натръшка половината БСП и Герб!

Абе то и боки твърдеше, че Нинова била член на сдс-то, като извади някаква сничка на "Корнелия", а пък то се оказало мъж от 89-90-та година... Сега пожарникарския маркуч се чуди какви да ги мъдри в съда, привикан от Нинова...

Ниво- продавачи на баница.. ГЕРБ са същите. Много некачествени , а искат власт и подкрепа.. От 1990 година, когато се прекръстиха, до днес какво направиха? Дефицит на хранителни стоки, дрехи, ток и горива- Лукановата зима.. 181 стачки по времето на ФД 74 банки и банкова криза.. Неспособност за договор с МВФ и две години колапс..до 1995 година Хиперинфлацията до 1997 година Жан Виденов пробва да национализира земята и се провали във всички производства, или бе провален от своите. След 4 години опити за въстановяване и попадане на всички предприятия у червените барони, последва Тройната коалиция и НДСВ- позор след скандален позор. Бяха отрязани отвсякъде и създадоха герб да лъже и маже. Понастоящем нямат работници, защото хората им избягаха с 300! Сега симулират дейност! Ако някога въобще този народец осъзнае кого издига, сигурно ще ги гони с камъни по улиците.

бас ловя , че само женати може да ти повярва това което си надраскал

Бас ловя, че си червена празна кратуна. Познах, нали?

И най-парадоксалното е, че след всичките зими на управление,няма нито една на БСП!?Всичките са при управлението на Луканов,Виденов,Станишев,Орешарски,тройната коалиция..

тая селска клукарка раздава правосадие в балгаря. сади наляво и надясно но по- скоро на дясно.

''Да не би Техноимпекс приватизирало, не би чудо видяло.''

Ниновица да си ходи. Ако искате партията ви да има някаква тежест, кажете сбогом на крушовската приватизаторка. Борисов отлюспи сума министри за много по-малко. За това ще му дишате прахта и на следващите избори.