Даниел Митов и заместникът му в МВнР отиват на съд

Софийска градска прокуратура внася днес в спецсъда обвинителен акт срещу бившия външен министър Даниел Митов и заместника му Христо Ангеличин.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов и заместникът му в МВнР отиват на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера защо стана традиция, на този пост да се назначават на отвратителните същества. Припомнете си и другите преди него. Този на всичко отгоре е и логопат.

Моля за извинение, да се чете "най".

Митов е голямо и надуто леке и отдавна трябваше да му потърсят сметка....

Жидопедерасът да го скъсат от всякъде. Долно продажно парче, антибългарин!

Обзалага се, че ще ги оправдаят и ден затвор и за двамата няма да има!

Дългата ръка на Путин!

Ако наистина от Путин зависеше Костов и всички негови ученици ,заедно с този лигав соросоид ,отдавна да сте в затвора ,а вие съсипахте БЪЛГАРИЯ и си живеете напук на трагедията на народа окрадения ни народ

Соросоиди като Даниел Митов, Николай Младенов, Томислав Дончев и Христо Иванов са натрапени на Борисов от американското посолство. Не че той самият е стока, но трябва да бъдем коректни.

Черна неблагодарност. Такъв безкористен патриот, защитник на националните интереси, последователно изповядващ евроатлантическите ценности, допринесъл толкова много за родината подложен на съдебно преследване по съмнителни доказателства.

Ако осъдят тия соросоидни ястребчета, ще си посипя пепел на главата и ще се извиня на съдебната система, че не съм й вярвал!Дай, Боже !

Ше го осъдят толкова колкото осъдиха и Цвъки. Мутрата е обещал на Меркел и другите от ЕС колектива да гони Румъния по отношение на корупцията...та затуй сега такива работи. Но разбира се, той ще се опита като Ганя...да симулира че ги съди за да покаже на Господарите си че има напредък, но няма да има и един осъден! Е, може да принесе некой в жертва на олтара на евроатлантическите ценности но то ще е само за парлама. С една дума ЦИРК!

интересно как ще отърват мазнотго педалче краварите или че го жертват ...при всички случаи ще е интересно

Като го назначат на службица от тяхното ооне !

Всичките грантаджии от т.н. реформатори се оказаха крадци и престъпници и Москов и Ненчев и Лукарски и Х.Иванов и този плужек Митов ,как не намериха соросите поне един свестен да направят министър.

Те на Боко всичките министри са такива!! - не се надявайте! - няма да го осъдят!!

Не вярвам, че ще го осъдят!!! Той като е крал е заделял за партиината касичка и затова ще го оправдаят. Ще го защитят и хамериканците, защото е техен слуга. Изключително нагъл и безсъвестен младок. Подкупен и нахален!!!

Руската мафия у нас се саморазправя с тези, които пречиха на интересите и у нас. Същото го чака и бившият военен министър Ненчев! А така дават и урок на всеки в бъдеще!!

Колко паплач има още на свобода,поради липса на доказателства

Я да видиш ти! Тоз ще да е евентуално първият, бре... хахахаха

Този и всички около него трябваше отдавна да им конфикуват имуществото и да ги пратят в затвора!!!!

Иван Костов защо пропуснахте?

пред дума започваща със "з" се пише "със". Редакторите! Вземете завършете това основно образование най-накрая!

Говориш против руснаците - отиваш в затвора.

Краднеш яко и говориш проамерикански, седиш си на топло... ама топло кресло. Смех, ама на гол г...з

А на бас,че съдът ще върне делото в прокуратурата за " съществени нарушения" и недостатъчни доказателства!Залагам 100 към 1

Няма такива работи!Съда е справедлив,прокуратурата си върши работата без пропуски,а политически чадъри не се използват при Бочето

Дани Митов осъден??? Това е само за наивници. Американците няма да допуснат това!!! Той е тяхно вярно куче. Както казват самите янки - бандит е, но е наш бандит! Отново ви пускат димки!

Помиярите като отидат да пооближат янките и се връщат много куражлии с мераци за повече апартаменти

Очаквам след година-две съдът в Страсбург да им инжектира дебели суми за сметка на дебилите и чеповете!

ОТ КОГА ОПЯВАМ - МИТОВ, КУПИ СИ ВАЗЕЛИИИН, МООГО, МНОООГО ВАЗЕЛИН - ЩЕ ТО ПОТРЯБВА В ЗАТВОРА, ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ СИ КРАДЛИВА МЕКА КИТКА...

Тоя мазен шломо и шайката му , когато и да ги вкарат до живот , все ще е късно ! Същото касае и всички външни министри от последните тридесетина години , последното чучело не прави изключение .

Кой си ти бе, смотляк ,че ще казваш кой какъв е? Виж се в огледалото и тогава давай акъл, селяндур прост.

За парлама се внасят обвинения, а после ги оневиняват. Знаем ги и тези.

А дано,но нада ли................

Тоя кътил още от самото му появяване ми беше страшно неприятен. И нечистоплътен!!! И ето сега, естествено...! Абсолютен дръвник!!!

А ти какъв си бе, цървул?

А дано повлече крак! Крайно време е да се потърси сметка на Трайчо Трайков, който избърза с осем години да преизпълни задължението на България за 16% ВЕИ. Сега ВЕИ са евтини и ако сега се бяха построили, няма да плащаме безумните цени, десетки пъти по-високи от пазарната. Според изчисленията на PowerEconomics за надценката в продължение на години, с това избързване Трайчо Трайков нанесе щета на българите от 13 милиарда лева. Ако е направил тази щета умишлено, трябва да лежи в затвора докато не изплати сумата. А я е направил от некадърност, въпросът е защо от дава съвети по медиите като "енергиен експерт". Може ли експерт да бъде някой, който с некадърността си ни е ограбил със 13 милиарда?

Как ги изчисли тези 13 милиарда? Освен това Трайчо беше напуснал, когато това стана.Те ГЕРБ затова и го изгониха, да не пречи на здалаверите на червените биснесмени. Аман от промити мозъци и червени талибани.

Обществена тайна е че бг прокуратурата се отчита в Москва, а тези не бяха долюбвани от КГБ и сега ще ги въртят на шиш

Можеби най-слабият външен министър на България се оказа просто спекулативен шмекер. ДАно получи това което е заслужил!

Този го помня как плюеше по Орешарски, абе грозна работа!!!

Че той ако е плюел по Орешарски, значи е готин.

на трупчета....какво стана с Москов?

Наглеца имал да урежда едни ваксини и тогава щял да дава пръстови отпечатъци

Митов е заприличал на коледно прасенце. Българина като се накраде, първата му работа е да се опрасчи, да купи лимузина, и да смени жената. Егати и виповете

Кой си позволява да вдигне ръка на този символ на свободна Америка? И да е крал то е било за делокрация! Долу ръцете от статуята на свободата!

на тоя това му е малко.

А така! Все повече такива новини да се чуват, особено за нагли соросоиди като Даниел Митов! И не само да идат на съд, ами после и в затвора трябва поне за 10-20 г.!

Откраднатото на колко кокошки се равнява?