Канадци ще добиват злато край Крумовград

През есента на следващата година се очаква да започне добивът на злато от рудника Ада тепе край Крумовград.

Обратно в новината

Коментари - Канадци ще добиват злато край Крумовград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вАШТА МАМА, ,,ОСМИЯТ,,

Какво щастие,каква радост ми донесе новината,че ще ни изнасят БЪЛГАРСКОТО злато!!!велики управници си имаме!!!неземни богове!!!

Не мога да разбера как Премиера не е обявил шумно , че скоро започва добива на наШто злато.Също като петрола, газа , содите, мангана и други все наши неща дето обаче идват чужденци да се жертват на ползу роду и за едната чест да обработват, изнасят, разполагат.Държавата услужливо им ги предлага , а сега се чака докога българите ще успеят да издържат да се правят , че нищо не разбират какво става.

плахо , ние не можеме ли... да копаме... затова много акъл не требе...

АТАКА преди 2 години: Зa 15 години Дънди Прешъс метълс изнесе от България 44,6 милиона минимални пенсии В СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ КАНАДСКАТА ЗЛАТОДОБИВНА КОМПАНИЯ ЩЕ ОСТЪРЖЕ И ПОСЛЕДНАТА ЗЛАТНА ПРАШИНКА ОТ ЗЕМНИТЕ НЕДРА НА БЪЛГАРИЯ Волене????

и ЛЪЖЕПАТРИОТИТЕ! Поредните властолюбци-никога повече няма да "помиришат" власт, както и всички, които предадоха идеалите на българския народ, на Левски, Ботев... ОБЕЩАНИЯТА на "намърдалите" се в управлението на държавата, СА ПО-ЛОШИ ОТ ЛЪЖИТЕ, защото НАКАРАХА ХОРАТА ДА ПОВЯРВАТ И СЕ НАДЯВАТ НА НЕЩА, КОИТО ТЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ ДАДАТ/ОСИГУРЯТ! Всички предадоха народа, държавата и общонационалните ни ресурси! Как преди сами добивахме злато, а сега да не можем? Защо никой от Управляващите не пита Народа? Защо няма Референдум за национално значими проблеми?! Докога така "през просото"?! Кои точно са виновните, предоставили без Референдум добивът на злато от "Ада тепе" край Крумовград на чужденци, които ни ограбват? Къде "спи" Прокуратурата? Нали националните ни природни богатства са защитени със Закон?!...

"Прелъстени и изоставени", част ХХ изд. ГЕРБ, автор: Бойко Борисов и колектив

Комуниста е против златото да се изнася, а как злато се произвежда не му понася.

или единственото нещо, което можеш да правиш е: да РАЗДАВАШ АКЪЛ, БЕЗ ДА ГО ИМАШ?!... Какви комунисти те "гонят", бе?...Как при соц.демокрация можехме сами да си "ПРОИЗВЕЖДАМЕ" златото, а сега, при капиталистическата... да не можем да ДОБИВАМЕ ?! Кой ти плаща бе Незнайко , за да Манипулираш?! Или си в Далаверата?! Заради такива като теб: безсъвестни, полуграмотни, но алчни, незнаещи и неможещи предатели-чуждопоклонници...сме на този хал! Бог да пази България!...

Робски народ ! Демокрацията ни довърши !

Дънди освен адреса нямат нищо друго канадско

или питай по въпроса...Арменецът-Банкер в БГ! Той е "Експертът на Експертите" ...

Навсякъде, където има добив на злато, пейзажа става лунен. Хвостохранилища, отровена вода, отровена земя. Пълна гнусотия. И няма никакво значени кой го добива. За здравето на хората в региона няма и да говорим.

Aбсолютно вярно. И нещо повече - добива се НЕВЪЗСТАНОВЯЕМ ресурс. Тази държава в момента е БЕЗЦЕРЕМОННО ОГРАБВАНА и никой не прави нищо по въпроса - огромни количества дървен материал се изнасят в Гърция и Турция, огромни количества електролитна мед се изнасят, изнася се и златото на тая територия. И после - да не сте посмели да напишете, че България била държава!!!!

Тия канадски евреи още ли не сме ги изгонили от България завинаги?

Питам политиците ни събудиха ли се или още са в летаргия? Само че природата, когато си в летаргия губиш тлъстина, а те трупат мазнини - време е да започне обратния процес?!

"Канадци ще добиват злато край Крумовград", а ние безвизово, ще ходим в Канада да ринем сняг !

"... а средната заплата ще е в пъти по-голяма от тази в района на Крумовград." Забравили сте да добавите: "и в пъти по-малка от тази в Канада".

Заплата на инженер (внесен от Канада) = 10 000 долара месечно заплата на бегеец - миньор = 600 долара

НЕ очаквайте нищо о т ВОЛЕН той е послушен хазарски гой неговите Руски господари са КОМБИНА с канадците и Ротшилд.Руските-Хазари(Дерипаскха) Държат с Ротшилд на комбина РУСАЛ(алуминия) ЛУКОЙЛ-където главен акционер е ИНГбанк Ротшилд .РОСАТОМ държи 20% от канадската-щатска Ураниум Уан която държи НАЙ-големите запаси на УРАН на САЩ

подарявайте, мамка ви...

Така е, колониите служат само за суровини. И кой не скача, е червен.

България е пълна с дебили и злато. След 100 години България ще е пълна само с дебили.

Не ми пука с какво ще е пълно след 100 години, ама сега е пълно с дебили и крадци. Злато не съм виждал...

Не мога да не отбележа, че от 20 коментирали има само един малоумник и един предател. Златна нация сме!

Размахват пред българите работните места ,като салам пред носа на гладно куче.За концесионера златото ,за нас отровената и съсипана за десетилетия напред природа.Заболяванията след местните роби ,които ще работаят за жълти стотинки ,са допълнителна екстра.Да е някой чул или прочел разни звани и незвани концесионери да получават концесии за експлоатация на природните богатства на държави от западна Европа ,а? Но българските правителства щедро раздават концесии във всякаква сфера.Концесии за водата , концесии за летищата , концесии за електроразпределителните дружества , концесии за всякакъв вид природни богатства , която чуждестранна каквото си пожелае, а за хората мизерия и болести.Може да има и социално прогромоа нещо от сорта на: детска градина от итонг , но добре нашарена ,някоя и друга асфалтирана улица ,като средствата са усвоени от фирма близка до управляващите или кмета ,малко постна /безплатна???/ супа в стола,две-три чина в местното училище с една дума ,не кон за кокошка , а кон за перо от кокошка

Сте се изразили.Как пък един не се намери да защити националните интереси.И затова народа кото чуе политик изпитва омраза и гняв.Джамбазки,защо мълчиш и си загрижен за комшийте,погледни в нашата кочина или ви е страх от прасчо

Аз пък в бързината на четенето прочетох- Крадци ще добиват злато край Крумовград- и се стреснах.

Ами не си много далеч от истината сигурно. Ако договорката пак е нашата държава да получава 0.0000000000001 процента от собственото ни злато, си е баш кражба.

Правилно сте разбрали и нормално е да се стреснете,вместо да изпаднете в еврогейска ,неолиберално-демократична еуфория

Само АК 47 НИЩО ДРУГО ЯВНО САМО ТАКА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ

Аз съм готов ! Писна ми тая еврогейска соросоидна демокрация !

Така е! В банановите републики, демокрация струи от всеки ъгъл на всеки час... Ше кОпат, и ушите ще ѝм пукат - на Ваш гръб, чернокожи балканци, такива! Демокрация е!

Не е вярно ,че сме бананова република.Ние сме по-зле ,нямаме банани

Ето я най- сетне цената на канадските визи. Пък аз се чудя защо в България няма партия която да се казва - Независима България.

Къде си бе Волене, нали щяхме да ги национализираме? Или като целуна на Боко шлифера, забрави за златото?!

Алчните политици,преди години дадоха златото на Б-я,99%за тях,а останалите на нас.Явно изчерпаха старите находища ,сега започват нови.А хората ще бъдат вечно бедни.Както в Африка,ври от диаманти ,а народът им тъне в мизерия или рискува живота си с гумени лодки търси нов живот.Канадците ще живеят в лукс,а на насни дават визи да ходиме да им чистиме домовете ,просто да им слугуваме,а те ни вземат златото,ама за всичко са виновни ,,алчните ,ненаситни политици.Проклети да са

Е пак ли? Аман!!!!

Какво пречи България да си направи държавна минна компания и да добива 100 процента от златото си, а трябва да се подаряваме. Волене, защо мълчиш? Чужденци ни прибират парите от лихвите по банкови заеми, от рафинериите, от тока, от водата, от златото. Остава само да се намажем с вакса и съвсем ще замязаме на Тамбукту...

"""""Какво пречи България да си направи държавна минна компания и да добива 100 процента от златото си, а трябва да се подаряваме""""""Ами пречи продажността на българските политици ,пречи желанието за гребеж, пречи неолибералните тежнения

В този ред на разсъждения, защо политиците не си направят фирма и сами да си копаят златото? Така 100% ще е за тях.

Не копат заради злато друго добиват

Ама какво.Уран има на много други места.То кще се разбере

Правителството с патриотте в него, какво направиха, за да не позволят повече грабежи на национални богатства. Нали Сидеров и Симеонов постоянно вдигаха врява, че канадците са душмани, ограбват България - печелят милиарди, а ни дават милиони. Вместо изобщо да ги изгонят, те им дават още места за копаене. Продажници ни управляват!

няма да има за Доган и турчалята се посрахте от гняв.

Ти ли се бе Волене? За тебе значи ще има , та затова си доволен измекярино!

Вън от България алчните канадски кръволоци !

А защо държавно предприятие да не добива злато? Това е НАШЕТО злато, продажни властници!!! Който иска да инвестира, да строи заводи. Ама са тука да грабят.

Ами като сме тъпи, друг ще го копае и ще му се радва!

Трябва целия народ да се надигнем и да изгоним продажните управляващи!

Пак "канадци" ще грабят златото ни. Същите ония от Челопеч. А, иначе, патрЕотЕте много приказваха срещу "дънди".