Израелски удари срещу Хамас, има убити

Двама палестинци са убити рано тази сутрин при израелски въздушен удар по позиция на Хамас в центъра на ивицата Газа

Обратно в новината

Коментари - Израелски удари срещу Хамас, има убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКАТА ПРОВОКАЦИЯ ЗА ЕРУСАЛИМ.И КЪДЕ ЩЕ ЗАПОДСКАЧА СЕГА С ЛАЙНЯНИТЕ СИ БОТУШИ АМЕРИКАНСКИЯТ КРАВАР?ОЧЕРТАВА СЕ ЧЕРВЕН АМЕРИКАНСКИ ЗАЛЕЗ.ДА СЕДНЕМ И ДА ПОГЛЕДАМЕ!

Но тъпите араби клъвнаха и почнаха да мятат ракети, след едно изказване на човек, който е далеч от тях. Е затова евреите имат пълното право, дадено им от цивилизования свят.

Целта е война между Израел и Сирия, но сирийците си траят. САЩ замениха халифата с евреите, просто на американците им трябва война за да си поддържат икономиката. Израел имат една от най-модерните армии и никой от региона не може да им се противопостави. Ще има сини каски там в скоро време и ще са предимно руски. Както Русия натисна Турция, така ще натисне и Израел. САЩ окончателно ще загубят региона.

Абсолютно тенденциозно и провокативно решение на САЩ, целящо единствено да взриви и без това крехкия мир в региона. Ако след военните и политически гафове в Сирия и Ирак все още имаше араби, като садитите и Йордания, които поддържат американската политика, е сега вече няма. Това е все едно да разръчкаш с пръчка осарник с оси.

Братята евреи не се шегуват - ударят ли арабелите, евреите ги смазват. Само така - тези подчовеци араби трябва да бъдат поставени на мястото им. А мястото им е на робския пазар. Тези земи са исконно еврейски и евреите имат право да се разправят със нашествениците така както трябва. Слава на великия Израел и неговия ЦАХАЛ.

гледам нашите русолюбци българомразци след хизбулла са залюбили и хамаз! славянската им кръв не може да търпи насилието срещу братският им палестински народ!

Защо когато ни казват, че сме спасили евреите през 2-та световна война се бием по гърдите а сега сме против Израел? С кого сме всъщност? С мюсюлманите, които изклаха половин свят и сме били 500 години под тяхно робство? А да се сещате, че Исус Христос се е родил в Израел, или никога не сте чували? На коя страна сте, с Исус или с мюсюлманите?

Отговора е прост. Защото искат утопичен, безметежен комунизъм, при който една добра власт да ги храни наготово. Като дойде демокрацията, очакваха, че САЩ ще ги хранят, но САЩ не оправдаха очакванията им, затова ги намразиха. В същото време четат книжки за световната конспирация, в които пише колко лоши са евреите. А САЩ и Израел са заедно. Затова мразят и двете. Дотолкова, че предпочитат исляма и севернокорейската диктатура пред тях. Исус изобщо не ги интересува, макар че много от тях се правят на православни християни, милеещи за Русия. Изобщо- тотално сбъркани хора. Но с тях и без тях- каквото е писано, че ще стане в Израел, че Ерусалим ще бъде неговата столица, и няма да има никаква държава "Палестина"- това ще стане и никой не може да го спре. Противниците ще лаят, ще крещят, накрая ще млъкнат А що се отнася до нас българите, слава Богу не всички сме такива сбъркани, много от нас все пак разсъждават трезво и нормално, заставайки зад Израел.

и да не забравим москва за столица на света

сигурен ли си бе мАродераторе? Щото нямаше нито един цинизъм и нито едно добро име не беше накърнено. :))))

Хамас е призната за терористична организация от цял свят,това,че Израел е ударил тази терористична организация е добре!!! Всички терористични организации и откачени ислямисти желаят унищожението на Израел,те не желаят да го превземат,те искат да го унищожат!!! Всички тези,които режат глави,взривяват се,изнасилват и измъчват невинни хора искат унищожението на Израел!!Защо?!?!? Всички тези,които избиват християни,че дори и мирни мюсюлмани искат унищожението на Израел,тази измет не бива да бъде подкрепяна от света!!!!Света трябва да застане зад Израел и да се опита да реши проблема с мирни преговори,но в никакъв случай не трябва да застава зад ислямската измет и зад ислямските терористи!!!!!

не бой се -алчните и крадливите просто трябва да си платят! рано или късно ще отговарят за всичките си грехове пред Бога !

А на теб кой ти дава право да говориш от последна инстанция? Ако визираш словосъчетанието "промит робски мозък" като обида!!!, то тогава веднага въвеждай комунистическата цензура и пращай хората, които не мислят като теб, в затвора. Къде видя цинизми, обиди и бруталности? Може би имаш предвид своя собствен ник без представката "анти":) Понятието "комунистически идиотизъм" описва дори много слабо комунистическите престъпления, УБИЙСТВА!, зверства кражби, атентати, манипулации, ПРОМИВАНЕ на мозъци, въвеждане на убийствена цензура, отнемане насила на имоти на българи, пращането им в затвора без съд и присъда, моралното разложение, плод на престъпното управление на една партия, ръковедена от необразован пролетариат, крадци и мошеници! Защо не драскаш "умните" си констатации под статии с явно вулгарно и антисемистко съдържание?! Знам, така ти отърва. Или пък смяташ, че чалгата, Биг Брадър не опростачиха и промиха мозъците и на малкото останали нормални българи? А никът ти е обратен на съдържанието.:)

"Тръмп обяви в сряда едностранно Ерусалим за столица на Израел "... Абе ей, гу'сине Брандийски, гу'сине рИдактУре! Абе научете се да превеждате точно смисъла, па чуйте на запис какво е казал Тръмп! САЩ и техният президент Тръмп НЕ СА ОБЯВИЛИ Ерусалим за столица на Израел, щото няма такъв град - на български е ЙЕРУСАЛИМ. САЩ и Тръмп не са ОБЯВИЛИ, а са ПРИЗНАЛИ Йерусалим за столица на Израел. Само една държава може да обяви своята столица, никоя друга. А Израел направи това още преди поне 25 години - мисля че беше някъде около 80-82 г. но ме мързи да го проверявам точно. Освен това, само приемащата страна може да каже, дали дадедно посолство може да бъде извън столицата. Досега Израел проявява разбиране и го оставя на страните да решават, но не съм сигурен дали ще е така дълго време. Иначе - като обявят, че посолствата трябва задължително да са на територията на Йерусалим и страните са до там - или посолството отива в този град, или няма посолство. Простичко е.

арабите са превзели ерусалим със сила после евреите са си го върнали със сила исторически евреите са били там когато не е имало мохамед дори всичко говори в полза на евреите а и майка ви - русия призна западен ерусалим за столица на израел

Какво обясняваш на промити робски мозъци? Сега пламенно защитават мюсюлманите, които оплюват маниашки под статиите за бежанци. Каква история, каква наука, каква култура за тях. Дай им чалга с ориеталски мотиви, кючеци, Биг-Брадър и им гледай сеиря, Виж на какво превърнаха България с техния комунистически идиотизъм. И не ми треийте коментара!

кой ти дава правото да обиждаш ,манипулираш и съдиш ?

Абе то и исторически, индианците са населението на Северна Америка, ама нещо да си чул за връщане на земите им от белите??

Антагонизмът и омразата са толкова големи вече, че войната там никога няма да спре! Цели поколения израснаха с нея и освен война те друго не познават...

От много отдавна! Великите сили нямат интерес от мир в Бл. Изток. Всичко останало са медийни мастурбации.

Например този коментар не е скрит, защото може би е много етичен и е по темата: "OOO ( нерегистриран ) 09.12.2017 13:42 а бе цървул страхлив , я ми кажи кои те шиба днес повече - арабина или евреина ... ха ха ха" А може за редакторите е по-добре да се деградира до махленски циничен език и долни крамоли, вместо да се казва истината. С нищо друго не мога да си обясня поведението им.

ооо да бе ...тои путин нарече новата столица на израел ... ха ха ха докато една бомба не изпепели NEW YOURK и не усетият болката , мизерията на една воина , краварите никога няма да спрат да отварят мръсни воини , само и само да им работи военно промишленият комплекс !!!

русия призна западен йерусалим за столица на израел ама тогава не ревахте...

имали сме царе като самуил кръстени на евреи а не кръстени с арабски имена!

FuckTheEU

Тоест имали сме царе евреи. Е и?

не са били евреи просто евреите са написали библията следователно са много по-близки до нас от арабите които масово защитават повечето в коментарите това не е логично и е странно

Берекет версин за всички политици адам-акъллии, които се обявиха срещу Тръмп.. Ашколсун на умните млади левенти, които баялдисаха и бактисаха от абдалските мурафети на някои хайлязи и хаирсъзи от САЩ. Според мен е чок гюзель идеите за демокрация и толерантност да се емошакладисат, за да дадат едно яко текме в суратя на политическите пазарджии и алармаджии, баламосващи ни с техните бунашки мющерии! Верно, че политиката е една оскубана гювендия, но това не значи, че доксан докус ксенофобски държави-уроспии начело със САЩ трябва да бастисват наред и да батардисват нелекото дередже на мюсюльмането. Хак им е на американците, ама ако продължават така ще им дойде байгън. Направиха на бом бок Близкия Изток, сторнаха го дармадан, раздармусаха света, огельпиха честните мюсюльмани. За политиката трябва ебаплии хора, ама дипломатични с геврек-глас, не може да действаш ачик-ачик и да искаш миллиета да те признава. Не става така, хаир. Такава демокрация бок исин. Ама Меркел-абла голям сербез изляна, как само разказа играта на Тръмп-ага урсузлията. Ошгелдин на всички честни малцинства и миллийети по света.

Ти от какъв пол си!

От твоя, бабо, от твоя. :-)

Всичко което е написано в Библията се превръща в реалност !!! Който има уши да слуша нека слуша !!!

Би трябвало Русия да си изкаже мнението, да си каже тежката дума. Но може би се съобразяват след време да не ги сполети някоя революция. И са си прави да мълчат.

Напротив Путин се изказа отрицателно като западноевропейците, ти къде спа?

Може, ако е говорил много тихо да него чуят евреите, затова и аз не съм го чул

САЩ обявява столицата на Израел. Тъжен и грозен свят.

израел си е обявил столицата и е ерусалим чети повече интересувай се после пиши да направят референдум в израел коя да е столицата??

все едно ние да изберем за столица скопие или истанбул...

Тъжно е братко, Тръмп си свали панталоните пред целият свят

оон си показа истинското корумпирана и лицемерна същност !

Когато американците бъдат изгонени от Близкия изток ще настъпи мир

американците се месят там от 50 години а близкият изток винаги е бил поле на войни стига с глупостите! дори сега е най-мирният период освен ако не броите османската империя за мир...

когато и последния комуноид умре ще настане мир

НИКОЙ ПО СВЕТА не трябва да се подава на американските провокации ...където и да разпалят война тези кравари, целта им е в цялата кървава баня накрая те да се настанят в управлението на тези държави

Защо ми се струва, че повечето българи са на страната на ислямските главорези? Така страстно пазите ислямските ценности, че се съмнявам да сме православни християни.

и аз съм се чудил сигурно е по руска линия нали пу е братушка с аятоллаха в иран! в България навлиза много иранска пропаганда повечето българи говорят като иранците ама не го осъзнават

Българите са против САЩ. С арабите сме живели дълги години в разбирателство и взаимоизгодни търговски търговски връзки.

Кога сме живели с арабите в разбирателство? И не сме ли по-близо културно, религиозно, икономически с европейците?

ами да видим в историята евреите колко земи са превзели а арабите колко??? арабите не могат да прежалят малка територия спорна земя всичко им е свещени земи! нито евреи познавам нито араби ама вижте картата и историята и евреите си имат право на малко земя а арабите да разберат накрая че никой няма да им позволи нов халифат и доминация на света и да се мирнат! и персите и те надигнали глава за ислямизъм и световно влияние! е няма да стане

Защо спи Путин! Защо не вкара войски в Газа и Палестина, та да защити 1 100 000 рускоговорящи и ГРАЖДАНИ на Руската Федерация, временно установили се на постоянно жителство в Израел! "СуперПутин" е пълен въздухар, мошеник и лъжец!

Недей да мучиш. Путин ще ги чукне по главите в най-подходящия момент

За сега путеф чуква само руснаците с хранително ембарго.

Не се и съмняваме, че САЩ са ангажирани в мирният процес прочетох- и престанах да чета нататък.

Тръмп си признава нещо,което е самата истина,а че малоумните мюслита са против,това е съвсем друго нещо!!! Но мюслитата са против всички,които не мислят, като тях!!! И са готови да ги избият!! За мюсюлманите всеки,който не мисли,като тях и не се кланя на фалшивия Бог Аллах - Сатана трябва да умре!!!! Тепърва мюсюлманите ще се надигат срещу Израел и ще погинат,по на там ще се обединят,ще съберат войски и ще атакуват Израел,но ще погинат всичките!!! Градове ,като Мека,Медина и Истамбул ще бъдат изтрити от земята...

По скоро идва вашия край малоумници.

сатана се пише с малка буква, за фалшивият бог алах комплименти.

сигурно с С400 са прихванали ракетата :)))) ха ха ха... съмнявам се :)))

жалко ,че на тиквуний не му е позволено да им продаде оръжие като на даеш ...

Тръмп е МАЛОУМНИК.Дано не докара ТСВ . А евреите са долно племе заграбващо чужди тритории.Крайно време САЩ да се накаже с международна ИЗОЛАЦИЯ.

HARAKTERISTIKA NA PLEMETO

Мирен процес няма и няма и да има, има ултимативни искания на арабите/мюсулманите които нямат край. По същество изявлението на Тръмп не променя нищо което вече да не факт, израелтяните си върнаха Йерусалим и той е техен и те винаги ще ми бъдат по-симпатични от едни терористи и атентатори.

Червенокожия блондин е идол на всички малоумници. Европейския съюз и България трябва да стоят настрани от това, което започват сащ и израел.

ес и особенно Бг се управляват от ционистки марионетки ,които ще играят поредния спектакъл пред света !

Е да, ама прочетох по норвежският интернет, Тръмп е заявил- Столтенберг е неговият най- голям фен. Без коментар

1. Тръмп сключва договор за оръжейна сделка за 110 милиарда долара със Саудитска Арабия. За какво ли ще се използват тези оръжия? 2. Тръмп признава Йерусалим за столица на Израел, с което подтикна избухването на военни действия в областта на религиозна основа.

едни информатори съобщават за 14 !!! ранени ,а други за 760 -от вчера само + 2 убити ... кой и защо лъже ,манипулира ?

Кой бил координатор. Тоя дето си продаде вярата за да лиже чифутски задници. Отрочетата на комунетата са си продажни не е тайна.

!!!!!!

И войната почна ... Ще има работа за УС бизнес за известно време ! Кой беше наред после , СК ли , кой ли да си избере човека ... Светът май наистина има спешна нужда от Страшен съд!