След атаката в Синай - ”Мъст за мъчениците”

Мащабна антитерористична военна операция под името „Мъст за мъчениците“ започна на Синайския полуостров в Египет след атаката в джамия, взела стотици жертви.

Обратно в новината

Коментари - След атаката в Синай - ”Мъст за мъчениците” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси, казва се "суфи" или"суфисти", а не "суфити".

мда за да е споко в Юдея ко ли не правят американците

Без съд и присъда- куршум за виновниците.

за кои куршум бе брачед ??? я си спомни преди дали думата терорист съществуваше ? кои предизвика терора като си събори кулите близнаци и нарече арабите терористи ??? и оттам се започна ... ела у нас заради петрола , убии децата ми и жена ми , разруши дома които съм строил цял живот и ...какво очакваш от мен после ? да те посрещна с хляб и сол ???

не бе , ще те покани на геи парад ... ха ха ха

Съществуваха думите башибузук, читак, клане, потурчване, яничар, ага, гяур, кафир. джихад и тн.Много векове преди откриването на петрола.

спомни си 16 април 1925 година ..Църквата Св. Неделя ...брачет.

Що? Ти спомняш ли си? Поздравления - сигурно си от малкото столетници в България, ползващи Интернет и докарвайки си допълнителна пенсия от тролене. Та по същество - некви терористи избиха група фашисти, и к'во от това? Имали са си некакви търкания, различия та дори и да го приемеш, като отмъщение за неуспеха на септемврийското въстание - голяма работа! Тебе к'во те вълнува толкова, пряко засегнат ли си от това или си бил случайно преминаващ гражданин, на кого случайно полетяла тухла от взривената църква е оставила дълбока диря в психиката?

на колко км е от исраел ?

Тази джамия е на толкова километра от Исраел,както си написал ,на толкова колкото може да сметнеш

ЗНАЯТ КОГА ДА НАНЕСАТ УДАРА. СЪОБРАЗЯВАТ СЕ С ТОВА КОЕТО Е ГОРЕ НА НЕБЕТО - ЖЕРТВЕНИЯ ОВЕН! ТОЗИ КОЙТО СТОИ ЗАД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ТЕЗИ ИЗРОДИ Е ЖИВ САДИСТ.

То за това никой не поема отговорност - щото са ликвидирани. Ликвидирания не съществува, значи няма как да поеме отговорност.

Нямаше ли новини отпреди 2-3 седмици, че ИД официално е ликвидирана? Какво става сега?! Или някой просто казва хоп преди да скочи

Аз когато русофилите се радваха тук, че руснаците и Асад побеждават в Сирия им казах: "Колкото змията ИДИЛ е по-близо да умре, толкова по-лошо ще хапе!" Не ведъж и дваж от тогава думите ми се потвърдиха, за мое голямо съжаление. В Африка ИДИЛ изобщо не е победена и още контролира територии в ЛИбия близо до Египет. Такива брутални проислямистките терористични актове, между другото, имаше също много преди да бъда създадена ИДИЛ. Просто в Египет отдавна имало такива.

В Африка ИДИЛ не е победен,защото Африка е последна грижа на така наречените държави с европейски и атлантически ценности.Тази същата Либия която споменаваш и Сирия виждал ли си ги какво представляват(на смики) преди да се намеси САЩ и сега-само не ми казвай,че тогава даже и добре да са изглеждали държавите им,хората са били угнетени

Няма Ид, има ислям.ИД, ал шабаб, боко харам, ал кайда, ан нусра и тн. и тн. - всички са продукт на исляма.Докато има ислям така ще е.

само цска

Само Левски ! На к'во си бе адаш? :)))