15-годишен ще лежи 8 г. в затвора за убийство и изнасилване

15-годишен ще изтърпи наказание 8 години лишаване от свобода за убийство и изнасилване на възрастна жена и блудство с болно момиче.

Обратно в новината

Коментари - 15-годишен ще лежи 8 г. в затвора за убийство и изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се преразгледа понятието "човек" . Този изрод не е човек. И не заслужава човешко отношение.

бесилото !Какво като е на 15 г.?Това е бясно животно а не човек.

тази орка не-човек ще бъде на 23 ако случайно изтърпи цялата "присъда". помните ли не-човека, убил Вероника в горна оряховица. та това същество беше убило зверски на млада възраст друга жена , изтърпяло подобна смешна присъда, излязло на свобода, нацвъкало пет чавета и...Вероника я няма. две българки са мъртви, защото това ни е "правосъдието".

Евразиеца Ахмед е упражнил законното си право в евразийски бг-стан! Затова и евразийския съд го е осъдил толкова леко!

После се чудете защо младите бягат от България? Ето ви още една - ужасна несправедливост. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива.

не ми пука, че в щати където имало смъртно наказание престъпността била висока. Щом им харесва да ги изпържват на ел.стола да ги пържат. А знаете ли,, че в някои щати при много тежко престъплене извършено от малолетен той се съди като възрастен?

8 ГОДИНИ СА МНОГО ПУСНЕТЕ МОМЧЕТО ТО ИСКА ДА УЧИ ДА СТАНЕ КОМБАЙНЕР ДАЙТЕ МУ 2 ГОДИНИ УСЛОВНО И ДА МУ Е ЗА УРОК

Как само 8 г.? Доживотен затвор за тоя извратен убиец! И хич не ме интересува на колко години е и дали има психическо забавяне. Да почва да ги лежи от сега!

Вие знаете ли например, че в тези щати където има смъртно наказание престъпността е в пъти по-висока от останалите където няма?.Така е в обществата където е издигнат в култ секса и сексуалното и материялизма и мъжкарски подмятания от дебелашки характер, както и подобни похвърляници от жени. Подобно поведение е бомба със закъснител стотици пъти по-разрушителна и от най-мощната ядрена!

А не мислиш ли, че логиката е обърната? Именно заради високата престъпност е въведено смъртно наказание.

че базата ти за разсъждения натеб и на такива като теб дето ми цъкате минуси може да не е съвсем вярна да не кажа в случая май много далеч от истината.Ех професор Христов ех царю Симеоне!!!!!!!Понякога истината за себе си можеш да научиш от най-големия си враг.Обаче с хора дето не си признават грешките беседа не става.

Няма таказа зависимост. Не ми се рови за цялата престъпност но убийствата в Илиноис и Мериленд (където няма смъртно наказание) са много повече от тези в Юта и Небраска (където има смъртно наказание). Като цяло тези показатели варират твърде много мъжду всички щати СЪС и всички щати БЕЗ смъртно наказание, за да се прави извод за зависомост.

Инсенерация

За държава като България,с по-голяма част от населението ,живеещо доста преди Средновековието,СМЪРТНОТО наказание трябва да присъства в НПК.

Похвално е че е осъден и сигурно присъдата е законосъобразна. Но за хората в България такава присъда не съответства на извършените престъпления. Като цяло такива съобщения само свавлят и без това ниския престиж на българския съд. Специално чл. 63 от НК е абсолютно безумен... Това не е дете - това е животно.

Не, че нещо, ама все си мисля, че ако някой убие и изнасили роднини на някой бизнесмен или политик или магистрат, автоматично ще получи максималното наказание или поне едни 20-30 години. И никакви "споразумения" няма да го отърват.

Къде е БХК да го предложи за медал?

кои ще бъде убит след три години, дори и по-малко, защото малоумните ни съдии ще го пуснат по-рано за "добро поведение"?

За трепане е нечовека, за трепанее! Затвора няма да помогне.

Toni

Съжалявам че го казвам, но този изрод не трябва да живее.

Не съжелявай.. всички мислим така. Освен няколко продажни гювендии от разни НПО-та

8 години? Абе това правосъдие хич го няма. Поне 30 и кастрация или доживот!

Много внимателно изгледал и изучил "Под прикритие", 4-ти сезон. Нахвърлял си някои идейки и като му паднал случай - действал като обаятелните герои от сериала.

Жалко, че няма смъртно наказание! Дано този си тръгне от затвора с краката напред!

d4

на лудите мястото е в лудницата. вързани за леглото с вериги. докато мърдат. а тоя Ахмет след Бойчиновци и затвора си представям какви ще ги върши отново.... такива изроди като него много...

мърши, дайте ни го на плаца да го одерем жив и да го снимаме, да еба таз мила майчица мръсн. 8 години затвор , ама кат го пуснете дано вас да заколи, изроди гнусни

Тръгвам да чета последното изречение, в което обикновено пише, че присъдата е неокончателна и не мога да повярвам на очите си.

Счупил и е всички ребра от бой,изнасилил я е и я е оставил да умре като куче!това не е човек бе!убийство+изнасилване+2блудство =8 години?!!!!

да счупиш ребра - не е лесно и изключително болезнено. Не знаех че имаме 19 ребра. Трябва да е скачал върху жената. И само на 15 години. Турчин ли е, циганин ли е - интересува ме. Защо не кажете. Радвам се, че ще влезе в затвора. там всичко се знае, а има затворници които са човечни, само крадци, не убийци. - ще му майката...

Защо този изрод не е обесен за топките ??? При явната липса на ПРАВОсъдие у нас, крайно време е за показна и безмилостна саморазправа с подобни същества !!!

Тоя го оправя само бренеке. Сега ше го храним и поим осем годин.

Ние сме единствената държава в света, в която се лежи само най-тежката присъда, а не се сумират присъдите за няколко престъпления. Този изрод би лежал доживот навсякъде другаде. Политиците в парламента, които с решили това са най-големите престъпници, а ние щом го търпим сме наистина дебили.

С умствена изостаналост бил, а?! Хайде да ви споделя нещо аз за "умствено изостаналите". По една програма там за месец беше нает един във фирмата. Помайва се, пуши си, блее си. Докато му казах "От утре те почвам с лопатата в гърба, ще копая с теб. Изостанеш ли - бой". А "кукуто", дето било умствено изостанало ми отговаря : "А, не така, няма как да стане това" !!! Увисна ми ченето.

да го оставиш живо е жестокост

Това е звяр. 8 години е нелепо. Този звяр ще е същия след като излезе на свобода. Помислете само, момче на 15г. демек 8 клас. Той нищо друго не е видял от живота, няма как да се промени.

8 години? и като се замислиш, че един куршум струва 20 стотинки...

такива изроди не трябва да живеят въобще

Плюс кастрация без упойка.