Къде може да излежи присъдата си Ратко Младич

Ако произнесената доживотна присъда на бившия военен командир на босненските сърби Ратко Младич бъде потвърдена, има четири сценария за изтърпяването й.

Обратно в новината

Коментари - Къде може да излежи присъдата си Ратко Младич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЖИВЕО РАТКО!

Същите тези "невинно" избити в Босна, най-спокойно ги бомбардираха и американци, и англичани и нидерландци, и т.н. Съшите радикали, но в ДАЕШ, и в Сирия и Ирак. А когато тези радикали са в Босна и Косово - те са невинни, те са наши радикали. Евалла.

А истинските агресори ,кога ще бъдат съдени ...тези които предизвикаха разпада на Югославия .

в мАсква...в зоопарка...

Маймуните са си при вас, в цирка, цял свят ги наблюдава с интерес.

А това което направиха мюсюлманите и американците в тази война за тях ще има ли съд? До кога американците ще се измъкват безнаказано? Стигнаха това да хвърлят химическо оръжие в Ирак и световната общественост мълчи

Ами Сарче, какво чакаш - отивай да ги наказваш? А ние ще ти гледаме сеира.

Ратко Младич беше американец или англичанин, щеше да е национален герой и никой за нищо нямаше да го обвинява (сверка - огромния брой американски офицери, издевателствали в Ирак). Но понеже се е родил в малка и слаба държава, ще плаща данък "дискриминация".

Само Лепа Брена , и сръбска музика ! Както казва и Макрон : ---''САЩ , свалете ръце от Европа'' !

Лепа Брена е босненска мюсюлманка.

Но по съзнание е мнооого по напред. Никак не е лесно да си светски мюсюлманин.Ама никак!

Това новина ли е, какво ме интересува колко сценария има това къде някой си ще изтърпи присъдата си!? той да се радва, че не го съдят тези които трябва да го разстрелят като куче, до стената.

дано някоя скандинавска страна се смили

защо го изгониха от залата и защо насаждат религиозна омраза

Бащите на Европейската общност винаги са твърдели, че прототипа на ЕС е Югославия. Страна без граници, мултинационална, мултикултурна и мултирелигиозна. Но това не се хареса на западняците и те инициираха войната в Бивша Югославия, включително и Натовските варварски бомбардировки на сръбската част от Югославия. Главните виновници и подстрекатели бяха Х.Ф. Геншер и Йошка Фишер.

Всичко се режисира от САЩ ! ЕС е слуга на САЩ .

е тука лъжеш кат дърт циганин. Няма начин Аденауер който е германец да дава Югославия на комуниста Тито за пример. Давай точния цитат да видим къде точно Аденауер хвали марионетката на Сталин

Западняците отново излъгаха. На времето те обещаха на тогавашния сръбски президент Борис Тадич, че ако той предаде Ратко Младич в Хага, за да му извъртят един демократичен процес, в унисон със западните ценности, Сърбия ще бъде приета в ЕС. Е да ама Сърбия не беше приета!

Заради /уж/ Младич , САЩ изсипаха в т.ч. и в България 5-6 приятелски ракетки , с ''обеднен'' уран .

И една от тях е попаднала в жилището ти. Та от тогава си толкова зле. (ракетата е една - противорадарна AGM-88 HARM - 28 април 1999)

Тя присъдата му е четена още през 1994 от дъщеря му....детето ти да се самоубие,заради действията ти е повече от присъда...

,... не е съден в България !? В България най-тежкото наказание е , ''УСЛОВНО'' ! Тези жертви са капка в морето , на фона на жертвите , от ''хуманните'' американските войни по целият свят , също и от Русия !

С това , темата се изчерпва .

По света има много престъпници като Младич , но го отнасят само набедените .

Ако си Брейвик - ще лежиш при луксозни условия... Но ако си сърбин - е различно. Така е при демокрацията!

а украинските нацисти-бандеровци даже не ги съдят за масовите убийства в Одеса, Донбас и т.н.

..., както и русняците за зверствата в Крим, ДНР, ЛНР и цял Кавказ!!!

ако се съберат с бреивик и отработят нещо заедно, може да има едно по-добро бъдеще за европа

То и в България е така - нямаш право да се защитаваш от циганите и "бежанците".