Президентът Радев ще пилотира изтребител ”Рафал” във Франция

Президентът Румен Радев ще извърши полет на "Рафал" на 6 декември 2017 година по време на официалното си посещение във Франция по покана на Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев ще пилотира изтребител ”Рафал” във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А премиерът Борисов ще пилотира суджука и форумните тролове с тъпоумните мнения...

abasador

радвам, се, че президента има 47, всички които имаме 47, сме само за завиждане. Апропо радвам се, че имаме достоен президент в лицето на господин Радев. Е ще си позволя един виц, според мен подхождащ към статията... в аптеката влиза мъж и си поръчва съорветните хапчета, аптекарат ги носи, подава и понеже няма други клиенти в аптеката закачливо подхвърла... ще вдигаме самолета нали?... не ще се возим, щастливо усмихнат отговаря копувача! Лек ден.

Той хубаво ще "пилотира", ама дали няма да му изпопадат пломбите на тая възраст? Да не говорим за самолета после да дигне... Май само със снимка на кокпита ще се размине "полетът"...

Аз лично никога не бих се качил в нещо, което ми го предлагат франсетата. Кой знае какво може да се случи? Все пак това е президент. Още повече техниката често е непредвидима.

Бил пилот, пилот, та пилот! Само това повтаряше и стана президент.

АЗ НЕ МУ ПЛАЩАМ ДА СЕ ИЗПЪРДИ В САМОЛЕТ, А ДА Е ПОЛЕЗЕН С НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА.

Но НАЙ-ВЕЛИКИЯ, СУВОРОВ СЕ Е "ТИКАЛ"!!!!! ВЕЛИКАНИТЕ СА РАЗЛИЧНИ ПО ХАРАКТЕР...................НАПРИМЕР И КОЛОСА ПЛЕВНЕРАСТСКИ е способен на велики дела.............................:)

Аз пък ще си го преместя в другия крачол! Обещавам!

Мишоци, а какво ще прави вашия Идол - цар Тиква? Ще рита мач с пенсионери, които му пускат да ги бие? Радев е смел мъж. И професията, и жизнения му път го показват. Едно е да си генерал от ВВС, друго е да си мутра и рекетьор, нали?????

Радев без това за нищо друго не става. Непрекъснато се набутва в скандали и ръси простотии. Върти се като фурнаджийска лопата, лъже непрекъснато, няма позиция за нищо. Просто катоизрази "позиция", след това я сменя и твърди обратното. Не обичам нагли лъжци, които смятат народа за тъп.

Бил направил с някакъв таралясник кобрата на един ватненец. Голяма работа. Всеки Американски истребител ще го свали и за още ще пита. Затова не искат да закупат Ф16, а проруските Грипени.

глупостта няма край - шведи и руснаци са вековни противници,ама дебил като теб отде да го знае.

Плевнелиев намери там някакво "женско самолетче", на което да се издига.Май само с това се прочу.

Т.е. и Плевньо вдига самолета :))))

и ко праим като той е най-великия летец, ко правим с по-малко великите - ще падат като круши ли? Каква е връзката между летец и президент - не я виждам. Изложи се като кифладжия с тези грипени - ама чакай малко - то веднага не се лапа, я колко почака Гоце - цели два мандата, а ти още първите месеци отвори уста.

Остава си един човек с комплекси, добутан до президентската институция, за да му станат игрите за самолетите! .. Когато трябваше да лети- свали униформата и се скри, сега на пилот ще ми се прави!

ми ко имаш самолет караш ,нямаш салет не караш , то президента плевналиев и тои щял да вдига някъв самолет ,ама ще му трябва и помошник пилот

Се изцепи за азбуката ни таз мишка се скри... Дотам беше Президент, след това е една мишка .... с крила

Нямам спомен за други президенти да са били публикувани подобни данни. Защо Румен Радев се оказва толкова важен, та ни информират чак и за перисталтиката му?

Защото Макрон му е предложил, комай. А на Бобо Предлагат да играе тениц или мачле. А на Гоце предлагах да авджийства. А на пепи да свири на китара.

Ама се осра с Грипените и предложението да се отнеме правото на глас на българите в чужбина...

това е , да си беше отишъл в гражданската авиация, а да не ставаш президент, може хипоксията в небето да е като наркотик за мозъка

Боко нали е летец , нека и той да покара малко самолета. Летял бил в лошо време.

Пулс 47 означава че в най-скоро време ще се наложи да ползваме кардиостимулатор , който да поддържа пулс 60 . А кръвно налягане 120/80 е закодирано на апаратите на лекарите. Така че спете спокойно българи - България над всички!!!

47 в покой показва добра спортна форма за неговите години.

Виждам, че познаваш нещата в детайли. А пакета от коя страна си носи?

Ами пич е! Не е като да си футболист НОМЕР 1 на България и втория в класацията да е някой си от друг пето-девизионен отбор...

e-pazar.info

осраха се и се размазаха от радост

впечатлен съм и кво от това, какво знчение има за простосмъртните българи? Само се чудя като президентът е най-знаещия и можещия летец кво праим като вече е президент? Другите летци те летят само по права линия ли? Могат ли да излитат и кацат? Представяте ли си как другите летци го псуват. Излиза, че са пълни некадърници.

голяма тъпанарка си, влизало в протокола на такива срещи - нищо не влиза в протокола. Аз може да искам да скачам с бънджи. Толкова е просташко - вижте ме де - ами потрошил парици на българите ще лети. И като започне сега едни тренировки - ум да ти зайде и гориво да харчи.

има съдбата на Георги Йовчев.

Алооо, това влиза в протокола при такива срещи на високо равнище- да си ги мерят било на голф, било на лов (стрелба) и т.н. Но нашият Президент ще вдигне нивото толкова високо, че никой няма да може да го стигне. Друго си е да те гледат на стотици метри в небето!!! Но нашите дребни душици ще намерят пак да са недоволни. Не е като да кажеш Чехословакия или да сготвиш виетнамска патица по пекински или да потупаш по задни части някого.

Тъй де, все верни неща хортуваш! Добре, че президента наш не е гинеколог, че в голем потрес щяха да са домакините!!!!!!

Друго щеше да е ГЕРБ-аджия да е Президент! Държавата щеше да лети, като о релси, както бе тандема Борисов - Плевнелиев! Колко му е Бойко Борисов с влиянието си да спретне един импичмънт на Пилота и да си върне Плевнелиев, който обикаля телевизиите като куче касапница в очакване на чудото!

да лети Фърчилков ,е ясно на всички !Да си беше фърчал още,защото сега харчи за двама държавните пари и.... толкова !

Ей това нормален човек не може да го разбере! Колко държави имат такъв президент? Няма друга в света. Не можем да бъдем горди, но да злобеем можем. Ако в България се роди гений, той ще е гений на злобата! /по Елин Пелин/ Защо, бе хора?!!!

Абе ние за гордост признаваме само миските си, иначе не би се вдигнал толкова шум около избора на неподходяща. Явно това е важно за нас, да са красиви те и спортистите да "бият", а президента ни какъв е, премиерът ни какъв е, това не е важно. Важно е да имаме хубава мис, че ни представяла пред света (?!?!) и Гришо да бие (!!! няма лошо, ама момчето си върши работата, евала за което). Изтрещял народ!

Да внимава защото на него много разчитаме за нашето бъдеще

Франция да си плати за рекламата, която Румен Радев ще им направи на изтребителя. Мисля че медийното отразяване ще е повече от добро и то по цял свят .....

Евала, да запази такова спокойствие и още да не са му вдигнали кръвното политическите дебили, които отиват към 90%. Трениран човек е! Желая му здраве и успех. Народът най-после има малка надежда. Троловете да го духат.

Пич, е щото може, мъж е щото деси е до него и президне е щото го лга....само дано намери малкото останали честни българи -професионалисти, да се изчисти тази зган бандити във властта......огледай се и търси съмишлшници/безпартийни/......пусни в интернет молба с която да ти се преставят вероятни съмишленици.

Някои пилотират изтребители, други яздят материала... Кой за каквото е учил...

Време е за истинските генерали и то от ВВС. Майорите от пожарната НЕ стават.

беше майор а старши лейтенант!Майор го направи Бриго и дедо Цар!

За разлика от Плевню,президента Радев може да вдига самолета.......за разлика от него той отказа да си предостави чипа за преинсталация,така както го направи Плевню

П.ч не се прави на интересен ! Качи се на трите прасенца, че ни унищожиха като народ.

Искам да попитам всички разбирачи какво трябва и не трябва да прави президента: Ако Радев отиде, срещне се с Макрон и се върне кой ще го отрази извън БТВ-то. А сега всички медии по света ще го снимат - Президента на България кара изтребител във Франция! Германци, французи, американци ще цъкат с език - Какъв президент имат българите, а ние... Кои? Българите! Къде е България? Ей там в кьошето на Европа. Това много повече вдига авторитета на страната отколкото 100 целувки на Бойко с Меркел.

Това се казва истински ПРЕЗИДЕНТ! Може да управлява не само истински, съвременни бойни самолети, но и държава! Никакво сравнение с Путин, който демонстрира само как управлява коня на Пржевалски! Толкова може чиляка!!!

трябва. Ще разпери големите уши, с които слуша Путьо и .....ще се рее, рее!

А в Масквабад нема ли да оди, та кара руския ПАКФА?

Може да го подкара, реактивен изтребител като всички други е. Но щади нервите на Соломон Паси. Последният ще получи уртикария, ако това се случи :) :)

Г-н Президент, Г-н Радев, предлагам Ви да вземете с Вас Генерал - премиерът Борисов ... за да има КОЙ да приема потупванията, прегръдките и целувките /той ТОВА го може/, след като успешно се приземите ... това съвсем сериозно! ... пък така и Делегацията ни ще изглежда по внушително и по генералски ... ис квалифицирана охрана ... а и доказан международник ...

"...така и Делегацията ни ще изглежда по внушително и по генералски ... и с квалифицирана охрана ..." Хихиххихихииииииииииии Поздрави за тънката ирония :)

До wtf само ти улавяш нюанса защото си тъ като шотланска гайда.А на Б.Б генерала ще му сретнат един пожар и ще му връчат един голям маркуч.

Дааа.. прост народ, ще излезе прав онова червено лайно. Остани си със впечатлението, панелкаджия жалък.

Каракачанов ходи във Франция и също пилотира изтребител РАФАЛ, така че няма нищо ново в тгова !

Не се кахъри за льотчика-президент.То"РАФАЛ"-ите и те имат пулт за катапултиране.А нашия президент много обича да го спускат с парашут.Дори успя и в центъра на столицата да се спусне с парашута.

Не бе, боли ме фара за този или онзи президент. Просто ТОВА НЕ Е РАБОТА НА ПРЕЗИДЕНТА, ДА КАРА ИЗТРЕБИТЕЛИ. За това си има действащи пилоти. Той вече е президент и да си гледа президентската работа. А летенето вече не е негова грижа. Ако му се лети на Рафал, Грипен, Су, Ту, Му или Фу, да бъде така добър да си изкара службата като президент и после ако иска да скача и без парашут, то си негова работа. Сега е собственост на народа. Това никой ли не го разбира???? К.

то не е работа и на Премиера да рита футбол, ама там цвилиш от възторг, нали?

Само аз ли улавям тънкия нюанс, че НА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ НЕ МУ Е РАБОТАТА ДА КАРА ИЗТРЕБИТЕЛИ! Какво ще стане ако загине?????? Добър / лош президент, това няма значение, и не се коментира. Въпроса е защо съзнателно излага Националната Сигурност на опасност? Това са изтребители, всичко се случва, той не е в първа младост... На мен ми е ясно, че ще литне и ще кацне, няма да прави фигури с него, и все пак риск има и въпроса остава. ЗАЩО не разбира, че вече е президент, а не пилот? И неговия живот е СОБСТВЕНОСТ не негова, а на България! Ама то протоколи ли имаме, служби ли... остави...

отрязаха за "ГРИПЕН"-ите,сега льотчика - президент ще лобира за "РАФАЛ"-ите.Е,по-добре,щото са НАТО-вско въоръжение.Скъпички са,ко да праиш,ама президента не прави бюджет и да го изпълнява.

Рафал е по скъп от Юрофайтър.

Само не заблуждавайте хората с такива статии, че професионалните колоездачи са здрави хора!

Тия са си прежалили самолета. При пулс 47 в Трета градска щом се покаже и веднага ще му сложат пейсмейкър.

Глупости! На 57 години съм, и от както се помня пулсът ми е 46-47, в следствие на спорт за здраве! До сега никой кардиолог не ми е споменавал за необходимост от ПМ, а всяка година ходя на контролен преглед, организиран от работодателя!

Добре, че спортът за здраве не изисква много интелектуални усилия - няма опасност мозъкът да остане без кръв.