Сближаване по оста Сарай-Ердоган - Сарай-Доган

В момента се водят разговори за затопляне на взаимоотношенията между управляващата партия в Анкара и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Сближаване по оста Сарай-Ердоган - Сарай-Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не беше ли журналиста съобщил за остраняването на местан на събирането при доган,журналист ама доганчо му дърпа конците ,айде гит

А герберските подлоги са получили нова бяла порция за активиране на постването. Е ми ясно е, какво е в главата на Местан, ясно е кой също се подлага на Ердоган - макар, че войната в Сирия ще свърши до броени месеци и повече никакви емигранти не може да има. Да не говорим, че същия излапа държавата съвместно с ортака си Кой, който пък е ковчежника на ДПС.

А когато Станишев се целуваше с Лютви Местан на Орлов мост, какво ще кажеш!?

Опасно.

Сичкити са руски кавали

Те и сабакити на село знаят че ДПС са руски кавали.Ко ми са прайти с тия постановки от селски вечеринки стил КГБ

"Високопоставеният руски сенатор и бизнесмен Сулейман Керимов е бил арестуван от френската полиция в Ница връзка с дело за укриване на данъци. " - После защо Путя обикаля мюсюлманския свят и им целува рязаните карабини . И тук в България русофилистиците са си първи дружки с мюслитата .

Тя оста е Путин -Ердоган -Доган - Курнелия !

някои по-долу пише, че ГЕРБ били с ДПС - кой ще ви повярва - дебилите са в БСП. Само искам да попитам не са ли заедно БСП и ДПС, те нямат ли обща подписка за вот на недоверие на ГЕРБ.

не знам за кой е мисли Иво като говори за 80% дебили, но комунягите са в грешка. Дебилите вярват че другите са като тях. Помним кой управляваше с мандата на ДПС - БСП. БСП винаги са били коалиция с ДПС. Товма не може да се забрави, както и целувката на Орлов мост.

Кой сега плюска с ортака си Пеевски? Не ми изглежда това да е Нинова.

.....................

Е как иначе нали идва програмата ЕВРОПА НА РЕГИОНИТЕ! От тая програма ГРОБ чака милиарди да крадне. Та така ДЕБИЛИ вервайте му, харесвайте го, гласувайте за него и накрая си пригответе чалмите и всички пред пластичния хирург! Та така другари накрая същия убавец ще ви продаде, хахах гнусен народ от дебили!

Типичен представител на групата от безродници и национални предатели Волгин и Иво Христов. Вижте ги хубаво какво представляват и защо хората гласуват за ГЕРБ. Това са безродници с български паспорти и азиатско самосъзнание!

И най лошото е че руския агент Михаил Горбачов ви докара така дълго лелеяната демокрация, но вие се писахте американофили и туркофили и както знаете кой ги ръководи задкулисно, без да се усетите се подложихте на еврейчетата дето са били роби там на оня континент дето е потънал, а сега вие български дебили сте послушковци на онези отвъд голямата вода и си купувате турските пластмасови домати и чушки и от гмо-то им ще станете още по големи дебили. То това е демокрацията, простия народ да го закопат два метра под земята защото и за тор не става.

Нищо не разбрах от статията, освен че има хора, които очевидно трябва да бъдат изгонени от България, защото преследват чужди национални интереси!

само дето ти са запушени информационните канали! Статията казва следното че борисов играе игра която няма да донесе нищо добро на българия. Доган и ДПС отново ще се гушнат с Ердоганчо, просто временно бяха скарани кой ще яде баницата. А баницата се казва българия! Ердоган има проблеми с кюрдите и същите няма да се откажат да опитат да правят държава, въпреки че временно бяха спряни от САЩ и Русия. Над 30 години Турция инвестира пари в българия, трябва да започне да ги възстановява. Тук има достатъчно ресурси за които тя мечтае отдавна! Какво повече да ти обеснявам стратегическата дълбочина се изпълнява!

БСП и ДСП винаги заедно срещу България.

Герб и ДПС си гласуват законите,Баце хвали Ердоган...накрая БСП ти виновно.

ГРОБ НИКОГА НЕ СЕ ПРОТИВИЛА НА ДПС! Само дебил-българин може да не забележи как се любят бойко и доган. ГРОБ са предатели по принцип европърдели!

Там е направен анализ, че без ДПС нещата, каквито витаят в главата на Ердоган относно България, без ДПС няма да се получат. Ами хайде тази прокуратура да се самосезира вече тогава..

ама ти си мислиш че цацата е избран ей така ли? Та вие наясно ли сте че бГ се управлява от вън и му се налагат изисквания какво да прави?

Както казах когато турците свалиха руският самолет и ДПС веднага се раздели на турски агенти ДОСТ и руски агенти, че ще последва ново сближаване само когато Анкара и Русия подобрят отношенията си. Ето това се случва. Лошото е, че така нищо добро не чака България. Видяхме руските агенти у нас БСП/ДПС до къде докараха България целият преход!!

А РУСКИТЕ ЛИ АГЕНТИ СА ВИНОВНИ, ЧЕ НИЕ ГЛАСУВЯМУ ЗА ТЯХ?

Сближаване по оста Сарай-Ердоган - Сарай-Доган Това е много лошо за България.

Оста е Сарай-Ердоган - Сарай-Доган - Банкя - Борисов

Дано само не изискат от Баце сега да нацелува Доганя публично - по примера на Сергей- Лютви;) Че тогава никакви Тренд-ове не могат му вдигна рейтинга...

"Турските медии обичат Бойко Борисов". Това казва достатъчно. А кой го казва - един от говорителите на Ахмед Доган. Всеки да си прави изводите.

Имах си хас да не харесват Бойко в Турция! Той толкова неща направи за тях! Дори се чудя какъв беше смисъла не тая "лекция" и да не би Бойко да даде знак с нея на Турция че очаква да излязат от БЛАТО и веднага на другия ден в Турция поеха инициативата! Изобщо, защо им е на Турция ДПС и ДОСТ, като си имат ГЕРБ и Бойко? Или те по принципа, колкото повече, толкова повече!

Това се и очакваше Русия и Турция пак са приятели Значи няма причина Доган и Ердоган да се карат

деер

С 240-те проститутки на мафията скоро Анкара ке ни е столица под покровителството на САЩ, ЕС и Русия! Да ви е сладко.....

Имам чуството че ББ действа в интерес на Турция. Нашия български интерес изисква дистанциране от Турция.

loyola

Абе не мога да схвана точно този "журналист" Илхан Андай към коя точно служба работи, към ЦРУ/Гюлен или към Турските служби?

А какви неща се въртят в главата на ердоган за България,че не може без дпс?

Най - накрая тези турци ще ни обединят Левски и ЦСКА

Ама, разбира се! Никой не се е съмнявал, че ще се затоплят. Това е по съветска линия. Путин и Ердоган пак се мляскат, естествено че и БСП-ДПС( едно и също) тоже ще се мляскат с Ердоган

Ердоган?

кой я ибе за нещо пък на тая?

Турците много ефективно си защитават интересите били те български или баш си турци, БСП активно им помага!

НА КЪДЕ ВОДИ "ВЕКТОРА" САРАЙ ДОГАН Е ПРЕДВИДИМО. КЪДЕТО СА ПАРИТЕ. А ЕРДОГАН ВИДЯ, ЧЕ НОВАТА ПАРТИЯ МУТАНТ НА ДПС Е МЪРТВОРОДЕНА И ОТНОВО ЗАЛАГА НА ПЕЧЕЛВШИЯТ КОН ДОГАН. КЪДЕ Е ТУК НОВИНАТА?

Илхан Андай е ПРОДАЖНИК и срам за турския етнос !

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРСКИ ЕТНОС!!!! КАЗАЛ ГО Е МИДХАД ПАША -ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ: Между българите има повече от един милион мохамедани. В това число не влизат нито татарите нито черкезите. Тези мохамедани не са дошли от Азия, за да се установят в България. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и в следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. А между тях има една част, които не говорят друг език освен български

Както и да искате да се подмазвате на властващите дето са първи приятели с ердоганя нама как да намерите толкова заблудени навирайки в боковата игра и Доган защото за всеки разсъждаващ с главата си от всякъде кънти че това е поредната ви фалшива новина..за да не е боко на топа на истинското недоволство на хората в ежедневната му защита на ердоган..

комунистите управляваха с Доган

loyola

Хайде сега! Че то кой не е управлявал с ДПС?

ЧУДЕСАТА НА "ПОЛИТИКАТА"...