Нанков: Държавата не е тази, която натиска газта

Решение на проблема с катастрофите естествено ще има, но трябва да си дадем сметка, че не е държавата тази, която натиска газта след ограничението от 60 км.

Обратно в новината

Коментари - Нанков: Държавата не е тази, която натиска газта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Огледай се и ще видиш как всички оправяния на глоби и актове стават от държавните служители. Огледай се и виж как всички с малко повече познати в администрацията си позволяват да карат бързо и пили. Точно държавните служители полицаи, кметове, съветници, депутати и всякакви други там карат без да се съобразяват с правилника, защото държавата няма да ги накаже. Точно кортежите на великия ти началник направиха няколко нагли катастрофи. Или г-н министре си мислите, че сте извън държавата, та си позволявате да приказвате такива лъжи....

Вярно, "държавата не натиска газта след ограничението 60 км", но и гражданите й не са тези, които държат палките и кочаните с актове... Едни други ги държат, които и министърот не може да каже къде ходят! На нашите политици трябва всеки път да им се иска оставката, когато изръсят подобна тъпотия!

А пък как само ще се трогнат като им поискат оставка... На такива постове се слагат удобни продажници, оперирани от всякакво чувство за съвест, чест и гордост.

куха лейка си ти, я въведете глоби само по банка и да се плащат веднага, но не ви дреме за дебилите

Държавата не си върши работата, защото е управляват от онези 80 %. Премахват камерите ??????????????????

Държавата, обаче трябва да им натисне спирачките на изобилието от комплексирани ненормалници на пътя.

Да ама държавата е виновна за чувството за безнаказаност. С тая корупция дори миска читава не можем да си изберем...

Колегите от Созопол поеха ангажимент да преместят в населеното място спирката на градския транспорт, чието място не е на скоростна отсечка, съобщи Николай Нанков??? Въпросът не е за преместването, а защо е ПОСТАВЕНА!!!

Държавата е тази, която трябва да сложи легнали полицаи преди пешеходни пътеки междуградски пътища. Държавата е тази, която трябва да построи магистрала Хемус, с мантинела между платната, така че да не може да се навлиза в насрещното движение. Държавата трябва да следи и контролира, да налага глоби и спира от движение неизправни автомобили и умопомрачени шофьори.

Съгласна съм, Нанаков - не е държавата тази, която натиска газта! НО държавата е тази, която чрез своите институции - а от тях имаме бол, може да ограничи дебилските изяви на гражданите си! Ще те питам така: от 2014 г. за пешеходната пътека на Атия е внесено предложение да бъде премахната и да се направи надлез! Какво направи държавата , чрез отговорните институции, това да се реализира?! НИЩО! При положение, че АПИ ( защото е тяхна грижа) вложи 4 милиона лева за еднокилометров селски "път на любовта", значи е имала средства и за една пасарелка, нали?!

То най лесно е да се обвинява държавата - всеки реве държавата това, държавата онова. Ама пък и министъра и колегите му гледат да го метне на народа. А къде е истината!?

Безотговорно изказване на безотгорорен човек! Ако вашето дете беше прегазено на пешеходна пътека сигурно друга песен щеше да запееш!

зивеж в цзечя, дарзава, в която в е ясно какво мозе и какво не и колко сте платис, ако нарусис. у дома, в софя, вско мозе. цяло лято не видях в централна софя поне един зив полицаж, кожто да внася респецт и самкционира моментално безброжните нарушители. но виздах всеки ден полизежски коли парви да нарушават правилата, от наж-малкото - да спират на пешеходна патека. проблемат е в мвр - слузителите му изобсто не и'м пука, це не си варсат работата. сакратете ги на половина, оставете наж-добрите, дажте и'м стартова заплата от 2000 лв и всичко сте си иде на място. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оставка на този министър и на шефа му!

Вие от държавата по добре да си натиснете гъ*зовете и да заработите по спазване на законите, да усигурите контрол и безопасност и за пешеходци и за водачи , а не да ми философствате на вятъра,защото много ви се е насъбрало вече !

Нанков го знаем от Ловеч каква пиянка е ! Нанка ПИЯНКА така му викаме батките!

мда, държавата не натиска педала, но трябва да осигури спазване на закона, то и сега има закон, ама не се спазва... не може една четвърт да карат с купени книжки и да искаш нещата да са наред... а за тия без книжките да не говорим... държавата трябва да осигури и инфраструктурата - и за пешеходци, и за шофьори... никой не се качва сутрин в колата с идеята да убие някой на пътя...

Епъ как ше кажеш, че е държавата? Нали после ше ти изстине стола и кво прайш?!

Онзи ден го написах ... Най-голямо е престъплението на държавата, която е оставила на едно първокласно четири лентово шосе, което в летните месеци е и едно от най-натоварените, да има пешеходна пътека, която не е обезопасена по никакъв начин. Колко струва една светофарна уредба? Една естакада? Явно повече от живота на едно дете!

80% мрънкащи дебели, на които все някой друг им е виновен. Колкото и да е лош пътя, каквито и да са пътните условия,колкото и малък да е контрола, това е без значение за водачите със самосъзнание, защото те се съобразяват с лошите условия за шофиране и внимават. Виж дебила е друга работа, той винаги знае и може повече от всички, затова и кара с 30-40 над ограничението, не спазва маркировка и светофарни сигнали и винаги е готов да "опрай" нещата с един двайсетак. Държавата, това сме всички ние, щом живеем в нея и поддържаме определено статукво, значи ние сме калпави.

Да, ама не. Щото същия тоя тарикат като отпраши на запад и спазва стриктно всички пътни знаци, щото знае, че може да се прибере пеша след като си продаде колата, за да си плати глобите. Та значи, тариката един и същ, а държавите различни. Е?

Държавата е тази която контролира натискащите педала. Педал.е !

Стига сте се оправдавали само НГОДНИЦИ!!!!!

От къде са се събрали толкоз лъжци в това правителство?От ЕС признаха, че магистралите в България са най-лоши за общността.Високата цена на винетките не кара водачите да се чувстват, че парите им отиват за пътища.Да не пишем в какво състояние са второстепенните пътища, а някъде дори 30 години не са реновирани!Менте държава с менте министри и началник!

Ако властта упражняваше реален контрол, нямаше да има толкова убити. Сега всички гербери-мутраци карат без задръжки, защото властта им опрощава престъпленията и нарушенията. Изобщо мутренските времена по пътищата се върнаха след последните избори.

Да запитам г-н Министра - защо подобренията по пътищата трябва да се плащат с КРЪВТА НА НЕВИННИ? Досега от отговната агенция/служба къде спаха? И не е за първи път - преди години в София, едно семейство загина (трим души), близо до разклона за летището, защото пешеходната пътека на която пресичаха не бе осветена.

На това поредно тъпо изказване на овластено комуне трябва да се каже, че когато законите се прилагат еднакво както към обикновените граждани, така и към него, Бойко Борисов, Стоичков, Цецо Цветанов, Лечков и други, тогава ще настане ред! Вервайте ми!

т'ва момче ми се чини доста глуповато, ще да е от ония "професорските" 80% ...

Тая калинка трябва да си ходи

казвате,къде са ви "магистралите"защо няма контрол,защо няма наказани,защо тук никой нищо не спазва,а щом прекрачите границите сте по-тихи от водата и по-ниски от тревата.Защо,защо,защо.А и защо се дават книжки на неграмотна сган,която не може да си напише името.Имате стохилядна армия от "полегнали"полицаи.

Защо се дават ? Много просто. Имаш ли кола я караш. Щеш не щеш друго да не платиш, поне гориво трябва да си купиш. И ето на всеки литър държавата прибира по 1,20 лв. примерно. Чист приход без някой да си е мръднал и пръста.

Г-н Нанков, за катастрофата край Микре, май се оказа, че причината е неправилно изпреварване, а не високата скорост! Да не се окаже след още няколко дни "разследване", че изпреварването е предприето, защото някой вместо с 90 е карал с 60 или просто е имало поредния трактор/каруца на пътя. Стига с тази скорост - неправилното изпреварване е големия проблем!

Благодарение на тия дето натискат газта, вие будистите гепите едни пари и си ги бутате по гушите, проблемите са винаги при дебилите, че ви търпят.

ти пияница ли си?

Няма смисъл от по - строги мерки. Те само ще повишат корупцията в стил "И к'во правим сега?". Трябва държавата, и в частност КАТ, да влязат във функциите си и да упражняват реален контрол. Че пътувайки из страната не можеш да намериш полицай, със свещ да го търсиш. За какво вземат заплати, питам?! И на 2-о място - наложените глоби да се събират на 100 %. А не както сега - 30 - 40 %.

Държава с мега разбити пътиша и с министър на Регионалното развитие - ПИЯНЦА ке умре!

Защо след като си имаме българска дума надлез, в последните дни всички журналисти, а вече и министри се опитват да наложат някаква смешна дума пасарелка, която според мен е от разговорния език. Защо държим така на опростачването!? Ами тогава дайте да пишем на жаргон и диалекти, че да не можем да се разберем! Проверих в тълковния речник, думата надлез я има, но пасарелка, няма такава дума там.

Амиа защото у наса се минава не ната а пота пасарелката и преса пътя

Защо общата им култура е на такова ниво . От едни изключително ограничен хора , няма какво друго да очакваш .

вие НИКАКВИ мерки не предяриемате. КАТ от години спи при очевадни нарушения. Полицаите не искат да си свършат текущата работа а само мрънкат за пари. Верно е ,че държавата не натиска газта,но с отношението на нейните органи се стигна до тук всеки да си позволява да натиска и да не му пука за нищо! Условията ги определя държавата ,но о тази територия няма държава. Иди в Турция и се пробвай да видиш кво ще стане..А най добре пробвай в САЩ да превишиш скоростта и после приложи онова тук. И да видим колко отворковци ще има и дали въобще ще има.

В една нормална държава, държавните изпълняват регулираща функиця. Да, държавата не натиска газта, но държавата дърпа ушите на тези, които натискат газта. Но, когато държавата се избира и се ръководи от самите тези, които натискат газта, тогава нейната функция е единствено да обогатява и поощрява натискащите газта.