Убитите родители на полицая наричали снаха си ”проститутка”

Окръжният съд в Пловдив призова като свидетел съпругата на бившия полицай Венцеслав Караджов, обвинен за убийството на родителите си.

Обратно в новината

Коментари - Убитите родители на полицая наричали снаха си ”проститутка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои родители могат така да съсипят децата си, както чужди хора не биха могли.

Някои родители не разбират какво причиняват на децата си, а после се питат защо това или онова им се случва с оправданието " Той/тя не беше такова дете!" Нито едно дете не е лошо, просто е отражение на мислите и поведението на родителите си.

Българите масово са така. Осакатяват душевно децата си, а иначе безспирно се чудят защо държавата е такава.

Детектор на лъжата!!!

Сега какво се очаква от нас, след всички тези сърцераздирателни детайли от живота на убиеца и семейството му?! Да го съжалим и оправдаем?! А те като са такива свети води ненапити, защо през 90-те години са купили имота на чуждо име? Или не са го купили те, но им изнася така да казват.

Gal

Какво стана с невинен до доказване на противното????

papion

Тая както е подредила свекъра и свекървата май не е помогнала много на мъжа си, ами те направо за убиване са били по нейните думи. Като нищо може и тя да е замесена.

Ами прави са били като са употребявали такива думи както се вижда..А мъжо и дали е декларирал тези суми с които купил къщата???А защо забравя за парите от апартамента на родителите му дето са го продали за да им угодят да се купи тази къща???Какъвто единия такъв и другия като я слушам тази дето не се посрами и детето да включи в играта им...Никой няма да ходи да ги убие освен тези двамата защото няма никакъв мотив за това а техния е от ярък по ярък...На такъв син му се вика храни убиец за да те убие..

Ами то полицията в Пловдив все самоубийства разкрива!? Като се почне от Лаута, то и тези са се самозастреляли. Интересно е обаче защо имота е записан на бащата през 90те, може би сина не е можел (искал) да докаже доходи тогава???

Или така им отърва да говорят като няма други свидетели да ги оборят...

Каквито родителите, такъв и сина. При това не е от онези, по-мургавите , а чист расов бял българин, даже полицай!!!

Какво точно са направили родителите му та говорите така???? Ако я слушате тази даже бабата я е била ежедневно:))))) Имота и алчноста глава затриват на такива като ''сина и снахата'' дето доход не декларират ама си приказват че те са я купили..

и даже има малка прилика с президента-имам в пред вид визуално

този Венцислав. При толкова мъки изтърпяни от него и жена му от старите, ама страшни родители, при толкова обиди и нищо, нищичко не им е направил.Браво.

Трябвало е да ги прегази с кола - тогава условно както на прокурорското синче

Значи проститутката твърди, че родителите му са се самозастреляли!

И така няколко пъти.