Таяни в СУ: Катастрофа е младите да напускат Европа

Защо толкова хора не гласуват за нас, а за екстремистки партии. Вероятно, защото нашите реакции не са толкова добри.

Обратно в новината

Коментари - Таяни в СУ: Катастрофа е младите да напускат Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по голяма сила от Любовта,и няма по силно царство от Божието!

Време е "скелета да падне от гардероба".

ЕВРОПА И ВСИЧКИ ЩЕ ИЗБЯГАТ !! ИДИОТИ! КАК НЕ ГО РАЗБИРАТЕ !!!

Катастрофата стана , защо ? Защото ЕС стана слуга на САЩ , вече ! Продажни еврокомисари се продадоха на САЩ , И ГЛАСУВАТ ТОВА КОЕТО ИМ СЕ ЗАПОВЯДА ОТ САЩ ! Провалени европейски проекти, бежанци, тероризъм , и подобни ... Жалко за ЕС ,който се гордееше със най-силна икономика, въоръжение и военна сила , и най-голям авторитет . Сега тази гордост бе срината от САЩ / уж НАТО/ . САЩ не позволи да има по-силни от нея .

''САЩ /Тръмп/ , свалете ръце от ЕС ''.

Гн. Танияни, за нашите партии имиграцията е нещо хубаво защото има снася по около 1млд годишно. Иди им обясни на коравите глави какво губят.

Смотани скапани политици

Катастрофа е ЕК и ЕС да угояват българската свинска кагебистка мафия! Оставихте българския народ на произвола на ДС агентурата, даже ги финансирате щедро, за да могат по-бързо и качествено да ни приключат! Българският народ е сам срещу всички!

аз докарах в уса 3 българчета до към 2005-0ш. след 2007 кандидати няма а тези дето искат не стават. така че не виждам кои-знае каква трагедия. гледам днес китаичета идват, плащат си по 28 бона долара за годишна такса и си учат. паркинга голям. и 100 таяни да доидат - няма проблем

добре беше някой да напомни на заблудените 80%, че европа отдавна не е провлекателно и желано място. Който може да успее гледа по-далече: Австралия, Канада, Нова зеландия. Защо: 1. Трудно достъпни :), само отбрани хора с образование, доказан стаж по специалността и праг на владеене на език могат да емигрират. 2. Стриктно контролиран достъп за нежелани (нелегални) мигранти, 3. Близо то икономическите гиганти - Япония, Китай, Сингапур 4. Обществото е хипер разнородно, но високо образовано. За сравнение, в европа има: - брюксел... - лесен достъп за мигранти през пробойните (гърция, бг, италия) - загниващо остаряло и бюрократично общество, - няколко добри места за живеене, които вече се препълниха с ниско образовани поляци, българи, румънци и МИГРАНТИ Та... да, катастрофа е, и УК ви го каза ясно, и младите и образовани вече го виждат

За калинки, кумици и европенсионери.

Даааа, троловете тук са сменили пак рязко плочата! От десетки години, още от яростната десетилетна пропаганда българите, заминали зад граница по политически или икономически причини бяха оплювани яростно и наричани с какви ли не епитети. Бяха наричани предатели, алчни, родоотстъпници, изменници, миячи на чинии и нечии задници и прочие! И това по инерция продължи до неотдавна Тези идиоти и червени боклуци дълго време не разбираха, че става дума вече не за стотици и хиляди, а за стотици хиляди и милиони българи и си караха по инерция по старите тъпи опорни точки! Аз само колко пъти съм опонирал и напомня, че пикаят срещу вятъра и ще дойде скоро времето, когато ше лижат там, където са плюли! Но явно че за тези и такива това не е особен проблем, те това упражнение са ги усвоили до съвършенство. И след като години напомнях, че това, което се случи и случва в България по същество е геноцид и демографска КАТАСТРОФА, сега и тези нещастни тъпанари ... СЕ СЕТИХА И ЗАПОЧНАХА ДА ОПЛАКВАТ ЗА "МЛАДИТЕ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО НАПУСКАЛИ БЪЛГАРИЯ"! Нали бяхме изменници, бе идиоти! Нали бяхме миячи на чинии и задници? Какво стана през последните няколко месеца, РАБОТАТА ЛИ СИ СМЕНИХА МИЛИОН И КУСУР БЪЛГАР В ЧуЖБИНА, ИЛИ НАЙ-ПОСЛЕ КРЕТЕНИТЕ ВИ БРИГАДИРИ И ГОСПОДАРИ РАЗБРАХА, ЧЕ СРЕЩУ РЪЖЕН Е ГЛУПАВО ДА СЕ РИТА:)

знаеш ли, аз също съм от тези българи които повече от 10 години живеят в чужбина. мъчно ми е да го кажа, но има много истина в обвинението за продажност. всеки ден виждам българи тук в чужбина които крият произхода си, чувам български маики как с пяна на уста твърдят че тоя българиски език на детето за какво му е, участвам в дискусии за това какъв късмет е да си се оттървеш от тая българия и там хората какви са нещастници... малцинство са тези които отделят време да разкажат на децата си за корена им и за достоинството с което което можеш да носиш името българин. още по малко са тези, които забелязват пълната комерсиализация и липса на непосредствени човешки отношения на мечтаното чуждо общество; и единици виждат лицемерието на западния свят които с радост прибира високообразования емигрант за да му прибира 50 % данък и осигуровки .. които да даде на пост-колониалните си граждани от мароко, пакистан, и др. като вика с пълен глас срещу нискоквалифицираните мигранти от източна европа... или иначе казано - елате да работите и да плащате данъци, ние вашите пари имаме на кого да ги дадем. така че - всичко си има две страни

виж сега, таяни. катастрофа е европа да копира щатите по всички въпроси! катастрофа е, такива идиоти да управляват народите на ес от името на фашистите -евреи от сащ! катастрофа е, че нямате собствено мнение, а най-голямата катастрофа е, че сте си изгубили чувството за хумор, което значи, че сте си изгубили и ума, ако изобщо сте го имали. продажни скелети на отминал политически сезон на престъпления, ако не беше еврейски престъпления! ще ви се наложи да ме харесвате, независимо от това, дали ви се харесва, или не, педи!!!

Таяни-слугата на Западните Олигарси ...не се притеснява за Демографският Срив в България ...главно благодарение на Имиграцията на милиони Българи в ЕС !! Имиграция предизвикана главно от Членството на страната ни в ЕС в последните 10 години, на Изсмукването на Ресурси чрез Западни фирми превзели всички отрасли на икономика и политика . Не !!?? Таяни + се притеснявата че Няакой Друг ...Извън Зап.Европа може да привлече тези чудесни Изт. Европейски имигранти ! Изтръгване от лапите на НАТО и ЕС ще ни направи Свободни !

виж сега, таяни. катастрофа е европа да копира щатите по всички въпроси! катастрофа е, такива идиоти да управляват народите на ес от името на фашистите -евреи от сащ! катастрофа е, че нямате собствено мнение, а най-голямата катастрофа е, че сте си изгубили чувството за хумор, което значи, че сте си изгубили и ума, ако изобщо сте го имали. продажни скелети на отминал политически сезон на престъпления, ако не беше еврейски престъпления! ще ви се наложи да ме харесвате, независимо от това, дали ви се харесва, или не, педи!!!

САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Великобритания това е бъдещето на света-Eвропа вече е една черна клоака !!!

и латинска америка !

Вие цяла Великобритания успяхте да прогоните сега за младите се разтревожил!

Таяни в СУ: Катастрофа е младите да напускат Европа(и отиват в канада сащ австралия и пр) ----------------- А когато българските млади напускат българия(икономиката подменяща чаршафи и размахваща мистрии) това какво се явява сеньор таяни???

Наборе, по тоя показател, България отдавна катастрофира, ама май пак Дяда ти Иван ша я вади от моргата, ако има какво да вади, че веч и ламарините й прогниха от ръжда, а де що беше остало годно за крадене, беше ошушкано като от ромска напаст.

FuckTheEU

Тоест ако бягат от българия към европа няма проблем, проблемът е когато напускат европа и отиват в сащ да речем? Нещо пак не схванат тия пусти европейски ценности.

не Европа бе кавал България бягат бягат като дявол от тамян с тия заплати как се живее

За мен катастрофата бе тази сутрин! Отивайки на работното си място в СУ бях пресрещнат и отклонен от паркинга. За него имам карта. Бяха сложени ленти, бяха дошли камиони на БНТ, изобщо всякакви заградителни мерки, пазеха места за лимузините на чуждите и наши народни изедници. Това бе в 10 ч. сутринта, а този евробюрократ щеше да изнася реч в 16.30 ч. Кому е нужно това? От какво се страхуват евробюрократите? Как ще спечелят младите? Като се ограждат от всеки и от всичко?! Не на европейския болшевизъм!

Всякаква напаст от бивши ДС доносници до обикновени лизачи и натегачи. Нито един смислен въпрос, еврощампи и безсмилици. И младите и старите бягат от толерираната и окуражавана от ЕС мафиотщина и корупция, шуробаджанащина осбено в БГ, но и другаде в ЕС.

Той постави три цели пред Европейския съюз: - Да унищожи коренната популация на балканите - Да се подмени историята на балканите; - Да се заселят западняци на балканите!

Опашка има от чакащи западняци да се заселват на балканите.

И тоя като го слушам по акъл си пасва с наш боко дето иска иска иска ама като снане въпрос за даване му се бърка в задника

акъл вар работа йок пара йок. булгар, а не турк, анадънму Таяни. няма връщане, завършиха като вашата дъщеря , същата специалност "Психология", сега учат Магистър във Ф------ и няма връщане в България. Отлично се чувстват младите там. В НОИ мюсюлманин от бг, започва работа в Германия с 18 хил. лева, а в България ??? , а цените надолу, що така бе, хора от Стара Загора

Байо Таяне, истинската катастрофа е--че твоя сърдечен приятел---Бою Симитлийското Слънце , вече 10 години съсипва България!:(((((( ...евлодебилите са тъпи ,ама даже аксиоми не ги ловят!:)))))))

ЕВРОГЕЙСКАТА ВИ ПОЛИТИКА. КАТАСТРОФИРАХТЕ СТАРИЯ КОНТИНЕНТ.

Катастрофа е за българските младежи да напускат страната си и това вие го предизвикахте мръсни боклуци. Да ви се връща умножено по 100, всичките ви младежи да ви напуснат да видите тогава на нас колко ни е добре. Това, което ни причинихте тука да ви дойде до главите да видим тогава какво ще говориш еврогей нещастен.

Най-доброто, коет можете да направите е да спрете да крадете толкова, за да остане нещо и за младите, за които 'така" сте "загрижени"!!!!!

Как младите да не напускат Европа? ИТ бизнеса в Европа е пъшвн ужас - уж ти дават прилична заплата, а след данъците остава съвсем малко - все едно си в България. Виж САЩ е друго нещо. Много висок income, от който остава значителна сума.

Ти като учи ИТ, поне малко български език и граматика не учи ли ?

Те се учат да програмират и дотам.Пълни неграмотници и соросоиди.

Най-хубавото, което Таяни може да направи за българите е по-скоро да си обира крушите...