Нинова връчи на Таяни визия за бъдещето на Европа

Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи на председателя на ЕП Антонио Таяни визията на социалистите за бъдещето на Европа и мястото на България в нея.

Обратно в новината

Коментари - Нинова връчи на Таяни визия за бъдещето на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курнелия е готова на всичко да разкрие "визията" на БСП на игнорентина Таяни, който си няма хабер от умни червени идеи....Горкият човечец.

Поздравления !Но всичко това трябва да се отстоява .Успех ,Нинова !

БСП е незабележима за ЕС. ЕС няма нито една причина да забелязва БСП. Това кара БСП да се опитва чрез скандали и чрез такива синтетични текстове да се опитва да се обозначи. За Европа има една партия в България и това не е БСП. И лидерът на тази партия е единствения български лидер който Европа знае и с когото работи.

в ЕС директивите от 5 стълба на Курни Европейската,ще им иска ли оставката или вот на недоверие?Каква жена,какъв обхват,каква европейска мисъл,какъв висок интелект.Радвайте се българи,а не на някакво си тенесисче.Другарят Волгин е прав.Това искаше недебила..

Просто един забавен епизод от посещението на Таяни. Текстът може да не бъде изхвърлен веднга , но това е съдбата му.

Нинова доста е отслабнала.

КАКВИ СА ТЕЗИ ПЕТ СТЪЛБА за бъдещето на Европа ?! ДОСУЩ СА КАТО петте стълба които вярващия в исляма трябва да приеме!! Остава да пратиш АНТОНИО Рафаел ТАЯНИ на хадж в МЕКА. НЕ БЪДИ ТОЛКОВА ПОДИГРАВАТЕЛНА С ЧОВЕКА!! Все пак носи фамилията на сина ти Рафаел. Хайде холан.

Единствено и само др.Сталин е разбирал , кво всъщност мъмлят социалдемократите!!:)))))))) ....и за тъпотията---мамата им е евал!:)))))

Гербери, колкот да квичите, Нинова отново показа, че е политик от класа, който е за един реформиран ЕС на гражданите, а не на бюрократите! Някой от вас прочел ли е документът, който БСП предлага? Или сте против националните приоритети, заложени в него? Или може би сте против качественото здравеопазване и образование на европейско ниво? Или сте против изграждането на обща европейска отбрана и единна и адекватна политика по отношение на миграцията? Или сте против ЕС да на гражданите, а не на бюрократите и корпорациите? Мога да изброявам още, но ще спра дотук. Впрочем какво направиха вашите кумири в лицето на тиквата и останалата шайка по отношението на председателството на съвета на ЕС? Предложиха ли приоритети? НЕ Застъпиха ли се за реформи в ЕС, които да го обновят и заздравят? НЕ Заявиха ли какви национални интереси ще отстояват по време на председателството? НЕ Какво направиха? Сведоха председателството до това къде ще настаним гостите, какви подаръци ще им купим и до ремонта на НДК, като, разбира се, не пропуснаха и от там да източат бюджетни и европейски пари чрез свои фирми!

абе тези докога ще се наричат социалисти !

Социалдемократите са калпав матрял--------ама друго в момента няма!:))))) ....друтото е :Бою Симитлийското Слънце!?:))))))

аз бих казала като американка - нали синът ѝ там учи в най-скъпия университет на САЩ на разноски на САЩ, а сега работи в банката на Рокфелер ГордманСакс и яко заработва. Не разбрах а примерен бюджет на ЕС дали не му е представила. Проста тъпа селянка.

колко е чаровна, как усмихната го омайва старата мурва - ама да я чуе как крещи в НС ха-ха. Браво - ко щяха да правят европейците без визията на Нинова за тях - загиват!!!

Нинова единствено може да връчи на Таяни "Утопия" и нищо друго. През цялото време, откакто е лидер на БСП, тя обещава чудеса и лъжи. Не останаха идиоти, които да не разпознават реалното от нереалното обещано с цел лично обогатяване на шефчетата от БСП. Просто при ГЕРБ с всичките им кусури има повече гювеч. Блажен да е Таяни, сигурно ще се събере с приятели някоя вечер на вино, за да се посмеят на червената лидерка.

Тук ще те контрирам. Има достатъчно. Все пак 80 процента от българите са дебили и никак не е трудно да бъдат залъгани.

Курни на всяка манджа - мерудия от евромащаб.

Нинова освен визия не му ли е направила на Таяни бюджет на ЕС за 2018 и проект за нов Еврпоейски договор? Гостът няма начин да не я вземе насериозно.

То за комунистите и Нинова вече никой не го е грижа в България, кухата лейка седнала да занимава европейците със себе си. Това ако не е шизофрения, не зная кое е.

ехх.. тази курнела, само стълбове са й в главата но както и да е :о ...всъщност, каква е целта на предаването на тези пет магически заклинания!? какво се очаква от жабаря да прави с тях ??? ...на тези каки в ЦеКато им сипват нещо в кафето докато къдрят интригите. и сто дърти ромки не могат да изплетат такива схеми.

Направо ще падна от стола от смях..!! Лидерката на партия, докарала България до просешка тояга, раздава акъл на Германия, Франция и сие Европа как да си управляват държавите.. Този Антонио е железен човек - как се е сдържал да не се разхили?! Всъщност на снимката точно това прави...

Абе железен,железен, ама и той е от европейските социалисти. Приятел на Станишев.

ааа, това обяснява всичко...

Помните ли драги, как ББ опази самообладание по време на изпълнението на българския химн? Един дипломат на това ниво със сигурност успява да запази самообладание, но все пак. Таяни е италианец. Почита удоволствията. със сигурност ще има пир в Италия, когато на глас ще се чете за всеобщо удоволствие. Направо ще настане оргия, за която клетата Нинова не би узнала и нищо не би заподозряла.

Много го е грижа Таяни за визията на Нинова. Тази "визия" вече е заминала в кошчето за смет. Комунистите съвсем изтрещяха. Не си струва да се коментира.

Нинова връчи на Таяни визия за бъдещето на Европа Е все пак на Европейско ниво и двамата са от една партия.

Държи се като истинска европейка, и разговаря сТаяни за бъдещето на Европа. Баце го беше страх от нея,а гоиздъни Марешки пред Таяни.....тръгнал Марешки да търси помощ от ЕС против картела на горивата....и злепоставя Герб. Откак сключи примирие с Ревизоро на патриотите...Марешки си повярва.