Задържани бракониери заради убита дива коза

Двама мъже са задържани в района на Националния парк “Пирин“ заради открита в автомобила им отстреляна дива коза, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Задържани бракониери заради убита дива коза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

80% дебили? Познал е!

Имената и снимки. Поне това дайте.

loyola

ха на бас, че ще ги пуснат по живо по здраво

ПРЕДИ 2 13 ГОДИНИ БИВШИТЕ ДЪРЖАВНИ ЛОВНИ СТОПАНСТВА ТИХОМЪЛКОМ БЯХА ОТДАДАНИ НА ДЪЛГИ КОНЦЕСИИ НА ОЛИГАРСИ ЗА ПОЛЗВАНЕ.ВЪПРЕКИ ЧЕНА МНОГО МЕСТА ТЕРИТОРИИТЕ СА ЧАСТНИ НА ДРЕБНИ СОБСТВЕНИЦИ.ТАКА ДИВЕЧА ОТ НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО ТИХОМЪЛКОМ СТАНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ.ТАМ КАКВО И КАК СЕ БИЕ НИКОЙ НЕ КОНТРОЛИРА И НЕ ПРОВЕРЯВА.ГОРСКИТЕ ЗА ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПРОВЕРЯВАТ САМО ЛОВНИТЕ ДРУЖИНКИ НО ПРИ ОЛИГАРСИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА ПРИСТЪПЯТ ПОНЕЖЕ ОНЕЗИ СА НАЕЛИ ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ ДА ГИ ПАЗЯТ И НАВСЯКЪДЕ В ЧУЖДАТА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НА ДРЕБНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ СА СЛОЖИЛИ НАГЛО ТАБЕЛИ ВЛИЗАНЕТО ЗАБРАНЕНО. А ВИЕ МИ РЕВЕТЕ ЗА НЯКАКВА МИРИЗЛИВА КОЗА А НЕ ВИЖДАТЕ КОЙ ЗАРЕЖДА С МЕСО ЗА ДИВЕЧОВИ КОЛБАСИ ЦЕЛИ МЕСОКОМБИНАТИ. Я ВИЖТА ЩАНДОВЕТЕ В МЕТРО И ЛИДЪЛ ОК КЪДЕ ДОЙДЕ ТОВА ДИВЕЧОВО МЕСО НА СУДЖУК И ЛУКАККИ.ОТ КОЗАТА ЛИ ДОЙДЕ Я.

Не се знае за кого е била предназначена пастърмата от дивата коза. Тези двамата може да ги обявят и за герои. Примери в Парламента колкото щеш.

Гладът какво ли не прави....

това е наказанието и докато не се приложи, ще има и други убийства.

В Китай за убийството на панда наказанието е смъртно! Ако някои искат за задоволяват първобитно-общинските и пещерните си авджийски инстинкти, то да им се отдели един горски парцел, (като ловния парк в София), където от единия край едните, а от другия - другите, да се отстрелват взаимно. При това здравната каса да не поема разходите по лечението им, или в случай, че подадат нос между карамфилите кремацията да е за сметка на родата им. Така "Хем вълкът ще е сит, хем козата цяла". Общ проблем е, че го няма овчаря, дето варди стадото. Затова решението на казуса с вълка и агнето е вълкът да изяде овчаря, ама го няма Индже войвода, та да им "тури запалени машали под мишниците" ("на Сиври Билюкбаши туриха запалени машали под мишниците..."). За 28 години "крация", но не на демоса, въпреки естествения прираст, над 40% от горския ни фонд е унищожен. Стар индиански вожд бил казал пред конгресмените в САЩ: "Когато уловите последната риба и отсечете последното дърво, тогава ще разберете, че парите не стават за ядене!" В Калифорния от 1848 година насам, досега са унищожени 98% от горите в щата. Затуй остатъците в Йосемити и "Red woods park" почти ги вардят с националната гвардия.

Мръвкарите , покровителите и властта ! Но понеже сме партиен и кметски " феодализЪм " ще е все така , докато не остане нито едно дърво и жива твар !

Истинският ловджия не е бракониер.

Оня нерез Тома Томов, депутата от червените , дето се криеше , че е син на касапина от лагера Белене, що кози изтрепа на Демяница и по Гъзей над Банско. И нищо вместо в затвора за бракониерство, потомствения садистът си кара старините в парламента, че и няква надменна възвишена маска си е наданял на червената долна оаядена муцуна.

Съучастник ли си му, та знаеш "що кози" е изтрепал?

като знам, колко дават за убийство, тия ще минат с порицание и глоба.

едно прасе ,бивше ченге гошо обецанов от банско знам на 100 % , че е бракониер.Tои ли е пак?

имената на тези гадни боклуци,веднага!!!

100%

ДА СЕ ОБЕСЯТ, НЕ ДА СЕ ПОМИЛВАТ!

дива, питомна, все тая

В неделя посред бял ден да биеш диви кози в района на х. Бъндерица и х. Вихрен трябва да си изключително нагъл и безскрупулен тип- съдия, прокурор, митничар, милиционер, данъчен или мутра с пари. Бас държа, че тия са поне едно от гореизброените. Поради това и ще се откупят- намерили са козата, а по съвпадение си носили и оръжието, с което е убита. Ето затова хората бягат от тая прекрасна иначе страна.

Много нагъл тип си "Ню Джързи",освен че правиш дискриминационни изявления.Има вероятност по-нататък да бъдеш обвинен от прокурор и осъден от съдия, които визираш в негативен план.На този свят всичко се връща,дори и на троловете !

пичка ти лелина оракулска!

Съдиите, прокурорите и партийните другари не ходят така екстремно , набързо и сами. Винаги са на голяма софра за по няколко дни , осигурена от местните ченгета и първенци , с които си уговарят услуги, ядат и пият и редят далавери и назначения , стрелят и трепят като на война и няма кой да ги пее , ни да ги запре и съди. Тия ще са някви извън системата

Тези изверги мръсни трябва да бъдат с отнети права за лов ДОЖИВОТ! Да нямат право за носене и съхранение на оръжие отново доживот! Време е да се напишат нови и много по-строги закони за бракониерство. Ловджия съм и ме е яд, че подобни питекантропи вършат подобни неща и в допълнение заради такива като тези низши същества-разни разбирачи лепят на всички ловджии грозни епитети!! Сложете край на всичко това с много строги закони!!!

кажи от коя дружинка си, та да ти кажа какво бракониерстваш.

Козите са една от красотите на Рила и Пирин! Питам Ви идиотчета разни - защо си мълчите за поголовното изсичане нагорите в тези планини и то под закрилата на управляващите. В схемите с незаконното изсичане на 120-годишни дървета от смърч и бор участват всички по веригата - горски, охрана директори по ред до Дамянов. Делят парите , а гората изчезва. Утре и вода няма да има и т. н. Те са за убиване народе!!!

За съжаление ще го осъзнаят, но ще е твърде късно. Я наводнения и свлачища, после сух период. За едните им пари съсипват всичко. НЕ НАПЛЮСКАЛИ СЕ ИЗРОДИ. НА ДВАТА МЕТРА НЯМА ДА ВИ ТРЯБВАТ МИЛИОНИ.НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ПТИРПДАТА.

То от София сигурно е бил Гоце. Но браво на свидетелите!

Гоце Архара да е един от бракониерите.Той много обича да стреля по кози и в резервати.

Оффф, тия пък дори не се опитвам да ги разбера. Нямат какво да ядат ли, що ли?! А другото - да отнемаш живот ей така, за спорта е още по-долно.

а ти у вас мухарник направил ли си?

КВО Е ПРАВИЛА НИНОВА В ПИРИН?

това че е коза, не означава че е точно нинова.

Стреляла е по Цецка.

Боклуци!

d4

да се овалят в катран и перушина и публично подпалени пред паметника на Паисии. но... едва ли ще се случи. т,ва е "битов" инцидент. не подлежи на наказателно преследване...

Д асе пуснат на мястото на козата, и да се отстрелят!

Казионна организация сборище на лумпени комплексари.

Идиотиии.. Тия боклуци от ГЛАД ли са го направили...или нвма с какво да си нахранят децата... Надали...като чета с какъв арсенал са де запасили! Мутренски,нискочели дебили! Конфискация и строги присъди!

като президент гоче?

Ей няма нито капка човештинка, съвест,отговорност,срам у тези (без извинение-уроди)!Как може да наричаш себе си ловец и да убиваш редки и строго защитени от закона животински видове!?!?Това не е,като да гръмнеш заек,колкото и рядки да станаха и те!Това е от редките животински видове в България,регистрирано в червената книга и строго защитено от закона хайванче!Ако има правосъдие в тази измислена държава,то тези престъпници трябва да си отнесат по 10 години ловуване в ЦСЗ при бай Ставри!Той ще им отстреля аналниците!

ИЗРОДИ МРЪСНИ! :(((( Я ги пуснете в гората и да им спретнем един manhunt.

Искаме трите имена и ЕГН ЩЕ ГИ ПРИКРИЕТЕ ЛИ ? Това е позорно дело и трябва най-най-сурово наказание .Дали ще се подменят и ще прикрият мутрите наглеци .

Ти как мислиш,дали това е малко престъпление ААААА?Това е едно от малкото живи животинчета от този вид на наша територия и трябва да се остави да се размножава,а такива помияри като тези измислени авджии трябва да получат най малко по 5 г присъда!

Най-обичам да си замезвам с бяло грозде и козе сиренце "Маджаров"! И козята пастърмичка не е лоша. И млекцето. Всичко това разбира се, ако има средства, защото тук което е било нормално за българина с векове, сега е прескъпо и невъзможно. Айде, че тръгвам да обиколя света, като си сложа показалеца върху някой от полюсите на глобуса и го завъртя...

Муфлони стрелят по кози.......! КОЙ ще яде СУДЖУКА?

ка ти

Тия па за една дива коза ще почернят живота на хората. Поне питомна да беше.

много са зле тия бракониери. те не знаят ли, че диви кози се отстрелват само с охрана на НСО и с пушка подарена от манджуков??