Щайнмайер: Ситуацията в Германия е безпрецедентна

Президентът на Германия призова към компромис за съставяне на правителство. ГСДП е категорична, че остава извън управлението.

Обратно в новината

Коментари - Щайнмайер: Ситуацията в Германия е безпрецедентна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурче, ситуацията е безпрецедентна не само в Германия, а в цяла Европа! Това е благодарение на продажното и безцеремонно управление и диктат на ЕК, ЕП и прочие институции над страните. Хора без всякаква визия за бъдещето на Европа командват милиони, сключват безумни договори с трети страни въпреки и противно на интересите на европейските граждани, занимават се с кривите краставици, а не виждат последствията от глупавите си решения по важни въпроси, засягащи съдбата и бъдещето на Европа! Хората отдавна вече не ви вярват и ако нещата продължават така, иде края на тази федерация! Вземете си бележка, защото хората скоро ще ви изметат от високоплатените и сигурни местенца, до които сте се докопали.

Явно путлерските радиоактивни облаци от септември/октомври мощно са облъчили и малкото мозъчни гънки, които си имал ???

Даа, ситуацията в Германия е безпрецедентна, само че не отсега, не от вчера, ами още от 22 ноември 2005г., когато бабичката става федерален канцлер на Германия!

Всичко до време. Веднъж коалиция с клизма, два пъти, три пъти, но идва момента на истината. Германското общество просто е болно, но то не е само там. Става нещо ненормално с демокрацията.

Каква демокрация ? Стига вече спекулации с тази дума! Демокрация имаше при социализма, който "демократите" превърнаха в " комунизъм" и "тоталитаризъм", за да "демократизират" демоса !

има изход и той е решението - ОСТАВКА,защото не е само да спечелиш, номерът е после, след като никой не желае да се коалира с бабата,време е тя да се оттегли с мир и да си гледа внуците и тенджерите,време е...

щайнмайер прочете ли си цензурата по медиите и после да дава мнение. като koki.

Явно Путлер е спуснал опорните точки и сега рубладжиите се надвикват. Смях и срам.

коки, ти, като соросен педераст как мислиш, по коя тема е мнението ти, и по коя тема ти триеш моите мения, а говно фекално?

коки, ти по коя тема триеш мнения, а соросоиден педофил?

Сега въпросът е как онзи милион да гласува.

щайнмайер, каква красота е, че от "новия световен пръд" те назначиха пръдзидент. инак в света нямаше такъв клоун, който да обикаля наоколо и весели вселената... хахаааа...

щайнмайер е един от онези, които заедно с меркел ще държат стуля на властта, като един мугабе, защото са заедно в големите лайна, които те изкензаха, а ние трябва да ядем. още повече, че ни продадоха на банките, преди да покълне нашето поколение.. щайнмайер е ненужник. както и цялата плеяда от нищоправци, крадци, моше-ници - сеещи развала по света

Ето от кого се учел Борисов, от Меркел, все нови избори с надеждата да спечели мнозинство, ама няма, все по-малко стават. Само че Меркел не е подавала оставка.

щайн-майер (втвърден алфа кевин) е един отчаян, еврейски клоун, който си мисли, че щял да промени света, само с парите от подкрепата на обамавия клинтън. профетите от подправените със софтуер за чиста околна среда медии на биг брадъра ни осведомиха, че азиатските борси изпаднали в криза от новината, че пропадащата империя на сорос не била могла да "избере" за велик везир на германия другаря йоздемир, който е интелигентен, колкото муха в ковчега на неолиберастите. потъва, големият кораб потъва...

та белким се ограмотите, едни от малкото качествени и точни ???

разсипаха уредената държава пу язък ццццццц

германията да си вземе австрията и да напусне с нея балканите! после да се присъедини доброволно към руси и да мине на руски, оти че я набием и пак ша да ядем целата на русия!

и ще им натоварим тоя път всичките болшевики на вагони, да си ги гледат, да си ги хранят, да си ги чуват и да си хортуват за чичо маркс и дедо енгелс... айде, къш.

Германия е една фаирала държава. И ако продължава с досегашната си политика ще подпали нова война. Техните концерни фалираха всички дребни производства. Толкава бедни държави и граждани не е имало от преди втората световна война.

Тая шъпа тутка която донесе толкова беди на Европа да се маха!

Жалко. Меркел щеше да катастрофира Четвъртия райх за половин година,а сега новата марионетка докато лъсне ще отнеме поне 1-1,5 години.

Чакаме сега да видим Зелените дали са родолюбци или ще играят по прищевките на неонацитата от гдр. Левите вкараха мюслитата в Дойчланд,даже лично някои от тях, после дежурните незапознати обвиниха Меркел, а сега ше й спретват и факелни шествия отгоре на всичко- като й изпратиха вълна от мигранти, кво да направи-да им откаже- лоша, да ги приеме-пък лоша. И шорошите и те пригласят... Абе, кажи му левичар и не го обиждай повече....

Безпрецедентна е ситуацията,защото влязохме в 21 век със стари,износени и болни амбиции за реабилитация на историческите и политически грешки. Техническия прогрес,териториални преразпределения,култ към личността,войни и природни бедствия създаваха и държаха в народите стремеж за по-добър живот.Националното обезличаване и ЕС подобие на СССР( къща без основа). Брекзит дока думите на Шарл де Гол че британската икономика е не съвместима с Европа,а Меркел и Тръмп не мелят брашно.Един Господ знае какво ни чака.

Путин и Русия са виновни!!Объркаха изборният резултат!!Аз знам,ЦРУ има съмнения,значи е така !!

В Светотот писание (Библията), но хората се смеят и й се подиграват. Провидението (изконните и вечни закони на битието) ще се задействат и ще ни вкара в пътя. Ще забравим за история, амбиции, грешки, научни степени и всичко, на което сме се кланяли и пожелавали досега.

никои не ,,желае,, меркел за партниор...??? да им изпратиме ,,валерката,, и ,,симеонов,,...!!! те са от ...бригадата ... ,дупки запушваме всякакви,,...!!!

Президента им иска компромис в името на Германия, ок ето ти компромис - изкукалата Меркел да си подаде оставката! Тя е проблема в преговорите, така че за да стане работата и в името на Германия, дъщерята на Хитлер да си подаде оставката, ама надали!

Май само баба Меркел не разбра, че се е провалила и трябва да си ходи по живо по здраво. Ако си беше отишла тия ядове сега Германия нямаше да ги има. В държавата следва ясно да се различава аритметичното болшинство от политическото мнозинство. Антоан дьо Риварол. И те така .................... !!!

Левичарите -тайни, явни и пребоядисани, начело с г-на Шулца и г-на Шрьодера и преятели ше се хапят и там, дето не могат, като разберат след много малко време ква глупост са направили в желанието си за печалби и власт. Неразбориите при държавите са като грипа за хората. Да се готвят следващите. Що е лево, се е л...-досущ като макетата.

Май нещо прибързваш със категоричните изводи, или не се изказваш достатъчно ясно за такива по-бавно схаващащи като нас. Др. Меркел нанесе такива щети на най-силната държава в ЕС (изпълнявайки указанията на глобалистите и чичко ти Сорос), че историята ще я погребе още преживе!. Европа бе превърната в арабски кенеф, умишлено и целенасочено. Та какво какво точно искаш да кажеш?

Скоро ще се види на практика какво искам да кажа. А освен това, Меркал е дясна, Християн-демократическата партия е дясна партия, не й приписвайте несъществуващи грехове. Трафика Меркел ли го организира?Или трябваше да остави границите на ЕС да гръмнат от тълпите с лодки и без лодки, вместо Германия да поеме грижата и издръжката на голяма част от тях?-направи добро, за да получиш л--.. Престанете да пишете глупости.

"ЗАДАЧАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ОСТАВА" Истински комунист. Нема лабаво , нема назад. Те това още повече ще отврати избирателите от вас. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СТЕ АУТ.

ОЗНАЧАВАТ КРАХ НА РАКОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!! ВМЕСТО ЗЛЕ НЕЩАТА СТАВАТ БЕЗНАДЕЖДНИ. МЕРКЕЛ Е ПЪТНИК И ПРОБЛЕМА НА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ Е, ЧЕ НЕ СЪЗДАДОХА НЕЙНА АЛТЕРНАТИВА. СИТУАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е СЪЩАТА. С човека СЛЪНЦЕ започва и свършва деня. Алтернатива няма! Затова и кризата и разпада у нас ще са жестоки.

хаха "Съседните държави ще са обезпокоени"!!!!!! Президента трябва на първо място да е обезпокоен за собствените граждани в Германия. Маи на Меркел и вързаха кънките.

не е само еврото или доларчето и спрямо йената! Цените на всички стоки се вдигат защото за разлика от биткойн, шумата няма стоково покритие и нещата просто си идват на мястото. Биткойн сега гони 8500 доларчета, което е над 1000% обезценване на долара! Ще повярвам в чудеса, ако на пролет успея да си купя един хляб за по-малко от 50 евро... А що се отнася за ситуацията в меркеландия, ето някои заглавия в преата от последните минути: "сирийски циганоиди-мохамедни трошат магазин и бият персонал и клиенти защото им правят забележка да оставят краденото"/Syrer verwüsten Tchibo-Filiale/ "спрян влак заради циганоиди джебчии крадящи от пенсионери" /Taschendieb-Bande legt Aufzüge an U-Bahn-Haltestellen lahm/ "испания е под координирана негърска инвазия, над 100 лодки с мохамедани на ден от африка.." /Spanien erlebt koordinierten Angriff auf unsere Küsten/ "променят минерална баня заради животинските особености на циганоиди мохамедани" /Flüchtlinge als Sauna-Gaffer werden zum Problem/ "15 въоръжени циганоидни мохамедани пребиват пешеходци по улиците"/15 bewaffnete Araber attackieren Jugendliche/ "антисемитизмът в училищата на рекордно ниво заради циганоидите мохамедани"/Immer mehr muslimischer Antisemitismus an Schulen/ "монголоиден циганоид разфасова две жени в лайпциг/Ausländer erwürgt und zerstückelt zwei Frauen in Leipzig "цигани мохамедани трошат лагера, купен им от евроелектората"/Asylunterkunft zu Kleinholz verarbeitet "циганоид- заплашва слугуващата му евроидиотка с отвличане на копеленцата й"/Flüchtling droht Betreuerin mit Kindesentführung.. Да, бб беше абсолютно прав когато каза, че в меркеландия колят електората всеки ден. Но лайнянте медии не определят това за безпрецедентна ситуация, разбира се. Безпрецедентно било, че някакъв кенеф с вратовръзка си говорил нещо с някаква слабоумна свиня...

И армията?! Чакат официално обявяването на Новио Св. Ред , и тогава да се намесят на живо и on sight!

Излиза, че наш Димитър Главчев е с класи по-адекватен политик от Ангела Меркел.

леле, леле, не ми се мисли, какви ще ги дъвче Ганьо Банкянски, като лудата му баба се срути от власт!

Защо не се казва, че руските хакери начело с Путин са в основата на кашата!

Лудата бабичка явно ще си заминава от политиката, обаче нашия дебил Боко Тъпото кога ще си събира парцалите?

Тази бабишкера накара цяла Европа да страда от мигранския гнет,затова нека си ходи.Гледам и нашият ББ стана много умислен от провала на благодетелката си.

Нашият най - успял досега премиер не го мисли , така ще е и приятел с Шулц , гледай си лайняната бсп , че е отсвирена от всякъде !!!

Тъпчо, какво БСП ти се върти в кухата лейка?

Спасението на Германия е във AfD. Разбира се Меркел и коалиционните партньори на досегашното правителство трябва да отговарят пред СЪДА за незаконното вкарване на над 2 млн ислямски мигранти в Германия и още Бог знае колко в Европа. След като бъде вкарана дъртата вещица и ко в затвора, от Алтернативата ще намерят - убедена съм - решение, как по-бързо да разкарат мигрантите от страната. За ужас на главните организатори на миграцията - вампира Сорос и сподвижници.

абе дайте на бежанците,те ще ви съставят правителството и без това след 5-10г,ще са колкото вас,ако не и повече...

Аз

Да викат Алтернатива за Германия да помага! Иначе - избори. А на следващите избори - още повече Алтернатива за Германия.

Щайнмайер: Ситуацията в Германия е безпрецедентна Просто е време Меркел да си ходи.Може и да е направила някои добри неща, но безпрецедентното пускане на над милион и половина ислямски субекти в Европа,означава пълен провал и късогледство на политиката и като канцлер на най-мощната държава в Европа.

Баба ти Меркел заедно с презокеанските й покровители ни докараха бежанците и ислямистите, покрай опитите си да натискат хората на труда. Капиталистите искат повече конкуренция на пазара на труда за да плащат по-малко. Е, сега може да се каже, че се наиграха. Нищо не може да спаси лицемерната бабичка! Ще си отиде позорно и справедливо.

Що, аз не виждам в кво е проблема, сега щайнмайер ше ги натисне (наужким) и пак старата песен...

немската икономика не може без американската. а меркел се кара с тръмп. трябва да изпъдят меркел за да се оправят нещата. но с тия мюсюлмани си объркаха държавата. вървят по нашия път с опити да съставят правителства с мюсюлмани. да ама народа не ще. и ранo или късно ще се стигне до дясно дясно правителство. както е при нас в момента. десен герб с десни националистически партии. може би това е най-дясно центристкото правителство което сме имали някога.

зиг хаил си трябва на заблудените овце германски,само че тоя път пътя на хайла ще е към чалмите на меркел,щото на берлин не му се слуша 3и път руска музика

Германците може да ги оправи само едно нацистко правителство. Ама защо пък не? Немците са генетично нацисти, нацизмът им е заложен в гените. Що бягат от своята същност?

ОТ РАБОТА , ТУРКИНЯТА МОЖЕ ДА РОДИ :)) ... СЕГА ПОНЕ ЩЕ ИМА ВРЕМЕ :))

Меркел е от източна Германия и е руско мекере.....трябва да се маха и да дойде новия Бисмарк за да поведе ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ и да затрие руската кочина !!!

НОВИЯ БИСМАРК ЩЕ ВОДИ ГЕРМАНИЯ ПО ПЪТЯ НА САЩ И ЧАНАДА ... САЩ 2018 50% НЕ-БЕЛИ + 50% БЕЛИ ЦАНАДА 2035 40% КИТАЙЦИ + 10% НЕ-БЕЛИ + 50% БЕЛИ .... CHANADA = CHINE + CANADA :))

Не руско, а баш американско мекере е Меркел! По делата й се познава.

ОТ ПОВТОРНИ ИЗБОРИ, А ! ЩОТО БАБАТА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ИЗВЪН БОРДА :-) И ТОГАВА ЩЕ СРЕЩНЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО НАРОДНАТА ЛЮБОВ :-))

Отпушването на политическия процес в Германия преминава през задължителното оттегляне на компрометирана Ангела Меркел от политиката!

Липсата на здрав разум е безпрецедентна. Пряко следствие на десетилетно замитане на съществени въпроси. Наслагване на табута. Конюктурно и емоционлано вземане на решения.

Нещо е случайно, значи или не можеш да пиеш, или си минал към неправилната вяра.

Добрутро, хер Щайнмайер!!! Ситуацията в Германия отдавна е безпрецедентна!!!