В Испания раниха мъж, извикал ”Аллах е велик”

Испанската полиция рани французин от марокански произход, извикал "Аллах е велик".

Обратно в новината

Коментари - В Испания раниха мъж, извикал ”Аллах е велик” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, няма вече руснак, ако мацката му се казва Алла, да е готов да извика на кое да е американско летище: -Алла, я в бар!

Така, така моите момчета . . . ! Аллах е велик се вика, а не Аллах акбар . . . ! Иначе хората може да помислят, че има и други мюслита терористи . . . , а така ще чакат някой да каже "Аллах е велик" в Испания, за да го идентифицират като терорист . . . . а който каже аллах е голямата работа, ще го провъзгласим за началник на испанския халифат . . . !

Пий едно силно кафе, мойто момиче, че то махмурлука е кофти нещо. Пък и това шмъркане...

Добре е направила каталунската полиция. Пред опасността от масови жертви, са предпочели да стрелят по съмнителното лице, което не е изпълнило нарежданията им. А смешниците - дописници коварно влагат в информацията нотка на съчувствие към индивида, крещял Алах акбар... Нали за това им се плаща - да жалят потенциалните (и реалните) престъпници и масови убийци, за да объркват нравствените ценности на обществото... Обаче лицето Насименто пак е написал върховна глупост - "французин с марокански произход". Няма такова животно! Ман.галът си е мароканец с френско ГРАЖДАНСТВО. И ти, Насименто, не си българин, името ти показва ДРУГ ЕТНОС. Влез в час, ако обичаш. Докато все още има читатели на манипулативния ви либерастки сайт.

ей, еврейчето, сбъркал си темата, тук не е за рассия и любимият ти путкин.

почнали са да се ориентират правилно: щом е муслиманин, е опасен.

Що пък трябва да е мюсюлманин? Всеки луд с оръжие може да е опасен. Я виж какво става в САЩ - току някой му се развинти някой болт в главата и почне да трепе наред - ей така, за купона! А знаеш ли го оня руския виц? За войника който се прибирал в къщи в отпуска. На летището гаджето му го чакало да я посрещне. Обаче не щеш ли, срещнал свои приятели набори, решили да пийнат по едно питие преди това. И той като видял гаджето си в другия край на залата, вдигнал калашника високо да я види и се провикнал: "Алла, я в бар!" Няма нужда да обяснявам каква е била реакцията на околните нали?

Малко му е било и два контролни в главата е трябвало да му пуснат.

Това, че някой има френски паспорт, не го прави французин. Използвайте точните думи: Мароканец с френски паспорт! Или коняк с български паспорт.

Същото е и с циганите с български паспорт.Той не го прави българи, а паразити за благополучието и развъждането ние всички работим за да имат ток вода, да са безнаказани за да си кротуват,докато ние българите се топим като лед на 40 градуса жега

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ИДИОТИ Човекът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро е САМО една ФАСАДА. Човекът НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото шепа хора, привилегирован елит и паразит го е ЗАРОБИЛ, за РОБА никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (Господарят ти) има това ПРАВО. Човекът ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човекът такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи. За човека такъв, какъвто е, дрехите са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВЯВА нещо различно. Погледни добре: полицая, военния, съдията, политика и духовника. Когато те са цивилно облечени и когато те са в униформа. Изобщо НЕ са едни и същи хора, нали. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността, ти си просто само една ФАСАДА. Човекът ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Полицаят, военният, съдията, политикът и духовникът, те ТРЯБВА да носят ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи, без ТЕЗИ дрехи те са НИКОЙ. Днес фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка.

но ,,простият,, народ е казал...??? ,,по ,,дрехите,, посрещат, но по ,,акъла,, изпращат...,,???

Всички ,които викат че алаху бил велик, страдат от психични отклонения.Сектата на алаху мели мозъци и колкото е по прост и необразован индивида, толкова по силно се лумпенизира и вярва в тази измислица !

Не е вярно ! Извикал е Рахой фашиста е велик !

Слушай къзам,що ни си вземеш бухчата и не минеш отвъд телената ограда,тя и без това е строена пет за 4 ,така че и без стълба минаваш?

Ами ти, коджа джадъ, голям адам акаллъ се изкара! Що не си вземеш скъсаните парцалки и да си биеш камшика, та да се изстреляш одма в прародината си Монголия! Там няма ни граници, ни огради и ще можеш на воля да осераш въртълъка с гнусните си уйдурми и пишман-мурафети, без да те никой да ти обърне внимание. Яхни си на воля куцата камила в каменисто-хълмистата, затворени-констиненталната пустиня Гоби с един бробит леген вкиснато конско мляко при минус 20 градуса, и престани да вреш гагата в чуждите маджи. Спри да отпращаш милите си загрижени съграждани на майната си райна и започни да пееш като птичка великолепните сури от КОРАМАЯ

vasil

По правило повечето,опитващи се да се правят на интересни във форума,употребявайки старинни думи от диалектен,турски,арабски,персийски,ако щеш и цигански ,и т.н.произход ,ГРЕШИТЕ МНОГО ЧЕСТО! Ти: акилли (от арабски):акЪллъ,акЪллия,не акАллъ. Този преди тебе- бОхча,а не бУхча. Играта с езика също си иска малко майсторлък.

"В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ НЯМА, ИМА ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ И АРНАУТИ " Издание на Сорбоната/12.3.19121 г. вАЛИЯ НА ТУНА ВИЛАЕТТИ 34 Г. 2 ПЪТИ ВЕЛИК ВЕЗИР НА ИМПЕРИЯТА. ОТРОВЕН.

Ал Баба й, кой гьотене

Чуй ме, куежам дасура,шим и шим вар.

Бабичка с бохча край оградата? Само това чака бат`Валери!

Само го раниха ли ,горкия човек ,дайте го на Меркел ,тя ще го осинови

това "Испанската полиция рани французин от марокански произход, извикал "Аллах е велик"." звучи толкова глобалистко, че чак меркел повервÀ на интеграцията на зелените dybili...

Испанските полицаи трябва по-често да имат упражнения по стрелба. Тогава нямаше да бъде пропусната тая гнида.

Жесток пропуск на испанците. Служителите да бъдат наказани.

ЧУЕШ ЛИ НЯКОЙ ДА ВИКА НА УЛИЦАТА: "ALLAHU AKBARU" ВЕДНАГА ВДИГАШ КАЛАЧНИКА И ГО ПРОСКАШ НА ЗЕМЯТА!!!!!

Отватително-явна агитация към насилие!!! Веднага да се изтрие този ксенофобичен пост, който е насочен срещу демокрацията и правата на различните етноси. Вие сте един розово-възбуден домуз! Гнуся се от домузчийско-кьопеклийската ви природа!

Който извика "Аллах акбар" да бъде веднага застрелван. Това е най-добрата превенция. Не се знае това рязано чифте какво ще направи в следващия момент. Нали така, Мелиха? А като не ти харесват домузите какво търсиш в български християнски форум тъпа краво?

УВАЖАЕМА МЕЛИХА, КАТО БЯХ УЧЕНИК В 4 - 5 КЛАС ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛКИ БЕШЕ САБРИЕ ЮМЕРОВА. МИСЛЯ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ТИ ГОВОРЯ ПО ВЪПРОСА, НО ДА МЕ НАРИЧАШ Д О М У С, БЕЗ ДА МЕ ПОЗНАВАШ, ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ ПРИЕМАМ НЯКАКЪВ СМРЪДЛИВ АРАБИН, КОЙТО НЕ СЪМ КАНИЛ ДА МИ ДОЙДЕ НА ГОСТИ В МОЯТА РОДИНА!!!!, ДА МИ КРЕЩИ ПО УЛИЦИТЕ АЛЛАХ АКБАР, ДА РАЗМАХВА ОРЪЖИЕ И ДА СТРЕЛЯ НА ПОСОКИ ИЛИ ДА ГАЗИ НЕВИННИ ХОРА КОИТО СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦАТА С КРАДЕН КАМИОН!!!! I. O. K!!! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!! А ТИ АКО НЕ СИ СЪГЛАСНА С МЕН И МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ИСКАТ СПОКОЙСТВИЕ В РОДИНАТА СИ - ТУРСКАТА ГРАНИЦА Е МНОГО БЛИЗО - ХХВАЩАЙ РЕЙСА И. Д Р У М. В АНАДОЛА!!!! НО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ТАМ НЯМА ДА ТИ РАЗРЕШАТ ДА ВИКАШ ПО УЛУЦИТЕ ALLAHU AKBARU, А ЩЕ ТИ ПОКАЖАТ, КЪДЕ Е НАЙ-БЛИЗКАТА ДЖАМИЯ, КЪДЕТО ТОВА Е РАЗРЕШЕНО.

След толкова атентати как да е?!

Ислямисти главорези, сибирски канибали и комунисти-кучеядци! Кое е общото между тях! Омразата към Демокрацията!

Тия съвсем са изтрещяли вече!

Отвратена съм от неадекватно-бруталните действия на каталунската полиция. Само аз ли имам чувството,че западнало-окаяните каталунски полицаи са едно стопроцентово отражение на едновремешно-комунистическите тромаво-нашишкавяли милиционери, за които народният фолклор е отредил видно място в съкровищницата на смехотворните вицове. Тъжа от цялата си душа и горко плача за милото ми психичноболно момченце, вероятно мигрантче, доведено от отношението на гнусно- нехаеща ЕВРОПА до шизоидно-халюциационни и натрапливо-речеви пристъпи. Вместо да му се подаде нежна ръчица, вместо да му се окаже помощ като напр. настаняване в санаториум или хотел на Лазурния Бряг до Кан или Сен Тропе, за да бъде лекувано от дълбоко-стаените духовни болки и болезнени травми, нанесени му от мерзката европейска "цивилизация", по това момче се стреля най-безцеремонно с лепкаво-горещите куршуми на омразата!!! Горкия Пучдемон, да си остава в Белгия или да отиде при г-н Ердоган, да не се връща в Испания, защото това го чака и него там - виждаме наглата безцеремонност на каталунската полиция. Спрете се, "европейци"! Чудя се - тези европейски лилипутско-смехотворни държавици като Испания, без национално самосъзнание, собствена история, но тресещи се с огромни национални комплекси респ. чувство за европейска многоценност - та, питам се, кой ли изобщо ги пита за нещо и им иска нищожното мненийце?! Икономическо-социални гиганти като Германия отварят широко границите си за страдащите и бягащите, и виждат в тях огромен ресурс за излизане от демографската си криза, а някакви безгласни буболечки искат да наложат т.н. безумен полицейски диктат!!! Това да не е някаква първоаприлска шега в средата на ноември?

Аз пък се питам как НЕРЕГИСТРИРАН потребител успява да напише толкова дълго послание в един пост...

Чакай забрадено подобие на човек - едва се започва. Скоро цивилизована Европа ще ви изрита по задниците и ако не си тръгнете доброволно ще отворим отново онези социални заведения оградени с бодлива тел и картечни кули и ще ви прекарат през комините. Гнусни изчадия!

ЩЕ СИ ОТВРАТЕНА, И ТИ СИ ОТ ИЗТОЧНОТА "ПАПЛАЧ", КОЯТО ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО СТРАДА /ЧАРШАФИ ПО ГЛАВИТЕ, И ВСИЧКИ ПО ЕДНА ЗАПОВЕД ДЕЙСТВАТ/

Машала, Мелиха, Машала

Защо не пишеш на гаджалски език ама не можеш, че сега пишете с латински букви а по рано сте писали на арабски. Ние пък като стар народ с велико минало си имаме своя азбука - българска. На теб българския не ти се отдава, не можеш да се изразиш и затова въртиш и сучеш.

Той този гигант /Германия/ както си е отворил границите така може и да ги затвори Мелиха. И да отвори пак "екарисажите". Гледай майтап тогава. Една чалма няма да излезе жива от Европа. Има и такъв вариант.

Мелиха, всички плащаме цената на сметка, която правят други. Защо да избиват нас, а не консуматорите? Защото консуматорите са поръчали ние да им плащаме сметката ли? Ами идете си ги търсете бе, защото рано или късно вие ще доведете други, които няма да виждат вас, а вашите близка, както ние плащаме чужда сметка. Ти претендираш нещо, но що не платиш цената ти и твоите близки? Ние сме обикновените хора, но теб не те е срам да се посяга на нас. Твоя Бог носи страдание, за което плащат невинни, защо ние да плащаме чужда цена? Да не сме ви длъжни, защо не си свършите сами работата?

Изобщо не си права, в СА стрелят с автомати срещу шиити, които също викат Алах акбар, а уж всички вярват в един Алах, само че едните са сунити, другите - шиити. В Йемен, Сирия, Ирак, Либия също воюват мюсюлмани срещу мюсюлмани. А турците защо преследват кюрдите, нали са от една вяра?

и едните и другите се подкрепят: справка, как се крият едни други във Франция (и не само).

Уважаеми Дирници, никой по света, даже и мюслитата в България не вика Аллах е Велик. Аллах е Велик е термин на Соросоидите, които както и вие казвате се опитват да оневинят отия с психическите отклонения които викат Аллах Акбар !

Ей дочаках Сорос да бъде споменат в темата. Обаче нищо не си казал за веганите, хомосексуалистите, Путин и анархистите. Другия път искам да си по-изчерпателен и ще ти сложа плюсче.

Интресно откога чакаш. Да не би да не ти е певел заплатата този месец . . . ? За веганите, убийците, крадците, защитниците на псета, къртици, мишки(разбирай и прилепи в блоковете на хората), както и хомосексуалистите, да те светна, пак същия човек ни ги натрапва и законово подкрепя за да ни ликвидират и психически и физически, да ни поробят духовно. А за приятеля или врага ти Путя, мога да кажа, че само се почесва по пут"ката докато вие се опитвате да го заграждате, обграждате, санкционирате и ви гледа сеира. Чака точния момент да да ви начука шишарките. Може би ако изстреляте някоя ракета към Южна Корея. . . ., ответния удар може да не е само от Ким'чо. Защото една балистична ядрена ракета като падне, след това трудно се установява къде е произведена и кой точно я е изстрелял . . . Вервай на Ходжата . . . . !

Браво на испанската полиция само я упреквам в едно - че не са го убили.

Раниха? Не са уцелили. по- вероятно е да гръмне, отколкото да не гръмне. Ако не гръмне пак ще гръмне. Това е логиката, затова се стреля точно. Ако не се трепе навреме. Който не разбира как стоят нещата изпада в изводи по последиците.

Ако некой извика "боко акбар" дали ше го утепат ...

То човек да не каже нещо вече...

Тия вече им слагат психични диагнози от разстояние.

и тои, като путин, имал психични отклонения.

Pesh0

новината тук е между редовете . Полицията вече не е испанска а каталунска . Писна ми да се опитват да ми натрисат мисли , малоумници .

Мосос е точно каталунската полиция, испанската е гуардия урбана.

ако беше извикал царя е велик , пак щяха да го стрелят .

Испанците ИЗГОНИХА всички араби- Мюсюлмани през 1200 г. и разрушиха арабските Джамии. Обаче, сега арабите ОТНОВО са почнали да нападат към Испания и плащат ПОДКУПИ на КОРУМПИРАНИ кметове( като кмета на Барселона), за да им разрешат да строят джамии. От там тръгват Проблемите и всички Предатели и арабски терористи... В Европа е РАЗРЕШЕНО само Християнството, макар че и то вече не се ползва много... Ако някой каже че е Мюсюлманин, все едно да каже че неговия ПРЕЗИДЕНТ е Реджеб Ердоган... Директно трябва да бъдат изгонвани от Европа, убивани и да им се конфискуват парите на такива...

след куршум в бедрото, тоя, взел, че се разсъблякъл. Егати, и куршума. Докарал го е до екстаз!

Кои мразят само Западната демокрация! ислямистите от идил и сибирските канибали! ФАКТ!

западна(ла)та демокрация .

Ислямът е най- бързо разрастващата се като влияние религия и това не е случайно. Има учебникови примери на известни личности, приели или искали да приемат исляма. Като Чърчил например. Причината е във факта, че християнството се изопачава и не работи.

Ъхъ. Не бачка. Той и Мохамад Али и той това казваше навремето.

FuckTheEU

Причината е, че християнството учи на примирение, смирение и като те цапнат да си подадеш и другата буза та да те доубият. Ислямът пък проповядва свещенната война джихад, така че не се чудете защо мюсюлманите са воинствени, а християнска европа е толкова заспала. Замисълът на християнството е да учи масите на послушание и страх от бога (църквата), която навремето е имала по-голяма власт дори от кралете, за разлика от днешни дни.

vasil

Пробутваш ПРИМИРЕНИЕТО,което е МНОГО РАЗЛИЧНО от СМИРЕНИЕТО.

Добре направиха, че го обезвредиха, откъде да знаят, какви намерения има.

Трябвало в главата да го гръмнат боклука миризлив.

Винаги ги изкарват психично болни...не че не са 99% от тях де

и веганите си позволяват да бъдат като тях. Готови са на убийства, но това беше ясно още като си позволяваха да режат човек с нож и вилица. Месояден няма да си позволи, защото е нормален. А тези и онези са си сбъркани поради липса на всички вещества от месото. По добре да бяха се родили .. тревопасни и ядащи голи охлюви и лайняни.

Коментара е точно на място по темата! Щях да ти сложа плюсче ако бе споменал(а) още хомосексуалистите, Путин, Сорос и анархистите.

Много психично болни изпълзяха наполедък. Да не повярва човек къде са се крили толкова години. :-)

Още един Путински агент ликвидиран от зорко бдящата западна полиция!

Стига си акал, трол мазен

човеко е ироничен.

за алахогъзниците трепане на място, по друг начин не може да се контактува с тях !

Тия обикалят цял свят свободно !а нас европейците само забрани!а уж и наши момчета умират в пустините!

А бе то и в Поморие един се провикна Алла я в бар, ама никой не гъкна

"Няколко пъти му казали да спре, стреляли предупредително във въздуха, но тъй като човекът продължавал да върви към тях, стреляли в бедрото му" В Щатите има доста такива случаи, клипчета в ютуб. Но разликата е че там след като заподозреният не спре, двама-трима полицаи стрелят по сватбарски, докато всеки не си изпразни пълнителя не спират. Онзи отдавна предал Богу дух, лежи си на земята подмятан от куршумите, но стрелбата продължава. Имаше голям скандал и протести заради психично болен направен на решето.

да но като е с дефицити как шофира

Да, прав си, пак криворазбрана европедалска толерастия достигаща до безумие. Оня ако имаше пояс със тротил испанските полицайчета да са вече пред Свети Петър.....

От гостите на меркел е миризливко.

Бил е путлераст-евразиец от идил!

Не, бил е от хранениците на вашите европедалско-либерастки приятели, да не забравим и животновъдите-кравари отвъд океана.

да отпускат грантове на долни тролове безсмислено да тровят ефира

dobrin

идилист от малко селце не дали му пушка защита момче