Критично състояние на две пострадали при Микре

Деветнадесет души са пострадалите след катастрофата на разклона за с. Микре, област Ловеч, съобщи пресцентърът на министерството на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Критично състояние на две пострадали при Микре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така става като кьорави карат кол аахахахахха кой знае кое мумуне им е дало книжка нали теа недтгавите уроди гласуват за дрУгарето ахахаха тъпи кумунисти мрете ве всички да измрете само САЩ слава Украина смърт на мурзилажа ахахаха

Докога прокуратурата няма да се самосезира ,че Плевнелиев и Павлова като министри на регионалното развитие лишаваха северна България от средства за пътища.Тия жертви са по тяхна вина

Кратун нали обяви война на войната по пътищата.

дано имат късмет и се оправят тези хора!!!!!

dobrin

даñо че ако пукнат двама от тях,като юлежманоглу мозе да се сетят за табрелаза...

При наличие на магистрала с движение в отделни пътни платна такива нелепи катастрофи с челен удар са невъзможни. Бойко ленторезачът последните си два мандата заеба пътното строителство.

Защо не ги карат в Пирогов,където имат опит с подобни пациенти,а ги карат в б-ца Лозенец,която е по-скоро санаториум.Май не ги е грижа за пострадалите?!

а проверихте ли дали нинова не е била в микробуса.

Прав си тя е царица на катастрофите по пътищата и сега иска за кеф да ни организира и една национална катастрофа! Трябва да я проверяват да не носи кибрит или запалка, че ще подпали нещо!

пореден фарс на балгарската идиотщина. наистина професора е прав, ние балгарите сме дебили

Професора е прав за близкото си обкръжение, обикновено човек си формира мирогледа, като се гледа в огледалото, от семейството и приятелите си и от съпартийците си! Ужасяващо е какво е видял Христов в тези хора, че си е направил такъв извод за тях! Значи 80 % от близките на Христов са дебили! Ако съм му приятел или семейство ще го напусна!

Шофирането не е игра! Шофирайте рзумно, защото една грешка води до страшни страдания! Бързо възстановяване на пострадалите и съболезнования на близките на загиналите!

Аз спазвам всички знаци, като шофирам и съм особено внимателен, това не гарантира нищо, но поне живееш с чиста съвест! Плащам си и данъците до стотинка, за да съм честен с държавата!

ако си плащаш данъците до стотинка значи си глупак и храниш крадци!!!

Не бойте се, сега вездесъщият Бойко-Исус Борисов ще отиде и ще им вдъхне живот

Не се подигравай с Борисов, защото утре и ти може да опреш до помощта му! На Борисов наистина му пука за българите, не го забравяй! Не мисля, че това е лошо!

ако наистина му пукаше щеше да вземе мерки срещу ограбването на народа и да прати доста хора на топло зад решетките и той е поредния бг крадец!!

ха ха " На Борисов наистина му пука" - пука му само за собствената кожа, на наш гръб, а ти си от 80% дебили затова сме на тва дередже, дано да се отърве БГ скоро от такива мърши като вас.

Милите хора, дано Господ е с тях и да се възстановят.

Е нали ви пратих линейки, как така?

Каква красива,българска дума - хоспитализирани!!!

Борисов има голяма душа и сърце, пука му са съдбата на всеки българин и прави всичко възможно на всеки в беда! Помним, че той никога не е оставал безразличен към чуждото нещастие и нужди!

А бе, нямате ли си друга работа? ПиснА ни от този идиот!

ТРОЛ!

Борисов е корава... тиква, а ти си платена тъпа патка.