Дядо Коледа вече чака най-красивите и оригинални писма

Тази година децата, които искат да напишат писмо до Дядо Коледа, трябва да го направят по-рано от обичайния срок.

Обратно в новината

Коментари - Дядо Коледа вече чака най-красивите и оригинални писма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дядо Коледа, екмек йок, пара йок, иди в НС, там е парата. Дядо Мюмюн

Според мен няма Дядо Коледа и децата само ще се хабят да пишат писма, за да ги четат после пощаджийките и да се хилят. Ако има Дядо Коледа, той сигурно не знае Български, така че дори да получи писмата, няма да може да ги прочете.

НИКУЛ ДЕН :))

Чичо Велкден кокво ли чакат?

комунделчетата, малки и големи, да си пишат на дед мороз!

Стига сте обърквали децата с тези ГЛУПОСТИ! Дядо Коледа - дрън-дрън. После се чудите защо израстват олигофрени, вярващи и в ...среден пръст!

Коледа е тракийски празник почитащ слънцето в дните на зимното слънцестоене след 21 декември, а дядо коледа имитира БААЛ - бог на слънцето отговарящ за плодородието и благоденствието - червената мантия и продълговата червена шапка с топче е униформата на жреците на Баал. Само българите като наследници на Баал , оттам и произлиза името ни Баал Гури /учителите на Баал/, почитат тези празнични дни от древни времена като са правени ритуали за плодородие в чест на Баал. По-късно евреите забраняват слънчевите празници и налагат еврейски на мястото на българските.

Снежанка изпълнява ли желания?

снежанка не, но снегурочка прави всичко!

Дядо Коледа ,за един лош матрял ,ако можеш да ни изкопаш отнекаде по-интелигенти и некрадливи политици,ще те бъдем завинаги благодарни и задължени !

Кой е дядо коледа, че да чака каквото и да било. ЕИК?, Адрес? ДДС има ли? Яж го, дядо коледа. Ти си измамник.

пиши на нас

Искам Калашник с безкрайни патрони и мангалите строени на стадиона!

Мили Дядо Коледа, !!!PLS!!! 100 биткойна или си тегля въжето!

Аз искам да работя АДМИНИСТРАЦИЯ в България!

Мили Дядо Коледа, Тази година бях много послушен, слушках всичките началници - и чичко Юнкер, и леля Меркел, и големите батковци отвъд голямото езеро.С Цецко почти не крадохме тая година, само едни 200-300 милиона разделихме и с Делянчо, а за другите не отговарям - те да му мислят, ако са крали без да ми се отчитат. Ти знаеш, че никога не лъжа:казах на другарчетата-българчета, че ще ги оправя и ги оправям ката ден. Така че, добричък Дядо Коледа, ако може да ми донесеш едни шест месеца спокойствие, едно полугодие на усмивки и радостни прегръдки, на интервюта с щастливи журналистки и едрогърди репортерки и въобще - ако може да направиш така, че всички да ми се възхищават, обещавам да съм много послушен и занапред. Много целувки: твой малък Бойко.

Брилянтно, 6+++

Благодаря, направи ми вечерта! 6+++

Забрави мачлетата бе, ченгел! И за Белене какво и с кого ще делите...

Пращай го, най-доброто ще е!!!

Дядка,защо няма коледни намаления?

Има увеличение, цели 40лв, ако доживеем до Коледа.

Да унимаа,че малко прверзно ми звучи туй с красиви писма,да не го съдят и него за сексуален тормоз,червения хмер,те всички червени са едни и същи клуони.Но от тия нашти,най-си патим,щото сме патита.

стига глупости