Михаил Константинов: БСП бая зор ще види с новия шеф на НС

„Познавам Главчев. Той е мек и диалогичен човек. Бая зор ще видят с Цвета Караянчева. Ще видят кой е председател. Съветвам БСП да не се радват много”.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Константинов: БСП бая зор ще види с новия шеф на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ще видят зор, то е ясно, има да се чудят всички, как така Пекин е във Виетнам?!

Г-н професара Константинов да си гледа статистиката и ако толкова са му симпатични тези от Герб да стане техен съпъртиец . Това поне е лесно.

Плъх,тази ще бъде най некомпетентния председател първо щото е плямпало и второ не е правист.Малко преди оставката на Главочев какви ги плещеше?

главоча за шиист месеца-селската патка за три!! призив , А?

Мърсол Константинов се лепи навсякъде, където попадне и може да измит с чиста вода и сапун. Измийте го този нахал, че ни се повръща вече от такива лепки.

Константинов е в грешка - Главчев може и да е бил мек, но имаше поне 1 капка мозък, все пак е експерт-счетоводител. Тая патица Каранякаква си ще счупи глупомера още при първите заседания. А че ще ъде твърда е ясно на всички - прост човек и лайняна вода, не се спират с нищо. Колкото е по-прост даден индивид/науката още спори дали тия от герб са индивиди/,толкова е по-нахален и без задръжки. Тая женица не знае коя е столицата на България, те я сложили за председател НС. С всеки следващ председател, поста се принизява до ниво управител на бакалия, само Цецо Цървула не е бил още на този пост.

Имаше един председател с прякор "Ватмана"

НА ПРАКТИКА ГОЛЯМАТА БЯЛА ПТИЦА Е ПО-УСПЕШНА И ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА ОТ ПРОФЕСОРА , ПОНЕЖЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , А ТОЙ САМО ПРОФЕСОР :))

Мишка, не си в час, тази новата е пътник...

С ПРОСТОТИЯТА НА ВСИЧКИ Е ЗОР ОСОБЕНО АКО Е И С ЦЪРВУЛИ И НЕПРЕКЪСНАТО ГИ ПОКАЗВА

Поредната Бокова кадрова грешка! То няма и какво да избере от гербаджийската тъпотия- кой от кой по-прост и тъп....

Не я познавам лично Караянчева, но казват за нея, които са работили с нея, че е кротка и амбициозна.

lu4ka

Абе важното е, че знае географията.

Това беше шегичка с кротката, нали? А за амбициите си да покаже колко е проста, бие дори и Премиера! Навремето имаше един виц: Чужденци се разхождат у нас и после споделят. Българите са много образовани, особено в математиката. Навсякъде по стените е написано Х (хикс) и Y (игрек) и една славянска буква, но не я знаем. Големи "математици" са! Сетихте се коя е буквата! А на "големия" математик проф. Мишо Константинов дружески му пожелавам да се занимава повече с математиката и статистиката и да не пада на нивото на простаците и простакесите от ГЕРБ!

Ти в кой свят живееш и в кое измерение? В Борисовото ли? Я се поогледай около себе си.Милиардите не ги дължи БСП. Милиардите ги откраднаха Борисов и бандата му.Колкото до моралното опустошение,никога народът и държавата ни не са били така опустошени ,както при ГРОБ.Бедност,мизерия,болести,беззаконност и бандитизъм. Колкото и да не ти се ще,при омразният ви социализъм държавата ни беше силна,имаше сигурност,спокойствие,работа за всички,безплатно обучение и медицина. Да. Нямаше банани,бандитизъм,просяци,гей паради,лесбийки и педофилия. Имаше силна индустрия,фабрики,заводи,предприятия,селско стопанство,които осигуряваха родно производство и поминък на хората. Такива като теб сринаха всичко със земята. Тъй че, вие сте длъжници на комунягите, а не те на вас.

Докажи си твърденията и ще ти повярваме

"ДРУГАРИ,СОЦИАЛИЗаМА ИЗЛЕЗЕ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ....ТОЧНО ТАКА: НЕ-ДО-Н0С-ЧЕ" Тодор Живков И милиардите бяха изнесени от ДРУГАРИТЕ в перида 89/96год.,когато при социалиста Ж.Виденов фалираха държавата.Казвам фактите и не правя сравнение м/у периодите защото не мога да коментирам едно 'недоносче'със последващото такова.Но тука се чува много "червена плач",а и носталгия по минало време , И ако не ми вярвате на казаното от комуниста Т.Ж.,то напишете цитата в YOU TUBE и си го чуйте и вижте.

Като е бил недоносче социализЪма, откъде тези милиарди, бе? Тогава Б-я нямаше никакъв външен дълг, точно обратното, на нея й дължаха заеми Либия, Ирак, Сирия, Алжир! Да не говорим за сделките с оръжие към третия свят, който носеше на държавата огромни доходи във валута! Затова майките имаха тригодишна платена отпуска, а престой и лечение в болниците - напълно безплатно! Негативите на авторитаризма (не на социализма) ги знаем! Сега нещата отново се обръщат към авторитаризъм, самодържавие и диктат! Борисов е узурпирал цялата власт и никой не смее да гъкне, дори Председателят на НС, който е по-висш орган от Мин. председателят, обаче това не се забелязва и отчита от мижитурките и лизачите на ГЕРБ, само да запазят топлото си местенце и авантата от властта!

ояла се юристка, била в парламента слава Богу - няма я вече. На всеки избори - като меродия. Писна ни от нея - не пропуска да напомни присъствието си. Не слушам стари, дебели и грозни моми, никой не ги иска, дори мъжете. НЕ РАЗБРАХ КАЗА ЛИ Е КОЙ Е ЛАЙНОМЕТА НА БСП - Корнелия или Йончева?

Дружелюбно ти напомням, че си в грешната статия. Не обсъждаме Т. Дончева, а едни други лица. Прочети текста пак!

Караянчева и Нинова - лика-прилика. Тъкмо ще вмидим коя има по-голяма и нагла уста.

или поне Татяна Дончева - адвокатката на Илия Павлов. Ама всички си траят, а най-много първата приватизаторка на Костов Корнелия Нинова.

Защото Т. Дончева каза в прав текст днес по БТВ , че Караянчева е лайномета на ГЕРБ ли?

А Боко, защо ли с такъв човек, точно с нея направи смяната?? Какво ли цели - да дресира, да провокира и предизвиква, а тя, както сам вече знае, че освен голяма уста, май няма кой знае какво друго на "горния етаж":-(( Ще гледаме, дали сам не си е вкарал .

Верно е, че комунягите дължат на българското общество милиарди долари, или евро. Но не са само милиардите. Те дължат много многократно повече. -И моралното опустошение на хората. -И абсолютното незачитане на всеки човек, като му отнемат достойнството, свободата, правата. -Те арестуваха, затваряха, убиваха и то от прогресивните слоеве, унищожиха най-добрите българи. -Приеха за съюзници наследниците на поробителите на България, само и само да се докопат и да грабят Националното богатство на България. Затова тези отрепки и безскруполни мародери никога повече не трябва да бъдат допускани до каквато и да е власт.

каза още, че никога след прехода не сме били в по-добро материално и финансово състояние и аз му вярвам, защото е професор-математик

А Боко защо ли го замени с тази устата, груба, неуравновесена и явно недообразована жена?? Не мисля, че смяната е негова идея, а началниците му са му "набили канчето", обяснявали са му и защо, а както и много държи на лустрото си пред света, както е и послушен, но да е с нея ... Жалко, че пак ще се излагаме пред света, пак ще ни четат в новините, но пък и тъкмо сам ще им демонстрира и сам ще се разкрива колко му е акъла и каква му е демокрацията:-((.А това, че председател на партия си позволява, а и е допустимо да свали и подменя председателят на най-висшият орган на държавата,въобще - дори не подлежи на коментар, но и няма как да се замаже!

Татяна Дончева: Караянчева е абсолютно боса. Цачева ще ни се види Айнщайн Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет, Цвета Караянчева не разбира от законодателство и Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн. Така лидерът на Движение 21 Татяна Дончева коментира в предаването Тази събота по bTV рокадите на председателското място в парламента. Подалият оставка председател на Народното събрание Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет. Това е пример за всички калинки, сложени от ГЕРБ по всички възможни ведомства и институции хора, които нямат качества за постовете и нямат подготовка, коментира Татяна Дончева. По думите ѝ той се е престарал в чинопочитание на падишаха, когато е изгонил лидера на БСП Корнелия Нинова. Това, според нея, е било без никакво основание и Главчев трябва изобщо да напусне парламента. За новия председател Цвета Караянчева Дончева каза, че тя е партиен секретар от Кърджали, няма какъв съвет да ѝ даваш, тя не може да се надскочи". "Председателят на парламента трябва да бъде балансирана фигура, която разбира от законодателство тя там е абсолютно боса, няма елементарна подготовка. Дори Фидоска, със странната си диплома по право, имаше някаква представа. Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн. Помолена да коментира напускането на Воля до оставката на депутата от БСП проф. Иво Христов заради изказването му за 80-те процента дебилни, Дончева каза: [Лидерът на Воля Веселин] Марешки е един пример, за който народът казва: Видяла жабата, че подковават коня и вирнала крак. Това, което иска да направи, е само услуга на падишаха и някаква форма на подмазване, която е грозна. Марешки е еднодневка в българската политика и трябва да знаете, че когато човек няма качества за политиката, той може да попадне, благодарение на избор там, но да се справи със ситуации никога. Според нея той просто трябва да си проживее живота в Парламента и да рекапитулира.

Айде зобай в хранилката и си налягай дъртия задник ,че ставаш жалък!

Кресливата пекинска патица?! Очаквайте гаф след гаф!

Дааа, защото е супер Ентелигентна , нали? Тоя мишок е на всяко гърне/власт/ мерудия!

Боже, Боже, прибериме и ме роди в друга държава!!

след, като прочетох с доста усилие коментарите и аз си го пожелах.

Господа всички сте се вторачили в личността на новата председателка. Тя е само една разменна монета. Герберите както виждате влизат в нова политическа криза . Тази криза ще стане особено силна по време на пролетта следващата година. Тогава май ще трябва да се разделим с Боко . Евро председателството няма да спаси управляващите. Съжалявам, но България влиза тогава в интереса на големите играчи , а за тях Бойко е излишен. Много се извинявам , но такъв е живота.

От твоята уста, в Божиите уши. Да внимаваме, какво си пожелаваме!

Като Караянчева,устата се затваря само с...шут в зъбите. То се не издържа.

БСП наистина е длъжник на обществото. Дължи му милиарди.

Татяна Дончева, във връзка с избирането на Караянчева за председател на НС:"Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн".... Друго....няма какво да се каже...

не беше ли,от тихата спалня,а?!

Тия трите заемат длъжности в ШОПИЯ, не в България!

изпуснахте на времето питомното, сега си се сетил за крайното време! Но мандалалото хлопна! И онези на Маузер ли беше, Мозер ли, Щрудел ли, и те се изпокриха, никакви ги няма. Кой да оглави тогава бащина дружина, пак старите муцуни ли? Половината одъртяха и измряха, другите са със досиета. И кой ще им повярва пак, днешните млади ли? Ти не си в ред, ако си вярваш. Чакай ме пред терминала да си продължим диалога...

И какво ще прави, ще ги гони от парламента ли, ще има да ѝ напомнят за Пекин и Виетнам.

ами-то излиза,че новият председател на НС, освен,че не знае коя е столицата на Виетнам, не знае и коя е столицата на Китай.... Нищо де, Караянчева сега е ВТОРИЯТ ЧОВЕК в държавата след президента... Имам предвид държавата със столица София:-)

Все пак сме парламентарна република,нали?!

А мислех, че математиците са умни хора! Нямало да стане ясно що Главчев е подал оставка! Ми няма да стане, я! Как да каже, че след кратка спявка при боса, му е направено предложение, което не може да откаже (по Марио Пузо "Кръстникът")? А Баце иначе не еба Народното събрание, но си кадрува из него както му е угодно. Не напразно е диФърчал на пожар, професионално демек, и е дал ценните си указания кой какъв да бъде! А тая пекинска патица с виетнамско зеле, дето я тури на мястото на Главчев, е дори по-зле от самия него, но пък е верна на "партийната" линия и най-вече на нейния председател. Като кученце...

ми професоре, дрънкаш като платена проститутка. БСП било длъжник на обществото, а пък ти си длъжник на ГЕРБ, който те натика по разни бордове да папкаш сладко

Защо като???

Крайно време е СДС - да се събуди и да измете цялата сган от парламента . Стига циркове и тетрални постановки на БСП и на ГЕРБ и останалият слугинаж .

СДС никого не може да измете, тях ги изметоха, правят все нови коалиции с нови имена, чудят се към кого да се присламчат, че да влязат пак на топло и сито в парламента.

Мурзилките поне знаят,че Пекин не е във Виетнам .Ама Зюмбла не знае,сигурно щото е много умна.

Поредната селянка от гробарите.

ЧЕРВЕНДАЛИТЕ КАТО ВИДЯТ УМЕН ЧОВЕК НАСРЕЩА И ПОЧВАТ ДА ПЛЕЩЯТ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ;)

Тебе кой те пита? Некадърник!

И аз си мисля че разбуканата свинкя Кака Корни поема ана.лно всяка нощ дебелия пожарникарски маркуч на Бойко, но за пред бесепарите иска да го бие...

abasador

господин, професоре, не си ми симпатичен ор времето, когато обясняваш колко е трудно и сложно е да се свика ВНС и да се променят текстове от Конституцията. Сега приемаш, че не е толкова важно защо Главчев си подаде оставка и не си наясно.... може би господин професоре, ти си от малкото българи, които не са наясно защо...., да се чуди човек как си станал професор! Дори не се и сещаш, и нито дума за това, че господин Борисов замени за броени часове Главчев с Караянчева. Това, че е свален председателят на най-върховната инстанция в България от лидера на една партия, не те е впечатлило въобще!!! Да си жив и здрав. Лек ден.

И какво - всичко се сведе до бабаитлъци в парламента . Кой допусна оградата да е в това състояние, кой инспектира състоянието и ежедневно, кой си свърши работата през куп за грош, кой прикрива безобразията ... ? Щели да глобяват който приближи - до сега цветя ли са им поднасяли, щяла да стане стратегически обект - явно до сега е било ограда на кокошарник, ....

И този един шебек и дървен философ...Писна ми от тези експерти, които се изживяват за много по-умни от другите и дори и не зацепват колко са и досадни, и жалки с наколенките си, които си мисля, че не се виждат.

Кибератаките са виновни за всичката му несвършена работа. Човекът си има отговор за всичко, има и кой да кълве.

новата шефка ще ви сипе башка

Професора по натурален онанизъм---що ли не си бръкне в трътката!?????:)))))))

Плъховете изпълзяха.

Свити Грую Симитлията------само от Цецо Цървуля не би се лишил-----няма кой да му събира почитатели, дебили!

Многоуважаемият господин Михаил Константинов с всяка своя изява убедително доказва природата си на подлизурко, нищожество и паразит. Евала!

Да ве я и тъпаците!Света върви напред- прави ел. автомобили, хората си живеят живота,науката влиза в ежедневието,тия глупаци ни занимават със саниране,изкривени псевдо магистрали,председатели на..... отврат!