И БСП, и Патриотите харесват Караянчева за шеф на НС

И опозицията, в лицето на БСП, и коалиционният партньор на ГЕРБ - "Обединени патриоти", одобриха новия председател на парламента Цвета Караянчева.

Обратно в новината

Коментари - И БСП, и Патриотите харесват Караянчева за шеф на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На парламента ни авторитета ще скочи с Караянчевата Цвета, че въпреки селяшкия си вид, тя е добре известен ерудит. Тя знае нещо, дето азне знам - Пекин е столица на Виетнам.

Ако Нинова е толкова принципна сега е момента да покаже, че е такава. Трябва отново да пита НС кой е наркодилъра в парламента. Г-н примиерът трябва да каже иначе той говори, колкото да не заспи!

Моля, кои всички?

някой в по-долните редове,, обикновените хора не ги харесват. на обикновените гора господине, госпожо не им е до политика, а за много други неща, които няма как да споделя с вас. който и да е на власт, в булгаристан нямаш ли си чичо владика поп няма как да станеш и затова масово много еродирани напуснаха-някои работят, други учат и завършиха и се устроиха завинаги в западни държави, здраве да е, на другият свят никой не е занесъл нищо, а и родителите , които са купували, вече вещите не стават за нищо, има много по красиви и модерни неща, които младите изхвърлят, не всичко е пари, и щастие с пари не се купува, но и без тях е също много лошо, но както казват по-младите, и какво като този и онзи, ГРЪБ ДЕБЕЛ, а нерде гръб, има ги умните, но не са в парламента, а и ако чакаш работа да ти намерят те-депутатите, все едно е да чакаш писмо от умрял човек. със здраве и по малко алчност , че като гледам колко неуки хора, а само за пари мислят, да сте учили по времето на Тато или да сте били по негово време я овчари, я кравари, я картофи, та да сте добре сега, където е имало пак ще има, най-важното богатство е здравето, без здраве нищо не става, а и не е както при социализма-безплатно образование, лечение, хляб 0.15 ст, деска закуска , 1 бр. - 0.0000004 ст. това е положението байо. дано по-бързо Бог ни прибере всички възрастни и да останат само алчните и ненаситните за много пари.

Малко като подигравка, "Главчев остава", а сега приема поста на Главчев, що така?

Каква любов и съгласие! Па плеснали с ръце, пасе прегърнали... както казва поета!

Отново плашило- като Цецка!

"..По думите му оставката на Главчев е осъзнат акт.." Глупости на таркалета! При мутрите няма "осъзнат акт", има нареждане и изпълняване!

...абе, то си е направо, от трън, та на глог, ама карай...

Казах ли ви, че сме едно! Пък вие се плюйте по форумите и избирайте ГЕРБ, за да не дойде БСП, след 2 години обратното! Смеят ви се с глас!

в ролята си на опозиция харесва Караянчева за Председател на НС ????? Това е неква пародия на опозиция бе, ми то излиза че Корнела лесно бе финтирана от тиквата. Корнела вече говори за ново начало заедно при управлението на шайката, баси кво доживяхме, една мутра ни управлява ече 3-ти мандат, а опозицията говори за ново начало.

Те и главанака го бяха одобрили та и веднъж вече го спасяваха като ''незаменим'' ама се видя че боко си пази столчето ....Има ли тази някакви юридически познания или като главчев ще кима с глава и ще чете дневния ред..То май за това и хигиениестката на парламата става че и по малко щеше да иска..

що си хапеш пишката от злоба,а?Аз предлагам следващия път да уволните всички от ГЕРБ и ОП,та другарката Нинова да има"свобода" на словото

и тя е калинка,но много вярна калинка обаче не ми звучи добре,ц ета к.,ц етан ц.,цецка ц.то а са хора,които дърпат назад ГЕРБ.обикно ените хора не ги харес ат

Следващи път ще уволнят и КАрабаджакова. Нищо страшно

Най - после КУРнелито си го вкара автогола! Въртя сука и се нахендри! Как сега ще каже на Цвети да излязат и да се разберат по "мъжки"????? Сега ще види кон боб яде ли,магаре раван върви ли?

бесепарска"Ела зло/Главчев/че идва по-голямо зло/Караянчева/".Ха,ха,ха честита победа "недебилииии".

Оставка,Оставка.Другата седмица оставка и на Цвета Караянчев.Да затвърдим победата другари!!!Смърт на ГЕРБ,изборна победа на БСП ... и власт,власт,власт,оле майчицеее,какъв оргазъм.

ще има,да плачете по Главчев...

Тази е по-зле и от Десито Атанасова, която е "едно политическо недоразумение", казано от един много умен човек...

"...Всички харесват Цвета Караянчева..." "И БСП, и Патриотите харесват...% А останалите? Все руках на курах?

ами тя си е хубава жена, нормално е да я харесват

Цветито е отличничка по география...Същата като черната Златка. И като Винету! И като останалите от ОПГ ГЕРБ. Според нея Пекин е столица на Виетнам!!!

Е ,и? Да не е преместила Техноимпекс от държавата в портофела си?

НО винаги идва такъв момент.

ПОРТФЕЙЛ се пише! Ама ти си от 80-те процента, позволено ти е.

Грешно заглавие, на което никой не вярва. Българите никога не се радват на нов шеф и малко прасе, защото не се знае каква свиня ще излезе от него.

А бе, Михов, че то и сега жена ни управлява - Бойко какво е? Ако поведението на Бойко не е женско, не знам какво е тогава! Със сигурност Курнелия е по-голям мъж от него. Това е истината - Бойко е кучката на Курнелия! А на тая Цвета и давам максимум месец преди Бойко да я предаде и нея и да я хвърли на кучетата!

Проф.Христоффф, дето НИ НАРЕЧЕ ДЕБИЛИ И НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА от коя партия беше???

Може и да не е член на БСП, а само издигнат за депутат.

Няма разлика, към настоящия момент е депутат от БСП в НС, и не е подал оставка, тъй като е типичен БСП-ар: алчен, нагъл, лъжлив и крадлив безродник.

ЛЪЖКИНЯТА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРКАТА ,ДУПЕ ДА И Е ЯКО,ГЛАВЧЕВ СЪС СВЕЩ ЩЕ ГО ТЪРСИ!

Лъжкинята е Бойко, отвсякъде...

е щом е харесвана от всички, да се надяваме,ама надали ще даде отговор за наркотрафикантите

Абе и аз я харесвам ама това не ми помага хич, а предполагам и на доста хора които са извън властта!

преди няколко дни Кутев каза, че не я харесва. Е Кутев не е Нинова и може като нея да уволнява членове на ГЕРБ, ама то знае ли се?

Тази не е ли креслива истеричка??? В момента в който я насъскат ще си демонстрира кресчендото. ГЕРБ ли е всички са дебили ( 100%).

Сега Кара.... трябва сама да покани Боби в Парламента и да каже за нарко трафикантите, иначе нищо ново под слънцето.

това е края на герберухите !!срам, тая селска пръчка......но всичко по реда си !!тая от коя паланка изпълзя,не се сещам ,помогнете !!

На малко прасе и нов началник не се радвай,защото не знаеш каква свиня ще излезе. Каратанчева е избрана от Кърджали,а там ДПС дърпа конците.

Подходяща замяна-най-голямата устатница в НС. Сега вече ще видят какво е цензура. Между другото покрай това скандалче някак незабелязано/С помощта на медиите/ мина гласуването на закона за концесиите. В проекта имаше скандални и антинационални текстове - какво ли се случи с тях?

форумните мушморок-катилчета с изненадааа де го светилото проф.Хр. да обясни тоя процессссссссссссссс хаха

За Шеф на НС има две кандидатури, които биха били напълно достойни и за депутатите, и за избирателите им: 1. Фънки 2. Мегз Вярно, Нинова и Кутев и тях ще надприказват, но определено няма да им отнеме само един ден, както с Главчев.

коя е по зла: Каратанчева- Д. Найденова- N-

1. Г-жо Караянчева, да се намали заплащането на изгонените със сума реципрочна на времето за неприсъствие. 2. Да се намали заплащането на напусналите самоволно за неприсъственото време. Това го искаме ние българските данакоплатци, плащащи кибиченето ви в парламента и всички разходи по подръжката и издръжката на горния.

Познах вчера като писах,че Главистият ще изгори,и на негово място ще застане Караянчева въмпира,или онзи Скелет Деса свирката от Дуловската принцеса.

Един герберски тъп.к беше заменен от друг.Тая жена е толкова проста и злобна, че нищо чудно да последва съдбата на Главчев-Чикатило.

начин да затворят устата на тази

Кои всички? Аз я намирам глуповата.

Значи - идеална за гербаджиите. Поредния бушон - ще изгори, за да свети вожда.

Само като бек вокал се репчи...под ръководстовот во Цецо. Като председател на НС ще я видите ... колко хрисима ще бъде... Щото Боце влиза в НС без предупреждение.

Червен карон за Главчев, жълт за Корнелия Нинова! Обзалагам се,че Нинова вече усети в какво тъпо състояние се вкара сама. Да видим дали ще продължава да врещи като откачена от трибуната на Народното събрание?!Да видим какво ще се опита да напарви сега, за да избяга от РАЗНИЩАВАНЕТО НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА?

Шилo

Още една "умница"! Аман бе! Ако това са ви най-стойностните хора, закривайте седенката и да ходим на избори! Ама първо приемете нов избирателен закон, така, като го пожела народа на референдума.

а бе хора вие сте там работа да вършите, не да се харесвате! харесването става на други места и в други часови пояси!

Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

хамчи, то няма такива, бе човек! май всички се изредиха! резултатът за народа е - мизерия, простотия и оскотяване.

Това хоро беше играно през 60-те години от хипитата. Не даде резултат. Причината е: Твърде много промяна наведнъж. Друг е начинът: "Един по един, без прошка!" Като подбора е: Винаги първия, гори първи и завинаги! Само така ще се справим с тази крадлива пасмина.

Другари, цирк може и да играем, но да не вземем да съборим колибата!