Интерактивна карта показва замърсяването на въздуха в Европа

За да помогне в борбата срещу "невидимия убиец", интерактивна карта показва качеството на въздуха в Европа във всеки конкретен момент.

Обратно в новината

Коментари - Интерактивна карта показва замърсяването на въздуха в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживяхме и Македония да ни изпревари, но пък съда в България, счита, че неправителствените организации не могат да искат от Столична община да вземе мерки за подобряване качеството на въздуха.

Е по тъз карта спиръми трошкити. А дъ въ видъ ся.

Tази карта, е направена, OT и 3A дебили!!;))

Най-големият убиец на животи е грехът - неспазване на Божият вечен морален закон, който е любов към Бога и ближният. Това е основният проблем на човечеството. Другото е мимолетна суета. Хората гинат заради невежество умишлено поддръжано от слугите на лукавият.

interactive air quality map в гугъл показва точно от къде дир профанците са взели и снимката и информацията. Да имаха поне малко култура на четене на карти, за да видят, че българия е на сиви петънца, точно както и ... турция. Италия обаче е единствената спомената... Тъй като това е европейска новина, отношението към бг е ясно. Не разбирам обаче, защо това трябва да е "новина" тук ?

А което е още по-тъжно: "Grey spots appear in several EEA member states such as Italy, Greece, Iceland and Turkey, because they do not transmit their data in real time." Някак си турция е страна членка, според този цитат, но за "бившите" и балкански провинции нищо не се споменава ;)

.

къде е картата, бе некадърни, мизерни плазмодии?!?! един прост линк не може да турите, боклуци :)

Аз ползвам най-често waqi.info "world air quality index" Като изключим африканските държави, има всичко.

спасибо :)

След като хората взеха нещата в собствените си ръце, изграждайки сайтове като airbg . info, airsofia . info и още един куп, "официалните" организации са се задействали...

Toва е от китайците, не е от Брюксел. Те "крадат" данните от сайта на софийска община.

airindex.eea.europa.eu бг няма, нашите "еуропейци" не предоставят данни за разлика от македонците

Има, но само в София и Бургас! Като точно в този момент данните са: София Надежда-29-зелено Дружба-16-зелено Копитото-19-зелено Павлово-18-зелено Бургас Меден Рудник-12-зелено Долно Езерово-19-зелено OPSIS-10-зелено Мобилна станция-22-зелено

Ами дайте линк поне бе "дир"-ници!

УЖ НАЙ-МОДЕРНИТЕ МОБИЛНИ СТАНЦИИ.. Пък България и тя в сиво.. Сред страните дет не давали данни на ЕК... Дъл и таз карта не е само за Шенген???

Изглежда супер! Ама да бяхте хвърлили и един линк към картата ли? Къв чеп, че я опресняват като тук е забита само в този си вид.

Няма страшно - при нас Боко диша мръсен въздух, а издиша чист!

и гладен,изпапкал си "н"то :)))